Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Καλώς ήλθατε στη νέα Κινέζικη αποικία !!








Κάποτε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Μοζαμβίκης υπήρχε επί κομμουνιστικού καθεστώτος μία μεγάλη επιγραφή που έγραφε «καλώς ήλθατε στην απελευθερωμένη ζώνη της ανθρωπότητας».Καλά θα κάνουν τώρα να βάλουν και στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος μία επιγραφή που να λέει «καλώς ήλθατε στη νέα Κινέζικη αποικία».

Είμαι υπερβολικός ; καθόλου, αν αναλογιστούμε με ποια χώρα έχουμε να κάνουμε, στην οποία και δίνουμε απερίσκεπτα τα πάντα και βασίζουμε επάνω της τις ελπίδες οικονομικής ανάκαμψής μας. Όμως παρότι το σάπιο πολιτικό και δημοσιογραφικό καθεστώς δεν κρύβει τη χαρά του γι’αυτήν την εξέλιξη ,κάποια στιγμή θα διαπιστώσουμε το έγκλημα αλλά θα είναι πολύ αργά.
Δεν μας έφτανε η πώληση του λιμανιού στην Κινέζικη COSCO που ξεκίνησε από τον άλλο προβοκάτορα Καραμανλή (και για την οποία μάλιστα οι νεοδημοκράτες σήμερα καυχιόνται) όπου τώρα επικρατούν τραγικές συνθήκες εργασίας ,δεν μας έφτανε το μπάσιμο των Κινέζων στις τηλεπικοινωνίες και στις μεταφορές (με εκείνη την ανοησία που φτιάχνουν στο Θριάσιο), τώρα έρχονται και τα υπόλοιπα και-πιθανόν- τα χειρότερα.
Κατά τη διάρκεια λοιπόν της πρόσφατης επίσκεψης του πρωθυπουργού της Κίνας Γουέν Τζιαμπάο υπογράφηκαν-ούτε λίγο ούτε πολύ-άλλες 13 (!!) συμφωνίες, δύο διακρατικές και έντεκα επιχειρηματικές. Επίσης ενθαρρύνθηκε και από τις δύο πλευρές η περαιτέρω σύσφιξη των εμπορικών και τουριστικών σχέσεων των δύο κρατών. Ο δε Παπανδρέου ενθαρρύνθηκε σε όλο αυτό το διάστημα από μία σειρά πουλημένος δημοσιογράφους όπως οι Χατζηνικολάου, Τράγκας, ο αρχιφασίστας Κουρής και ο πρώην Κνίτης και νυν στέλεχος του ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δελαστίκ, για να τα δώσει όλα στους Κινέζους !.
Στο παιχνίδι βέβαια και τα υπόλοιπα τέσσερα κόμματα αυτής της ιδιόμορφης πεντακομματικής κρυφοδικτατορίας που δέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες τους Κινέζους.
Για ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ βέβαια γνωρίζουν και οι πέτρες πόσο διαβρωμένα είναι από τον Ρωσο-Κινέζικο άξονα, όμως οι Σαμαράς και Καρατζαφέρης μας αποδεικνύουν και πάλι πως άκρα δεξιά και άκρα αριστερά πάνε χεράκι-χεράκι στην εποχή μας…

Ας θυμηθούμε όμως λίγο, προχωρώντας την ανάλυσή μας, τι εστί Κίνα και σε ποιους ανοίγει τις πόρτες της διάπλατα το διακομματικό Ελληνικό πολιτικό καθεστώς. Πρόκειται για ένα στυγνό φασιστο-κομμουνιστικό καθεστώς που καταπατάει κάθε έννοια ανθρώπινου δικαιώματος. Που έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στις θανατικές ποινές-ακόμα και χωρίς δίκη- μέχρι και για αδικήματα όπως η φοροδιαφυγή η δωροδοκία ή ο χουλιγκανισμός (!!), που φιμώνει με κρατική τρομοκρατία, φυλακίσεις και εκτελέσεις οποιονδήποτε δεν είναι αρεστός στο καθεστώς, που έχει θεσπίσει έναν πραγματικό εργασιακό μεσαίωνα δουλοκτητικού τύπου, που έχει θεσπίσει ως νόμο του κράτους την εξαναγκαστική έκτρωση και τέλος που κάνει πειράματα και παράνομες μεταμοσχεύσεις με τα όργανα εκτελεσμένων, στα πρότυπα της Χιτλερικής Γερμανίας (!!) και πολλά άλλα.
Ξέρω βέβαια ότι οι περισσότεροι από τους μέσους Ελληναράδες τα ακούν όλα αυτά αδιάφορα και εξωγήινα, διότι αν τους μιλήσει κανείς για ανθρώπινα δικαιώματα θα τον αντιμετωπίσουν περίπου ως «φλώρο και κουλτουριάρη» και θα απαντήσουν «σκασίλα μου»,πριν αεριστούν και ξαπλώσουν στον καναπέ τους…αλλά εγώ οφείλω να πω την αλήθεια.

Αλλά ας το ξεπεράσουμε αυτό και ας πούμε κάπως κυνικά ότι οι μπίζνες δεν έχουν συναισθήματα. Έτσι θα μου πείτε λογικά ότι «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τελείως τους Κινέζους και να τους κλείσουμε τις πόρτες αν πρόκειται να ωφεληθεί η χώρα απ’τα κεφάλαιά τους».Και εγώ θα απαντήσω ευθέως ότι δεν θα είχα πρόβλημα να έρθουν οποιοιδήποτε, αν πρόκειται για επενδύσεις μέσα στον υγιή ανταγωνισμό, όμως έχει καταλάβει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτή τη χώρα; Εδώ και 30 χρόνια μία κομματική (με επικεφαλής ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ), συνδικαλιστική, δημοσιογραφική αλλά και δικαστική κλίκα σαμποτάρει έναν τρομερό αριθμό μεγάλων επενδύσεων και τις διώχνει από τη χώρα με τους γνωστούς τρόπους των απεργιών, των κινημάτων κατοίκων, του συμβουλίου της επικρατείας κλπ.
Όμως αυτές οι επενδύσεις που σαμποτάρονται έχουν πάντοτε –όχι συμπτωματικά-ένα κοινό χαρακτηριστικό,ότι προέρχονται όλες από το ντόπιο κεφάλαιο ή από δυτικές και δυτικόφιλες χώρες. Αυτή η ιστορία έχει κοστίσει στην Ελλάδα εδώ και τριάντα χρόνια πολλά δις επενδύσεων και επιχειρήσεων που ματαιώθηκαν ή βρίσκονται ακόμα «εγκλωβισμένες» στα συρτάρια της γραφειοκρατίας και είναι η σημαντικότερη αιτία της αποβιομηχάνισης και αποεπένδυσης της Ελλάδας- που έφτασε σήμερα να μην παράγει σχεδόν τίποτα ως χώρα, ενώ τα πράγματα πριν το 1981 δεν ήταν έτσι- κάτι που ουσιαστικά ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό και για τη σημερινή της χρεοκοπία. Αυτή τη μεγάλη αλήθεια βέβαια κανένα πουλημένο κανάλι ή εφημερίδα δεν θα σας την πει…

Θα μου πείτε τώρα «μα, γιατί το κάνουν αυτό»; Το κάνουν γιατί πολύ απλά κάποιοι έχουν συμφέροντα να διώχνουν κάποια συγκεκριμένα κεφάλαια και να ευνοούν κάποια άλλα, αδιαφορώντας αν καταστρέφουν έτσι την Ελληνική οικονομία. Όταν πρόκειται λοιπόν για κεφάλαια που προέρχονται από τη Ρωσία, την Κίνα και φιλικές τους χώρες κανένας δεν αντιδρά, κανένας δεν απεργεί, κανένας δεν βγάζει κουβέντα και όλοι τους καλοδέχονται. Πρόκειται για ένα βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εδώ και χρόνια στις πλάτες του Ελληνικού λαού από τυφλά και υπάκουα όργανα κομμάτων και ξένων δυνάμεων που είναι όλοι οι παραπάνω που αναφέρω. Γι’αυτό και τώρα σύσομο το βαθύ καθεστώς δέχεται με χαρά τους Κινέζους. Φανταστείτε αν αυτές οι επενδύσεις προέρχονταν από Ευρώπη ή Αμερική τι «σεισμό» θα είχαμε από απεργίες, διαμαρτυρίες, απειλές κλπ.Tώρα ακούσατε τίποτα τέτοιο;
Αυτό είναι λοιπόν το βασικό μου πρόβλημά και με τους Κινέζους και τα κεφάλαιά τους, ότι την ίδια στιγμή που γίνεται ένα όργιο σαμποταρίσματος των περισσοτέρων επενδύσεων, με καταστροφικά αποτελέσματα, κάποιες άλλες επενδύσεις (που όλες προέρχονται από το πρώην ανατολικό μπλοκ) ευνοούνται σκανδαλωδώς και δεν κερδίζουν μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό, αλλά από την κρατικοκομματική εύνοια. Και αυτή η καταστροφική τακτική δεν έχει σταματημό. Τώρα μάλιστα προχώρησαν ένα βήμα περισσότερο τη βρώμικη τακτική τους ,καθώς χρησιμοποιούν την οικονομική κρίση ως άλλοθι για να μπάσουν ακόμα περισσότερο τους Κινέζους στη χώρα και να μας καταστήσουν αποικία τους. Κι’αυτό γιατί η δύση που υπό άλλες συνθήκες δεν θα επέτρεπε τόσο επιθετική Κινέζικη διείσδυση σε χώρα μέλος της, τώρα θα έχει σίγουρα πολύ πιο περιορισμένες αντιστάσεις γιατί ξέρει ότι έχει να κάνει με χρεοκοπημένους και αναξιόπιστους απ’τους οποίους πολύ θα ήθελε να απαλλαγεί.

Τώρα όσο για τη φύση των Κινέζικων επενδύσεων, αφήστε το καλύτερα…
Αρκεί να σας πως ότι η Κίνα έχει γεμίσει όλο τον κόσμο με φθηνά και κακής ποιότητας προϊόντα, τα οποία μάλιστα συχνά πουλάει λαθραία ως προϊόντα της Ευρωπαϊκής ένωσης για να αποφεύγει τους υψηλούς δασμούς (!!) και επειδή σχεδιάζει να επεκτείνει τη φασιστική κυριαρχία της στην Ευρώπη ,αλλά και παγκοσμίως (εις βάρος της Ε.Ε., άρα ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αφού ανήκουμε εκεί) χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως ορμητήριο και κομβικό σημείο για την περεταίρω διείσδυση της στη δύση. Και φυσικά οι δικοί μας τους δέχονται με ανοικτές αγκάλες, για να μην πω και τίποτα χειρότερο…
Άλλωστε δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός της Κίνας έφτασε σε σημείο να χαρακτηρίσει την Ελλάδα τον πιο αξιόπιστο εταίρο της Κίνας στην Ε.Ε. και την Κίνα τον καλύτερο φίλο της Ελλάδας στην ιστορία !!!. Είναι προφανές ότι ήθελε να πει το μεγαλύτερο τσιράκι της Κίνας και στην Ε.Ε. και γενικώς…


