Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Το καθεστώς Χριστόφια υπεύθυνο για την τραγωδία στην Κύπρο !















Η σημερινή τραγωδία στην Κύπρο με την έκρηξη σχεδόν δύο εκατοντάδων containers με πυρομαχικά και τους 12 νεκρούς δεν μπορεί να εκληφθεί μόνο ως ατύχημα, αλλά μπορούμε κάλλιστα να το εκλάβουμε και ως αποτέλεσμα μικροπολιτικών αντιλήψεων και ξενόδουλων πολιτικών.

Η αλήθεια δεν άργησε λοιπόν να αποκαλυφθεί στην Κύπρο και στην Ελλάδα και μάλιστα από επίσημα χείλη. Το συγκεκριμένο επικίνδυνο φορτίο ήταν παράνομο και ξεκίνησε πριν δύο χρόνια από το νεοναζιστικό Ιράν του Αχμαντινετζάντ για να φτάσει στην επίσης φασιστική και σύμμαχό του Συρία. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από την διεθνή κοινότητα που πίεσε την Κύπρο να το σταματήσει και να κατασχέσει το φορτίο του, όπως και έγινε. Μέχρι εδώ τίποτα μεμπτό, όμως τα εγκλήματα έλαβαν χώρα αργότερα. Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού του κόμματος ΔΗΣΥ (αντίστοιχο της Νέας Δημοκρατίας στην Κύπρο) Ν.Αναστασιάδη σήμερα στο MEGA υπήρξαν προτάσεις από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και της ΗΠΑ για να πάρουν το συγκεκριμένο φορτίο και να το φυλάξουν ή να το καταστρέψουν. Επίσης υπήρξαν και στο εσωτερικό της Κύπρου αρκετές προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα του φορτίου και προτάσεις για καταστροφή του.

Γιατί το Κυπριακό κράτος δεν έκανε τίποτα απ’αυτά ; Μα γιατί πολύ απλά το καθεστώς του κομμουνιστή Χριστόφια δεν ήθελε να δυσαρεστήσει τη Συρία και το Ιράν. Αυτό δήλωσε σήμερα επί λέξη στο MEGA ο Ν.Αναστασιάδης ! Προφανώς δηλαδή αυτοί οι αδίστακτοι το κρατούσαν εκεί έχοντας σκοπό να το επιστρέψουν κάποια στιγμή πίσω στη Συρία ή στο Ιράν ή σε κάποια άλλη από τις χώρες του φασιστικού άξονα και να τώρα τα αποτελέσματα, αφού με τέτοιο καύσωνα δεν ήθελε και πολύ να γίνει η καταστροφή… Και βέβαια μιλάμε πάντα για δύο χώρες στενούς συμμάχους και πιόνια της Ρωσίας του Πούτιν
Το πολιτικό καθεστώς της Κύπρου έχει αρκετές ομοιότητες με αυτό της Ελλάδας, αφού και εκεί το πάνω χέρι στα κόμματα και στον τύπο έχουν αντιευρωπαϊκές,φιλορωσικές και γενικά φιλοανατολικές δυνάμεις και αυτό γίνεται ακόμα πιο κατανοητό αν αναλογιστούμε ότι η οικονομία αυτής της χώρας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Ρώσικο μαύρο χρήμα. Έτσι και πρόεδρος τους είναι τώρα ο αναθεωρητής κομμουνιστής και Ρωσοσπουδαγμένος Χριστόφιας που έχει αναλάβει τη δουλειά να εξυπηρετεί τυφλά τα Ρωσικά συμφέροντα (γι’αυτό και ήταν εναντίον του σχεδίου Ανάν). Η μεγάλη διαφορά με την Ελλάδα είναι μόνο ότι εκεί η Ρωσία ελέγχει όλα τα κόμματα, αλλά όχι και το φιλοδυτικό δεξιό κόμμα (ΔΗΣΥ), όπως κάνει στην Ελλάδα που ελέγχει πλέον την ηγεσία της ΝΔ πριν με τον Καραμανλή και τώρα με τον Σαμαρά.

Έτσι λοιπόν δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η φιλορωσική και γενικά φιλοανατολική πολιτική κάποιων αδίστακτων Κύπριων κόστισε σήμερα 12 ζωές που θα μπορούσαν να είναι και πολύ περισσότερες αν προηγουμένως ο-νεκρός πλέον-διοικητής της βάσης δεν είχε την προνοητικότητα να απομακρύνει από εκεί όλους τους φαντάρους. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι ξενόδουλοι που κυβερνούν εκεί δεν σκόπευαν σε καμία περίπτωση να δυσαρεστήσουν τα αφεντικά τους Πούτιν,Αχμαντινετζάντ,Άσαντ κλπ και να απομακρύνουν ή να καταστρέψουν αυτό το καταραμένο φορτίο. Και μη χειρότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: