Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Απίστευτο: Οι καγκεμπίτες της κυβέρνησης διαστρέβλωσαν ειδήσεις μέσω του Α.Π.Ε !!


Αυτό που συνέβη το τελευταίο διήμερο με τη φαιοκόκκινη κυβέρνηση του τσίπρα και το θέμα της περιβόητης συνόδου στην Εσθονία- και την οργανωμένη προπαγάνδα που έκανε- δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια και είναι ανησυχητική εξέλιξη που θυμίζει δύο πράγματα.

Κατά πρώτον μια εικόνα τριτοκοσμικής χώρας όπου ελέγχονται τα σοβαρότερα ΜΜΕ και δεύτερο και χειρότερο ένα δείγμα που προοιωνίζει κοινοβουλευτική δικτατορία και που δεν έχουμε ξαναδεί στη μεταπολίτευση !

Τι συνέβη λοιπόν; Μετά τον θόρυβο που έγινε με τη στάση της κυβέρνησης και το ξέπλυμα των κομμουνιστικών-Σταλινικών εγκλημάτων, αυτοί φαίνεται πως θορυβήθηκαν ότι μπορεί να χάσουν μετριοπαθείς κεντρώους ψηφοφόρους και έκαναν τα πάντα προκειμένου να επικρατήσουν προπαγανδιστικά .

Έτσι λοιπόν ο Τσίπρας και η γκεμπελίστικη παρεούλα του φαίνεται πως ελέγχει, εκτός από μια σειρά προπαγανδιστικές ιστοσελίδες και την ΕΡΤ,και το ΑΠΕ (Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων) ! Δεν εξηγείται αλλιώς που το τελευταίο μετέδωσε και επέβαλε δύο ψεύτικες ειδήσεις που αφορούν το περιβόητο θέμα της Εσθονίας...Πρώτον ότι δήθεν η φιλοκομμουνιστική παρέμβαση της Ελλάδας ανάγκασε τους διοργανωτές Εσθονούς να αλλάξουν το επίσημο κείμενο του περιβόητου συνεδρίου της 23ης Αυγούστου  και δεύτερον ότι τελικά συμμετείχαν σε αυτό μόνο οκτώ χώρες, οπότε απέτυχε και αποδείχθηκε φιάσκο !
  
Και οι δύο αυτές ειδήσεις,που μετέδωσε και η κατάπτυστη ΕΡΤ- μύριζαν από την πρώτη στιγμή ανακρίβεια, γι'αυτό και το ψάξαμε καλύτερα, και τελικά αποδείχθηκαν αποδείχθηκαν από ανακριβείς έως ψευδείς ! 
Αυτό λοιπόν αποδείχθηκε και πιο τεκμηριωμένα από το έγκυρο site  www.ellinikahoaxes.gr  το οποίο ειδικεύεται στο ζήτημα των Ελληνικών hoax (ψευδών ειδήσεων). 

Αποδείχθηκε δηλαδή όχι μόνο ότι κάποια ΜΜΕ μετέδωσε ψέματα, αλλά και ότι το ίδιο το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ψευδή προπαγάνδα. Μάλιστα η μία από τις δύο ειδήσεις προήλθε από το ρώσικο ειδησιογραφικό πρακτορείο "Sputnik" ! Τι περίεργο αυτή η κυβέρνηση να μεταδίδει ρώσικη προπαγάνδα,ε ;;

Για του λόγου το αληθές δείτε τα δύο παρακάτω links από το εν λόγω site που κάνει καθ'όλα καλή δουλειά από τότε που υπάρχει.





Συμπέρασμα: H Ελλάδα των Τσίπρα-Καμμένου αρχίζει να προσιδιάζει σε φαιοκόκκινη κοινοβουλευτική δικτατορία υπό την αφασία αντιπολίτευσης και Ελληνικού λαού !



Δεν υπάρχουν σχόλια: