Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Έλληνες μισθοφόροι πολεμούν στο πλευρό του Καντάφι !










Μας σοκάρουν, όμως δεν μας εκπλήσσουν καθόλου τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το EU observer. Σύμφωνα με αυτά, εκατοντάδες (περίπου 500) είναι οι Ευρωπαίοι μισθοφόροι που αυτή τη στιγμή μάχονται στο πλευρό του ψυχοπαθούς δικτάτορα Καντάφι που δολοφονεί τον λαό του, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία.

Και επειδή φυσικά ποτέ δεν λείπει ο «Μάρτης απ’τη σαρακοστή», περίοπτη θέση ανάμεσα σε αυτούς έχουν και οι Έλληνες ! Επίσης υπάρχουν μισθοφόροι από την Σερβία,τη Λευκορωσία,την Ουκρανία,την Πολωνία, καθώς και λίγοι από Βρετανία,Γαλλία και Βέλγιο, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο και για κάποιους Βόσνιους και Κροάτες…Στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο πλευρό του Καντάφι συμμετέχουν κυρίως πρώην στρατιωτικοί και στελέχη ειδικών δυνάμεων, αλλά και παραστρατιωτικοί. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε ακραίες ιδεολογίες (κυρίως ακροδεξιοί, αλλά και ακροαριστεροί) και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους περισσότερο ως χειριστές και τεχνικοί αεροσκαφών και ελικοπτέρων, αλλά δεν αποκλείεται καθόλου να συμμετέχουν και κάποιοι στο σκληρό, παραστρατιωτικό δολοφονικό πυρήνα του Καντάφι. Εξάλλου είναι γνωστό εδώ και καιρό πως υπάρχουν και χιλιάδες αδίστακτοι Αφρικανοί μουσουλμάνοι που συμμετέχουν επίσης στον σκληρό πυρήνα.
Για να επανέλθουμε στα της Ελλάδας θα πούμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου περίεργο, από τι στιγμή που εδώ και 30 χρόνια έχει χαθεί ο φιλοδυτικός προσανατολισμός της Ελλάδας, η οποία και έχει γίνει μία περιθωριακή χώρα οπαδός κάθε χυδαίου και δολοφονικού φασισμού ανά τον κόσμο. Και όλα αυτά βέβαια με πρόσχημα τον αντιαμερικανισμό, τον αντιμπεριαλισμό την αντι- νέα τάξη πραγμάτων κλπ…Αυτές οι αντιλήψεις καλλιεργούνται μέσα στη χώρα μας για λογαριασμό του πολιτικού καθεστώτος (και ειδικά της αριστεράς που έχει κυριαρχήσει ιδεολογικά) από πολιτικούς, δημοσιογράφους, διανοουμένους κλπ. Τώρα πολεμούν εκεί Έλληνες για να υπερασπίσουν τον αριστερούλη, πρώην τρομοκράτη,αντιαμερικανό και φιλορώσο Καντάφι. Δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς στη δεκαετία του 90’ Έλληνες εθελοντές (χρυσαυγίτες και άλλοι) πολεμούσαν στο πλευρό των Σέρβων ναζί και συμμετείχαν στις εθνοκαθάρσεις των τελευταίων στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Αυτό έγινε τότε υπό την ανοχή ή και την καθοδήγηση του Ελληνικού πολιτικού καθεστώτος, καθώς αυτοί οι εθελοντές δολοφόνοι έδιναν και συνεντεύξεις σε κανάλια και εφημερίδες, χωρίς μέχρι σήμερα να τους έχει πειράζει κανένας, παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά καιρούς. Ήταν επίσης η Ελλάδα και όλο το πολιτικό της κατεστημένο που υποδεχόταν στην Αθήνα τον γενοκτόνο Κάρατζιτς με χειροκροτήματα και διθυράμβους. Κάτι ανάλογο λοιπόν συμβαίνει και τώρα με Έλληνες εθελοντές που πήγαν στη Λιβύη να πολεμήσουν υπέρ του σοσιαλιστή-φασίστα Καντάφι. Τα σχόλια πλέον περιττεύουν…

Και ένα μικρό σχόλιο για τα τεκταινόμενα στη Συρία. Η Ρωσία που υποκίνησε τις ταραχές σε Αίγυπτο, Αλγερία και Τυνησία και αλλού στον Αραβικό κόσμο (για να γκρεμίσει φιλοδυτικά καθεστώτα) δεν είχε υπολογίσει ότι αυτές μπορούσαν να επεκταθούν και στα δικά της καθεστώτα-προτεκτοράτα της Συρίας και της Λιβύης και τώρα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…Βέβαια σε ότι αφορά τη Συρία τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα, διότι από τη μία όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι στηρίζουμε την εξέγερση και θέλουμε να φύγει η απεχθής φιλοτρομοκρατική δικτατορία του Άσαντ και από την άλλη μαθαίνουμε από τα ξένα ΜΜΕ ότι γενικά μέσα στους εξεγερμένους κυριαρχούν οι φανατικοί Ισλαμιστές. Οι οποίοι Ισλαμιστές είχαν ξεσηκωθεί παρομοίως και το 1982, όταν και γνώρισαν την αιματηρή καταστολή από τον πατέρα του Άσαντ. Με λίγα λόγια υπάρχει ο κίνδυνος να φύγει η απεχθής δικτατορία του Άσαντ και να έρθει μία το ίδιο απεχθής ή και χειρότερη των εξτρεμιστών Ισλαμιστών και είναι σίγουρο ότι η Ρωσία θα παίξει το παιχνίδι των-συνήθως φιλικών προς αυτήν- Ισλαμιστών, ώστε να διατηρήσει την κυριαρχία της στη Συρία.. Άρα πιστεύουμε ότι η σωστή συνταγή θα πρέπει να είναι η -το συντομότερο δυνατόν-ανατροπή του Άσαντ και στη συνέχεια η παρέμβαση της δύσης για ομαλή μετάβαση προς τη δημοκρατία και-το κυριότερο-η προκήρυξη ελεύθερων εκλογών υπό την παρουσία διεθνών παρατηρητών


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πληρωμενοι δολοφονοι ,καταπτυστοι ,,και διστυχως γνωρησα εναν !!!
Κομπλεξικος του κερατα ,ζηλευε αλλα ηταν και περηφανος που ο πατερας του πολεμησε σαν πιλοτος στην μεση ανατολη κατα την διαρκεια του 2 π, πολεμου !!
Μου εδειξε με ,,,περηφανεια φωτογραφειες του Καρατζις με Ελληνες μισθοφορους αλλα το αποκρουστικο της ολης ιστορειας ηταν οι λεηλασιες σε σπιτια Κοσοβαρων ( επι λεξει ,,Εφερα πολλα ωραια πραγματα που βρηκα στα σπιτια των Αλβανων ,δαντελωτες κουρτινες και διαφορα μπιμπερλο ,αλλα τα περισσοτερα τα χαρησα !!!)
Και οτα τον αποκαλεσα κλεφτη ( ελεινο κλεφτη )μου απαντησε οτι δεν τα εκλεψε ,,αλλα ειναι λαφυρα ,,,πολεμου !!!
-Ειλικρινα ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ο Θεος να αξιωσει τον Λιβυκο λαο να εξολοθρευσει ταυς διεστραμενους αυτους εγκληματιες αφου τους βασανησουν ανελεητα !!!

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Έτσι είναι δυστυχώς...μιλάμε για αρωστημένες προσωπικότητες.Είχα γνωρίσει κι'εγώ κάποτε στο στρατό έναν αξιωματικό που στο παρελθόν είχε επισκεφθεί τη Βοσνία εν καιρώ πολέμου και με τις ιδέες που είχε τον θεωρούσα πολύ ύποπτο για συμμετοχή σε πολεμικές επιχειρήσεις υπέρ των Σέρβων.

Ανώνυμος είπε...

Στην περιπτωση του αξιωματικου τα πραγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ γιατι εχει να κανει και με μια ιδεολογια ,,απο οτι γνωριζω !!!
Επειδη πολεμησαν στο πλευρο των Σερβων ( αλληλεγγυη επι χρημασι στους κατα τα αλλα ορθοδοξους αδελφους μας) ο τυπος αλλα και η εκκλησια τους ,,,,στεφανωσε ,,,σαν ηρωες !!!
Και εαν στην πρωην Γιουγκοσλαβια ας πουμε υπηρχε ιδεολογικο υποβαθρο (εξακολουθω παρ ολα αυτα να τους θεωρω δολοφονους),,,στην Λιβυη πηγανε απλα και μονο επειδη ειναι πολα τα λεφτα ρε Αρη !!!
Ειτε σκοτωνουν για δεκα ευρω ειτε για 1000 παραμενουν δολοφονοι και η αστυνομια καλο θα ηταν να το ψαξει το θεμα !!!!
Αυτοι που για να κλεψουν τα ψιχουλα απο καποιο περιπτερο πυροβολουν με τα καλασνικοφ τους χωρις καθολου δισταγμο ,διολου απιθανο σαν μισθοφοροι του Κανταφι να βρηκαν την γη της επαγγελιας!!!!
2000 $ την ημερα ειναι αυτα και οι δολοφονιες Νομιμες!!
(θα χαρω να τους φεσωσει ο κανταφι ,,οπως φεσωσε πολλες Ελληνικες κατασκευαστικες εταιριες
700.000.000 $) !!!!!
Υ.Γ. αν υπολογισουμε 500 ευρωπαιοι μισθοφοροι προς 2000 το καθε (αδειο) κεφαλι,,,ο Μουαμαρ θα πληρωνει !.000.000 $ την ημερα για να σκοτωνει τον λαο του !!!
Οντως ειναι πολλα τα λεφτα ρε Αρη!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια υπόμνηση απλά από κάποιον που είναι αναγνώστης του ιστολογίου εδώ και καιρό:

Ασφαλώς και έχεις ξεκαθαρίσει ότι δε σε δεσμεύει η θέση κανενός κόμματος απόλυτα, ότι παίρνεις στοιχεία από τη Δημοκρατική Συμμαχία, την Ένωση Κεντρώων, τη Δράση, τη Φιλελεύθερη Συμμαχία αλλά σε μεγάλο βαθμό κι από την αριστερή - κομμουνιστική ΟΑΚΚΕ, αν και επίσης έχεις δηλώσει πως έχεις, σα φιελελεύθερος σοβαρές διαφορές αρχών με την κομμουνιστική ιδεολογία (κυρίως για τη βία του Λένιν, του Στάλιν, του Μάο κλπ.)

Μια χαρά ως εδώ. Απλά γενικά (και καλά κάνεις) έχω καταλάβει πως στα διεθνή, επειδή μάλλον εχτιμάς ως σωστή και με καλά στοιχεία την ανάλυση της ΟΑΚΚΕ, παίρνεις αρκετά στοιχεία για την ανάλυσή σου από κει. Έτσι κατάλαβα τουλάχιστο από τη θέση σου για Αίγυπτο, Τυνησία, που ήταν πολύ κοντά στης ΟΑΚΚΕ κι όχι τόσο σε εκείνη των υπόλοιπων Ελλήνων φιλελεύθερων που ήταν υπέρ των "εξεγέρσεων" (και πολύ καλά έκανες, ξαναλέω, με σένα είμαι σ' αυτό).

Στη Λιβύη έγραψες ένα κείμενο θεωρώντας τον Καντάφι ακόμα "ρώσο", όπως ήταν παλιότερα, και βρέθηκες σε αντίθεση με τη θέση της οργάνωσης αυτής. Από αξιοπρέπεια δε θέλησες εκ των υστέρων να αλλάξεις θέση, οπότε αναγκαστικά συνέχισες την υπεράσπιση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης σε αυτή τη χώρα. Τώρα με τη Συρία, λίγο μετά την τοποθέτηση της ΟΑΚΚΕ, την ίδια μέρα, γράφεις με βάση αυτήν την οακκίτικη τοποθέτηση (για Αδερφούς Μουσουλμάνους κλπ.) αλλά την αλλάζεις προσθέτοντας ότι πρέπει να επέμβει η Δύση και να κάνει εκλογές.

Τι δουλειά έχει βρε Αντισυμβατικέ η Δύση να επέμβει σε μια ανεξάρτητη χώρα, και να επιβάλλει με τη δύναμη του μεγάλου κράτους/κρατών λύσεις πάνω στου κασίδη (συριακού λαού) το κεφάλι;;

Φοβάμαι πως λόγω της αντίθεσης που αθέλητα υπήρξε στο θέμα Λιβύη, πας τώρα να φτιάχνεις διαφωνίες απλά για να μην ταυτιστείς με την ΟΑΚΚΕ, που αναγκάστηκες να κατηγορήσεις για τη Λιβύη επειδή είχες πάρει βιαστικά και χωρίς πολλά στοιχεία άλλη θέση.

Θά 'θελα, αν θες, να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις όσο πιο ειλικρινά μπορείς αν έχω έστω και κατά το ήμισυ δίκιο... (Δε λέω ότι είσαι φερέφωνο της ΟΑΚΚΕ ούτε σε υποτιμώ. Κάθε άλλο. Απλά γενικά έβλεπα ότι στα διεθνή ακολουθούσες την αντισοσιαλιμπεριαλιστική ανάλυσή της, με την οποία και γω συμφωνώ...)

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Σε διαβεβαιώνω ότι τίποτα από αυτά που γράφω στα άρθρα μου δεν είναι επιτυδευμένο.Είτε συμφωνεί κάποιος είτε διαφωνεί,αυτές είναι οι προσωπικές απόψεις μου.Όσο για την ΟΑΚΚΕ,πολλές φορές συμβαίνει να ταυτιζόμαστε και σαφώς σπανιότερα να διαφωνούμε και δεν θα φοβηθώ και στο μέλλον είτε να ταυτιστώ μαζί της είτε να διαφωνήσω. Συμβιβασμούς δεν κάνω ποτέ. Άλλωστε στο παρελθόν έχω κάνει σκληρή κριτική και σε άλλα κόμματα που συμπαθώ, όπως στη Δράση για την απαράδεκτη θέση της στον αντιρατσιστικό νόμο.Για το θέμα της Λιβύης σαφώς και διαφωνούμε(ακόμα και τώρα), αλλά ποτέ δεν έκανα κριτική στην ΟΑΚΚΕ από αυτό το blog για το θέμα,για να μην της κάνω ζημιά.Μόνο σε ιδιωτικές μου συζητήσεις είχα πει ότι δείχνουν κυνισμό.

Όσο για τη Συριά τό ότι έγραψα ένα σχόλιο μία μέρα μετά από την ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ είναι εντελώς συμπτωματικό και δεν την αντέγραψα. Τα περί Ισλαμιστών που πρωταγωνιστούν στην εξέγερση τα είχα πληροφορηθεί από ξένα ΜΜΕ. Η θέση η δική μου είναι ούτε Άσαντ,ούτε Ισλαμιστές γι'αυτό και παίρνω αυτή τη θέση για ελεύθερες εκλογές. Τα περί ιμπεριαλιστικών επιθέσεων στον τρίτο κόσμο που λέει συνήθως η αριστερά με βρίσκουν τελείως αντίθετο γιατί κι'εμείς όταν είχαμε δικτατορία ζητούσαμε τη βοήθεια των ξένων για να τη διώξουμε.Αυτό ήταν ιμπεριαλιστική επέμβαση στα εσωτερικά μας? Πόσο μάλλον όταν αυτές οι δικτατορίες δολοφονούν μαζικά ανθρώπους.Αυτό το επιχείρημα θα έστεκε μόνο αν αυτές ήταν εκλεγμένες απ'το λαό κυβερνήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εκανε κανεις τον κοπο να ρωτησει Λιβυους ???Αν θελουνε δηλαδη η δεν θελουνε να ξεκουμπιστεο ο Κανταφι και το σοι του !!!?
Ασφαλως οχι αλλα σαν ξερολες Ελληνες γραφουμε οτι μας καβ τεβει στο κεφαλι !!!!
Δεν ξερω να γραψω για Συρια και Αιγυπτο αλλα γνωριζω παρα πολλα για την Λιβυη !!
Μεγαλωσα στην Τριπολη τηε Λιβυης και ξεραμε ηδη τι τρλλο σκυλι ηταν ο Κανταφι και τι εγκληματα ειχε ( εξακολουθει) διαπραξει !!
Σχεδον καθε μερα ειμαι εξω απο το Λιβυκο προξενειο στο ψυχικο και συμπαραστεκομαι στον Αγωνα που κανει ο Λιβυκος λαος για να φυγει ο δυναστης του !!!
ΝΑΙ !! μιλαω ( και γραφω Αραφικα )και ξερω ποσο Χαιρονται οι Λιβυοι την επεμβαση των Δυτικων δυναμεων !!!!
Ηταν ο μονος δρομος για να οδηγηθει αυτη η χωρα στην δημοκρατεια και να σταματησουν οι δολοφονιες αυτου του
παρανοικου δικτατορα !!!
Σε προηγουμενο σχολιο εγραψα πως ο κερατας αυτος πληρωνει 2000 την ημερα τον καθε μισθοφορο!!!Δηλαδη προβαινει σε γενοκτονια του λαου του και εχουν την απαιτηση καποιοι η Δυση να καθησει απαθης???
Λιγο Ιστορεια δεν Βλαπτει!!!
Η Λιβυη ηταν υπο Οθωμανικη κατοχη ( δυναστεια Καραμαν λη ?????) η ποια τερματησε με την επεμβαση της Ιταλιας το 1911 ( βασιλευς Vittorio Emanuele!!!
Με ηττα των Αφρικα κορπς του Ρομελ ( μαζι με την πανολεθρια των Ιταλων ) η Λιβυη περνα στα χερια των Εγκλεζων !!!
Η Ιταλικη απικοια ειναι πλεον παρελθον ,,αλλα οι συμμαχικες δυναμεις δινουν την εξουσια στον εμιρη της Κυριναικης στον Ιdris al Senussi!!!
To 1951 η Λιβυη γινεται ανεξαρτητο κρατος και η επισημη πλεον σημαια ειναι η σημαια που κρατουν ΞΑΝΑ στα χερια τους οι επαναστατες !!!
το 1969 ο Κανταφι ανατρεπει τον Βασιλεια !!!
Αυτα εν περιληψει για το τι εστι Λιβυη !!!
Οσον αφορα στις Νατοικες δυναμεις και τις επεμβασεις !! ας βγαλουν επιτελους καποιοι την τσιχλα απο το μυαλο και να παψουν να δαιμονοποιοιυν την κοιτιδα του πολιτισμου την Ευρωπη !!
Σκεφτητε μοναχα αυτο !!
Πως για τον απεγκλωβισμο των Κινεζων που δουλευαν σε διαφορα σημεια της Λιβυης το Κινεζικο κρατος ναυλωσε Ελληνικα πλοια !!!
Δεν πηγαν λοιπον τα πλοια απο ,,,αλτρουισμο αλλα για τον πακτωλο χρηματων που οι εφοπλιστικες εταιριες αναπαντεχα εισεπραξαν !!!
Το ιδιο και οι δυναμεις τις Δυσης !!!
Συμβαλλουν στο να αποτραπει η γενοκτονια των Λιβυων απο τον Κανταφι ,εξασφαλιζοντας οφελη για τις χωρες τους!!!
Εμεις στειλαμε καραβια ,,ετσι μπορεσε η Ελλαδα να εκμεταλευτει αυτην την ,,ευκαιρια
Οι σθμμαχοι ειναι πιο Δυναμικοι !! τι να κανουμε !!
αμαθελει καποις να μαθει ΤΙ ακριβως συμβαινει στην Λιβυη ας ριξει μια ματια εδω !!!!Κιας καταλαβουν καποιοι πως ολοι οι Λαοι ( εφτυχως ) δεν σκεφτονται σαν εμας !!!
Πρωτα απο ολα ,,,απολαυστε που τοποθετησε ο Κανταφι τους μισθοφορους

http://www.youtube.com/watch?v=M2bDtQV_9YA

αφιξις μισθοφορων !!! ( στην αρχη τοβιντεο κουνιεται υπερβολικα αλλα μετα στρωνει )))

http://www.youtube.com/watch?v=Lz_aTi5tGLM


http://www.youtube.com/watch?v=vFjWM3pMrvA

http://www.facebook.com/pages/Anti-Gaddafi-forces/112199155525985

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως οχι εφτυχως Ζητω συγνωμη για το λαθος τωρα το ειδα !!