Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

"Αφήστε τους να πεθάνουν",φώναζε το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ !!!



Aς προσπαθή-σουμε να βρούμε μια άκρη, με όσα στοιχεία έχουμε για τη στυγερή δολοφονία των τριών άτυχων ανθρώπων με τη ναζιστικού τύπου δολοφονική επίθεση στην τράπεζα marfin.

Σύμφωνα με την αστυνομία και τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας πρέπει να υπήρξε αρχική συγκέντρωση κουκουλοφόρων αναρχικών στην Ομόνοια όπου μοιράστηκαν μολότοφ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δημιουργήθηκαν 7 με 9 ομάδες κουκουλοφόρων αποτελούμενες από 10 έως 20 άτομα έκαστη.
Εν συνεχεία αυτοί διασκορπίστηκαν σε διάφορα σημεία της πορείας, πραγματοποιώντας ταυτόχρονες εμπρηστικές επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία.
Ακολούθησε σύγκρουση με δυνάμεις των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, ενώ τρεις ακόμη επιθέσεις σημειώθηκαν σε καταστήματα στο ύψος της οδού Πεσμαζόγλου και λίγα λεπτά πριν από τη φονική επίθεση στη Marfin, έχει καταγραφεί επίθεση στο βιβλιοπωλείο Ιανός.

Πάμε τώρα στο κρίσιμο σημείο της επίθεσης στη marfin bank και στην ομάδα των δολοφόνων που την πραγματοποίησε. Η συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται ότι αποτελείτο, σύμφωνα με μαρτυρίες, από 20 περίπου άτομα, ότι δρούσε με στρατιωτική πειθαρχία και φαίνεται πως ξεκίνησε και αυτή από την προσυγκέντρωση των κουκουλοφόρων στην Ομόνοια. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε με σιγουριά από ποιο μπλοκ και ποίου κόμματος ή οργάνωσης ξεπήδησαν οι αναρχικοί δολοφόνοι τη στιγμή που άρχισαν να βάζουν τη φωτιά,καθώς τα ΜΜΕ σκόπιμα προφανώς-γιατί άραγε;- δεν μας διαφωτίζουν σε αυτό. Απ’ όπου και να ξεπήδησαν πάντως,το σίγουρο είναι πως είναι και αυτοί το ίδιο κατάπτυστοι αλλά και ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων διότι όχι μόνο δεν περιφρούρησαν την πορεία τους(όπως είχαν υποχρέωση) αλλά και αδιαφόρησαν μόλις είδαν τι πάνε να κάνουν οι σοσιαλ-ναζί δολοφόνοι, αφού κανένας από το παρευρισκόμενο πλήθος στη δήθεν ειρηνική πορεία δεν προσπάθησε καν να τους σταματήσει ή να τους αποτρέψει και να τους απομονώσει από την πορεία ,πολύ περισσότερο να τους κυνηγήσει και να τους παραδώσει στην αστυνομία για να μην την αμαυρώσουν και έτσι συνέχισαν κανονικά την πορεία τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα, σύμφωνα με βίντεο που προέβαλαν όλα τα κανάλια, κάποια στιγμή και ενώ η φωτιά μαίνεται και οι άτυχοι υπάλληλοι ζητούν βοήθεια, ακούγεται από το πλήθος μία γυναικεία φωνή να κραυγάζει «κάψτε τους, κάψτε τους» !!Τα χειρότερα όμως συνέβησαν λίγο αργότερα όταν, σύμφωνα με βίντεο που προβλήθηκε στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ στις 6 Μαΐου στις δέκα το βράδυ, το ευρύτερο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ της χθεσινής πορείας προχωρούσε κάτω από τα μπαλκόνια όπου οι άνθρωποι καίγονταν και συνέχιζαν να περπατάνε και να φωνάζουν τα συνθήματά τους αδιαφορώντας για τους συνανθρώπους τους, την ίδια στιγμή που οι επικεφαλής του μπλοκ φώναζαν σε μερικούς διαδηλωτές που σταμάτησαν να δουν τι συμβαίνει: «προχωράμε»!!. Το ίδιο βράδυ στις 10.25 η ΕΤ3 έδειξε έναν αυτόπτη μάρτυρα που έλεγε πως οι διαδηλωτές (του ΣΥΡΙΖΑ) που περνούσαν κάτω από τους ανθρώπους που καίγονταν στα μπαλκόνια όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά απατώντας σε περαστικούς που καλούσαν σε βοήθεια των θυμάτων φώναξαν: "αφήστε τους να πεθάνουν είναι απεργοσπάστες!!!"

Αλλά και η στάση του ΚΚΕ δεν είναι λιγότερο κατάπτυστη. Την ημέρα των δολοφονιών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Παφίλης δεν καταδίκασε ούτε καν στα λόγια τους φόνους μέσα στη βουλή και ούτε συλλυπήθηκε τις οικογένειες των νεκρών (!!), το μόνο που βρήκε να πει είναι πως ήταν προβοκάτσια για να αμαυρώσουν τους λαϊκούς αγώνες…Ο δε ριζοσπάστης στο χθεσινό του πρωτοσέλιδο δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στις δολοφονίες (!!).
Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι πάντοτε στην ιστορία του διεθνώς ο κομμουνισμός έδειχνε αυτή την απαξίωση για την ανθρώπινη ζωή…
Τα δύο κόμματα της άκρας αριστεράς λοιπόν, ενώ πασχίζουν να μας πείσουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τους άναρχο-δολοφόνους, την ίδια στιγμή οι διαδηλωτές τους βαδίζουν ατάραχοι στις πορείες τους δίπλα από πτώματα και αποκαΐδια, χθες μάλιστα είχαν το θράσος να οργανώσουν κι’άλλη συγκέντρωση την ώρα που ο Ελληνικός λαός πενθούσε. Φαίνεται ότι γι’αυτούς ο θάνατος κάποιων συνανθρώπων τους είναι δευτερεύον γεγονός ή παράπλευρες απώλειες μπροστά στις…«ηρωικές, λαϊκές» διαδηλώσεις τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν βρει την «καραμέλα» της προβοκάτσιας για κάθε παρόμοιο γεγονός που συμβαίνει που υποτίθεται ότι θέλει να αμαυρώσει τους ειρηνικούς αγώνες τους. Αν όμως υπήρχε πραγματική προβοκάτσια το πρώτο και βασικότερο πράγμα που θα έπρεπε να κάνουν θα ήταν να το θέσουν ως το βασικότερο ζήτημα στον αγώνα τους, να καταγγείλουν τους προβοκάτορες ως το βασικό εχθρό τους και του λαϊκού κινήματος , να τους απομονώσουν και αφού τους κυνηγήσουν και τους συντρίψουν να τους παραδώσουν στην αστυνομία και στη χλεύη του κόσμου, αντ’αυτού μέσα στην αλαζονεία τους υποβαθμίζουν ως δευτερεύον το ζήτημα της βίας λέγοντας πως τέτοια μεμονωμένα γεγονότα δε μπορούν να σπιλώσουν το μαζικό λαϊκό αγώνα τους…Δεν είναι τυχαίο ότι χθες σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Μεντρέκας του ΚΚΕ όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Κ.Τσαρούχα γιατί ο Ριζοσπάστης δεν έκανε πρώτο θέμα τις δολοφονίες, αυτός μιλούσε για τις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ και για «λαϊκό σεισμό» στη χθεσινή συγκέντρωση…

Όμως και η Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ μαζί με τα πουλημένα ΜΜΕ που ελέγχουν δεν είναι άμοιροι ευθυνών διότι καταγγέλλουν τους δολοφόνους σαν να είναι τελείως έξω από το πολιτικό σύστημα, ιδεολογικά και κομματικά. Χωρίς δηλαδή να καταγγείλουν ταυτόχρονα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη ανοχή τους προς τη βία. Μάλιστα λίγες ώρες μετά τις στυγνές δολοφονίες ο δημοσιογράφος Στραβελάκης στο MEGA (που ελέγχεται ιδεολογικά από τον Μπόμπολα) υμνούσε το ΚΚΕ για τη στάση του απέναντι στους κουκουλοφόρους-δολοφόνους, ενώ έφτιαχνε και θεωρίες συνομωσίας περί των κακών κερδοσκόπων που είχαν συμφέρον από τα βίαια γεγονότα!!Και δεν είναι μόνο αυτό,αλλά αυτή η βία στέλνει κάποιους ανθρώπους που την απεχθάνονται στο άλλο άκρο, δηλαδή στο φασίστα Καρατζαφέρη. ’Έχουμε δηλαδή να κάνουμε με δύο πόλους πολιτικής ανωμαλίας που αλληλοτροφοδοτούνται.
Καταλαβαίνετε δηλαδή με τι σάπιο σύστημα έχουμε μπλέξει σ’αυτή τη χώρα και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε ως εδώ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την Πατησίων που ήταν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, διακτινίστηκαν στην Σταδλιου ψηλά και έκαναν όσα λές...άξιος ο μισθός σου.

Ανώνυμος είπε...

Στην περιπτωση που δεν εισαι ανηλικος που ποσταρει.....απλα σοβαρεψου!
(μην απαντησεις, δεν ξαναμπαινω, γελαει κ το pc μου...)

αντισυμβατικός είπε...

Νέα μαρτυρία από αυτόπτη μάρτυρα προβλήθηκε στην τηλεόραση που έλεγε πως διαδηλωτές τους φώναζαν
"Να καείτε για να μάθετε να δουλεύετε"

skatoarouri είπε...

ειναι απλά κατ'όνομα ανθρωποι. Τον Μαϊλη τον βλέπετε όλοι, το μάτι του είναι γλαρωμένο απ΄ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Είναι αξιολύπητοι και χαμένοι στον φανταστικό τους κόσμο, όπου θα έρθει η ώρα που θα δικαιωθούν ... με αυτή την ματαιοδοξία θα πεθάνουν. δεν ενδιαφέρονται καθόλου ούτε για την πραγματικότητα και τα πραγματικά προβλήματα, ούτε για οποιοδήποτε συνανθρωπο τους που έχει αλλη ιδεολογία. Στην ουσία είναι ρατσιστες. Άμα σκοτωνονταν κάποιοι κομμουνιστές θα έβγαιναν και θα έλεγαν ότι το καπιταλιστικό κράτος τους σκοτώνει. Αυτούς που σκοτώνει όμως η κουμμουνιστική τους μαλάκυνση ούτε που τους σκεφτονται.

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

1ον. Μπορεις να μου πεις σε τι διαφερεις εσυ απο τα ΜΜΕ που κατηγορεις? Εχεις μαθει κι εσυ απ αυτους και σου φταινε για ολα οι "αναρχικοι" που αν πραγματικα ηξερες τι σημαινει αναρχικος δν θα ελεγες τπτ. Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δν ηταν προβοκατορες και ηταν σιγουρα "αναρχοναζι" οπως λες.
2ον Εγω αλλα ειδα οταν καιγοταν η μαρφιν οτι ολοι μαζευτηκαν για να δουν τελικα τι εγινε. Αν οντως σκοτωθηκαν ανθρωποι.
3ον Πλεον τα περισσοτερα κομματα και παραταξεις ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ την πορεια τους για να μην μπαινουν μπαχαλακιδες, προβοκατορες και ασφΑΛΗΤΕΣ εσυ τι παραπανω θες? να τους πιανουν απο το αυτι και να τους δινουν στην δασκαλα-μπατσους?
4ον Συμφωνω μαζι σου για την μαλακινση του Ριζοσπαστη.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

χρησιμοποιώ τον όρο "αναρχοναζί" ακριβώς για να δείξω ότι στην ουσία δεν είναι πραγματικοί αναρχικοί,αλλά μία μερίδα τους που έχει ναζιστικοποιηθεί.Άλλωστε νομίζω ότι ο πραγματικός αναρχισμός δεν μιλάει πουθενά για βία και δολοφονίες.

Ανώνυμος είπε...

υπαλληλίσκεεεεεε...!!!!