Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Συμπαράσταση στην αντιναζιστική πρωτοβουλία.Ας υπογράψουμε όλοι τη δήλωση διαμαρτυρίας.



Δεν ξέρω πόσοι από τους αναγνώστες γνωρίζετε το θέμα στο οποίο θα αναφερθούμε (καθώς τα ελεγχόμενα από τα κόμματα ΜΜΕ το υποβάθμισαν σκόπιμα) ,αλλά πιστέψτε με δεν είναι καθόλου αμελητέο.

Πριν από λίγα χρόνια γράφτηκε ένα κατάπτυστο βιβλίο με τίτλο «Εβραίοι όλη η αλήθεια» του οποίου εμπνευστής και συγγραφέας δεν ήταν άλλος από τον γνωστό άρρωστο γερό-ναζιστή Κώστα Πλεύρη(φώτο). Το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν ένα ναζιστικό φιλοχιτλερικό παραλήρημα όπου ο συγγραφέας υμνούσε το τρίτο ράιχ και δήλωνε την πίστη του στον εθνικοσοσιαλισμό ,αλλά αυτό είναι το λιγότερο καθώς -μεταξύ άλλων- αμφισβητούσε το ολοκαύτωμα των Εβραίων, καλούσε σε εξόντωσή τους και στην επαναλειτουργία του Άουσβιτς (!!)στολίζοντας τον συγκεκριμένο λαό με ύβρεις , σε κάποιο σημείο δε αναφέρει ότι το λάθος του Χίτλερ ήταν ότι ενώ ήταν δυνατόν να μας απαλλάξει οριστικά από τους Εβραίους δεν το έκανε (!!) και άλλα παρόμοια. Με το που κυκλοφόρησε κάποια αποχαυνωμένα μικρά κανάλια του έδωσαν και εκπομπή για να το διαφημίζει (!!) σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με το αζημίωτο φυσικά… Το συγκεκριμένο βιβλίο παραβιάζει τόσο κραυγαλέα τον αντιρατσιστικό νόμο του Ελληνικού κράτους-και όχι μόνο, καθώς προτρέπει και σε βία –που έπρεπε να παρέμβει αμέσως η δικαιοσύνη και να καθίσει στο εδώλιο τον συγγραφέα, αλλά περιμέναμε μάταια καθώς έμειναν και οι άνθρωποι της δικαιοσύνης στην αφασία τους να παρακολουθούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα τις εμετικές εκπομπές του Πλεύρη.

Παρόλα αυτά ο ναζιστής συγγραφέας κάθισε τελικά στο εδώλιο καθώς δέχθηκε-όπως αναμενόταν-μηνύσεις από οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως και από την οργάνωση των Ελλήνων Εβραίων (ΚΙΣ). Τον Δεκέμβρη του 2007 βγήκε η πρωτόδικη απόφαση που έκανε το αυτονόητο, καταδίκασε τον ναζιστή όμως παραδόξως δεν απαγόρευσε και την κυκλοφορία του βιβλίου . Αλλά ο Πλεύρης άσκησε αμέσως έφεση η οποία εκδικάστηκε τον Μάρτιο του 2009.Ελάχιστοι περίμεναν ότι μπορούσε να αλλάξει η απόφαση στο εφετείο, όμως αυτά που συνέβησαν εκεί άφησαν κάθε πραγματικό δημοκράτη άφωνο, και πρόσβαλαν τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας (αν μας έχει απομείνει ίχνος τέτοιου τελικά…). Είδαμε δικαστές φιλικούς προς τον Πλεύρη και υιοθετώντας σε πολλά σημεία φιλοναζιστικές και αντισημιτικές θέσεις και εχθρικούς και ειρωνικούς προς τους κατήγορους ,αντί να μείνουν ουδέτεροι και αντικειμενικοί όπως οφείλει κάθε δικαστής . Προσθέστε σ’αυτά και ένα φιλοναζιστικό κοινό στην αίθουσα, αποτελούμενο κυρίως από μέλη της νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕΟΣ) που εκδηλωνόταν με επιφωνήματα χωρίς να τους επαναφέρει κανείς στην τάξη. Και η αθλιότητα ολοκληρώθηκε με μία απίστευτη προκλητική -αθωωτική απόφαση για τον Πλεύρη με το γελοίο σκεπτικό ότι «το βιβλίο είναι επιστημονικό έργο και αποτέλεσμα ιστορικής ερεύνης» (!!) και πως «ο κατηγορούμενος δεν στρέφεται κατά των Εβραίων μόνο λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής τους, αλλά κυρίως λόγω των επιδιώξεών τους για παγκόσμια κυριαρχία, των μεθόδων που χρησιμοποιούν για την ευόδωση αυτών και τη συνωμοτική τους δράση» !!!.

Θαυμάστε τους Έλληνες δικαστές που υιοθετούν ναζιστική προπαγάνδα εν έτη 2010… Ας σημειώσουμε ότι και στις δύο αυτές δίκες δικηγόρος του Κ.Πλεύρη ήταν ο γιός του Θ.Πλεύρης, που είναι και βουλευτής του ΛΑΟΣ ο οποίος χρησιμοποίησε το επιχείρημα πως είναι δημοκρατικό δικαίωμα του κατηγορούμενου να προπαγανδίζει την εξόντωση ενός έθνους !!!!. Ενώ ο επίσης βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης διαφήμιζε επί μήνες το συγκεκριμένο γενοκτονικό βιβλίο από την εκπομπή του, λέγοντας μάλιστα ότι είναι το αγαπημένο του !!.Προφανώς αυτός ήταν και ο λόγος που τα ΜΜΕ «έθαψαν» το θέμα, προκειμένου να προστατεύσουν αυτό το αγαπημένο τους ακροδεξιό κόμμα, το ΛΑΟΣ…Λίγο αργότερα ένας δικαστής του Αρείου πάγου άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου, όμως τον περασμένο Μάιο ο Άρειος πάγος, το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, πήρε την τελική του απόφαση και αθώωσε οριστικά τον Πλεύρη με παρόμοια αισχρά αντισημιτικά επιχειρήματα.Έτσι αυτό το τρισάθλιο βιβλίο κυκλοφορεί ελεύθερα στα βιβλιοπωλεία και κάνει και τρελές πωλήσεις.

Αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει, καθώς ο Πλεύρης μετά την αθώωσή του έκανε μήνυση στην αντιναζιστική πρωτοβουλία , μία οργάνωση που ήταν ο κυριότερος κατήγορός του, με την κατηγορία πως «διαδίδει ψευδείς κατηγορίες κατά της δικαιοσύνης και την συκοφαντεί» (!!) κι’αυτό διότι η Α.Π. είχε διαμαρτυρηθεί-και πολύ σωστά – για την απαράδεκτη φιλοναζιστική στάση κάποιων δικαστών, όπως αναφέραμε και πιο πάνω. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα η θλιβερή και-παραδοσιακά γεμάτη μη δημοκράτες λειτουργούς -Ελληνική δικαιοσύνη να σέρνει σε δίκη ως κατηγορούμενους τους αντιναζιστές και να αθωώνει με τον πιο αισχρό τρόπο τους ναζιστές,αντισημίτες. Πρόκειται για τον κατήφορο ενός ολόκληρου νομικού ,αλλά και πολιτικού συστήματος για να μην πω μίας χώρας ολόκληρης που βλέπει απαθέστατα τη γενοκτονική ναζιστική ιδεολογία να αναβιώνει επίσημα από φορείς του τόπου του, 65 χρόνια μετά τη συντριβή της και την καταδίκη της από την ανθρωπότητα.

Έτσι μετά από δύο αναβολές η δίκη της αντιναζιστικής πρωτοβουλίας έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτέμβρη 2010.Καλούμε από το blog μας κάθε δημοκράτη και αντιφασίστα ,σε όποιο κόμμα ή ιδεολογία κι’αν ανήκει, να συμπαρασταθεί και να δείξει τη συμπάθειά του στην αντιναζιστική πρωτοβουλία με τον τρόπο που θα δείξουμε παρακάτω. Το θέμα δεν είναι ασήμαντο, αντίθετα είναι πολύ πιο σοβαρό απ’ότι φαίνεται διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα σύστημα εξουσίας και μία χώρα ολόκληρη που εκφασίζεται και σαπίζει με γοργούς ρυθμούς. Έχουμε μπλέξει με μεγάλους αγύρτες και λαοπλάνους ,αλλά είναι χρέος μας να τους πολεμήσουμε όσο μπορούμε και θα το κάνουμε όσοι παραμένουμε αληθινοί δημοκράτες σ’αυτόν τον τόπο. Περισσότερα για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της αντιναζιστικής πρωτοβουλίας www.antinazi.gr
Επίσης παρακαλώ όσους υπογράψουν τη δήλωση να αφήσουν αν γίνεται ένα μήνυμα στο μπλογκ,στο συγκεκριμένο Post,με τη λέξη "υπέγραψα" για να βλέπουμε αν έχουμε ανταπόκριση.



ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Εάν θέλετε να καταγγείλετε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και να εκφράσετε τη συμπαράστασή σας στα τρία διωκόμενα μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, μπορείτε να στείλετε την παρακάτω προτεινόμενη δήλωση συμπαράστασης στον έλληνα πρωθυπουργό κ. Γιώργο Α. Παπανδρέου και στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Jerzy Buzek και επίσης να το κοινοποιήσετε στην αντιναζιστική πρωτοβουλία στο info@antinazi.gr. Αντιγράφετε λοιπόν με copy-paste την παρακάτω δήλωση συμπαράστασης, γράφετε από κάτω το όνομά σας και την ημερομηνία και τη στέλνετε στα εξής e-mail:

gpapandreou@parliament.gr και jerzy.buzek@europarl.europa.eu

Αν θέλετε να τη στείλετε και ταχυδρομικά ,στείλτε την εδώ

Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας
κ. Γ. Α. Παπανδρέου
Μέγαρο Μαξίμου
Ηρώδου Αττικού 19
Αθήνα 10674
Ελλάδα


Και εδώ:

To the President of the European Parliament
Mr. Jerzy Buzek
Bat. Altiero Spinelli
05F241
60, rue Wiertz
B-1047 Bruxelles


Στον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου πρέπει φυσικά να στείλετε το Αγγλικό κείμενο που παραθέτουμε πιο κάτω. Αυτό το κείμενο συμπαράστασης είναι μόνο ένα σχέδιο το οποίο προτείνει η Α.Π. και το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε ή να συντάξετε το δικό σας κείμενο .Το κείμενο συμπαράστασης είναι λοιπόν το εξής:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο πληροφορηθήκαμε ότι το Μάη του 2010 το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδας επικύρωσε την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών που αθώωσε το νεοναζιστή Κώστα Πλεύρη για το ρατσιστικό και φιλοχιτλερικό του βιβλίο «Εβραίοι, όλη η Αλήθεια».
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδας δικαιολόγησε τη ρατσιστική βία ενάντια στους εβραίους καθώς και τη ναζιστική γενοκτονία με το ακόλουθο σκεπτικό: «ο κατηγορούμενος δεν στρέφεται κατά των Εβραίων, μόνο λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής τους αλλά κυρίως λόγω των επιδιώξεών τους για παγκόσμια κυριαρχία, των μεθόδων που χρησιμοποιούν για την ευόδωση αυτών και τη συνωμοτική τους δράση» (!!!) Το θεωρούμε αδιανόητο ότι εξήντα χρόνια μετά τη ναζιστική θηριωδία και τη γενοκτονία των Εβραίων, το Ανώτατο Δικαστήριο ενός κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκδωσε αυτή την πρωτοφανή απόφαση. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος (κυβέρνηση και κοινοβουλευτικά κόμματα) δεν έχει αντιδράσει μέχρι τώρα σε αυτή την απόφαση που αθώωσε πολιτικά και ηθικά το ναζισμό και τον αντισημιτισμό.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, τρία μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, η Άννα Στάη, η Ρένα Κούτελου και ο Λάμπης Κατσιάπης, που ήταν μάρτυρες κατηγορίας στην πιο πάνω δίκη, θα δικαστούν στις 22 Σεπτέμβρη 2010, επειδή η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία δημόσια κατάγγειλε ότι συγκεκριμένοι δικαστές έκφρασαν αντισημιτικές θέσεις κατά τη διάρκεια της δίκης του Κ. Πλεύρη.
Με την παρούσα καλούμε το ελληνικό κράτος και όλα τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα να καταδικάσουν και να ακυρώσουν την απόφαση του ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδας με κάθε δυνατό τρόπο.
Επίσης, διαμαρτυρόμαστε για τη δίωξη των τριών μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, στα οποία εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας και ζητάμε να αθωωθούν.

Ημερομηνία: ………………………../ Υπογράφεται από: ……………………………………


DENOUNCEMENT AND DECLARATION OF SOLIDARITY
We who sign this text were informed that in May 2010 the Supreme Court of Greece validated the decision of the Five Member Appeals Court of Athens which acquitted the neo-nazi Kostas Plevris for his racist and pro-Hitler book “Jews, the whole truth”.
The Supreme Court of Greece justified the racist violence against the Jews as well as the nazi genocide with the following reasoning: “the defendant does not turn against the Jews, solely on the grounds of their racial and national origin but mainly on the grounds of their objectives for world domination, the methods that they use for the realisation of these and their conspiratorial action” (!!!) We consider it inconceivable that sixty years after the Nazi atrocity and the genocide of Jews, the Supreme Court of a member state of European Union issued this unprecedented decision. We are greatly concerned about the fact that the Greek State (government and parliamentary parties) has not reacted so far in any way against this decision that acquitted politically and morally nazism and anti-Semitism.
As if this was not enough, three members of the Antinazi Initiative, Anna Stai, Irene Koutelou and Lampis Katsiapis, who were witnesses for the prosecution at the above trial, will go on trial on September 22, 2010 because the Antinazi Initiative publicly denounced that certain judges expressed anti-Semitic positions during the trial of K. Plevris.
We hereby call the Greek State and all institutional European bodies to condemn and annul the decision of the Supreme Court of Greece in any possible way.
Also, we protest for the prosecution of the three members of Antinazi Initiative, we express our solidarity to them and ask that they are acquitted.

Date: ………………../Signed by:………………

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπέγραψα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ είπε...

Υπογράφω κι' εγώ

Ανώνυμος είπε...

υπέγραψα

Ανώνυμος είπε...

υπέγραψα

Ανώνυμος είπε...

υπέγραψα

Ανώνυμος είπε...

υπέγραψα

Ανώνυμος είπε...

Ωραια αποψη για τη δημοκρατια εχεις,
οποιος και να εισαι.
Αναρτησεις που εχουν αντιθετη αποψη, σβηνονται παραυτα!

Ειδες ποσο κοντα ειναι η πρασινη δημοκρατια σου με τον φασισμο που νομιζεις οτι πολεμας, αθλιε ανθελληνα υπηρετη του SOROS;

Χαιλ Χιτλερ, μαλακα!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε τη Δευτερα που ερχεται ο φασιστοεβραιος Νετανιαχου, θα παει στον Αγνωστο Στρατιωτη να καταθεσει στεφανι φορωντας φουστανελα, οπως ο δικος μας εθνικος αναπηρος (στο μυαλο) φορεσε το "σκουφι" ως ενδειξη υποταγης;

Ανώνυμος είπε...

Έξω ο σφαγέας Νετανιάχου
Να διακοπούν οι σχέσεις με το Ισραηλινό Απαρτχάιντ
Να αρθεί ο αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας
Αλληλεγγύη στην αντίσταση του Παλαιστινιακού Λαού

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 16/8, 6.30 μ.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (έναντι Βουλής)

Πρωτοβουλία Συλλογικοτήτων ενάντια στην επίσκεψη Νετανιάχου

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Εσύ ο προ-προηγούμενος που κρύβεσαι πίσω απ'την ανωνυμία,δεν σβήνω καμία αντίθετη άποψη παρά μόνο τους υβριστές σαν εσένα για να μη μου βρωμίζουν το blog.Είναι η πρώτη φορά που αναγκάστηκα να σβήσω σχόλιο σ'αυτό το Blog.Ακόμα και το τελευταίο εμετικό σχόλιό σου,όπως βλέπεις, δεν το έσβησα.Συνέχισε να μπαίνεις εδώ για να μου ανεβάζεις την επισκεψιμότητα και να γελοιοποιήσαι,ανόητε.Αλήθεια πόσων χρονών είσαι 12?

Ανώνυμος είπε...

Εμετικο γιατι;
Γιατι λεω την αληθεια για τους εβραιους, που με τοσο παθος υπερασπιζεσαι;

Ο χιτλερ ο καημενος ηταν αγγελουδι μπροστα τους, τον εχουν ξεπερασει εδω και κατι δεκαετιες.

Αληθεια, ποια ειναι η γνωμη σου για τον αποκλεισμο στη Γαζα, για τους Παλαιστινιους;

Θα ηθελα πολυ να την ακουσω.

Ανώνυμος είπε...

υπόγραψα

Ανώνυμος είπε...

υπέγραψα

Ανώνυμος είπε...

"Αληθεια, ποια ειναι η γνωμη σου για τον αποκλεισμο στη Γαζα, για τους Παλαιστινιους;"

Φυσικα και δεν απαντας σε αυτο εβραιε.

Εισαι εβραιος μη το κρυβεις.
Απαντησε μου λοιπον, ποιος ειναι περισσοτερο φασιστας ο Αδολφος, η ολοι οι εβραιοι πρωθυπουργοι που αφανιζουν εναν ολοκληρο λαο γραφοντας στα παπαρια τους ολο τον υπολοιπο κοσμο;
Αυτοι που σηκωνουν το οπλο και θεριζουν εξ επαφης ενα αγορακι γιατι πεταγε πετρες στο τανκ;

Ποιος ηταν ο πρωτεργατης της εισβολης στην Κυπρο εβραιε; το ονομα kissinger σου θυμιζει κατι;

Ποιος ειπε αυτα τα διασημα λογια για τους Ελληνες, εβραιε;
Αυτο το φιδι το κολοβο δεν τα ειπε;

Γιατι οι εβαιοι μισουν τους Ελληνες, εβραιε;
Για το ευχαριστω που τους μαζαψαν και τους εκρυψαν και δεν τους αφησαν να τους κανουν σαπουνακι;

Ποιος κυβερναει σημερα τον κοσμο, Ποιοι ειναι πισω απο το ΔΝΤ, απο την παγκοσμια τραπεζα, απο τους "οικους" αξιολογησης των λαων, εβραιε;

Ποιος επαιζε προστυχο παιχνιδι σε βαρος της Ελληνικης οικονομιας ανεβαζοντας τα σπρεντ;
Μηπως το εβραικο γουρουνι g.soros;

Σβησε λοιπον και αυτη την αναρτηση οπως εχεις σβησει και αλλες, προφανως με αντιθετη αποψη για την προπαγανδα υπερ εβραιων που προσπαθεις να περασεις.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ είπε...

Φασιστοειδής και εμετικό γουρούνι που δεν ξέρεις να κάνεις διάλογο, αλλά να βρίζεις μόνο. Καλά έκανε ο αντισυμβατικός και σε διέγραψε.
Λοιπόν φασιστάκι του κερατά μήπως είσαι παλιαδελφή ? κιάτι τέτοιες κραυγές μόνο κάτι ξεφωνημένες σαν και σένα βγάζουν. Τώρα τράβα τις κοτσίδες σου. Παλιαδελφή !

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ρε βαρεμένο,που δεν έχεις ούτε το θάρος να μας γράψεις το ονοματάκι σου, γιατί μπαίνεις ακόμα εδώ?

Δεν κατάλαβαίνεις ότι γίνεσαι γελοίος?

Όλοι έχουμε καταλάβει ότι η ηλικία σου δεν είναι πάνω από 15.

Πήγαινε λοιπόν να παίξεις με τη μανούλα σου και μην ενοχλείς σοβαρούς ανθρώπους,αν και φαντάζομαι ότι θα την μισείς και αυτήν όπως και το ίνδαλμά σου ο Χίτλερ μισούσε τη μάνα του και σαν μισάνθρωπος που είσαι.Είσαι άλλωστε απόγονος των προδοτών και κουκουλοφόρων της κατοχής που ήταν και αιμομίκτες και πήγαιναν με τις μανάδες τους και τις αδερφές τους.

Εβραίος δεν είμαι,αλλά δεν θα απολογηθώ σε υποκείμενα σαν κι'εσένα για το τι είμαι και τι δεν είμαι.

Επίσης γελοίε,σταμάτα να χρησιμοποιείς σοβαρά θέματα σαν το Παλαιστινιακό για να βγάλεις το γενοκτονικό σου μίσος για τους Εβραίους.Στην πραγματικότητα δεν δίνεις δεκάρα για τους Παλαιστινίους σαν μισάνθρωπος που είσαι,απλά μισείς το Ισραήλ.Και αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η θέση μου για το Παλαιστινιακό,αυτή είναι για δύο ανεξάρτητα κράτη στην περιοχή.

Όσο για την κρίση που η αρωστημένη φαντασία σου πιστεύει ότι την προκάλεσαν οι Εβραίοι διάβασε εδώ πέρα την αλήθεια να βγάλεις την τσίμπλα απ'τα μάτια,αν και δε νομίζω ότι θα καταλάβεις και πολλά με το μυαλό που (δεν) έχεις.

http://taairetika.blogspot.com/2010/04/blog-post_19.html

Την εισβολή στη Κύπρο πανάσχετε δεν την προκάλεσε κανένας Κίσινγκερ,αλλά η αγαπημένη σου χούντα και ο Μακάριος που την ζήτησε επίσημα στον ΟΗΕ.Και τα υποτιθέμενα λόγια του Κίσινγκερ για τους Έλληνες είναι στην αρωστημένη φαντασία σου και κάποιων άλλων νοσηρών εγκεφάλων,αφού ποτέ δεν αποδείχτηκαν.


Είναι η τελευταία φορά που χάνω το χρόνο μου για να σου απαντάω.Πάρε δρόμο λοιπόν απο εδώ και μην ξαναεμφανιστείς γιατί μου βρωμίζεις το blog.Και πήγαινει στη νεολαία του Καρατζαφέρη όπου ανήκεις και πες τους ότι "τα αιρετικά" θα τους κάνουν μεγάλη ζημιά,να μην κοιμόνται ήσυχοι.

Ανώνυμος είπε...

http://parpan-sportalk.blogspot.com

Χρυσόστομος Κοσμίδης είπε...

Υπέγραψα με όλη μου την ψυχή. Ο νεοναζισμός πρέπει να απομονωθεί , διότι είναι ξένος προσ τα ελληνικά ιδεώδη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ είπε...

Να σπάσουμε λίγο τη μονοτονία του πραγματικά ενδιαφέροντος άρθρου του Αντισυμβατικού και να σκεφθούμε ότι ακόμη είναι καλοκαίρι και οι παραλίες μας περιμένουν.
Οι παραλίες της Μεσσηνίας είναι μούρλια !!! το blog που προβάλει τις ομορφιές αυτής της περιοχής είναι το http://messiniaka.blogspot.com
Ελάτε να δείτε ένα όμορφο αφιέρωμα για τη μαγευτική, τη γόησα Πύλο που έχει μαζέψει όλες τις ομορφιές της Γης.
Μπείτε και θα την επισκευθείτε, γιατί..... ο Θεός είχε κέφια.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την κίνηση! Υπέγραψα.

Τέλος να επισημάνω στον χυδαίο υβριστή ότι θα πρέπει να διαβάσει λίγο καλύτερα την ελληνική Ιστορία για να δει πως παραδώσαμε ΕΜΕΙΣ επί σφαγή 60.000 Έλληνες Εβραίους στη διάρκεια της κατοχής γεγονός ασύλληπτο ακόμη και για τη συνεργαζόμενη με τους Ναζί κυβέρνηση της Βουλγαρίας που αρνήθηκε να απελάσει τους 50.000 Εβραίους της χώρας τους σώζοντάς τους από βέβαιο θάνατο. Στην Ελλάδα θα 'πρεπε να ξέρει ο ανιστόρητος ότι, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, εκείνος που έσωσε τους περισσότερους Εβραίους δεν ήταν Έλληνας αλλά Ιταλός (ο πρόξενος Γκουέλβο Ζαμπόνι).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ είπε...

http://messiniaka.blogspot.com
Αντισυμβατικέ, ζητώ χώρο στο blog σου για να δείξω στους φίλους σου ότι μπορούν να δούν πολλά για τη Μεσσηνία. Δείτε και ένα αφιέρωμα για την πανέμορφη ΠΥΛΟ έτσι όπως δεν την έχετε δεί.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Λοιπόν στο..
http://messiniaka.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

το βιβλιο το εχετε διαβασει? εγω ναι..ο πλευρη δεν γραφει μεσα δικες του αποψεις αλλα αποψεις αλλων για τους εβραιους οπως ο κλεμανσω ο βολταιρος ο μαρξ κ.α επισης εχει αποσπασματα απο το ταλμουδ για το πως αποκαλουν οι εβραιοι τους αλλους λαους και τι γνωμη εχουν για τους χριστιανους..

Ανώνυμος είπε...

14 Αυγούστου 2010 1:20 π.μ. ο χιτλερ συμφωνα με νεες ερευνες σε συγγενεις του ειχε εβραικες ριζες..μη ψαρωνεταε αν δεν ειχε γινει το ολοκαυτωμα δεν θα ειχε φτιαχθει το κρατος του ισραηλ..

Paulinho είπε...

Καλησπέρα σας. Αν και συμφωνώ απόλυτα πως πρόκειται για ένα άθλιο βιβλίο και για έναν άνθρωπο με πολύ φασιστική ιδεολογία και με πολύ μίσος προς ανθρώπους, από την άλλη προβληματίζομαι για το αν πραγματικά είναι το σωστό η απαγόρευση και η ποινικοποίηση του οποιουδήποτε βιβλίου. Όσο και αν διαφωνούμε (και εννοείται πως διαφωνώ κι εγώ) με το περιεχόμενό του, και όσο προκλητικό και αν μας φαίνεται, έχω την αίσθηση πως θα πρέπει ο καθένας (ακόμα και άτομα σαν τον Πλεύρη) να έχει δικαίωμα να εκφραστεί και να πει τις απόψεις του όσο ακραίες και αν είναι. Θα ήθελα την άποψή σας πάνω σ' αυτό...

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ο προβληματισμός που θέσατε με το επιχείρημα της ελευθερίας του λόγου έχει τεθεί από αρκετούς ανθρώπους.
Θα σας απαντήσω,γιατί έχω μία πάγια θέση υπέρ της απαγόρευσης του βιβλίου και της καταδίκης του Πλεύρη.

Κατ'αρχήν πρέπει να έχουμε όλοι υπ'όψην μας το αξίωμα ότι η ελευθερία ενός ανθρώπου τελειώνει εκει που αρχίζει η ελευθερία ενός άλλου.Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν η ελευθερία έκφρασης του Πλεύρη με το βιβλίο του μπορεί να βλάψει έμεσα ή άμεσα συνανθρώπους μας.

Κι'αυτό διότι σε αυτό το βιβλίο ο Πλεύρης καλεί ωμά σε σε ρατσιστική βία και μίσος εναντίον των Εβραίων αναβιώνοντας τον κανιβαλικού τύπου χιτλερικό αντισημιτισμό και απειλεί τους δημοκρατικούς πολίτες με «κρεμάλα», υμνεί τις βαρβαρότητες του Τρίτου Ράϊχ και προσπαθεί να «αποδείξει» για ποιούς λόγους η Ελλάδα και ολόκληρη η Ευρώπη πρέπει να απαλλαγεί από τους «υπανθρώπους» και «επίβουλους» Εβραίους!!!

Ιδού μερικά αποσπάσματα από το περιβόητο βιβλίο για να καταλάβετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται


"Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα».

- «Το βιβλίον μου που τώρα διαβάζετε είναι μια απλή απόδειξις, ότι εμείς δεν υπολογίζομεν τους Εβραίους. Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι».

- « ...περισσότερο προκαλώ εσάς τους αναγνώστας μου να συζητήσετε δια το Ταλμούδ και την Εβραϊκή θρησκεία. Προκαλώ περισσότερο εσάς επειδή σεις είσθε τα θύματα. Ξυπνήστε οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει...».

- «Εβραίος (στο θρήσκευμα) και άνθρωπος είναι έννοιαι αντιφατικαί, δηλαδή η μία αποκλείει την άλλην».

- «Ο Χίτλερ κατηγορήθη για κάτι που αληθώς δεν συνέβη. Αργότερα η ιστορία της ανθρωπότητος θα τον κατηγορήσει διότι ενώ ηδύνατο να απαλλάξει την Ευρώπην από τους Εβραίους, δεν το έκανε ...»

- «Θα δηλώσω με ειλικρίνεια και αλλού, ότι εάν οι Γερμανοί εθανάτωναν τους εβραιοσιωνιστάς εγώ - και πιστεύω δεν είμαι μόνος - δεν επρόκειτο να λυπηθώ. Οι εβραιοσιωνισταί είναι εγκληματίαι που προετοιμάζουν τον θάνατόν μας. Την εξαφάνισιν της Λευκής Φυλής την οποίαν τόσον μισούν, με φθόνον συμπιεσθέντα στο υποσυνείδητόν των, επί αιώνας. Το ένστικτον αυτοσυντηρήσεως της Φυλής μας δεικνύει τον δρόμον του πολέμου, κατά του εβραιοσιωνισμού μέχρις εσχάτων».

- «Σταματώ στην ιστορικήν αλήθειαν, η οποία διδάσκει την ηθικήν ανωτερότητα του εθνικοσοσιαλισμού».

- « ...Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κοσμοθεωρία δια «κυρίους» όχι δια δούλους. Είναι πίστις υπερεχόντων ανθρώπων ... δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, καταπιεστάς, παράσιτα, διαφθορείς, υπονομευτάς της ελεεινής Εβραΐλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς ...»

- «Η Λευκή Φυλή το 1945 υπέστη την μεγαλυτέραν καταστροφήν της ιστορίας της. Ο επικός αγών της Χιτλερικής Γερμανίας δια την κυριαρχίαν των Αρίων ετελείωσε, δίχως Νίκην».

- « ...Ασφαλώς σιγά σιγά αποκαθίσταται η αλήθεια, η προπαγάνδα υποχωρεί και θα ξημερώση η ημέρα, που θα κυματίσουν αι σημαίαι του Ναζισμού».

Στη χώρα μας υπάρχει λοιπόν ένας αντιρατσιστικός νόμος και ένας νόμος κατά της προπαγάνδισης της βίας και αυτό το βιβλίο τους παραβιάζει κραυγαλέα...πιο κραυγαλέα δε γίνεται και όμως οι δικαστές έκαναν κουρελόχαρτο τους νόμους και αθώωσαν τον Πλεύρη με γελοία επιχειρήματα.

Τέλος όσον αφορά το επιχείρημα περί της ελευθερίας του λόγου,εγώ ρωτάω οποιονδήποτε έχει αυτή την άποψη αν κάποιος τρελαθεί και γράψει σε βιβλίο τα αντίστοιχα που έγραψε ο Πλεύρης για τους Εβραίους κατά των Ελλήνων και πως ονειρεύεται κάποτε να κυματίσει η Τούρκιη ημισέληνος στην ακρόπολη ή ακόμα αν τα γράψει κατά των γυναικών, υπάρχει ποτέ περίπτωση να βρεθεί κάποιος που θα υπερασπίσει ένα τέτοιο βιβλίο με το επιχείρημα της ελευθερίας του λόγου?

Ευχαριστώ

Paulinho είπε...

Εγώ θα είχα τον ίδιο προβληματισμό και σε αυτές τις περιπτώσεις που αναφέρεις στο τέλος. Τα αποσπάσματα του βιβλίου που αναφέρεις μου θυμίζουν μυαλό μικρού παιδιού (για τον Πλεύρη μιλάω). Σίγουρα βέβαια το επικίνδυνο είναι ότι κάποιοι μπορούν να παρασυρθούν από αυτά. Δεν ξέρω μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά εγώ προβληματίζομαι γιατί πρόκειται για προσωπική άποψη που όσο λάθος και αν μας φαίνεται, είναι σαν να ποινικοποιούμε το να έχει άποψη και να την εκφράζει.

Για παράδειγμα πρόσφατα άκουσα έναν τύπο (δεν θυμάμαι το όνομά του) που δήλωνε στη ΝΕΤ ότι θεωρεί πως οι βιαστές δεν πρέπει να τιμωρούνται γιατί η γυναίκα προκαλεί. Το θεωρώ άθλια άποψη και παρότρυνση στο να βιάσει κάποιος μια γυναίκα. Όμως είναι άποψή του όσο και αν διαφωνούμε. Πιστεύεις πως θα έπρεπε ο συγκεκριμένος να τιμωρηθεί; Πρόσεξε κι εγώ δεν είμαι σίγουρος για το αν πρέπει να τα λέει ελεύθερα απλά θέτω τον προβληματισμό και ίσως τελικά να έχεις δίκιο.

Συμφωνώ πως η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν με τον λόγο και μόνο μπορεί να πατήσεις στην ελευθερία του άλλου...

Χρυσόστομος Κοσμίδης είπε...

Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ
Για να καταπολεμηθεί ο αντισημιτισμός- και κατ' επέκτασηο νεοναζισμός- απαιτούνται πολλές δεκάδες χρόνια και πολύ μεγάλες προσπάθειες, διότι το δηλητήριο αυτό ενσταλάχθηκε στις συνειδήσεις των λαών με πρωτοφανή μεθοδικότητα κατά την διάρκεια των αιώνων. Και με τέτοιο τρόπο, ώστε μπορούμε να πούμε ότι έχει προσβάλει το DNA μας, και έχει δημιουργήσει όχι εξηρτημένα αντανακλαστικά ,κατά Παυλόφ, αλλά ανεξάρτητα.Αν ρωτήσεις τυχαία κάποιον, αν αντιπαθεί τους εβραίους, θα σου απαντήσει ναί, και αν τον ρωτήσεις γιατί, θα σου πεί αφοπλισικά ''έτσι''
Κύριος υπαίτιος αυτής της κατάστασης είναι ο Χριστιανισμός, ο οποίος στηρίχθηκε, εν πολλοίς, στο μίσος που έσπειραν οι δημιουργοί και στυλοβάτες του εναντίον των Εβραίων επειδή ... σταύρωσαν τον Χριστό.
''Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς'' λέει το ευαγγέλιο. Και η ιστορική αλήθεια λέει ότι ο σταυρικός θάνατος ήταν τρόπος εκτελέσεως των Ρωμαίων κατακτητών για πολιτικά εγκλήματα μή ρωμαίων πολιτών εναντίον της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Για τους ρωμαίους πολίτες είχαν τον αποκεφαλισμό, γι'αυτό και ο Απόστολος Παύλος αποκεφαλίστηκε επειδή ήταν ρωμαίος πολίτης. Οι Εβραίοι είχαν τον λιθοβολισμό. Τον πρωτομάρτυρα Στέφανο που δεν ενοχλούσε τους Ρωμαίους , τον λιθοβόλησαν.
Τώρα πώς ο Πόντιος Πιλάτος, ο πιο σκληρός και ανελέητος διοικητής που πέρασε από την Ιουδαία, κατά τον Φίλωνα, και ο οποίος τελικά ανεκλήθη από τον Τιβέριο για τις βαρβαρότητές του, θεωρείται περίπου ως άγιος από την εκκλησία μας , αυτό πρέπει να ερευνηθεί. Το εκτελεστικό απόσπασμα που σταύρωσε τον Χριστό το απάρτιζαν αμιγώς ρωμαίοι στρατιώτες υπό τον εκατόνταρχο. Κατά τα άλλα τον Χριστό τον σταύρωσαν οι Εβραίοι.
Είναι σαν να λέμε ότι τους πατριώτες κατά την κατοχή δεν τους εκτελούσαν οι Γερμανοί αλλά οι καταδότες Έλληνες. Και οι Γερμανοί είναι περίπου...ψυχούλες.
Αλλά και αν δεχτούμε την ιστορία των ευαγγελίων ότι ο όχλος της Ιερουσαλήμ, υποκινούμενος από τους ιερείς των εβραίων απήτησε την σταύρωση του Ιησού. Πόσοι ήταν αυτοί; Χίλιοι, δυό, πέντε χιλιάδες; Οι άλλοι κάτοικοι της Ιερουσαλήμ, της Σαμάρειας, της Ιεριχούς, της Γαλιλαίας, της Καπερναούμ σε τί φταίξανε;
Η αλήθεια είναι ότι ο Μέγας Κωνσταντίνος και κυρίως ο Θεοδόσιος, θέλανε έναν συνεκτικό ιστό για την πολυεθνική, αλλά καταρρέουσα αυτοκρατορία τους, και δημιούργησαν τον Χριστιανισμό. Και επειδή πιο εύκολα συσπειρώνεις τις μάζες με ένα κοινό και μισητό εχθρό παρά με μιά ευγενή ιδεολογία, βρήκαν τους Εβραίους.Οι οποίοι ήταν ηρωϊκός και ατίθασος λαός όταν τους έθιγες την θρησκεία των πατέρων τους.
Την μέθοδο του κοινού μίσους την εφήρμοσαν επιστημονικά οι ναζί , με αποτέλεσμα τις φρικαλεότητες του Ολοκαυτώματος.
Αλλά και στους αιώνες που προηγήθηκαν οι διάφοροι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες στην Ευρώπη , χρησιμοποιούσαν τον αντισημιτισμό ως πολιτικό εργαλείο για να δικαιολογούν τις αποτυχίες τους. Για όλα φταίγαν οι Εβραίοι. Για τους σεισμούς , λιμούς, καταποντισμούς...Βέβαια δεν παρέλειπαν να οικειοποιούνται τις περιουσίες τους.
Πολλές ''Νύχτες των Κρυστάλλων'' προηγήθηκαν από αυτές των Ναζί κατά την διάρκεια των αιώνων.
Γι' αυτό πρέπει να μήν επιτρέψουμε άλλη.
Κηρύγματα μίσους που προτρέπουν ή προδιαθέτουν τους λαούς σε βιαιότητες, πρέπει να αποτελούν ιδιώνυμα εγκλήματα.
Και πρώτα -πρώτα πρέπει οι υπεύθυνοι της εκκλησίας να μην προάγουν τον αντισημιτισμό. Αν και θα έπρεπε να εκλείψει, από άμβωνος, εκείνο ''το αίμα αυτού εφ'ημάς και επί τα τέκνα ημών''.
Η εκκλησία της αγάπης δεν μπορεί να είναι τέτοια αν προάγει το μίσος. Ο τρώσας και ιάσεται.
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

@Paulinho
Ανεξάρτητα αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το θέμα,το σίγουρο είναι ότι σ'αυτή τη χώρα υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι νόμοι που έπρεπε να εφαρμοστούν και οι δικαστές τους έκαναν κουρελόχαρτο αθώωονοντας τον Πλεύρη.

Για το άλλο θέμα που λες με το βιασμό,ομολογώ ότι δεν το γνώριζα,αλλά είναι ντροπή αν ακούστηκε τέτοιο πράγμα από τη δημόσια τηλεόραση.
Δεν έχω την αίσθηση πως αυτή η δήλωση είναι ποινικά κολάσιμη,αλλά σε μία υγιή κοινωνία θα έπρέπε το θέμα να μην περάσει στο ντούκου,να διαμαρτυριθεί η κοινωνία πολιτών με τις οργανώσεις της κατά του ίδιου και της ΝΕΤ που τον φιλοξένησε και να γίνει μεγάλο θέμα στον τύπο.Αλλά είμαι σίγουρος ότι στη χώρα του ωχαδερφισμού του φραπέ και της μπριζόλας που λέγεται Ελλάδα τίποτα απ'αυτά δε θα γίνει.Μπορεί μάλιστα να βρεθούν και πολλοί υποστηρικτές αυτής της άθλιας άποψης...

Paulinho είπε...

Στο ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται και να μην υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά για χάρη κάτι τύπων σαν τον Πλεύρη συμφωνώ απόλυτα!

Άσχετο, αν θέλεις να μάθεις για το θέμα με τον βιασμό δες εδώ:
http://tvxs.gr/news/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D

Σίγουρα το γεγονός ότι για χάρη του Πλεύρη οι δικαστές αγνόησαν κάποιους νόμους είναι ύποπτο και θα πρέπει να κάνουμε κάτι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και συνέχισε έτσι...

Α και υπέγραψα!

Ανώνυμος είπε...

Υπογράφω και εγώ τη δήλωση διαμαρτυρίας.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τις απόψεις του κύριου Χρυσόστομου Κοσμίδη που πραγματικά ακούγονται ως φωνή βοώντος εν τη ελληνική ερήμω.
Μια ερώτηση: Το 2000 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β', είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη για τα αδικήματα των χριστιανών έναντι των εβραίων διαμέσου των αιώνων. Οι θρησκευτικοί ταγοί των Χριστιανών Ορθόδοξων πότε θα έχουν το κουράγιο να παραδεχτούν κι αυτοί τα εγκλήματά που διέπραξε η Εκκλησία τους στο παρελθόν κατά των Εβραίων?

Ανώνυμος είπε...

YΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.