Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι και η τρομοκρατία καθεστωτική στην Ελλάδα!


                                            

 
                                                                                                     
Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε με τη σύγχρονη εγχώρια τρομοκρατία. "Πυρήνες της φωτιάς" που εξακολουθούν να υφίστανται, Χριστόδουλος Ξηρός που «όλως τυχαίως» το σκάει και τα βρίσκει με τους πρώτους, Μαζιώτης και Σακκάς  που επίσης «τυχαίως» είναι ελεύθεροι, νεοσύστατες οργανώσεις αμφιβόλου προελεύσεως και ύπαρξης όπως αυτή που σκότωσε τους Χρυσαυγίτες ή αυτή που χτύπησε τη Γερμανική πρεσβεία κλπ.,κλπ.

Είχα γράψει και πριν λίγα χρόνια ένα παρόμοιο άρθρο περί τρομοκρατίας και από τότε όχι μόνον δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλά μοιάζει και να επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο !                            
 Μπορείτε να το βρείτε εδώ   http://taairetika.blogspot.gr/2010/07/blog-post_29.html       και τονίζουμε μάλιστα  πως μόλις προχθές αποκαλύφθηκε σύνδεση λούμπεν αριστερών ή "αντιεξουσιαστών", που κρατούνται στην Κύπρο για πολιτικές δολοφονίες, με τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια !  

Αυτό που έχει αλλάξει από τότε είναι ότι  οι τρομοκράτες μοιάζουν να έχουν εναγκαλιστεί ακόμα περισσότερο με το Ελληνικό κατεστημένο και βαθύ κράτος. Πλέον η ρητορική τους και οι αναλύσεις των προκηρύξεών τους ελάχιστα διαφέρει από μερικά Ελληνικά κόμματα, δημοσιογράφους και αναλυτές του κώλου που έχουν κατακλύσει κανάλια και εφημερίδες στην εποχή της κρίσης. Μπορούμε να βρούμε χαρακτηριστικά κάποια επιχειρήματα και ολόκληρες φράσεις που είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτούς. Έχουμε δηλαδή μια τρομοκρατία ακόμα πιο καθεστωτική έως τελείως καθεστωτική και ίσως προστατευόμενη !! ¨

Π.χ. στην προκήρυξη που έβγαλαν τελευταία αυτοί που χτύπησαν τη Γερμανική πρεσβεία μιλούν για "γερμανικό ηγεμονισμό και δεσποτισμό μέσω του ευρώ που καταδυναστεύει τους λαούς, για κυβέρνηση Τσολάκογλου και ακόμα συνολικά κατά της Ε.Ε., του νεοφιλελευθερισμού και φυσικά του μνημονίου κλπ…."Με λίγα λόγια δεν διαφέρουν σε τίποτα από όσα λέει πχ. ο Καμμένος, ο ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα και η Χρυσή Αυγή, καθώς και μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού τύπου !!
Ακόμα και η πολυσέλιδη προκήρυξη που στάλθηκε από τους δολοφόνους των Χρυσαυγιτών είναι σε εντελώς Κνίτικη και καθεστωτική γλώσσα (ακόμα και οι ιστορικές αναδρομές που κάνει είναι ιδεολογικά τέτοιες), με τη μοναδική διαφορά βέβαια πως αυτή χτυπάει πολύ (ή παριστάνει πως χτυπάει) και τους ναζιστές σαν κόμμα αλλά και σαν λαό. Παρ’όλα αυτά ούτε καν αυτοί ως τρομοκράτες δεν ζητούν πουθενά να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή να μην κατέβει σε εκλογές !  Πλήρης ταύτιση δηλαδή με τη γραμμή του Ελληνικού πολιτικού κόσμου και του τύπου !
 Άλλωστε είναι πολύ πρόσφατες οι σκανδαλώδεις άδεις που έπειρνε ο Ξηρός απο τη φυλακή, μέχρι που φυσικά το έκασε, όπως και η ακατανόητη μη κράτηση του Σακκά των "Πυρύνων της φωτιάς"-που είναι πλέον άφαντος- την οποία μάλιστα υποστήριζαν με πάθος οι αριστεροί (δες χαρακτηριστική φωτογραφία επάνω) αλλά και κάποιοι ιδεοληπτικοί σοσιαλδημοκράτες, ακόμα και φιλελεύθεροι στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων !   
 Επιπλέον οι προκηρύξεις των νέων τρομοκρατών (ακόμα και τα όσα διάβαζε με δυσκολία ο Ξηρός στο επίμαχο βιντεάκι) δεν φαίνονται καθόλου να είναι γραμμένες από τους ίδιους- οι οποίοι είναι μισότρελοι και αμόρφωτοι- αλλά απο άλλους, σε βαθμό που ακόμα και η ύπαρξη κάποιων προτοεμφανιζώμενων τρομοκρατικών οργανώσεων να αμφισβητήται  !   
  
Έτσι η λογική λέει ότι υπάρχει κάποιο κέντρο που συνδέει τους τρομοκράτες μεταξύ τους, τους γράφει τις προκηρύξεις και πιθανότατα τους κατευθύνει. Αυτοί δηλαδή κατευθύνουν πλέον την τρομοκρατία…Ποιοί είναι αυτοί δεν μπορούμε να το ξέρουμε…αναρχικοί, μυστικές υπηρεσίες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί ; Κανείς δεν ξέρει... πάντως μοιάζουν ιδεολογικά κατασταλαγμένοι και σχετικά μορφωμένοι, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή με του Σακκάδες και τους Ξηρούς κλπ.… 
Eν κατακλείδι αν κρίνουμε απο την τρομοκρατική ρητορική  καθώς και από τις απελευθερώσεις τρομοκρατών λέμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια νέου τύπου κτηνώδη τρομοκρατία σε πλήρη ιδεολογική ταύτιση με το Ελληνικό βαθύ κράτος, για να μην πούμε κρατική και προστατευόμενη!

Το σίγουρο είναι ότι στη χώρα μας  η πολιτική και οι πολιτικοί  βρομούν και ζεύουν όσο δεν πάει άλλο και επειδή όπως λέει ο λαός «το ψάρι βρωμάει απ’το κεφάλι», σημασία έχει ότι τα παράσιτα και τα σκουπίδια που κατευθύνουν την πολιτική ζωή του τόπου συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο. Είναι αυτοί που εκτός ότι μας χρεοκόπησαν μας (και έριξαν στην πείνα ένα κομμάτι του λαού) μας έκαναν και κέντρο ακραίων και τρομοκρατών κάθε είδους δησφημίζοντας την Ελλάδα στο εξωτερικό όσο δεν πάει άλλο... 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κάπως έτσι είναι φίλε Αντισυμβατικέ, καλά τα λες...