Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η δημοσκόπηση των αιρετικών

Από σήμερα "τα αιρετικά" ξεκινούν μια δημοσκόπηση για τις επερχόμενες εκλογές η οποία θα λήξει την προηγούμενη ημέρα των εκλογών,όποτε κι'αν γίνουν αυτές. Θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε ένα όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα,αντικειμενικά και χωρίς "μαγειρέματα"-όπως συνηθίζουν να κάνουν κάποιοι άλλοι- γι'αυτό και ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μία φορά. Στη λίστα προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, ώστε η δημοσκόπηση να είναι πιο δημοκρατική. Αν κάποιος αναγνώστης γνωρίζει με βεβαιότητα κάποιο άλλο κόμμα που θα κατέβει στις εκλογές, θα ήταν καλό να μας πληροφορήσει για να το συμπεριλάβουμε.Το ίδιο και αν γνωρίζετε ότι κάποιο από τα κόμματα της λίστας δεν θα κατέβει στις εκλογές αυτόνομο ή και καθόλου. Επίσης θα παρακαλούσα όποιον ψηφίζει εδώ να είναι όσο το δυνατό πιο σίγουρος πως θα ψηφίσει το ίδιο κόμμα και στις εκλογές, ώστε να καταλήξουμε σε σωστότερη εκτίμηση.

Ευχαριστώ και περιμένω τη συμμετοχή σας

Αντισυμβατικός

14 σχόλια:

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Μια διευκρίνηση...Ο συντάκτης του blog οφείλει να ξεκαθαρίσει πως δεν βλέπει με καλό μάτι ούτε καν και τη νομιμότητα του κόμματος της "Χρυσής Αυγής".Εφόσον όμως συμμετέχει στις εκλογές είμαι υποχρεωμένος να το συμπεριλάβω και αυτό στο γκάλοπ,όπως και όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα,για να καταλήξουμε ούτε σε όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

ο καζάκης δεν θα κατέβει ?

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Για Καζάκη δεν έχω μάθει κάτι,αν μάθω ότι θα κατέβει θα τον βάλω...Αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει.

Ανώνυμος είπε...

Δημιουργία, Ξανά...

http://www.dimiourgiaxana.gr/

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Προσπαθώ να το βάλω και αυτό και το ΑΣΚΕ που ξέχασα,αλλά ρε γαμώτο μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν να επεξεργαστώ τη δημοσκόπηση,επειδή έχουν ψηφίσει.Αν ξερει κανένας κάποιον τρόπο να τα προσθέσω ας μου πει.

ΔεΜαςΧέζετε είπε...

Τα κολλητάρια σου οι κομιτατζήδες του Ουράνιου Τόξου δε θα κατέβουν δηλαδή; Γιατί τους ξέχασες; 1εκ υπόδουλοι Μακεδόνες στην Ελλάδα πως θα ψηφίσουν δηληδή;

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Να ενημερώνεσαι καλύτερα άλλη φορά,γιατί το ουράνιο τόξο κατεβαίνει μόνο σε ευρωεκλογές...
Τα δε δικά σου κολλητάρια οι ναζί χρυσαυγίτες ετοιμάζονται να μπουν στη βουλή χάρις στην αβάντα του σάπιου καθεστώτος...

ΔεΜαςΧέζετε είπε...

Ρε τρόμπα το 1996 που κατέβηκε παρέα με την ΟΑΚΚΕ και έφαγε τα μούτρα του ήταν ευρωεκλογές; Απλώς κωλώνουν μάλλον ακόμα και φέτος κι ας είναι η ιδανική ευκαιρία να τους ψηφίσουν και όσοι δε νιώθουν Έλληνες αλλά ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ για το ρουσφετάκι τους. Και βάλε στο μικροσκοπικό μυαλουδάκι σου πως μπορεί κανείς να στέκεται απέναντι και στην Ακροδεξιά και στους κομιτατζίδες και εσάς τους συνοδοιπόρους τους ταυτόχρονα - δόξα σοι ο Γιαραμπής είσαστε εξίσου περιθωριακοί και εμετικοί.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Πραγματικά είναι τόσο χαμηλό το επίπεδό σου που αηδιάζω και μόνο που απαντάω σε τέτοια υποκείμενα...
Από τον δε τρόπο που γράφεις φαίνεσαι τελείως αμόρφωτος και ακαλλιέρητος,καθώς δεν μπορείς να συντάξεις ούτε ένα μικρό κείμενο.Κλασσική περίπτωση κουραδόμαγκα, σκατόβλαχου και θρασύ Ελληναρά....

