Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ιδού το πραγματικό πρόσωπο των "αγανακτισμένων". Συντάσσονται στο πλευρό των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ !













Επιτέλους οι μάσκες πέφτουν και πλέον αρχίζει να αντιλαμβάνεται πολύς κόσμος (όπως φαίνεται και από συζητήσεις σε διάφορα blogs) αυτά που γράφουμε κι'εδώ για τους "αγανακτισμένους"! Ότι δηλαδή το κίνημα αυτό είναι ένα προβοκατόρικο και κατευθυνόμενο από το βαθύ κράτος κατασκεύασμα που επιδιώκει τη χρεοκοπία και Αλβανοποίηση της χώρας,την άνοδο του Σαμαρά στην εξουσία,καθώς και φασιστική εκτροπή ! Και όλα αυτά βέβαια εν αγνοία των περισσοτέρων ανυποψίαστων υποστηρικτών του...

Συγκεκριμένα η ηγεσία του κινήματος ανακοίνωσε ότι συμπαραστέκεται στις σημερινές απεργίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με τις οποίες και θα κάνουν αύριο κοινή διαδήλωση. Πρόκειται για αντιδραστικότατες έως και ανήθικες απεργίες που έχουν ως κυρίως στόχο να μην θιγούν τα προνόμια και η τεμπελιά μίας κρατικοδίαιτης νομενκλατούρας κομματόσκυλων,συνδικαλιστών,τεμπέληδων,αργόμισθων και άλλων παράσιτων που ζουν επί χρόνια εις βάρος των συμπατριωτών μας και που φέρουν και μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Αυτοί οι αδίστακτοι τύποι αγωνίζονται σήμερα-εν ώρα κρίσης- να διατηρίσουν τα προνόμιά τους αδιαφορόντας προκλητικά για το αν θα χρεοκοπήσει η χώρα εξ αιτίας τους. Η αιτία του ξεσηκωμού τους είναι φυσικά η -έστω και δειλή-πρόθεση της κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις και μείωση του κράτους,κάτι που για πολλούς απ'αυτούς μπορεί να σημαίνει τέλος στο άκοπο κέρδος και τον παρασιτισμό τους. Εχουμε δε επισημάνει και σε άλλα άρθρα μας πιο κάτω πως το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο χρησιμοποιεί τους αφελείς "αγανακτισμένους για να πετύχει την ανατροπή του πρώην αγαπημένου του Παπανδρέου και τον ερχομό του Σαμαρά.

Όσον αφορά δε τις προτάσεις του για την έξοδο από την κρίση το κίνημα προτείνει " να πούμε ότι δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και ότι δεν πληρώνουμε τα δανεικά που παίρναμε για χρόνια" !!! Αυτή είναι βέβαια και η ηλίθια και προβοκατόρικη θέση του ΚΚΕ. Φυσικά στην πραγματικότηταα την επόμενη στιγμή που θα συμβεί αυτό θα κοπούν τα δανεικά από την Ε.Ε. και την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα με τα οποία επιβιώνουμε και καθώς δεν έχουμε ούτε κεφαλαιακά αποθέματα, ούτε ντόπια παραγωγή και βιομηχανία και καθώς αυτό θα σημαίνει την επιστροφή σε μία πληθωριστική δραχμή ισάξια της δεκαετίας του 50, θα οδηγηθούμε σε Αλβανοποίηση της χώρας,πείνα και δυστυχία. Να λοιπόν τι "προοδευτικές" προτάσεις έχουν για την Ελλάδα οι καθοδηγητές των "αγανακτισμένων"

Τέλος δεν είναι υπερβολικό να μιλήσουμε και για φασιστική έκτροπή που προτείνουν οι αγανακτισμένοι.Συγκεκριμένα κυριαρχούν τα συνθήματα "να καεί το μπουρδέλο η βούλη" και "άμεση δημοκρατία τώρα". Φυσικά το πρώτο σύνθημα μιλάει από μόνο του για το πόσο φασιστικό είναι,ενώ οι πιο μυημένοι θα γνωρίζουν ότι το σύνθημα "άμεση δημοκρατία" είναι ένας λαϊκισμός που χρησιμοποιούν σήμερα κυρίως ακροδεξιοί (προτείνοντας ουσιαστικά να καταργηθεί η αντιπροσωπευτική δημοκρατία και να αντικατασταθεί με δημοψηφίσματα) και που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ακροαριστεροί ολοκληρωτισμοί για να δελάσουν τον κόσμο και να πάρουν την εξουσία. Και καθώς αυτό το σύνθημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τελείως κούφιο (καθώς δεν μας εξηγούν τι ακριβώς σημαίνει,ούτε και πως λειτουργεί)έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με προβοκατόρικα συνθήματα που "βρωμάνε από χιλιόμετρα" φασιστική εκτροπή. Τέλος να πούμε ότι το κίνημα των "αγανακτισμένων" είναι τόσο..."ανεξάρτητο" και "αυθόρμητο" που σχεδιάζει σήμερα να περικυκλώσει τη βουλή για να φοβήσει με αυτόν τον τραμπουκισμό τους βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ενώ και μέλη τους έχουν ήδη στείλει εξόδικα σε βουλευτές για τον ίδιο λόγο ! Είπατε τίποτα ;

Το καλό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες η μαζικότητα του κινήματος έχει μειωθεί και μένει να δούμε αν σήμερα-σε μία κρίσημη ημέρα- θα πετύχουν τους στόχους τους ή αν θα διασυρθούν και μαζί θα ναυαγήσουν και τα σχέδια του καθεστώτος.



Σημείωση : Ο όρος Αλβανοποίηση δεν αναφέρεται στη σημερινή Αλβανία,αλλά στην Αλβανία του Χότζα και συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη φτώχεια,την ανέχεια και τον απομονωτισμό από τον υπόλοιπο κόσμο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πασοκε,οσοι αντιστέκονται στην καταλυση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ειναι πατριώτες και δεν εννοω τον ΣΑΜΑΡΑ.
ολοι οσοι υποστηριζουν το αντιθετο είναι απλά ΑΛΗΤΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...
και αλλαξε το ονομα σου σε συμβιβασμένος,προσκυνημένος ή απλά γλυφτης....

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Και πως λέγονται όλοι όσοι επιδιώκουν τη χρεοκοπία και Αλβανοποίηση της Ελλάδας μέσω προβοκατόρικων κινημάτων για να εξυπηρετήσουν ντόπια και ξένα συμφέροντα ?
Μήπως όλα αυτά που λες στο δεκαπλάσιο ? Ανεγκέφαλε...

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα!για πες μας συμβατικε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που αποκτηθηκε με αίμα φτιάχτηκε για να προστατέυει η να καταστρέφει τους ΕΛΛΗΝΕς;Το Μνημόνιο είναι απλός νόμος που απαιτεί απλή πλειοψηφία ή μήπως είναι διεθνής Συμφωνία που απαιτεί την ενισχυμένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών;Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΠΡΕΠΈ να το υπογράψει η να το στηλει στα Ανώτατα Δικαστήρια, ώστε να κριθεί η συνταγματικότητά του;ΕΓΙΝΕ καταλυση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ή 'οχι;Επειδη δεν σέβεσαι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ισως μαζι με τους ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΟΛΟΥΣΤΡΟΥΣ να γράψεις το ''ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ'' να ΕΧΟΘΜΕ εμεις που ''θέλουμε''την Αλβανοποίηση της Ελλάδας εναν οδηγό να πορευτουμε.

Χρήστος είπε...

Προφανώς ο Ανώνυμος εκτός της κοινής λογικής στερείται και ουσιώδους ενημέρωσης σχετικά με ότι παπαγαλίζει. Ας ρίξει μια ματιά στην απόφαση (δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη) της Ολομέλειας του ΣτΕ εδώ: http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1518534&nt=103.Έλεος με την ανοησία και το φανατισμό που κινδυνεύουν να ρίξουν στην άβυσσο αυτή τη χώρα!

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που το ίδιο το Σύνταγμα έδινε τη δυνατότητα στους δικαστικούς να υπερασπιστούν το κύρος της Δικαιοσύνης και δεν το έκαναν, δεν υπάρχουν "αθώοι". Δεν χρειάζεται να είναι ένας δικαστικός ένοχος διαφθοράς, ώστε να καρατομηθεί …Και ανίκανος να είναι, το ίδιο δικαιούται. Από τη στιγμή που οι Ανώτατοι Δικαστικοί μέσα από αλλεπάλληλες κρίσεις και προαγωγές έφτασαν στην κορυφή μιας "σάπιας" Δικαιοσύνης —και άρα δεν έκαναν τίποτε, για να καθαρίσει ο "κόπρος του Αυγείου"— δεν δικαιούται κανένας από αυτούς να παραμείνει στη θέση του. Αν τα "πήραν", για να μην αντιδρούν, πρέπει να πάνε φυλακή. Αν "φοβούνταν" ν' αντιδράσουν, για να μην χάσουν τις προαγωγές τους, πρέπει να πάνε στα σπίτια τους. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται να παραμείνουν στις θέσεις τους. Δεν μπορείς να είσαι "αραχτός" στο κέντρο ενός "βόθρου" και να ισχυρίζεσαι πως είσαι "καθαρός".
Όταν αυτοί οι "θαμώνες" του δικαστικού "βόθρου" είναι εκείνοι, οι οποίοι με την εγκληματική τους αδράνεια ευθύνονται για τη σημερινή οργή του κόσμου, ευνόητο είναι πως δεν δικαιούνται να παραμείνουν στις θέσεις τους. Οι δικές τους παραλείψεις, προδοσίες και διαφθορές, έφτασαν τον κόσμο στα όρια της "έκρηξης" και τον έβγαλαν στους δρόμους. Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε στοιχειωδώς, ο λαός δεν θα βρισκόταν τώρα εξοργισμένος στους δρόμους. Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε επαρκώς, δεν θα υπήρχαν οι ατιμώρητοι κλέφτες, οι οποίοι σήμερα καταγγέλλονται από τον λαό ως προδότες και ως εκ τούτου δεν θα φτάναμε στα σημερινά αδιέξοδα της χρεοκοπίας.
Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε στοιχειωδώς, δεν θα υπήρχε καν Γιωργάκης στη σημερινή Κυβέρνηση, για να μας ταλαιπωρεί με την προδοσία του …Θα είχε πάει φυλακή από τότε που μοίραζε ως Υπουργός Εξωτερικών δημόσια χρήματα στη μάνα του, στα αδέρφια του και στους κολλητούς του. Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε στοιχειωδώς, δεν θα υπήρχε η συμμορία των συνενόχων πολιτικών, η οποία σήμερα μας περιγελά, θωρακισμένη πίσω από την "ασπίδα" των παραγεγραμμένων εγκλημάτων …Η αποθρασυμένη —λόγω ατιμωρησίας— συμμορία, η οποία, μέσω αλληλοεκβιασμών και πιέσεων, μας παρέδωσε στους τοκογλύφους.
Η Δικαιοσύνη ευθύνεται, που εντελώς "παράνομα" δεν τιμωρήθηκε κανένας εγκληματίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για το Χρηματιστήριο, για τα σκάνδαλα της Siemens, αλλά και για την καθημερινή διαφθορά, η οποία ταλαιπωρεί τον πολίτη από τα νοσοκομεία μέχρι τις πολεοδομίες και τη "βιομηχανία" της παραπαιδείας.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει ο ανώνυμος. Συμβιβασμένε, για ποιο λόγο αντιδράς που κάποιοι θέλουν να γίνει λογιστικός έλεγχος; Απλά να δούμε αν είναι νόμιμο το χρέος μας; Τι σε πειράζει; Ε συμβιβασμένε;