Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Τζογάρει» σκληρά η κυβέρνηση των φαιοκόκκινων !!


Μετά την πλήρη υπαναχώρηση και το ξεβράκωμα της κυβέρνηση των φαιοκόκκινων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον περασμένο Φεβρουάριο στις Βρυξέλλες (απέναντι σε μια ενωμένη Ευρώπη που σε αναλογία 18 εναντίον ενός δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς της Ελλάδας) ήμουν περίεργος ποια θα είναι η επόμενη κίνηση και τακτική αυτής της κυβέρνησης.

 Για την ακρίβεια δηλαδή, ποιες εντολές θα πάρει η τελευταία από τη Ρώσικη πρεσβεία-από την οποία καθοδηγείται από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την κυβέρνηση-με σκοπό να επιφέρει πλήγματα στη δημοκρατική ενωμένη Ευρώπη,μέσω της Ελλάδας !! (Και τα περί Ρώσικης πρεσβείας δεν είναι υπερβολή ούτε λαϊκισμός, αλλά μια θλιβερή πραγματικότητα). Αυτό λοιπόν που κάνει τώρα η κυβέρνηση είναι να μην συνεργάζεται καθόλου με την τρόικα ή τους… θεσμούς ή την Ε.Ε. και να απορρίπτει τα πάντα,αν και έχει υπογράψει και τα μνημόνια και τις δεσμεύσεις για πρωτογενές πλεόνασμα και έχει γράψει και δικό της μνημόνιο.

Γιατί το κάνουν αυτό ; Όχι βέβαια γιατί διαπραγματεύονται σκληρά για το καλού του Ελληνικού λαού όπως λένε (και κάποιοι χαχόλοι τους πιστεύουν και τονώνουν και το πατριωτικό τους αίσθημα…) αλλά γιατί «τζογάρουν» σκληρά πιστεύοντας ότι η Ε.Ε. θα συνεχίσει να τους δίνει λεφτά ή στη χειρότερη ότι δεν θα τους διώξει από το ευρώ ! Άλλωστε παρότι τα κρατικά ταμειακά αποθέματα τελειώνουν με το τέλος του μήνα η Ελλάδα δεν πτωχεύει και δεν γυρνά στη δραχμή (τουλάχιστον στο πιο άμεσο μέλλον) γιατί χρηματοδοτούνται ακόμα οι τράπεζές της από τον μηχανισμό του ELA που τελευταία μάλιστα αύξησε και λίγο τη ροή της χρηματοδότησης.

 Με λίγα λόγια αυτοί οι ξενόδουλοι που παριστάνουν τους πατριώτες συνεχίζουν ακόμη τον ιδιότυπο πόλεμο στην Ε.Ε. καθώς προσπαθούν να τη διασπάσουν από τα μέσα για λογαριασμό του Ρώσικου αφεντικού τους. Αυτό μπορεί να γίνει εφόσον η Ε.Ε. συνεχίσει να δίνει για πολύ ακόμα χρήματα στο «βαρέλι χωρίς πάτο» που λέγεται Ελλάδα, οπότε και θα δημιουργηθούν μέσα της έριδες, διασπαστικές τάσεις και άνοδος αντιευρωπαϊκών και ρωσόφιλων δυνάμεων στα κράτη.  

Είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει η Ε.Ε. και αν θα τραβήξει την «πρίζα» από την Ελλάδα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση των παρανοϊκών τζογάρει σκληρά και παίζει με τις τύχες τις χώρας. Αν τυχόν το ρίσκο δεν τους βγει και γυρίσουμε στη δραχμή, τότε προφανώς αυτοί θα σβήσουν μαζί με την Ελλάδα. Παρότι ούτε και αυτό τους απασχολεί πολύ μπροστά στα συμφέροντα της κρατικοφασιστικής ιδεολογίας τους και της χώρας που τον εκφράζει (Ρωσία). Αυτό ακριβώς συμβαίνει λοιπόν και είναι πλέον κατανοητό σε αρκετούς ανθρώπους που ασχολούνται πολύ με την πολιτική και έχουν καθαρό μυαλό και κριτική σκέψη. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο…  

 Την ίδια δε στιγμή έχει μπει σε εφαρμογή και το δεύτερο σχέδιο χτυπήματος στην Ε.Ε. που είναι μέσω των λαθρομεταναστών. Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού-την ίδια στιγμή που ανοίγουν τα σύνορα και αδειάζουν τα κέντρα κράτησης- στελέχη της κυβέρνησης έχουν ομολογήσει ανοιχτά ότι θέλουν να τους στείλουν στην Ευρώπη για να την εκβιάσουν και μάλιστα απειλούν ακόμα και με αποστολή τζιχαντιστών (βλέπε Καμμένος, Κοτζιάς) !


Αυτοί ελπίζουν πως μπορούν να γεμίσουν την Ευρώπη με λαθρομετανάστες γιατί-εκτός από τον προφανή εκβιασμό που κάνουν στην Ευρώπη για να μας δώσει χρήματα-ελπίζουν να ανεβάσουν και εκεί αντιδημοκρατικά κόμματα Ρωσόφιλα,γκέτο και ρατσισμό, όπως έκαναν και στην Ελλάδα. Μόλις χθες άλλωστε ο Βούτσης δήλωσε ότι σκοπεύουν να τους δώσουν ταξιδωτικά έγραφα για να πάνε στην Ευρώπη. Και όταν μιλάμε για ταξιδιωτικά έγγραφα, μιλάμε για διαβατήρια ή ταυτότητες, άρα και Ελληνική υπηκοότητα σε όλους του πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες !!! Είπατε τίποτα ;

Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν και που όπως δείχνουν τα γκάλοπ δεν έχουν προσγειωθεί ακόμα στην πραγματικότητα !  

Δεν υπάρχουν σχόλια: