Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Οι πολιτικοί απατεώνες του ΚΚΕ αποκαλύφθηκαν !!





Γύρω στους 24 είχαν φθάσει μέχρι πριν λίγο καιρό οι απολυμένοι εργαζόμενοι από τον "902" (προπαγανδιστικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ) και είναι άγνωστο αν αυτοί τώρα έχουν αυξηθεί, καθώς τους διώχνουν λίγους,λίγους…

Έίναι βέβαια αυτοί οι απατεώνες και-στην πραγματικότητα- ψευτοκομμουνιστές του ΚΚΕ που έχουν και το θράσος να παριστάνουν τους υπερασπιστές των «λαϊκών στρωμάτων», σύμφωνα με την προσφιλή τους φράση, που αποδεικνύονται οι πιο σκληροί καπιταλιστές και κεφαλαιοκράτες,
καθώς όχι μόνο απολύουν τους ίδιους τους εργαζόμενους τους -την ίδια στιγμή που καταφέρονται πολύ συχνά εναντίον επιχειρηματιών που απολύουν (παρότι αυτό το κάνουν κυρίως το κάνουν όταν ανάμεσα στους απολυμένους βρίσκονται και δικοί τους άνθρωποι…)- αλλά το κάνουν τελείως ανάλγητα και χωρίς ακριβείς αιτιολογίες. Μιλούν βέβαια αόριστα μέσω του «Ριζοσπάστη» για συνέπειες της οικονομικής κρίσης που έφεραν οικονομικά προβλήματα στο σταθμό. Όμως, όπως καταγγέλλουν οι απολυμένοι σε ανακοινώσεις τους, η εργοδοσία ποτέ δεν τους έκανε καμία απολύτως ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει στο σταθμό τεκμηριωμένα και με οικονομικά στοιχεία, ώστε να βρεθεί με καλή θέληση μία λύση και όχι μόνο αυτό αλλά δεν δέχθηκαν καν να κάνουν τον παραμικρό διάλογο με τους εργαζομένους (δείγμα της φασιστικής κουλτούρας τους) !.Είναι δηλαδή στοιχειώδη πράγματα που θα έκανε ένα πραγματικά αριστερό κόμμα. Το μόνο που τους απάντησαν κάποια στιγμή ήταν πως «πρέπει να στηρίξουν το ΠΑΜΕ ώστε να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα επιδόματα ανεργίας» !!

Και μιλάμε για αναλγησία γιατί δεν είναι μόνο αυτή η φασίζουσα συμπεριφορά που εξηγούμε παραπάνω, αλλά και ότι οι απολύσεις αφορούν αποκλειστικά άτομα που δεν ανήκαν στο σκληρό κομματικό-συνδικαλιστικό πηρύνα ή και καθόλου στο ΚΚΕ. Δηλαδή δεν λήφθηκαν καθόλουν υπόψην κοινωνικά κριτήρια, όπως οι οικογενειακές υποχρεώσεις των εργαζομένων,η ηλικία,η οικονομική κατάσταση κλπ., παρά την περί του αντιθέτου διαβεβαίωση του σταθμού. Να ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από μία ανακοίνωση των απολυμένων του "902" : «Επειδή έχουμε δουλέψει κι αλλού, σας λέμε ότι τη δικιά σας συμπεριφορά δύσκολα τη συναντάς στην πιάτσα. Η εικόνα να πετάτε εργαζόμενους με παιδιά στο δρόμο, να έχετε κινητοποιήσει τη μισή ΚΝΕ της Αττικής για να μην «εισβάλλουνε οι προβοκάτορες απολυμένοι στον Περισσό» (δηλαδή εμείς) και την ίδια ώρα να διασκεδάζετε γελώντας στο γνωστό μικρό δωματιάκι δίπλα στους δημοσιογράφους, θα σας είναι στίγμα και λεκές για πολλά χρόνια.
Εμείς δε θα σταματήσουμε να ξεσκεπάζουμε το αντεργατικό όργιο που σκαρώσατε στον 902 (μέχρι να το σταματήσετε), την ίδια ώρα που φωνάζετε «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ» και κάνετε τους μεγάλους υπερασπιστές των εργαζομένων. Θα το αποκαλύψουμε σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, όχι γιατί μας στερήσατε το ψωμί μας ή γιατί είχαμε κανένα προηγούμενο με το ΚΚΕ ή τον 902, αλλά γιατί μας συκοφαντήσατε, μας βάλατε απέναντι σας σαν δήθεν εχθρούς της εργατικής τάξης, προσπαθήσατε να μας ταπεινώσετε.»
Αυτό το απόσπασμα και μόνο πιστεύουμε ότι λέει παρά πολλά για τη φύση του ΚΚΕ

Εμείς δεν γνωρίζουμε αν πραγματικά το ΚΚΕ δεν «έβγαινε» οικονομικά ή αν απλά ήθελε να εκκαθαρίσει κάποιους ανεπιθύμητους μη σκληροπυρηνικούς μέσα από τον "902". Όμως γίνεται απόλυτα κατανοητό πως το ΚΚΕ είναι ένα γελοίο κόμμα, διότι αυτά που κάνει δεν συνάδουν με τις αρχές που πρεσβεύει. Με λίγα λόγια δεν είναι δυνατόν να παριστάνεις τον υπερασπιστή των εργαζομένων και πως αγωνίζεσαι μετωπικά κατά των απολύσεων (ειδικά τώρα τελευταία στο δημόσιο) στα πρότυπα της κομμουνιστικής αριστερής κουλτούρας και την ίδια στιγμή να απολύεις κι’εσύ και μάλιστα με τρόπο χονδροειδή και αλαζονικό. Και στην τελική αν θέλεις να απολύεις κι’εσύ ως ΚΚΕ δικαίωμά σου, αλλά τότε-αν είσαι έντιμος- πρέπει να βουλώσεις το στόμα και να σταματήσεις να καταγγέλεις τις απολύσεις των άλλων και αυτούς που τις κάνουν ως ανάλγητους καπιταλιστές κλπ., γιατί είσαι και εσύ το ίδιο και ακόμα χειρότερος !
Πρόκειται φυσικά για το ίδιο κόμμα που είναι αδερφικό με τα φασιστικά ΚΚ Ρωσίας και ΚΚίνας, κόμματα που είναι συνάμα και οι πιο αρπακτικοί καπιταλιστές (ειδικά της Κίνας που κυβερνάει ακόμα εκεί),το κόμμα που έτσι κι’αλλιώς δίνει μισθούς πείνας στο «Ριζοσπάστη» και τον «902» την ώρα που ζητάει κατώτατο μισθό στην Ελλάδα 1.600… Ευρώ. Είναι το κόμμα που διαθέτει κατ’ουσίαν δικές του επιχειρήσεις ( Τυποεκδοτική,Γερμανός,neoset κλπ.) από τις οποίες παίρνει και ποσοστά και που κι’εκεί φυσικά απολύει ελεύθερα κόσμο…Και τέλος είναι το κόμμα που παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει συμβάλλει τα μέγιστα στο να κλείσουν εργοστάσια (πχ.Pirelli) και να ματαιωθούν επενδύσεις, δημιουργώντας νέους ανέργους (τώρα αυτή τη δουλειά αναλαμβάνει κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ,αλλά παλιότερα την έκανε το ίδιο το ΚΚΕ). Αυτοί οι τύποι λοιπόν σήμερα έχουν διατηρήσει την παλιά Σταλινό-Μπρεζνιεφική λαϊκίστικη ρητορική τους και κοροϊδεύουν τους αρκετούς αφελής που τους πιστεύουν και τους ψηφίζουν, ως Μαρξιστές, αγωνιστές υπέρ του φτωχού κλπ…Kαι καταφέρνουν να κοροϊδεύουν πολύ κόσμο διότι σκόπιμα το πολιτικό καθεστώς έχει κατασκευάσει έναν δογματικό νεοέλληνα που αδυνατεί να σκεφτεί ορθολογικά και φανατίζεται εύκολα και γιατί σκόπιμα το καθεστώς έχει κρατήσει χαμηλό το μορφωτικό επίπεδο στην Ελλάδα,ώστε-μεταξύ άλλων-να ψηφίζονται μαζικά και τέτοια γελοία κόμματα όπως ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ και άλλα που σε μία χώρα της πολιτισμένης δύσης δεν θα έβρησκαν ούτε τη δική τους ψήφο...

Όμως ποια στάση κράτησε άραγε ο Ελληνικός τύπος απέναντι σε όλα αυτά ; Οι αναφορές ήταν πραγματικά ελάχιστες στο γραπτό τύπο και ακόμα λιγότερες στον ηλεκτρονικό. Στον τελευταίο οι δύο μοναδικές αναφορές που έγιναν ήταν από τον μη καθεστωτικό Σκαϊ με κάποια ρεπορτάζ του, καθώς και μία σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Αρβανίτη στην Παπαρήγα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ. Είναι αυτή η προκλητική και πρωτοφανής ασυλία την οποία απολαμβάνει αυτό το κόμμα από τον τύπο-και όχι μόνο από τον τύπο- και για την οποία έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να φωνάζουμε από τα «αιρετικά». Και απολαμβάνει ασυλία διότι πολύ απλά αυτό το κόμμα βρίσκεται στον πυρήνα αυτού του πανάθλιου ιδιότυπου βαθέως κράτους που ως πολιτικό κατεστημένο έχει στρογγυλοκαθήσει επάνω στην καμπούρα του Ελληνικού λαού εδώ και 30 χρόνια και που τελικώς οδήγησε τη χώρα και στη χρεοκοπία και την απελπισία. Έτσι τον μεν Σκαϊ (που δεν τους κάνει τα κέφια) η Παπαρήγα τον κατήγγειλε πρόσφατα ως εκπρόσωπο των κεφαλαιοκρατών, λες και οι άλλοι αρχιδιαπλεκόμενοι κωλογλύφτες και της αριστεράς στον οποίων τα κανάλια μιλάει το ΚΚΕ όπου και έχει πλήρη ασυλία δεν είναι κεφαλαιοκράτες !! Στη δε ΝΕΤ απάντησε ως εξής : Πως «το ΚΚΕ απολύει γιατί αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα,λόγω της κρίσης διότι μειώθηκαν οι εισφορές στο κόμμα» και-προλαβαίνοντας πιθανή ερώτηση του γιατί τότε φωνάζουν κατά των άλλων επιχειρηματιών που απολύουν κόσμο- πως «αναγκάστηκαν να απολύσουν διότι δεν βγαίνουν οικονομικά, καθώς ο σταθμός τους δεν είναι κερδοσκοπικός, αλλά μόνο προπαγανδιστικός» Τι αισχρά ψέματα από αυτήν την καγκεμπίτισα !! Είναι γνωστό ότι «Ριζοσπάστης» και «902» παίρνουν σωρηδόν κρατικές διαφημίσεις ειδικά από τον ΟΠΑΠ, όπως είναι γνωστό σε όποιον έχει στοιχειωδώς παρακολουθήσει τον 902 ότι εκεί πουλούν σεντόνια, τηγάνια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς !! Αλλά κατά τ’άλλα σύμφωνα με τη κυρία Παπαρήγα (ο πεθερός της οποίας σημειωτέων κάποτε βασάνιζε συντρόφους του ως πολιτικός κρατούμενος στις φυλακές της Ακροναυπλίας…) ο "902" δεν είναι κερδοσκοπικός σταθμός και άρα επιτρέπεται να απολύει !!

Τελικά αποδεικνύεται πέρα για πέρα αληθινό αυτό το μεγαλειώδες που έχουν πει κάποιοι λίγοι έξυπνοι άνθρωποι πως οι δύο μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι η εκκλησία και το ΚΚΕ !!






ΣΣ:Επάνω βλέπετε φωτογραφία από την κινητοποίηση των απολυμένων του "902" έξω από το...σπίτι του λαού στον Περισσό (γιατί αυτοί είναι ικανοί να πουν ότι τα βγάζουμε και από το μυαλό μας...).






Δεν υπάρχουν σχόλια: