Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή στο μανιφέστο του φιλέλληνα Νορβηγού δολοφόνου !!



















Τελικά αποδεικνύεται ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο ψυχοπαθής ακροδεξιός δολοφόνος Αντερς Μπρέιβικ που έπνιξε στο αίμα τη Νορβηγία κάνει στο μανιφέστο του των 1.500 σελίδων αναφορά και στην Ελλάδα και την Ελληνική πραγματικότητα !

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο Νορβηγός δηλώνει-ως άλλος Άδωνης Γεωργιάδης- θαυμαστής της αρχαίας Ελλάδας με ειδικές αναφορές στον Θουκυδίδη, τον Ηρόδοτο και τον Πλάτωνα, κατατάσσει τους Έλληνες στη λευκή φυλή, ενώ είναι και υποστηρικτής της νέας Ελλάδας σε εθνικά της θέματα, όπως η Μικρασιατική καταστροφή του 1922, η επανάσταση του 1821 και το Κυπριακό, αλλά και η άλωση της Κωνσταντινούπολης (την οποία μάλιστα αποκαλεί έτσι και όχι Ιστανμπούλ…) !. Αναφέρει επίσης πως η γενοκτονία των Ελλήνων συνεχίζεται μέχρι σήμερα !
Μόνο στο Μακεδονικό δεν κάνει καμία αναφορά και φαντάζομαι ότι αν το έκανε θα τον ανακηρύσσαμε ως φιλέλληνα ανάλογο του Βύρωνα και του Σανταρόζα και μπορεί και ο Ψωμιάδης να του έστηνε και κανέναν αδριάντα στη Θεσαλλονίκη !!!
Και είναι φυσικά αναπόφευκτο να τονίσω ότι κυρίως τέτοιοι άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο μανιακό ακροδεξιό μπορούν να είναι θαυμαστές του νεοελληνικού εθνικιστικού, μισαλλόδοξου και λαϊκίστικου «ψευδοκράτους» μας και να εμπνέονται από αυτό ! Ή μήπως έχω άδικο ;

Τα καλύτερα όμως τα αφήνω για το τέλος καθώς ο Νορβηγός φαίνεται να είναι πολύ καλά και λεπτομερώς ενημερωμένος για την Ελληνική πραγματικότητα, κάτι που μας δείχνει περίτρανα πως πρέπει να είχε συνδέσμους ή έστω συνομιλητές ομοϊδεάτες του στην Ελλάδα (και αυτό θα πρέπει να το αξιολογήσει πολύ σοβαρά η αστυνομία). Μέσα λοιπόν στα κόμματα με ιδεολογική ταύτιση ο Νορβηγός βάζει το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή, καθώς και δύο κόμματα που δεν υπάρχουν πλέον το «Ελληνικό μέτωπο» του Μάκη Βορίδη (που τώρα φυσικά είναι στο ΛΑΟΣ) και την «Πατριωτική Συμμαχία» του Ναζί χουντικού Ζαφειρόπουλου (τον οποίον ήθελε κάποτε ο Καρατζαφέρης να βάλει υποψήφιο…). Ακόμα ο Μπρέιβικ εγκωμιάζει την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, το περιοδικό «Αντεπίθεση» και τις φασιστοεφημερίδες «Ελληνικές Γραμμές» και «Ελεύθερος Κόσμος» (η τελευταία ανήκει επίσης στον εν λόγω Ζαφειρόπουλο).
Ατυχώς ξέχασε όμως να αναφέρει και τον ομοϊδεάτη τους Αντώνη Σαμαρά, αλλά φαίνεται ότι ο Νορβηγός είχε γράψει το μανιφέστο του πριν αυτός γίνει αρχηγός της ΝΔ και δεν τον ήξερε καλά !! Επίσης ο Νορβηγός μιλάει για 11312 (δίνει και τον ακριβή αριθμό !) "προδότες" στοχευμένους οπαδούς του πολιπολιτισμού στην Ελλάδα που πρέπει να τιμωρηθούν με θανατική ποινή (!) και είναι βέβαια φανερό πως αυτές τις πληροφορίες του τις έχουν δώσει απ'την Ελλάδα. Φυσικά τα κατευθυνόμενα Ελληνικά κανάλια ελάχιστα αναφέρθηκαν σε όλα αυτά και όταν το έκαναν αυτό έγινε με ουδέτερες αναφορές, χωρίς να το κάνουν ζήτημα όπως θα γινόταν σε κάθε σοβαρή χώρα. Βλέπετε δεν πρέπει να θιχτεί ο Ελληνικός εθνικισμός και κάποια προστατευόμενα πιόνια του σάπιου πολιτικού καθεστώτος και ειδικά το κοινοβουλευτικό ΛΑΟΣ !
Αλλά ας μη γελιόμαστε, αν η Νορβηγία γέννησε ένα Μπρέιβικ η Ελλάδα θα μπορούσε να γεννήσει πολύ περισσότερους !! Μιλάμε για το κατεξοχήν μισαλλόδοξο κράτος όπου κυριαρχεί ο μεσαιωνικός εθνικισμός, ο φανατισμός και οι ιδεοληψίες κάθε είδους, όπου και το ίδιο το κράτος όχι μόνο δεν σε αποτρέπει απ’το να γίνεις ρατσιστής και φασίστας, αλλά αντίθετα σε σπρώχνει για να γίνεις…Άλλωστε απόψεις σαν αυτές του Μπρέιβικ μπορεί στη Νορβηγία να είναι περιθωριάκες,αλλά στην Ελλάδα είναι αρκετά διαδεδωμένες και οικίες στον κόσμο.

Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με την ιντερπόλ υπάρχει σύνδεσμος του Μπρέιβικ στην Ελλάδα, μέλος της ομάδας των «Ναϊτών Ιπποτών» και μάλιστα, μέλος της ομάδας διερεύνησης στόχων για εκτέλεση ανάμεσα σε μαρξιστές και οπαδούς του πολυπολιτισμού!
Στο μανιφέστο του που δημοσίευσε λίγο πριν το μακελειό ο Νορβηγός αναφέρει ότι είναι μέλος του τάγματος των Ναϊτών, που όπως λέει ανασυστάθηκε στο Λονδίνο το 2002. Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη λέει ότι είναι δύο Βρετανοί, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός, ένας Ολλανδός, ένας Έλληνας, ένας Ρώσος, ένας Νορβηγός και ένας Σέρβος, χωρίς όμως να τους κατονομάζει.
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας δηλώνουν ότι είναι ενήμεροι για συχνές συνομιλίες το τελευταίο διάστημα μέσω διαδικτύου ατόμων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στο τάγμα των Ναϊτών ιπποτών, στο οποίο αναφέρεται μέσα από το μανιφέστο του ο Μπρέιβικ. Επίσης, είπαν ότι ερευνούν τη βασιμότητα των πληροφοριών που θέλουν τον Μπρέιβικ και άλλα άτομα που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο να έχουν συναντηθεί στο Λονδίνο, το 2002.
Η δε Ελληνική αστυνομία ψάχνει ήδη-σε συνεργασία με την ιντερπόλ-τον σύνδεσμό του Νορβηγού στην Ελλάδα με τον οποίον αυτός φέρεται να διατηρούσε συχνή ηλεκτρονική αλληλογραφία και ελέγχει εξονυχιστικά ιστοσελίδες ακροδεξιού περιεχομένου. Οι έρευνες στρέφονται σε γνωστό Έλληνα νεοφασίστα με πλούσια ακραία πολιτική δράση στο παρελθόν το όνομα του οποίου βρίσκεται πολύ ψηλά στην Ελληνική ναζιστική επετηρίδα.

Προς το παρών ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διαβάσαμε σε κάποια blogs και που τις αναπαράγουμε με επιφύλαξη μιλούν για έναν ναζιστή ονόματι Αριστοτέλης Καλέντζης ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο παρελθόν για τις επαφές του με τους Σέρβους ναζί Κάρατζιτς και Μλάντιτς (και που εδώ τον βλέπετε να ποζάρει σχιζοφρενικά σε παλαιότερη συνέντευξή του…)
καθώς και για ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ονόματι Γεώργιος Καραποστόλου, ο οποίος φέρεται να είναι Ναϊτης ή και μασόνος ! Και φυσικά καταλαβαίνετε ότι αν επιβεβαιωθούν όλα αυτά θα πρέπει να γίνει ένας πολιτικός σεισμός στην έτσι κι’αλλιώς βαριά άρρωστη Ελλάδα μας…Η Ελλάδα λοιπόν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε από αυτήν την τραγωδία.Να χαίρoνται οι πολιτικοί μας και ο Ελληνικός λαός την κοινωνία που φτιάξαμε και τους πολιτικούς που ψηφίζει !! Και φυσικά οι θαυμαστές αυτού του νεοελληνικού μοντέλου είναι συνήθως μόνο άνθρωποι σαν τον Νορβηγό μακελάρη !!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα με το τι είναι το ΛΑΟΣ και η Χρυσή Αυγή ο άνθρωπος παίζει να είναι ψυχοπαθής όπως είπατε και εσείς (με φίλους σε αυτήν την περίπτωση, αν και δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι σήμερα ο κάθε τρελός να έχει επαφές και friends στο facebook).
Γίνεται μέσω ενός ψυχοπαθή να καταδικάσουμε έναν πολιτικό χώρο όσο κι αν μας είναι απεχθής. Αν αύριο κάποιος βγει και σκοτώνει στα τυφλά και μετά βρεθεί ότι είχε επαφές με ένα μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, φτάνει για να αρχίσει να κατηγορείται η Μπακογιάννη;
Και επίσης θσ ήθελα να ρωτήσω: εσείς είστε οπαδός της πολιπολιτισμικότητας; Όλα τα κανάλια φαίνονται να την υποστηρίζουν (τουλάχιστον στην Ελλάδα). Και αν θέλετε τη γνώμη μου, ο τρόπος που η εκάθωστε κοινωνία σφυράει αδιάφορα για αυτά τα θέματα και αφήνει κάποιους άλλους να έχουν άποψη για αυτά θα ωθεί περισσότερους να εκφράζονται μέσα από τα άκρα (αν και βλέπω ότι μέσω ΣΚΑΙ-MEGA όποιος δηλώνει ενάντια στην πολιτισμικότητα και τη μπαχαλοποίηση από εδώ και πέρα θα χαρακτηρίζεται άμεσα ψυχωτικός Freddy Krueger).

Ανώνυμος είπε...

Το μανιφέστο του ακροδεξιού φασίστα μπορείτε να το διαβάσετε (όσοι ξέρετε αγγλικά) στη διεύθυνση http://www.scribd.com/doc/60739170/2083-a-European-Declaration-of-Independence να θαυμάσετε την πολιτική του σκέψη και να διαπιστώσετε ότι είναι τόσο ψυχοπαθής όσο τα ανθρωπάκια που βλέπουν στον ύπνο τους συνωμοσίες εβραίων, ισλαμιστών, αμερικάνων, ρώσων, ποντίων, νεφελίμ και όλων των φυλών του σύμπαντος.

Στη σελίδα 1245 μπορείτε να δείτε και τα "φιλαράκια" του Νορβηγού μακελάρη στην Ελλάδα.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Δεν είναι ότι στιγματίζουμε κάποιον πολιτικό χώρο στα καλά καθούμενα, γιατί-σε όσους ασχολούνται με την πολιτική είναι προφανές- ότι με αυτά τα κόμματα ο Νορβηγός φαίνεται να έχει σημαντική ιδεολογική ταύτιση,όπως φαίνεται από το μανιφέστο του. Αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει με άλλα κόμματα όπως της Μπακογιάννη.
Εγώ είμαι υπέρ των μεταναστών, αλλά όχι και τόσο σε αυτό που λέμε πολυπολιτισμό. Θέλω οι μετανάστες να εντάσσονται στα Ευρωπαϊκά πρότυπα.Ίσως απο εκεί να προέρχεται και η αντιπάθεια πολλών προς τους Άραβες Μουσουλμάνους γιατί οι περισσότεροι δεν εντάσσονται στις κοινωνίες.

Ανώνυμος είπε...

Ο αριθμός (που όλο και αυξάνεται) των μεταναστών δεν συνεπάγεται πολυπολιτισμό; Εντωμεταξύ τι σημαίνουν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα; Μπορούν να διασφαλίσουν τον τοπικό χαρακτήρα μιας κοινωνίας ή μήπως η τελευταία δεν έχει αυτό το δικαίωμα; Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο είδος <> ας πούμε για όσους ξένους θέλει μία τοπική κοινωνία να δεχτεί;

Ανώνυμος είπε...

Να ένα άρθρο, που μόλις διάβασα και πιστεύω πως θα πρέπει να ήταν συμπληρωματικό του δικού σας.
http://blemilo.blogspot.com/2011/07/blog-post_28.html
Συγνώμη είναι το 3 σχόλιο που στέλνω εδώ αλλά νομίζω με εκρφάζει ως προς αυτά που ήθελα να πω.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ενδιαφέρον το άρθρο,αλλά απ'ότι φαίνεται γραμμένο από ακροδεξιό.Ότι η αριστερά στην Ελλάδα έχει ασυλία είναι κάτι πασιφανές και ότι επικρατούν δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι επίσης πασιφανές και το έχω γράψει και εγώ αρκετές φορές.Ποιός άλλωστε έχει τολμήσει να μιλήσει στην Ελλάδα για τα κακά που έχει προκαλέσει ο κομμουνισμός παγκοσμίως ?

Όμως αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι ακροδεξιοί είναι ότι τα κακά που έχει προκαλέσει η αριστερά ή οι φανατικοί Μουσουλμάνοι και τα οποία επικαλούνται δεν αθωώνουν ούτε εξευμενίζουν αυτόματα τα κακά και τα εγκλήματα που έχει προκαλέσει η ακροδεξιά και ο εθνικισμός παγκοσμίως.Μας λέει επίσης ότι γίνεται μία προσπάθεια να σπιλωθεί ένας πολιτικός χώρος (προφανώς της ακροδεξιάς). Μα αυτός ο χώρος είναι ήδη κατάπτυστος εδώ και έναν αιώνα και δεν χρειάζεται κανένας Νορβηγός για τον "σπιλώσει". Αυτή ήταν απλά μία περίπτωση ενός ανθρώπου όπου η ψυχική ασθένεια του συνδιάστηκε με ένα εγκληματικό δόγμα και έφερε αυτά τα αποτελέσματα.Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα όσο και αν δεν την δέχονται οι ακροδεξιοί.

Και κάτι ακόμα για τους μετανάστες και τον πολυπολιτισμό. Όταν μιλάω για τους μετανάστες δεν έχω σε καμία περίπτωση στο μυαλό μου το αρωστημένο μοντέλο της Ελλάδας με τους λαθρομετανάστες που αφήνει όποιον γουστάρει να μπαίνει στη χώρα της.Σε αυτό είμαστε όλοι εναντίον...αυτά να μην τα συγχέουμε...

Ανώνυμος είπε...

μια απορία: πως κάποιοι συνδέουν τον Καλέντζη αφού ως γνωστόν δεν τρέφει καθόλου φιλικά αισθήματα για την μασονία και τον χριστιανισμό !; επίσης υπάρχουν αποδείξεις για όλα αυτά ή απλά είναι φήμες και ραδιοαρβύλες;

επίσης ο καλένζης ουδέποτε είχε σχέσεις με σέρβους τους οποίους αντιπαθεί σφόδρα !!!

Sharpedon είπε...

Αισθάνομαι πρώτα απ'όλα γήινος και μετά έλληνας. Δηλαδή : αν κάποια μέρα καταλύονταν τα σύνορα παγκοσμίως, όχι βέβαια για να ακολουθήσει ένα ολοκληρωτικό-παγκοσμιοποιημένο καθεστώς τύπου Μεγάλου Αδερφού, αλλά για ένα νέο πραγματικό βιώσιμο και δίκαιο σύστημα ελευθερίας και ισότητας τύπου TVP καθόλου δεν θα με πείραζε να αφήσω πίσω την ελληνική μου ταυτότητα. Και πάλι Έλληνας θα είμαι βέβαια, η αναλογία θα είναι αντίστοιχη με τους ομογενείς έλληνες. Ούτως ή άλλως "Έλλην είναι ο έχων την ελληνική παιδεία", όχι αυτός που έχει ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Επειδή όμως αυτή η μέρα μπορεί να αργήσει και μπορεί να μην έρθει και ποτέ ως τότε θα δηλώνω Έλληνας. Και το τονίζω αυτό γιατί χτες στο ιστολόγιο της Αλεπούς είδα δημοσκόπιση που με φρίκαρε. Eίχαν ψηφίσει πολλοί κάπου 2-3.000 άτομα, οπότε το "δείγμα" είναι σεβαστό και υπολογίσημο. Η ερώτηση :
"Τι θα επιλέγατε αν μπορούσατε να είσαστε μόνο το ένα, Έλληνας ή Χριστιανός;"

Το 94% απάντησε Χριστιανός!!

Ανώνυμος είπε...

great to meet you taairetika.blogspot.com blogger discovered your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer pagerank tool white hat seo backlink service quality backlinks Take care. John

Ανώνυμος είπε...

Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? You made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, as well as the content!. Thanks for your article about. Payday Loan

Ανώνυμος είπε...

taairetika.blogspot.com Cash Advance MO Ballwin Κατά μέσο όρο , payday δάνειο μετρητών αμοιβές κυμαίνονται από $ 15 - $ 30 ανά $ 100 που δανείζονται

Ανώνυμος είπε...

taairetika.blogspot.com webpage Είχαμε συχνά μερικά ποτά στο μπαρ ακριβώς δίπλα στο κινητό πάρκο στο σπίτι

Ανώνυμος είπε...

taairetika.blogspot.com blog here Μία από τις λίγες περιοχές που ξεκίνησε το εμπορικό ιστό γύρω από το Διαδίκτυο είναι σήμερα μια πολύ μεγάλους παίκτες

Ανώνυμος είπε...

Howdy! I simply wish to give you a big thumbs up for your great info you have got here on this post. I am returning to your blog for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]real money pokies[/url]

Ανώνυμος είπε...

Hi! I just would like to give you a huge thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I am returning to your website for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]view here[/url]

Ανώνυμος είπε...

cheat black ops 2 - Cheats BlackOps 2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops 2 / Blackops2 cheats

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

hacker black ops 2 _ cheat blackops 2 zombie 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheatsblackops 2 , CheatBlackOps 2 , cheater-black-ops-2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

_________________________________________________

Cheat pour Black Ops 2 majorcheat.com Majorcheat.com


new cod: mw3 aimbot - triche black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-hack-ps3-xbox360-pc

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 cheats / mw3 cheats
http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheats-black-ops-2-mw3-hacks

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops2 _ cod 9 cheats aimbot,2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
speed black ops 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-bf3-wallhack-aimbot-esp-ps3-xbox360

----------------------------
Black Ops 2 Cheat majorcheat.com level hack bo2 - loby cheat

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 hacker black ops 2 / video games_

http://majorcheat.com/index.php/tutorial-programme-cheat-black-ops2

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

free aimbot games' black ops2 _ cheatin blackops_2

http://majorcheat.com/acceuil/cheat-black-ops-2.html

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
cheats for call of duty black 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

[url=http://majorcheat.com]cheats blackops 2 ps3[/url]

Ανώνυμος είπε...

May I simply say what a relief to find somebody who truly understands what they are discussing on the net. You definitely realize how to bring a problem to light and make it important. More and more people should read this and understand this side of the story. I can't believe you're not more popular given that you certainly have the gift.

[url=http://www.digitalserver.com.mx/blog/hosting-mexico/]hosting mexico[/url]

[url=http://www.digitalserver.com.mx]hosting en mexico[/url]

[url=http://www.digitalserver.com.mx]web hosting en mexico[/url]

Mrs SMITH STEPHANIE είπε...

Πώς έλαβα το δάνειό μου από μια πραγματική και αξιόπιστη δανειοδοτική εταιρεία

Το όνομά μου είναι η κ. Smith STEPHANIE. Ζω στη Σιγκαπούρη και είμαι από την Ελλάδα και είμαι ευτυχισμένος σήμερα; Και του είπα ότι οποιοσδήποτε πιστωτής που έσωσε την οικογένειά μου από την επισφαλής κατάσταση, θα αναφερθώ σε οποιοδήποτε πρόσωπο που αναζητά δάνειο, μου έδωσε ευτυχία για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο 100.000,00 ευρώ και εξοργίστηκε από αυτούς τους δόλιους πιστωτές Ένας φίλος με εισήγαγε στον κ. IBRAHIM MUSA και δανείστηκε το δάνειό μου χωρίς κανένα στρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο (powerfinance7@gmail.com)

1. Το όνομά σας Ολοκληρώθηκε: _______
2. Διεύθυνση επικοινωνίας: _______
3. Χώρα διαμονής: ______
4. Ποσό του αιτούμενου δανείου: ________
5. Διάρκεια: _____
6. Φύλο: _____
7. Επάγγελμα: ________
8. Μηνιαίο εισόδημα: _______
9. Ημερομηνία γέννησης: ________
10.Τηλέφωνο: __________

Χαιρετισμοί.
Ηγεσία
Στείλτε το με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: powerfinance7@gmail.com