Επίσης να πούμε ότι τόσο επιθετικές Κινέζικες επενδύσεις έχουν γίνει προς το παρών μόνο σε κάποιες χώρες της Αφρικής με εξαιρετικά άσχημα αποτελέσματα, καθώς οι Κινέζοι φέρονται εκεί σαν σε αποικία τους, αγνοώντας επιδεικτικά νόμους και εργαζομένους ,επιβάλλουν μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας και εκβιάζουν αυτά τα φτωχά κράτη που πλέον δεν μπορούν να απαλλαγούν από τους νέους δυνάστες τους.
Τέλος ας σταματήσει και αυτό το παραμύθι που λένε μερικά «παπαγαλάκια» ότι θα προσελκύσουμε Κινέζους τουρίστες. Όλοι ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Κινέζων είναι απένταροι και ούτε καν γνωρίζουν τις λέξεις «τουρισμός» και «διακοπές»,πόσο μάλλον στη μακρινή Ελλάδα .Το βιοτικό τους επίπεδο άλλωστε δεν διαφέρει και πολύ από την εποχή του Μάο…
Αυτό όμως που δεν μπορεί να καταλάβει ο Ελληνικός λαός-λόγω της πολύχρονης πλύσης εγκεφάλου που δέχεται από αριστερίζοντες και όχι μόνο- είναι ότι πιθανή κυριαρχία της Κίνας και της Κινέζικης φιλοσοφίας σε παγκόσμιο επίπεδο μαζί με ταυτόχρονη καθίζηση της δύσης θα σημαίνει καταστροφή του βιοτικού τους επιπέδου και του επιπέδου και συνθηκών εργασίας ,ακόμα και περιστολής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους. Οι εν Ελλάδι αφελείς αντιδυτικοί και πολέμιοι του καπιταλισμού που τους υποστηρίζουν τώρα θα γνωρίσουν δηλαδή έναν στυγνό-φασιστικό καπιταλισμό που δεν έχουν δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους…
Ήδη βέβαια μερίδα του Ευρωπαϊκού τύπου έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται και μιλάει για δούρειο ίππο των Κινέζων μέσα στην Ε.Ε. και για δυσάρεστες εξελίξεις στην Ευρώπη στο περιθώριο της κρίσης !!. Ας ελπίσουμε μετά τους Ευρωπαίους δημοσιογράφους να ξυπνήσουν και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί και να καταλάβουν με ποιούς αγύρτες έχουν μπλέξει.

Είναι προφανές λοιπόν ότι οι Κινέζοι δεν έρχονται εδώ γιατί μας αγαπούν και ειδικά όταν ακούς ότι θέλουν να αγοράσουν και Ελληνικά ομόλογα, που κανείς σοβαρός ξένος δεν τα αγγίζει πλέον, το πράγμα βρωμάει και βρωμάει πολύ. Φανταστείτε τι ανταλλάγματα θα μπορούν να ζητήσουν στο μέλλον και πως θα μπορούν να φερθούν στη χώρα μας αυτοί οι αδίστακτοι τύποι, ειδικά όταν γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με υποτελείς τους. Αλλά και φιλοδυτική κυβέρνηση να έρθει κάποια στιγμή στον τόπο ,πως θα μπορέσει να απαλλαγεί από τους Κινέζους που θα μας έχουν κάτσει στο σβέρκο;
Καλά ξεμπερδέματα…

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Αντισυμβατικέ,
Αφού ως ένα σημείο καλά τα πας γιατί στη συνέχεια τα χαλάς ?
Γράφεις ότι δίνουμε τα πάντα στην Κίνα. Εγώ το βλέπω αυτό ως μονόπλευρη τοποθέτηση και αυτό αποδεικνύεται από τα παρακάτω.
Δεν ξέρεις, δεν άκουσες, τίποτε περί επενδύσεων από το Κατάρ τους Άραβες που θα επενδύσουν 5 δις € ?
Δεν κάνεις όμως καμία αναφορά.
Φίλε αντισυμβατικέ έχουμε ανάγκη όλα τα κεφάλαια και τα Αμερικάνικα και όλα. Εσύ όμως περιορίζεσαι στα Κινέζικα !
Δεν ξέρεις για τις επισκέψεις του "Πρωθυπουργού" Γιωργάκη στις ΗΠΑ και τις συμφωνίες του με την πλευρά Ομπάμα ? Να σε πληροφορίσω εγώ λοιπόν ότι ο Ομπάμα είπε στο Γιωργάκη ότι αυτός δεν έχει χρήματα για επενδύσεις και τον προέτρεψε να απευθυνθεί στο Ελληνικό Λόμπυ για να επενδύσουν οι Έλληνες στην Ελλάδα. Οι Έλληνες του είπαν ότι πρέπει να ρίξει τους μισθούς τις συντάξεις ώστε να γίνουν ισάξια με αυτές των Βαλκανικών χωρών. Δυστυχώς η Ευρώπη είναι ακριβή και οι επενδυτές ζητούν από την Ελλάδα να ρίξει τα μεροκάματα, να σταματήσουν οι απεργίες, να γίνουμε ανταγωνιστικοί και τότε να έλθουν να επενδύσουν.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχονται οι Αμερικανοί
Σαν λύση, οι επενδύσεις από Κίνα και Κατάρ ήταν όαση στην έρημο της Ελλάδας. Κατά την άποψή σου τι έπρεπε να πουν όχι ?
Έχουμε ένα πρωθυπουργό που μοιάζει με γελοίο, ε, να μη κάνει κάι κάποιες τέτοιες κινήσεις ?
Έχουμε ένα πρωθυπουργό που ότι κάνει, δεν το κάνει αυτός, αλλά οι σύμβουλοί του. Μην περιμένεις να καταλαβαίνει και πολλά, ππλλά !!!
Αυτά που γράφεις είναι ψιλά γράμματα.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ είπε...

Βρε Ανωνυμε τι μας λες; Eίδες εσυ να ξεπουλιεται τιποτα με εξωθεσμικες διαδικασιες σε τιποτα Αμερικανους;
Οι ΄΄επενδυσεις΄΄ απο Καταρ και Κινα δεν ειναι ακριβως επενδυσεις ειναι επιλεκτικα ξεπουλημα σε κρατικοφασιστικο κεφαλαιο στρατηγικων τομεων της οικονομιας Ή μηπως εγινε κανενας διαγωνισμος;

Ανώνυμος είπε...

Δευκαλίωνα, έχω την εντύπωση ότι νομίζεις ΄πως κάποια εταιρία του δημοσίου θέλει να αγοράσει κάποια υλικά για να κάνει ένα έργο στα υδραυλικά των γραφείων της.
Φίλε μου, έχεις καταλάβει καλά τι έγινε με τους Κινέζους και τους Αραβες ? οι άνθρωποι φέρνουν κεφάλαια γιατί τα έχουμε ανάγκη !
Ανεξάρτητα για το ποιός φταίει και ποιός όχι, αυτή τη στιγμή ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. Καίγεται η γούνα μας.
Αν δεν συμφωνείς, Ζήτα μείωση των μισθών σου να παίρνεις 350€ το μήνα, σταμάτα τις απεργίες, άσε τους συνταξιούχους με 200 € το μήνα και τότε θα έλθουν και Αμερικάνοι και άλλοι να επενδύσουν στην Ελλάδα.
Τα συνθήματα για επιλεκτικά ξεπουλήματα και κρατικοφασιστικά κεφάλαια και άλλα τέτοια σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν τα λένε,
Οι μόνοι "έξυπνοι" του πλανήτη είμαστε στην Ελλάδα. Δεν κοιτάζουμε τα χάλια μας και πως μπορούμε να βγούμε απ' αυτά, τα συνθήματα μας έλλειπαν.
σ' ευχαριστώ που θα με ξαναδιαβάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Και αφου εχουμε αναγκη τις επενδυσεις γιατι ο Καστανιδης αποκαλει τον προεδρο του ΣΕΒ ΄΄ψειρα στο γιλεκο΄΄ και γιατι σαμποταρονται με γελοια προσχηματα εκκατονταδες επενδυσεις ακομη και σημερα;
Γιατι δεν ξεμπλοκαρονται τα 20 δις επενδυσεων που η ιδια η Κατσελη παραδεχθηκε οτι ειναι στα συρταρια;

ΑΠΕ: Πως κανουν δουλειες οι καθεστωτικοι συριζοκνιτες και τι αντιμετωπιζουν οι ανταγωνιστες τους

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/09/ape-pws-kanoyn-doyleies-oi-kathestwtikoi-syrizoknites-kai-ti-ant.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/08/663696.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/03/sampotaristes-me-kybernhtikh-sthrixh-bombardisan-allh-mia-ependy.html

Aυτο το παραμυθι οτι ταχα μου μονο οι Κινεζοι και οι Αραβες εχουν λεφτα δεν περναει, απλα οι σαμποταριστες δοσιλογοι καταστρεφουν οποιαδηποτε αλλη επενδυση

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει και πολλά από την ανάλυσή μου προ-προηγούμενε.Εγώ δεν λέω να αποκλείσουμε τελείως τους Κινέζους,αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι σαμποτάρονται επί χρόνια τα ντόπια και δυτικά κεφάλαια για να διεισδύουν στη χώρα μόνο τα του ανατολικού μπλοκ, κάτι που είναι και η κυριότερη αιτία της πτώχευσής μας.Ας άφηναν λοιπόν να έρθουν οι πάντες και Κινέζοι και Άραβες και...αλαμπουρνέζοι και να κερδίζουν με το σπαθί τους μέσα από τον υγιή καπιταλιστικό ανταγωνισμό και όχι από την κρατικοκομματική εύνοια των απευθείας αναθέσεων.Πως είναι δυνατόν να μη μας ενοχλεί ότι ακόμα και σήμερα-επάνω στην κρίση- σαμποτάρεται η μεγάλη βιομηχανία,η παραγωγή και οι επενδύσεις και την ίδια στιγμή να θεωρούμε και καλά απαραίτητους μόνο τους Κινέζους και το Κατάρ ?
Όσο κι'αν δε θες να το παραδεχτείς συμβαίνει κάτι πολύ σάπιο και ανήθικο σ'άυτή τη χώρα...

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

Αντισυμβατικέ, Δευκαλίωνα, και Ανώνυμοι επισκέπτες των Αιρετικών, καλησπέρα σας.
Τι λέτε, αφήνουμε τα Κινέζικα και όλα τα άλλα Τα Αιρετικά του φίλου Αντισυμβατικού, για να δούμε κάτι πιό ευχάριστο ?
Ποιό μπορεί να είναι το πιο ευχάριστο ?
http://messiniaka.blogspot.com
Σ' αυτό το blog θα δείτε την προβολή διαφόρων πανέμορφων περιοχών της περιοχής μας, διάφορα κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους μας, γράφουμε ακόμη για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές και πολλά άλλα ακόμη.
Μπείτε λοιπόν στο blog και στείλτε μας το σχόλιό σας και αν θέλετε και τις προτάσεις σας όποιες και αν είναι αυτές,θετικές ή αρνητικές

Ευχαριστούμε από τώρα
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ
http://messiniaka.blogspot,com

aeroxeimarros είπε...

ερχόμενος και εγώ εδώ στο μπλογκ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου και να τονίσω κάτι: Η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία επιβράβευσε για χάρη της αγοράς τον πρωθυπουργό μίας χώρας που καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα, που περιορίζει την ελεύθερη έκφραση που φυλακίζει και βασανίζει τους αντιφρονούντες στο καθεστώς!!!

Η κοινοβουλευτική χούντα του ΠΑΣΟΚ με τη συνεργεία των υπολοίπων είναι εχθροί του λαού, ΠΡΕΠΕΙ να το καταλαβουμε και να τους διαολοστείλουμε.

ΥΓ:Πέρνα και απο τον χώρο μου φίλε.

aeroxeimarros είπε...

..σε προσθέτω αμέσως στο συνδεσμολόγιο μου -ήδη σε έχω προσθέσει και στις αναγνώσεις-...

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά Αντισυμβατικέ δε θα μπορούσε να τα πει κανείς καλύτερα για την επαχθέστατη για την Ελλάδα είσοδο των Κινέζων μέσω αποικιοκρατικών επενδύσεων που κινούνται στα όρια μιας μακροχρόνιας (κρατικοκαπιταλιστικής) υποδούλωσης! Είναι ενδεικτικό ότι, όπως λες, όλο το κρατικοδίαιτο και σοσιαλφασιστικό κατεστημένο αυτής της χώρας επιθυμεί την άνευ όρων συνεργασία με μια χώρα που σύμφωνα με τη Σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας η Κίνα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο της οποίας οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί είναι πρόθυμοι να δωροδοκήσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν επιχειρηματικές συμφωνίες στο εξωτερικό http://www.transparency.org/news_room/latest_news/press_releases/2008/bpi_2008_en! Μετά είναι να απορεί κανείς για τα χάλια αυτής της χώρας?