Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ο λαός μαθαίνει τι θα πει... αριστερά !



Είχαμε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι το μόνο θετικό που θα βγει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ότι ο Έλληνας θα καταλάβει επιτέλους τι σημαίνει αριστερά μιας που αυτή δεν είχε κυβερνήσει ποτέ στη χώρα μας !

Έτσι παρά τη μυθολογία και το φωτοστέφανο με το οποίο στολίστηκε στη χώρα μας ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος στη μεταπολίτευση, τώρα συνειδητοποιούν και οι αδαείς ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πως αριστερά (τουλάχιστο η άκρα) σημαίνει μόνο φτώχεια, αυταρχισμός, ξενοδουλεία και προβοκάτσια !

Υπήρχαν βέβαια και πολλά διεθνή παραδείγματα και πριν τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αλλά φαίνεται πως πολλοί Ελληναράδες δεν ασχολούνται με το συμβαίνει εκτός των συνόρων τους και δεν τα είδαν ή δεν ήθελαν να τα δουν και πίστεψαν ότι το αντίδοτο στην κρίση είναι η αριστερά.

Και δεν μιλάμε μόνο για τα γνωστά δεινά που προκάλεσε η κομμουνιστική αριστερά, αλλά και κάποιοι μετέπειτα "μεγάλοι ηγέτες" που πήραν την εξουσία ως αναθεωρητές. Πρόσφατο σχετικό παράδειγμα ο Μιλόσεβιτς που έφτασε το λαό του να πεινάει και τη Σερβία να τη βομβαρδίσουν (πέρα από τα δεινά που προκάλεσε σε άλλους γειτονικούς λαούς). Υπήρξε βεβαίως και το  πιο δημοκρατικής μορφής καθεστώς του Χριστόφια  που έριξε έξω τη γειτονική μας Κύπρο, αλλά και πάλι δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, και άλλα αυταρχικά καθεστώτα στον τρίτο κόσμοι...

Στην Ελλάδα λοιπόν η απομυθοποίηση της αριστεράς και οι συνέπειες που φέρνει, συμπίπτει με το ακόμα πιο κτηνώδες πρόσωπό της στη μακρινή Βενεζουέλα ! Εκεί λοιπόν ο συγκεκριμένος λαός κατάλαβε και ένιωσε στο πετσί του ότι οι Τσάβεζ και Μαδούρο πήραν την εξουσία ως και καλά φιλολαϊκοί και επαναστάτες, μέχρι που να εξαθλιώσουν τον λαό τους και να τον αλυσοδέσουν σε κρατικοφασιστική δικτατορία, όπως και έγινε, και τους ανάγκασε να βγάλουν την "τσίμπλα από τα μάτια και να ξεσηκωθούν..



 Ο Μαδούρο δεν διστάζει πλέον-ως λυσσασμένος αριστερός για εξουσία- να φυλακίζει ιδεολογικούς αντιπάλους και να πουλάει και όπλα σε παρακρατικούς οι οποίοι ρίχνουν σφαίρες στο ψαχνό με αποτέλεσμα να έχουμε και θύματα και είναι άγνωστο που θα φτάσει αυτή η κατάσταση και η αριστερή αγριότητα (μήπως και σε εμφύλιο τύπου Συρίας ;) !

Οπότε-σαν ο Βενεζουελανός κόκκινος φασισμός να  "φώτισε" και τα δικά μας φυντάνια- πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν ακόμα και σήμερα και υπερασπίζονται ανοιχτά αυτό το συγκεκριμένο απεχθές καθεστώς ! Αυτό βέβαια δεν ήρθε ουρανοκατέβατο ούτε μας εκπλήσσει, αφού σύσσωμη η αριστερά υπήρξε απολογητής των Τσάβαζ, Μαδούρο και πριν τα συγκεκριμένα γεγονότα και τη χρεοκοπία της Βενεζουέλας.
Εξάλλου μόλις πρόσφατα ο Τσίπρας πήγε στην Κούβα για να παραστεί στην κηδεία ενός ακόμα σκληρότερου δικτάτορα από τον Τσάβεζ (Κάστρο) και μάλιστα με κρατικά χρήματα...

Που καταλήγουμε ; Στο ότι η αριστερά πέρα από τις οικονομικά αδιέξοδες και ουτοπικές ιδεοληψίες της (που συνήθως καταλήγουν στο αντίθετό τους και καταστρέφουν χώρες και λαούς) ήταν πάντα συνδεδεμένη και με τον αυταρχισμό και με ηθικά κατώτατους ηγέτες και στελέχη. Και αυτό είναι μια αλήθεια που πλέον τη συνειδητοποιούν και οι Έλληνες- είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι- με το χειρότερο τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: