Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Επιχειρούν εκλογές ραδιουργίας και προβοκάτσιας !


Το βέβαιο είναι ότι βαδίζουμε προς εκλογές όπου το σάπιο βαθύ κράτος θα προσπαθήσει να εδραιώσει, αλλά και να μεγαλώσει την κρυφο-φασίζουσα κυριαρχία του, παρότι η χώρα βρίσκεται σε τεράστια οικονομική (και όχι μόνο) παρακμή.

Μέχρι πρότινος είχαμε ένα σάπιο πεντακομματικό καθεστώς  (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ) που διέλυσε τη χώρα και τραυμάτισε σοβαρά  τη δημοκρατία μας. Αυτό δημιούργησε, μεταξύ άλλων, ένα αντιπαραγωγικό κρατικοδίαιτο και διεφθαρμένο μοντέλο ανάπτυξης που έφερε και τη χρεοκοπία της χώρας και ακόμα έναν Έλληνα δογματικό, εθνικιστή  με κακή  παιδεία και εκπαίδευση που αδυνατεί ακόμα και σήμερα να τους αντισταθεί και να καταλάβει ποιοι είναι οι εχθροί του. Έτσι λοιπόν τώρα αυτοί οι ίδιοι οι δημιουργοί αυτού του ιδιότυπου (σχεδόν εθνικοσοσιαλιστικής μορφής) καθεστώτος, που έπραξαν αυτά τα αίσχη και διέλυσαν και ότι είχε μείνει όρθιο σ’αυτή τη χώρα, έχουν το θράσος να ζητάει και πάλι την ψήφο μας είτε ως μετανοημένο και διδαγμένο από τα λάθη του (ΠΑΣΟΚ), είτε ως υγιής αναπτυξιακή δύναμη που δεν κάνει καμία αυτοκριτική (ΝΔ), είτε ακόμα ως υπερασπιστής του λαού και επαναστάτης (αριστερά και ακροδεξιά).

Μόλις ξέσπασε η οικονομική κρίση αυτό το ίδιο καθεστώς βλέποντας τα κόμματα του να κλονίζονται δημιούργησε κάποια κόμματα δορυφόρους αυτών (όπως Δημοκρατική Αριστερά, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κοινωνική Συμφωνία) ώστε οι ψήφοι των απογοητευμένων που θα φύγουν από τα καθεστωτικά κόμματα να μην πάνε σε δημοκρατικά και αντικαθεστωτικά κόμματα, αλλά ουσιαστικά στο ίδιο σάπιο σύστημα που είναι μεταμφιεσμένο-μέσω αυτών των νέων κομμάτων- σε επαναστατικό, φιλολαϊκό και αντιμνημονιακό…
Είναι επίσης το ίδιο βρώμικο καθεστώς που εκμεταλλεύεται την οικονομική κρίση (και τη φυσιολογική αγανάκτηση και απελπισία του κόσμου),ώστε να πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα προς την εδραίωση της εξουσίας του και να φασιστικοποιήσει τη βουλή και την πολιτική ζωή του τόπου με ακροδεξιούς ή και νεοναζί (Χρυσή Αυγή, Καμμένος, ΛΑΟΣ, συν τον επίσης ακροδεξιό Σαμαρά) και ακροαριστερούς-που βέβαια στην πραγματικότητα είναι το ίδιο φασίστες-(ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ συν κάποιες πιο Light,πλην όμως καθεστωτικές μορφές τους όπως Κουβέλης και Καστανίδης-Κατσέλη). Και όλα αυτά σε μια χώρα που ήδη- βάσει στοιχείων -είναι η πιο αντιδημοκρατική της Ε.Ε. και από τις πιο αντιδημοκρατικές σε όλη την Ευρώπη

Ήταν λοιπόν προφανές και αναπόφευκτο ότι φέτος θα επιχειρηθούν ανελεύθερες και πραξικοπηματικές εκλογές στις οποίες αυτό το βαθύ θα προσπαθήσει να επιβάλει τη γραμμή του και να εδραιώσει την εξουσία του, κατευθύνοντας τον Ελληνικό λαό προς τη δική του καθεστωτική γραμμή και θέληση (Μόλις σήμερα άλλωστε συνελήφθη ένας δημοσιογράφος για να προστατευθεί το γραφικό φασιστοειδές Καμμένος και το κόμμα του). Ήδη, όπως είπαμε ,το πρώτο βήμα έχει γίνει από πριν με τη δημιουργία υποκατάστατων κομμάτων-δορυφόρων των μεγάλων, ενώ η μεγαλύτερη βρωμιά που έχει γίνει είναι η προώθηση και η βοήθεια που δίνεται στη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, ώστε να εισέλθει στη βουλή με τους τραμπούκους της. Αυτό το κάνουν όταν την συμπεριλαμβάνουν στις δημοσκοπήσεις για να προτρέψουν τον κόσμο να την ψηφίσει, αλλά και με την οργανωτική και οικονομική βοήθεια που κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι της δίνουν…
Επίσης έχουμε ξαναμιλήσει για το δήθεν σκάνδαλο που εσκεμμένα  βγήκε στη φόρα προεκλογικά  με τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη Ισίδωρο Κούβελο, ώστε να πετάξουν το ανεπιθύμητο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτός βουλής.
Σε ότι αφορά αυτές, καθαυτές τις εκλογές το καθεστώς και τα τσιράκια του χρησιμοποιούν το ίδιο φασιστικές μεθόδους και δολοπλοκίες. Συγκεκριμένα τρέναραν σκοπίμως την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, αν και ήταν  προαποφασισμένο ότι αυτές θα γίνουν στις 6 Μαϊου και αυτό έγινε σκοπίμως ώστε η προεκλογική περίοδος να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη για να μιλήσουν όσο το δυνατόν λιγότερο στα ΜΜΕ τα μικρά αντικαθεστωτικά κόμματα όπως Ένωση Κεντρώων, Δράση, ΟΑΚΚΕ κα. και επιπλέον να βρεθούν οργανωτικά απροετοίμαστα, ενώ ταυτόχρονα αυτοί οι φασίστες που όρισαν τον τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων απέκλεισαν όλα τα μικρά κοινοβουλευτικά κόμματα από την TV (δίνοντάς τους μόνο μια τηλεοπτική ώρα όπως συνήθως), ενώ και στη Δημ.Συμ. της Μπακογιάννη έδωσαν εσκεμμένα λιγότερο χρόνο και από το ανύπαρκτο κόμμα της Κατσέλη αν και διαθέτει περισσότερους κοινοβουλευτικές από αυτό !

Αλλά για κακή τους τύχη η βρώμικη προβοκάτσια τους δεν έπιασε διότι η «Δράση του Μάνου είχε καταφύγει στα δικαστήρια πολύ καιρό πριν και είχε πετύχει με απόφαση του ΣτΕ να δώθεί χρόνος σε όλα τα κόμματα, έτσι όταν ανακοινώθηκε αυτή η βρώμικη και φασιστική φίμωση- κατά παράβαση του νόμου- κατέφυγε πάλι στο ΣτΕ το οποίο επανέφερε την προηγούμενη απόφασή του  και διέταξε το υπουργείο εσωτερικών να δώσει λόγο σε όλα τα κόμματα που συμμετέχουν με συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα. Ήταν και αυτή μια νίκη της δημοκρατίας σε δύσκολους καιρούς και  τουλάχιστον φάνηκε πως δεν έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα σε αυτόν τον τόπο και πως υπάρχουν ακόμα ψήγματα δημοκρατίας…Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η δημοκρατία θα νικήσει και ότι οι εκλογές θα δώσουν ένα αποτέλεσμα που θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι υπάρχει ελπίδα γι’αυτόν τον τόπο. Από ’κει και πέρα αν  η δημοκρατία λειτουργήσει σχετικά αλλά ο λαός θέλήσει να αυτοκτονήσει, τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας και θα το επόμενο διάστημα θα ζήσουμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας !!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Άκουγα τη Ντόρα σήμερα στη συνέντευξη τύπου, την ρώτησαν για τη πράσινη ανάπτυξη και, δεν ξέρω αν άκουσα καλά, γιατί δεν ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με τη TV, είπε ότι είναι σύμφωνη με τις επιδοτήσεις αιολικών & Φ/Β. Πάμε καλά;...είναι και φιλελεύθερη. Αφού γράφετε τόσο πολύ υπέρ της, αν τη γνωρίζετε πείτε της ότι η πράσινη ενέργεια:
1) είναι πανάκριβη,
2) παράγει ρεύμα όποτε θέλει,
3) δεν υπάρχει τίποτα, που να αποδεικνύει ότι οφείλεται στον άνθρωπο η κλιματική αλλαγή,
4) ότι η Ελλάδα δεν παράγει ούτε Φ/Β, ούτε ανεμογεννήτριες,
5) ότι όλα γίνονται για τις επιδοτήσεις (αλλά και για τα μυαλά των ανθρώπων, χωρίς πλάκα) κ.ά.... και ότι γενικά δεν υπάρχει ανάπτυξη με πράσινη ανάπτυξη και ότι έρχεται από την Ευρώπη και το ΣΚΑΪ δε σημαίνει πως είναι καλό και άγιο. Απλά πράγματα.
Επίσης για τον Μάνο και τη Δράση. Σκεφτόμουν να τον ψηφίσω, παρόλου που παπαριάζεται στο ΣΚΑΪ όλη την ώρα, αλλά πήγε και συνεργάστηκε με τον Βαλλιανάτο (ξέρετε o cool τύπος, που είχε κατασκηνώσει στο ALTER και ο οποίος μπερδεύει τα προβλήματα του κόσμου με αυτά της κωλοτρυπίδας του). Αυτοί οι νεοέλληνες φιλελεύθεροι είναι πολύ...TRAGIC...

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Φίλε κι'εγώ δεν συμφωνώ 100% με κανένα κόμμα,αλλά είναι μεγάλη ανάγκη να ψηφιστούν τα δημοκρατικά αντικαθεστωτικά κόμματα. Όσο για τον Βαλλιανάτο, μπορεί κάποιος να διαφωνεί με την προσωπική του ζωή,αλλά οι απόψεις του είναι πολύ υγιείς.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Φίλε κι'εγώ δεν συμφωνώ 100% με κανένα κόμμα,αλλά είναι μεγάλη ανάγκη να ψηφιστούν τα δημοκρατικά αντικαθεστωτικά κόμματα. Όσο για τον Βαλλιανάτο, μπορεί κάποιος να διαφωνεί με την προσωπική του ζωή,αλλά οι απόψεις του είναι πολύ υγιείς.