Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Περί «φιλοαμερικανών» αριστερών...


Επειδή πολλές ανοησίες ακούστηκαν σχετικά με το ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Τραμπ (ακόμα και περί αμερικανόφιλων ή αμερικανόδουλων αριστερών), οφείλουμε να πούμε κι’εμείς κάποια πράγματα.

Οι νεοκομμουνιστές τυχοδιώκτες τύπου Τσίπρα, στην πραγματικότητα  μισούν όσο τίποτε άλλο τη δύση (κυρίως ΗΠΑ και Ε.Ε.) και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει επειδή ευτύχησαν να πάρουν στην εξουσία σε μια δυτική χώρα, και μέλος της Ε.Ε. όπως η Ελλάδα, και αυτό επειδή είναι αναγκασμένοι να συναντιούνται και να συζητούν με δυτικούς ηγέτες.

Αντιθέτως, σε αυτήν την ιδιόμορφη κατάσταση που παρέλαβαν την Ελλάδα, είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα πάντα για να σταθεροποιήσουν την εξουσία τους και να βρουν διεθνείς λυκοσυμμαχίες. Όλα αυτά ωστόσο με τελικό σκοπό την επιβολή αυταρχικού καθεστώτος στην Ελλάδα και τη διάσπαση και το ύπουλο χτύπημα της Ε.Ε. μέσω της ιδιότυπης «μαύρης τρύπας» που λέγεται Ελλάδα !

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν ο Τσίπρας απαιτείται να έχει καλές σχέσεις και με τον Τραμπ που είναι ίσως ο πιο ηθικά κατώτατος πρόεδρος που είχαν ποτέ οι ΗΠΑ (οπότε με τον ηθικά κατώτατο Έλληνα πρωθυπουργό τα βρίσκουν…) ! Kαι δεν είναι μόνο αυτό βεβαίως ο Τραμπ, αλλά είναι και δηλωμένα αντιευρωπαϊστής και κυρίως αυτός που αποδεδειγμένα εξελέγη με τη βοήθεια της KGB και του Πούτιν !                                    Εν ολίγοις αυτό που ενώνει Τσίπρα και Τραμπ- οι οποίοι φαινομενικά έχουν τόσο διαφορετικές αντιλήψεις- είναι η ρωσοφιλία και ο αντιευρωπαϊσμός. Αλλά αυτό το έχουν ξεχάσει όλοι όσοι μιλούν για φιλοαμερικανισμό του Τσίπρα…

Αλλά μήπως και με τον Μακρόν και άλλους δυτικούς δεν τα έχει πλέον καλά ο Τσίπρας ; Αυτό τι σημαίνει ότι έγινε και φιλελεύθερος ;; Απλά κάποιοι ηλίθιοι υπερυφεσιακοί μέσα στην Ευρώπη δεν ακόμη δε καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει η Πουτινική αριστερά και θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τους εκπροσώπους της, κάτι μάλιστα που παρουσιάζουν ως φιλελληνισμό και οι εδώ αδαείς νεοέλληνες τους πιστεύουν (βλέπε και Γιούνκερ, Ρέντζι, Ολάντ και άλλους)...

Από την άλλη βεβαίως ο Τραμπ, ως καλός έμπορος που είναι, δεν παρέλειψε να παραγγείλει και την αναβάθμιση των F-16 (αυτά μας έλειπαν) κάτι-που θέλοντας και μη- ο Τσιπράκος θα το ικανοποιήσει επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό της χώρας. Επιπλέον μας είχαν ζαλίσει ορισμένοι ότι ο Τσίπρας θα φέρει επενδύσεις από τις ΗΠΑ και τελικά το μόνο που ενδέχεται να συμβεί είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για την Αμερικανική οικονομία !

Τώρα βεβαίως, το πως σημειωλογικά ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας φτάνει σε σημείο με τον τυχοδιωκτισμό του να ευνοεί την Αμερικανική οικονομία, όντως μυρίζει πολιτική σχιζοφρένεια και θα πρέπει να τον βάλουμε στο πολιτικό μουσείο !

Ας δούμε όμως και τις αντιδράσεις των υπόλοιπων φασιστικών (κόκκινων και μαύρων) χώρων και κομμάτων και που αποσκοπούν οι κατηγορίες περί φιλοαμερικανισμού. ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή κατηγορούν από κοινού τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ως αμερικανόδουλους, διότι αυτά τα κόμματα-που υποτίθεται ότι εκφράζουν τελείως αντίθετα πράγματα- είναι στην αποδεδειγμένα το ίδιο ρωσόφιλα και ρωσόδουλα. Το ίδιο και κάτι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ και λοιπά σκουπίδια…

Επιπλέον βγήκαν κάτι Μίκης Θεοδωράκης, Γλέζος κλπ. (που αν και με τα…τρία πόδια στον τάφο, κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί πολιτεύονται ακόμη) και είπαν τα ίδια πράγματα περί φιλοαμερικανισμού, κατηγορόντας τον Τσίπρα ότι πρόδωσε τις ιδέες της αριστεράς. Εν ολίγοις όλοι αυτοί στην πραγματικότητα τσακώνονται ποιος είναι πιο ρωσόδουλος, δωσίλογος και άρα στην πραγματικότητα φασίστας !

Επιπλέον πρέπει να πούμε ότι η προπαγανδιστική γραμμή όλων των ρωσόφιλων, αλλά και του ίδιου του Πούτιν είναι πως η Ελλάδα και όλες οι κυβερνήσεις της είναι και καλά δεμένες στο άρμα της δύσης και δεν ανταποκρίνονται στη χείρα φιλίας της...δύναμης του καλού Ρωσίας ! 

Αυτή η καγκεμπίτικη γραμμή τους είναι απαραίτητη κατά πρώτον για να δυσφημίζουν τη δύση, ώστε να τη θεωρεί ο Ελληνικός λαός υπεύθυνη για τα δεινά του. Αυτό θα συμβαίνει εφόσον τρισάθλιες ρωσόδουλες κυβερνήσεις, όπως αυτή του Τσίπρα θα θεωρούνται φιλοδυτικές. 
Κατά δεύτερον αυτό είναι ένα ξεκάρφωμα που καλύπτει την όλο και μεγαλύτερη πρόσδεση της Ελλάδας στο άρμα του φασίστα Πούτιν. Οπότε όσο μεγάλη μερίδα των Ελλήνων θα βρίζει τη δύση, αυτοί θα μετατρέπουν σιγά, σιγά τη χώρα σε ρωσοκινέζικη πολιτική και εμπορική αποικία, χωρίς αντιδράσεις και αυτό ήδη γίνεται. 

Δυστυχώς οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ήρθαν στην εξουσία για να διεκπεραιώσουν  αυτή τη δουλειά και γι'αυτό-όπως έχουμε ξαναγράψει- δεν θα εγκαταλείψουν την εξουσία ούτε μια μέρα πριν το τέλος της θητείας τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tο χειρότερο όλων είναι ότι επενδύσεις δεν πρόκειται να γίνουν, αφού το φορολογικό καθεστώς είναι άκρως αντιεπενδυτικό και η γραφειοκρατεία κρατάει καλά.
Δεν θέλουν να αλλάξουν αυτό το καθεστώς, αν ήθελαν μια επένδυση δεν θα την ενέκριναν μέσα σε μια εβδομάδα ;
Εδώ τα τραβέλια μπορούν να αλλάξουν, πλέον, φύλο μέσα σε 5 λεπτά. Επομένως δεν θέλουν να αλλάξουν πολλά για να μην γίνονται επενδύσεις.
Τα F16 όμως ο Τράμπ μας τα πούλησε. Γιατί λοιπόν θριαμβολογούμε ;
Κάποιοι φανατικοί πρέπει να μας πουν, τι καλό έχει κάνει για την Ελλάδα ;
ΜΟΝΟ ΚΑΚΑ, ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ !!!

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Aπό ελάχιστες έως καμία δυτική επένδυση δεν πρόκειται να έρθει επί Τσίπρα παρά μόνο ρωσοκινέζικες. Στο υπογράφω...