Το ουράνιο τόξο βλάκα έχει κατέβει μόνο μια φορά σε βουλευτικές,λόγω της συνεργασίας με την ΟΑΚΚΕ, και αυτό ήταν μία εξαίρεση στον κανόνα.Δεν θα μπορούσε ποτέ να κατέβει μόνο του γιατί είναι αδύνατον να έχει υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα. Μπήκες τώρα ?

Όσο για τη δήθεν καταδίκη της ακροδεξιάς από τύπους σαν εσένα είναι κούφια,χωρίς περιεχόμενο και για τα μάτια του κόσμου,αφού στην πραγματικότητα οι θέσεις στα εθνικά θέματα και άλλα δεν διαφέρουν σχεδόν καθόλου από την κλασσική φασιστική ακροδεξιά Καρατζαφέρη,Χρυσής Αυγής κλπ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΡΩΝΕΤΕ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

SIEG HEIL! ZHTΩ Η ΝΙΚΗ!

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Και τι θα κάνετε άμα μπείτε στη βουλή ρε βλήματα ? Θα την κάψετε ?

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ είπε...

Αυτά τα θρασύτατα και άθλια φασιστοειδή υποκείμενα που το μόνο που ξέρουν είναι αυτές οι άναρθρες φασιστικές κραυγές μίσους και εκδίκησης, υπάρχουν ακόμα ?
Ε, βέβαια, αφού τους δίνουν το δικαίωμα να κραυγάζουν έτσι και να βγάζουν το μίσος και τη χολή σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, "καλά κάνουν" ΑΙΣΧΟΣ παλιοκαθάρματα που το μόνο που ξέρετε είναι αυτό που γράφετε " ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" Φτου σας άθλιοι και συχαμμένοι ΝΕΟΝΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τρόμπα είπες πως δεν κατεβαίνει και σε διόρθωσα και αντί να πεις μέα κούλπα πας να βγεις και από πάνω. Εδώ ρε η Χριστοπιστία κατεβαίνει σε εκλογές κάθε φορά σχεδόν και δε μπορεί το ΟΤ; Πόσα σκατά κουβαλάς στη γκλάβα σου; Ψήφους σε όλη την Ελλάδα βγάζει από εσωτερικούς μετανάστες μειονοτικούς και συμπαθούντες (ακόμα και στην Κρήτη), σοβαρά πιστεύεις πως δε μπορεί να βγάλει ψηφοδέλτια; Η δικαιολογία τους είναι πως δεν έχουν χρήματα (ψέμα τεράστιο γιατί κόμματα με μικρότερη απήχηση πως τα καταφέρνουν άσε που αν ζητούσαν χρήματα από τη διασπορά τους θα έρεε το δολλάριο) και πως δε δίνεται ουσιαστική ισοτιμία προβολής των θέσεων των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων (άλλη μαλακεία, λες και χρειάζεται την TV αυτός που νιώθει "εθνικά Μακεδόνας" για να τους ψηφίσει). Διάβασε
και τη σχετική ανακοίνωση στο http://www.florina.org/info_zora/022_g.pdf και μετά συζητάμε το ποιός είναι κουραδόμαγκας.

Τα περί αμορφωσιάς δε με ενοχλούν (το ότι αισθάνεστε όλοι εσείς ανώτεροι το έχω εμπεδώσει εδώ και χρόνια) - αλλά τι ζόρι τραβάς με τους Βλάχους και τους χρησιμοποιείς σαν βρισιά; Θα σε διαβάσουν τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου και θα σε κράξουν καθώς ειδικεύονται στο να χρησιμοποιούν τους Βλάχους για τους σκοπούς τους...

Σε τι ακριβώς συμφωνώ στα εθνικά θέματα με το ΛΑΟΣ και τη ΧΑ; Ξέρεις ακριβώς τις θέσεις μου ή επειδή θεωρώ πως ασχέτως δικαίων παραπόνων και παραβιάσεων δικαιωμάτων τους από το Ελληνικό κράτος το ΟΤ είναι ασυμβίβαστος εχθρός του Ρωμέϊκου πρέπει να πιστεύω και τις υπόλοιπες κουράδες των Χρυσών Αυγών; Δηλαδή ο γιός της Μπακογιάννη που μου την είχε πέσει κάποτε από τα δεξιά στο Μακεδονικό είναι πιο ΧΑ κι από μένα τον καραφασίστα; Γουστάρω...

