Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Και ο...Καραμπελιάς στη Ν.Δ. !!



Είχαμε προβλέψει προ καιρού την πορεία της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά προς τα άκρα και απ’ότι φαίνεται επιβεβαιωνόμαστε. Στο συνέδριο της Ν.Δ. λοιπόν που τόσο προβλήθηκε από τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. ως περίπου προσωπική νίκη του Σαμαρά και αλλαγή σελίδας της Ν.Δ. φάνηκε η πραγματική φύση της νέας Ν.Δ. του Σαμαρά .Εκτός από τα διάφορα χουντοφασιστικά πρώην στελέχη της Πολιτικής άνοιξης που είχαν εξέχουσα θέση στο συνέδριο (και πλέον και στο ίδιο το κόμμα) είχαμε και άλλες «ξεχωριστές» παρουσίες όπως ο Κώστας Ζουράρης (!!),ναι καλά ακούσατε, αυτός ο γραφικός ψευτοδιανοούμενος, ακροδεξιός κομμουνιστής φαίνεται ότι τόσο πολύ αγαπάει τον-κατά το ήμισυ ομοϊδεάτη -του Αντώνη Σαμαρά που έγινε νεοδημοκράτης. Πιο πριν θυμίζω ότι είχε πάρει μεταγραφή για το κόμμα του…Παπαθεμελή. Άλλη «εξέχουσα» παρουσία ήταν αυτή του Γιώργου Καραμπελιά και για όσους δεν τον γνωρίζουν ας κάνουμε τις συστάσεις: πρώην περιθωριακός μαρξιστής που τα τελευταία χρόνια μεταλλάχθηκε σε φανατισμένο εθνικιστή !!

Η άκρα δεξιά συγκλίνει λοιπόν με την άκρα αριστερά και εδώ και διεθνώς και στη χώρα μας καταλήγουν όλοι μαζί στον Σαμαρά…Και για όσους αμφιβάλλουν να τους θυμίσω τις πρόσφατες δηλώσεις του Σαμαρά υπέρ της προέλασης των Κινέζων κόκκινων φασιστών και του κεφαλαίου τους στην Ελλάδα (Τι δουλειά έχει αυτός να υποστηρίζει το-έστω και τυπικά πλέον- κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας ;)Το πώς και γιατί συμβαίνει αυτή η σύγκλιση είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση που δεν μπορούμε να αναλύσουμε εδώ, μέχρι και βιβλία έχουν γραφτεί για τη σύγκλιση των δύο άκρων. Ωστόσο θα σταθούμε σε αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας και είναι εξοργιστικό. Κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν το μεγαλύτερο αστικό φιλοδυτικό κόμμα της Ελλάδας σ’ένα τριτοκοσμικό, λαϊκίστικο κατασκεύασμα της δεκαετίας του 60’ με ανατολικού τύπου χαρακτηριστικά. Ήδη ο Σαμαράς δείχνοντας τον αυταρχισμό του και τη φασίζουσα λογική του άρχισε της εκκαθαρίσεις μέσα στο κόμμα. Γι’αυτόν όποιος έχει τα χαρακτηριστικά του φιλελεύθερου, φιλοδυτικού δημοκράτη δεν έχει θέση μέσα στο κόμμα ούτε καν σαν υποψήφιος βουλευτής. Για αυτή τη δουλειά μάλιστα έφτιαξε και μια ειδική επιτροπή που θα κόβει από υποψήφιους όσους δεν του είναι αρεστοί. Σε πολλές περιπτώσεις δε συνεχίζει τις εκκαθαρίσεις φιλελεύθερων στελεχών που άρχισε ο άλλος προβοκάτορας Καραμανλής, μέσω υπαρκτών ή ανύπαρκτων σκανδάλων, λέγοντας πως αυτοί δεν έχουν θέση στο κόμμα.

Θα μου πείτε τώρα τι με νοιάζει εμένα τι κάνει η Ν.Δ.; Ας βγάλουν τα μάτια τους. Άλλωστε και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι εμπνευστές του φαινομένου Σαμαρά μάλλον καταστρέφουν την Ν.Δ. ,αφού δείχνει να καταποντίζεται διότι ο κεντρώος μετριοπαθής ψηφοφόρος δείχνει να τον αποστρέφεται ,παρά την πλύση εγκεφάλου που δέχεται από τα απατεωνίστικα Μ.Μ.Ε. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όμως, πρώτον διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία κοινωνία σε ηθική, οικονομική και πολιτική παρακμή που όλο και πιο εύκολα στρέφεται στα άκρα τα τελευταία χρόνια (ως γνωστόν όπου υπάρχει κρίση συχνά ο κόσμος στρέφεται προς ακραίες ιδεολογίες) και δεύτερον με ένα ολόκληρο πολιτικό, ιδεολογικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο που όπως είπαμε αβαντάρει τον Σαμαρά δίνοντας την εντύπωση πως του χρωστάει ένα «γραμμάτιο» για να τον στείλει κάποτε στην πρωθυπουργία. Ποιός μπορεί να με διαβεβαιώσει λοιπόν ότι δεν θα τα καταφέρουν κάποτε αυτοί οι νοσηροί εγκέφαλοι να τον κάνουν πρωθυπουργό; Και φανταστείτε τι συνέπειες θα έχει αυτό για τη χώρα;Νομίζω λοιπόν πως κάθε δημοκρατικός άνθρωπος οφείλει να απορρίψει ή ακόμα και να πολεμήσει τη Ν.Δ. του Σαμαρά. Αρκετά κακά έχουν βρει αυτή τη χώρα δεν θέλουμε και επιπλέον προβλήματα και καταστροφές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν φίλε αιρετικέ, όπως και να έχει το πράγμα ο χρόνος θα αποδείξει αν ο Σαμαράς έχει δίκιο ή όχι με την προσχώρηση του Καραμπελιά στη Ν.Δ.
Φαίνεται όμως ότι είσαι προκατειλημένος με το Σαμαρά και τη ΝΔ. εγώ θα σου θυμίσω όμως ότι ο Σαμαράς εν μέσω Καλοκαιριού κάνει περιοδίες σε όλη την Ελλάδα και έτυχε να τον ακούσω στην ομιλία του που έκανε στα Ιωάννινα στην οποία με εντυπωσίασε για τις οικονομικές προτάσεις που έκανε ως λύσεις για το οικονομικό αδιέξοδο που μας έχει ρίξει ο "φίλος" σου ο Γιωργάκης ο οποίος όπως φαίνεται δεν έχει απογαλακτιστεί από το "Γιωργάκης" ώστε να γίνει επιτέλους στα 60 του ΓΙΩΡΓΟΣ.
Με φιλική διάθεση
Αντώνης Μεσσήνιος

Ανώνυμος είπε...

Ο τυπος δεν απανταει στις ερωτησεις, μονο βριζει.
Να εισαι ευτυχης που δεν σου εσβησε την αναρτηση.
Ειναι παSSοκοσκυλο του κερατα,
οπαδος του αλητηριου ανθελληνα χουντικου ανικανοτατου Giorgo.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ώστε επειδή τα χώνω στον εθνοφασίστα Σαμαρά με έβγαλες πασοκτζή ε?
Που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη ανοησία τελικά...
Πήγαινε τώρα στο πολιτικό γραφείο του Σαμαρά που γλύφεις να πάρεις το μισθό σου...