Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

"Γκρίζοι λύκοι" ήταν οι "φιλάνθρωποι"ακτιβιστές !!! Δείτε την αλήθεια!!



Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι για την πρόσφατη σύγκρουση ανάμεσα στον Ισραηλινό στρατό και το Τουρκικό πλοίο, πριν μάθω κάποια πράγματα για το θέμα και σιγουρευτώ για το τι πραγματικά συνέβη εκεί. Και πριν αρχίσω να ψάχνω ομολογώ ότι δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα διαπιστώσω ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία αισχρή, Τουρκικής προέλευσης, προβοκάτσια κατά του Ισραήλ !!

Συγκεκριμένα λοιπόν, την αποστολή στη Γάζα την οργάνωσε μία μη κυβερνητική οργάνωση ονόματι ΙΗΗ. Η συγκεκριμένη οργάνωση ελάχιστοι ξέρουν ότι στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί ως μανδύα τη φιλανθρωπία και είναι όχι μόνο στενά συνδεδεμένη με τον Ισλαμιστή Ερντογκάν (από τον οποίον και κατευθύνεται στην ουσία) και το καθεστώς του, αλλά και με φασιστικές-τρομοκρατικές Παλαιστινιακές οργανώσεις όπως η Χαμάζ και η Τζιχάντ, ενώ είναι φυσικά φανατικά αντιισραηλινή. Αυτή είναι λοιπόν μία πρώτη άποψη για την περιβόητη ανθρωπιστική βοήθεια που πήγε στη Γάζα για να σπάσει τον αποκλεισμό και που τόσο ηρωποιήθηκε και η οποία πλαισιώθηκε κυρίως από αριστεριστές διαφόρων κρατών, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Έλληνες (οι περισσότεροι εξ’αυτών μέλη του ΣΥΡΙΖΑ). Ο Ερντογκάν λοιπόν ως φανατικός Ισλαμιστής και ανοιχτός υποστηρικτής της Χαμάζ που είναι έστησε μία καλοστημένη προβοκάτσια στο Ισραήλ επιδιώκοντας η αποστολή στη Γάζα να έχει νεκρούς. Ο στόχος του ήταν πολλαπλός, από τη μία να φανεί για μια ακόμα φορά το Ισραήλ ως κακό και δολοφονικό κράτος στα μάτια της διεθνούς κοινότητας και από την άλλη να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη Χαμάζ μέσα στην Παλαιστίνη όπου ασκεί στυγνή δικτατορία ,αλλά και να στρέψει σιγά,σιγά όλα τα Αραβικά κράτη κατά του Ισραήλ και υπέρ της Χαμάζ, ειδικά την Αίγυπτο η οποία ακολουθεί καθαρά αντί-Χαμάζ πολιτική. Για να πετύχει όμως αυτή η προβοκάτσια χρειαζόταν καλή οργάνωση και λεπτοί χειρισμοί. Έτσι κατά πρώτον χρειαζόταν φανατισμένους ανθρώπους, έτοιμους να θυσιαστούν για τον υποτιθέμενο ιερό σκοπό τους και αυτοί δεν μπορούσαν σίγουρα να ήταν οι καλοζωισμένοι αριστεριστές της αποστολής (κυρίως Τούρκοι,Έλληνες και Ισπανοί),έτσι λοιπόν φόρτωσε το ένα από τα πέντε πλοία με ιεροφανατισμένους «γκρίζους λύκους» (οι γνωστοί Τούρκοι εθνικιστές) έτοιμους για όλα. Κατά δεύτερον τους φόρτωσε με ελαφρύ οπλισμό αρκετόν ώστε να μπορούν να επιτεθούν, αλλά να μην προκαλέσουν οι ίδιοι θύματα και ταυτόχρονα να προκαλέσουν την αντίδραση των οπλισμένων Ισραηλινών οι οποίοι θα προκαλούσαν θύματα μεταξύ των ακτιβιστών. Και πραγματικά έτσι έγινε.

Αρχικά οι ακτιβιστές αρνήθηκαν να πάνε στο λιμάνι του Ασντόντ όπου κλήθηκαν από τους Ισραηλινούς, ώστε να ελεγχθούν τα πλοία και στη συνέχεια να τα αφήσουν να προχωρήσουν. Οι Ισραηλινοί όμως είναι λογικό να μην θέλουν να αφήσουν οποιονδήποτε αμφιλεγόμενο να μπει στην επικράτειά τους χωρίς πρώτα να κάνουν έλεγχο. Έτσι πριν τα πλοία περάσουν τα σύνορά τους, οργάνωσαν μία επιχείρηση για να μπουν μέσα στρατιώτες και να τα ελέγξουν. Στα 4 από τα 5 πλοία ο έλεγχος έγινε κανονικότατα δίχως να προκληθεί το παραμικρό επεισόδιο. Όμως μόλις έφτασε η ώρα να μπουν οι στρατιώτες και στο πλοίο που οι Τούρκοι είχαν φορτώσει με «γκρίζους λύκους»,έγινε το μακελειό που επεδίωκε το καθεστώς του Ερντογκάν. Οι τελευταίοι λοιπόν με το που αποβιβάστηκαν οι Ισραηλινοί στο πλοίο τους επιτέθηκαν απρόκλητα με λοστούς,τσεκούρια,μαχαίρια,καρέκλες και σιδηρογροθιές. Ήταν δε πολύ καλά προετοιμασμένοι καθώς επιτίθονταν χωρισμένοι σε ομάδες ανά πολλά άτομα σε έναν,έναν Ισραηλινό στρατιώτη. Μάλιστα σε βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και που θα δείτε και παρακάτω φαίνονται μεταξύ άλλων καθαρότατα τέσσερα άτομα να δέρνουν με αντικείμενα έναν στρατιώτη.Αντίθετα πουθενά δεν παρουσιαστηκε βίντεο που να δείχνει ότι οι Ισραηλινοί επιτέθηκαν πρώτοι,όπως ισχυρίζονται Οι Τούρκοι και τα ΜΜΕ. Έτσι οι Ισραηλινοί όντας σε άμυνα πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να σκοτώσουν 9 άτομα (και όχι 19 όπως έλεγε η προπαγάνδα των ΜΜΕ).Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα και το Ισραήλ αν και θύμα προβοκάτσιας φαίνεται και πάλι ως το «μαύρο πρόβατο» της διεθνούς κοινότητας και ο έμπειρος από προβοκάτσιες με τις οποίες εξοντώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους στην Τουρκία Ερντογκάν πέτυχε το στόχο του.

Ειδικά τα άρρωστα από αντισημιτισμό και αντιδυτικό μένος Ελληνικά ΜΜΕ και blogs μετέδωσαν καθαρά μονόπλευρα και με φανατισμό κατά του Ισραήλ τα γεγονότα, χωρίς να προβάλλουν και την αντίθετη άποψη (με εξαίρεση τον ΑΝΤ1 που έδωσε τον λόγο και σε εκπρόσωπο του Ισραηλινού στρατού).Ο αντισημιτισμός δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στην Ελλάδα και υπήρχε ήδη πριν το 1821 και μάλιστα τότε εκδηλώθηκε βίαια κατά τη διάρκεια της επανάστασης. Από τότε καλλιεργείται διαχρονικά και φανατικά δηλητηριάζοντας τον Ελληνικό λαό. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα κάποιοι Έλληνες αντισημίτες-κυρίως από ακραίες ιδεολογίες- εκμεταλλεύονται το Παλαιστινιακό πρόβλημα, ως δήθεν ενδιαφέρον για τον Παλαιστινιακό λαό, ενώ ο βαθύτερός τους στόχος είναι να βγάλουν αντισημιτισμό.Και πως είναι δυνατόν οι μέχρι πρότινος Ελληναράδες ορκισμένοι εχθροί των Τούρκων και οπαδοί του δόγματος "Τούρκος καλός μόνο νεκρός" να τους αγάπησαν έτσι ξαφνικά και να τους υπερασπίζονται σήμερα και μάλιστα ξεχνόντας ότι τα συγκεκριμένα πλοία έφυγαν από τα κατεχόμενα της βόρειας Κύπρου; Πόσο ειλικρινής είναι η συμπεριφορά τους; Να λοιπόν γιατί μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού φέρεται έτσι.

Και στο κάτω,κάτω πως είναι δυνατόν άνθρωποι που ασπάζονται ιδεολογίες που οι «πιστοί» τους στη χώρα μας δεν διστάζουν να καίνε ζωντανούς υπαλλήλους μέσα σε μία τράπεζα ή να υποστηρίζουν ή απλά να αδιαφορούν για αυτήν και άλλες εγκληματικές πράξεις, να παρουσιάζονται ταυτόχρονα ως υπερασπιστές των Παλαιστινίων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους; Γιατί μην αμφιβάλετε, πολλοί από τους δήθεν φιλοπαλαιστίνιους είναι οι ίδιοι με τους παραπάνω…

Δείτε λοιπόν προσεκτικά το παρακάτω βίντεο που δεν προβλήθηκε από τα Ελληνικά ΜΜΕ και δείχνει όλη την αλήθεια για το ποιός επιτίθεται σε ποιόν στο επίμαχο πλοίο.

7 σχόλια:

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

1ον κανεις λα8ος το βιντεο αυτο παιχτηκε απο τα ΜΜΕ.
2ον Λες οτι ολοι τα εχουν βαλει με το Ισραηλ και το κατηγορουν και εχουν αδικο. Επισης λες οτι ειναι ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ. Ναι ειναι λογικο αλλα οχι σωστο και νομιμο. Εκαναν ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ αν ξερεις τι σημαινει. Επετεθησαν σε διεθνη υδατα κατι που ειναι παρανομο. Και απ αυτη την αποψη ειναι πιο λογικο να επιτεθουν οι ακτιβιστες στους κομαντο, θεμα επιβιωσης και μη καταστροφης της προμηθειας. Ξεχνας οτι ολη αυτη η βοηθεια που σταλθηκε εχει κατασχεθει και δν παει πουθενα. Ξεχνας οτι οι ακτιβιστες ηταν υπο κρατηση μεχρι να απελαθουν και να γυρισουν απραγοι. Ξεχνας το ξυλο που εφαγαν οι αλλοι-μη τουρκοι προβοκατορες οπως λες-ακτιβιστες. Ξεχνας οτι το Ισραηλ εχει παρανομα καταλαβει και αποκλεισει την λωριδα της γαζας.

Ανώνυμος είπε...

είσαι απλά υπαλληλίσκος μωρέ..

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το να καταλάβει κάποιος ένα πλοίο σε διεθνή ύδατα!!!
Προφανώς και είναι λογικό να αμυνθούν οι επιβάτες ενός πλοίου όταν γίνεται απόπειρα απόβασης σε αυτό!

Ανώνυμος είπε...

είσαι απλά γελοίος με αναλύσεις του κώλου...

Ανώνυμος είπε...

το ισρταηλ λεει πως τα πλοια ηταν μεσα στην αοζ του ισραηλ..παντως μια χωρα που ειναι σε εμπολεμη κατασταση εχει το δικαιωμα να κανει ελεγχους σε πλοια που την προσεγγιζουν ακομα και αν ειναι τα διεθνη υδατα..

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ποιός είναι πιό γελοίος,εγώ ή εσύ που μπαίνεις στο μπλογκ ενός που θεωρείς γελοίο μόνο και μόνο για να βρίσεις και χωρίς κανένα επιχειρήμα?
Κανένας ανεγκέφαλος χρυσαυγίτης θα είσαι...

dt είπε...

Η αποψη του Ισραηλ και ο καθεστωτικος αντισημιτισμος

Η αποψη του Ισραηλ που σπανια ακουγεται απο τα ''δημοκρατικα'' Ελληνικα ΜΜΕ

http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=200916


To Iσραηλ μπορει να εχει χιλια αδικα για το θέμα της Δυτικής Όχθης. Στο θέμα ωστόσο της Γαζας και της Χαμας έχει απόλυτο δίκιο.

Οι κρυφοναζιστες κονδυλοφοροι δεν λενε στον Ελληνικο λαο οτι στην Παλαιστινη η Χαμας δεν ζηταει την απελευθερωση των Παλαιστινιων αλλα την καταστροφη του Ισραηλ και εγκαθιδρυση Ισλαμικου Χαλιφάτου. Δεν λενε τιποτα για την πληρη αποχωρηση του Ισραηλ το 2006 απο την Γαζα και οτι ηταν η Χαμας που οδηγησε στον -νομιμοποιουμενο για λογους αυτοαμυνας- αποκλεισμο της Γαζας απο το Ισραηλ. Δεν λενε τιποτα για τις δολοφονιες μετριοπαθων Παλαιστινιων απο την Χαμας. Όπως και δεν αναπαρηγαγαν ιδιαιτερα την δηλωση του ηγετη της Χαμας που συνεκρινε τον Ερντογαν με τον Μωαμεθ τον Πορθητη για να μην χασουν τους μικροαστους που εχουν κερδισει με τις αντικαπιταλιστικες και αντισιωνιστικες δημαγωγιες τους.

Αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλα σε παγκοσμιο και εγχωριο επιπεδο νεοαριστεροι ναζι, οριτζιναλ ναζι (η συμπλευση ολων των εγχωριων αντιδραστικών δυναμεων ανεξαρτητου αποχρωσης ειναι χαρακτηριστικη) και Ριζοσπαστικο ναζιστικο ισλαμ με βασικο καθοδηγητη την Ρωσια ειναι σε απολυτη συνεργασια για την καταστροφη του ''Μεγαλου Σατανα'' που ειναι ο Δυτικος Πολιτισμος.

''Παραδοξως'' ολοι αυτοι που τροφοδοτουσαν τον αντισημιτισμο στην βαση της στηριξης της Τουρκιας απο το Ισραηλ, τωρα συμπλεουν πλήρως με τον Ερντογαν, αποκαλύπτοντας ότι ο αντισημιτισμός ήταν παντα η ιδεολογικη τους αφετηρια, και ο ''πατριωτισμός'' το προσχημα. Ο κοσμος που εχουν ως οραμα για το μελλον δεν ειναι αυτος της ατομικης ελευθεριας, αλλα της χειραγωγισης και της φεουδαρχιας...ειτε απο θρησκευτικους Αγιατολαχ είτε απο λαϊκιστες νεοαριστερους πατερουλιδες...

Οι μασκες έπεσαν σε εγχωριο και διεθνες επιπεδο

απο

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/06/h-apopsh-toy-israhl-kai-o-kathestwtikos-antishmitismos.html