Εν κατακλείδι σκατά στον Χρυσαυγίτη παπάρα που σχολίασε "6 Απριλίου 2012 1:32 π.μ." και σκατά και σ' εσένα.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ρε άντε και στο διάολο παλιοκαθήκι,γελοίο υποκείμενο,πηθικάνθρωπε,κρυφοφασιστάκι του κεράτα !!!

Εσύ τι ζόρι τραβάς με το ουράνιο τόξο και με εμένα ρε πανηλίθιε και έχεις τόσο μίσος,εφόσων μας λες ότι δεν είσαι φασίστας? Και τι σε νοιάζει αν κατεβαίνουν στις εκλογές ρε τσόγλανε? Τα επιχειρήματά σου περί εχθρού των Ελλήνων είναι τα κλασσικά φασιστικά επιχειρήματα τύπου Παπαθεμελή,Χρυσής Αυγής,Ψωμιάδη κλπ...Και φυσικά θα είσαι και εσύ ένας από αυτούς που θέλουν να αλλάξουν το όνομα της γειτονικής χώρας...Δικαίωμά τους να μην είναι Έλληνες και να αισθάνονται ότι γουστάρουν.Το ουράνιο τόξο ρε σιχαμένε είναι ένα ένα δημοκρατικό φιλοευρωπαϊκό κόμμα,κάτι που ενοχλεί όλους εσάς γι'αυτό το μισείτε.Αλλά κάτι τέτοια υποκείμενα σαν εσένα είναι πιο επικίνδυνοι από τους δηλωμένους φασίστες γιατί είναι πιο ύπουλοι υπηρέτες του φασισμού !

Εγώ είπα ακριβώς ότι δεν συνηθίζουν να κατεβαίνουν σε βουλευτικές εκλογές, με εξαίρεση μόνο μια φορά όπου έγινε η συνεργασία με την ΟΑΚΚΕ.Αν δεν είχες στο μυαλό σου σκατά και άχυρα και τσίρλες θα το καταλάβαινες,αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί είσαι ένας άξεστος,ανεγκέφαλος κουραδόμαγκας ψευτοελληνάρας !!!

Τα κόμματα που συμμετέχουν σε όλη την Ελλάδα με πλήρεις συνδυασμούς πανηλίθιε είναι σχετικά λίγα και μικρά κόμματα που αναφέρεις κατεβαίνουν μόνο σε μεμονωμένες περιοχές.Άντε ξύπνα επιτέλους βόδι !! αι επειδή ρε νούμερο βρίσκονται καμιά εκατοστή που ψηφίζουν ουράνιο τόξο στη νότια Ελλάδα αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βρεθούν εύκολα και υποψήφιοι και να φτιάξουν ψηφοδέλτιο και κανονικό συνδυασμό και να χαλάσουν και λεφτά γι'αυτό το λόγο ? Μα πόσο καραγκιόζης είσαι τέλος πάντων ??

Εδώ ακόμα και η ΟΑΚΚΕ δεν έχει υποψηφίους να κατεβάσει και βάζει από έναν σε κάθε νομό,όπως και άλλα κόμματα...Και που τη θυμήθηκες τι χριστοπιστία ρε πανηλίθιε ? Αυτό το κόμμα δεν υπάρχει εδώ και μια εικοσαετία...άλλη μια απόδειξη της μαλακίας που σε δέρνει !!

Το πόσο φασίστας είσαι φαίνεται κι'από το ότι δεν σε ενοχλεί καθόλου που δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα και τα αντικαθεστωτικά κόμματα φιμώνονται και προεκλογικά και πάντοτε, αλλά μας λες ότι αυτός δεν είναι ένας σοβαρός λόγος για να τον επικαλείται τον ουράνιο τόξο...Λεπτομέρεια για εσένα,όπως και για όλα τα ακροδεξιά σκουλήκια.Όπως φυσικά αγνοείς ή δεν σε νοιάζει ότι στις προηγούμενες ευρωεκλογές υπήρχαν Σλαβόφονοι που δεν γνώριζαν καν ότι κατεβαίνει το ουράνιο τόξο,γιατί το διακομματικό καθεστώς είχε αποφασίσει να το φιμώσει.
Εν κατακλείδι λοιπόν και για να το πως ευγενικά "Έλα κάνε μου ένα στοματικό παλιολινάτσα !!!" κι'εσύ και οι ομοϊδεάτες σου !!