Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μυρίζει μεσοπολεμική Ισπανία !










Λοιπόν έχουμε και λέμε…στην Ελλάδα υπάρχει-εδώ και 30 χρόνια-συνεχής ιδεολογική κυριαρχία της άκρας αριστεράς, αλλά και ένα είδος εξουσία της. Μετά δε την οικονομική κρίση η γραμμή της επιβάλλεται από τα ΜΜΕ στον Ελληνικό λαό, όλο και πιο χονδροειδώς και προπαγανδιστικά και έτσι γίνεται πολύ δημοφιλής στις μάζες. Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ αποθρασύνονται όλο και περισσότερο ως τραμπούκοι και ανοιχτοί σαμποταριστές της Ελληνικής οικονομίας,ενώ οι κουκουλοφόροι της αριστεράς κατακαίνε για μια ακόμη φορά την Αθήνα . Τα ποσοστά ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ πιάνουν τελευταία διψήφια νούμερα στις δημοσκοπήσεις, το ίδιο και η πιο light- και φαινομενικά όχι ακραία εκδοχή «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη. Αυτό είναι εν ολίγοις το ένα άκρο που γιγαντώνεται ιδεολογικά στη χρεοκοπημένη και παρηκμασμένη από κάθε άποψη Ελλάδα…Ας το ονομάσουμε κόκκινο φασισμό !

Από την άλλη όμως αναπτύσσεται ραγδαία και το άλλο άκρο, δηλαδή ο κλασσικός μαύρος φασισμός και εθνικισμός ! Ο ακροδεξιός και άρρωστος εθνικιστής Σαμαράς αρχηγός στη Ν.Δ. την οποία αδελφοποίησε με το φασιστικό κόμμα του Πούτιν (!!) και την έχει μετατρέψει σε ακροδεξιό κόμμα, το φασιστικό ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, έστω και για λίγες ημέρες (καθώς αποσύρθηκε και διασπάστηκε για ψηφοθηρικούς λόγους) και το γελοίο φασιστοειδές Καμμένος ιδρύει κόμμα και ίσως πετυχημένο. Επιπλέον η ναζιστική Χρυσή Αυγή όχι μόνο αφήνεται ελεύθερη να ασκεί ωμή ναζιστική βία στην Αθήνα και αλλού, αλλά φαίνεται πως κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι που κινούν τα νήματα στην Ελληνική πολιτική σκηνή (τους οποίους και συνεχώς καταγγέλω επί δύο χρόνια από εδώ) την προετοιμάζουν να μπει και στη βουλή αφού την συμπεριλαμβάνουν στις δημοσκοπήσεις και τις δίνουν και μεγάλα ποσοστά !!

Καταλαβαίνετε λοιπόν που βαδίζουμε ως κοινωνία και ποιος ο βαθμός παρακμής και καθυστέρησής μας. Βέβαια πριν την οικονομική κρίση η Ελληνική παρακμή σε πολλούς Έλληνες δεν γινόταν αντιληπτή (σε κάποιους που βαυκαλίζονταν πως είμαστε αναπτυγμένη και ευημερούσα χώρα), μέχρι που γκρεμίστηκε η βιτρίνα της «Ευρωπαϊκής Ελλάδας» και φάνηκε όλη μας η κατάπτωση, οικονομική, ηθική και πνευματική. Χωρίς καμία δόση υπερβολής η σημερινή Ελλάδα θυμίζει πολιτικά-και όχι μόνο- την Ισπανία του μεσοπολέμου όταν τότε στη χώρα αυτή, που ήταν και αυτή παρηκμασμένη, άρχισαν γι’αυτόν τον λόγο να γιγαντώνονται σιγά,σιγά τα δύο άκρα, φασισμός και κομμουνισμός, μέχρι που συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε εμφύλιο. Η διαφορά είναι ότι εδώ είναι μάλλον απίθανο τα δύο άκρα να συγκρουστούν μεταξύ τους διότι -με την μετάλλαξη που έχει υποστεί η άκρα αριστερά στην εποχή μας- τα δύο άκρα ταυτίζονται παραδόξως και πηγαίνουν χεράκι,χεράκι…Για παράδειγμα μπορεί κανείς να μου βρει και πολλές διαφορές σε θέματα διεθνούς πολιτικής ανάμεσα στις θέσεις του ΚΚΕ και της φασιστική (εθνικοσοσιαλιστικής) δεξιάς του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής ; Πιο πιθανό είναι να χτιστεί ένα στυγνό κρυφοδικτατορικό καθεστώς, υπό την ιδεολογική κυριαρχία των δύο άκρων, το οποίο θα καταδιώκει ύπουλα και προβοκατόρικα (για να μην καρφωθεί στην Ευρώπη) όλους τους δημοκράτες αντιφρονούντες, παρά να συγκρουστούν μεταξύ τους. Αυτή την επερχόμενη φασιστικοποίηση της χώρας πρέπει να την εμποδίσουμε όσο είναι καιρός και με κάθε τρόπο, τουλάχιστον όσοι είμαστε σώφρονες σε αυτή τη χώρα.

Όλα αυτά που ζούμε λοιπόν είναι σε μεγάλο βαθμό «κατορθώματα» ενός σάπιου-αριστερίζωντος ή αν θέλετε εθνικοσοσιαλιστικού πλέον-βαθέως κράτους που έχει κάτσει στην καμπούρα του Ελληνικού λαού εδώ και 30 χρόνια και του τρώει τις σάρκες. Και το χειρότερο είναι πως και ο Ελληνικός λαός αδυνατεί μέχρι σήμερα να αντιληφθεί ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του, καθώς οι εχθροί του παρουσιάζονται ως υπερασπιστές του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: