Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ειδοποίηση για μία αλλαγή

Κατ'αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για το ενδιαφέρον του για το blog,μια που η επισκεψημότητά του έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό,καθώς ο σκεπτόμενος κόσμος μετά τις τελευταίες εξελίξεις προσπαθεί αγωνιωδώς να καταλάβει τι συμβαίνει στη χώρα του.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εδώ και λίγες ώρες έχει ενεργοποιηθεί η εποπτεία σχολίων, δηλαδή για να δημοσιευθεί ένα μήνυμα θα πρέπει πρώτα να το εγκρίνει ο διαχειριστής.
Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε αυτό διότι τον τελευταίο καιρό κάποιοι ηλίθιοι και εγκάθετοι κανιβαλίζουν και ευτελίζουν το blog εκμεταλευόμενοι την ανεκτικότητά μας, με αποτέλεσμα να έχει πέσει αρκετά το επίπεδο των σχολίων.
Θέλω να πιστεύω ότι το μέτρο θα είναι προσωρινό και πως σύντομα-όταν καθαρίσει το blog από τα σκουπίδια-θα επανέλθουμε στο παλιό σύστημα.

Ζητώ την κατανόησή σας για το γεγονός και ελπίζω ότι αυτό το μέτρο δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να στέλνετε τα σχόλιά σας και να συμμετέχετε στη συζήτηση. Και οι αντίθετες απόψεις παραμένουν πάντα αποδεκτές εδώ,αρκεί να μην εκφράζονται με υβριστικά,βλακώδη και παιδικά σχόλια.

Ευχαριστώ
Αντισυμβατικός

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το μέτρο αυτό είναι αναγκαίο για κάθε έντιμο μπλόγκ που λειτουργεί στην υπερεθνικιστική σκοταδιστική Ελλάδα...

πολύ περισσότερο όταν εκφράζει αντισυμβατικές απόψεις...