Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο καθ’ημάς επελαύνων φασισμός…










Φανταστείτε ότι μιλώντας στο προηγούμενο άρθρο για ασφυξία και ολοκληρωτισμό στα ΜΜΕ (ειδικά στην τηλεόραση), δεν είχα λάβει γνώση δύο πραγμάτων. Πρώτον ότι ο Αlpha πέρασε και πάλι στα χέρια του διαπλεκόμενου με τα κόμματα Κοντομηνά μετά την αποχώρηση των πολιτικά ουδέτερων Γερμανών και αναμένεται να γίνει και αυτός το ίδιο φασίζων με τα υπόλοιπα κανάλια. Επίσης δεν είχα λάβει υπόψην μου κάποιες νέες δημοσκοπήσεις-προφανώς στημένες- οι οποίες όχι μόνο παρουσιάζουν κατά ύποπτο τρόπο ανεβασμένα τα κόμματα του φαιοκόκκινου μετώπου (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι ουρές τους ,ΛΑΟΣ, αλλά ακόμα και το φασιστικό απόκομμα του Δημαρά που δεν θυμάμαι ούτε πως το λένε…), αλλά φτάνουν και στο έσχατο σημείο παρακμής να δίνουν ποσοστά εισόδου στη βουλή στους ναζί μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής !!

Όπως θα καταλαβαίνει κάθε οξυδερκής άνθρωπος το Ελληνικό κρυφοφασιστικό βαθύ κράτος-το οποίο καταγγέλλουμε και αποκαλύπτουμε ασταμάτητα επί δύο χρόνια από εδώ- αποθρασύνθηκε τελείως και προετοιμάζει τους ναζιστές για να μπουν στη βουλή των Ελλήνων υπό την ανοχή των πάντων!! Το παιχνίδι έχει χοντρύνει και αν δεν αντιδράσουμε άμεσα πάμε-χωρίς υπερβολή- για ωμή δικτατορία και φασισμό !

Αυτό που συμβαίνει βέβαια σ’αυτή τη χώρα δεν είναι ούτε συγκυριακό, ούτε προέκυψε από το πουθενά, αλλά έχει σοβαρότατο υπόβαθρο. Έχουν προηγηθεί φαινόμενα όπως γενοκτονικό βιβλίο που προβαλλόταν και τηλεοπτικά και που ο συγγραφέας του αθωώθηκε στα δικαστήρια, ναζιστικά τάγματα του λιμενικού στο δρόμο, πογκρόμ κατά μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και την ίδια τη Χρυσή Αυγή να εκλέγεται στο δημοτικό συμβούλιο Αθηνών με τον αρχηγό και εκπρόσωπό της να χαιρετάει ναζιστικά μέσα στην αίθουσα υπό τη γενική αφασία των νεοελλήνων που φαίνεται ότι διεκδικούν για τη χώρα τους τον τίτλο της πιο «ελαφριάς» χώρας του κόσμου…Και βέβαια το χειρότερο είναι ότι το σάπιο πολιτικό καθεστώς έχωσε μέσα στην κυβέρνηση Παπαδήμου το ακροδεξιό-και γεμάτο χουντικούς και φιλοναζιστές- ΛΑΟΣ, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και πάλι μέσα σε αφασία και αποχαύνωση και ελάχιστες ντόπιες αντιδράσεις…Και μέσα σε αυτή την αφασία εντάσσονται φυσικά και όλα σχεδόν τα κόμματα της αριστεράς (που φυσιολογικά θα έπρεπε να είχαν την πρωτοπορία στις αντιδράσεις) και αυτό συμβαίνει διότι στην πραγματικότητα είναι και αυτά το ίδιο φασιστικά με τους ανοιχτούς φασίστες !! Εκτιμώ πως όλες οι υγιής δυνάμεις πρέπει να σκεφτούμε τρόπους άμεσης αντίδρασης κόντρα στον επελαύνωντα ολοκληρωτισμό-νεοφασισμό. Ήδη έχω σκεφτεί κάτι κι’εγώ και περιμένω και δικές σας προτάσεις.

Και μια που… μυρίζει φασισμός να θυμίσω και κάτι που έγινε πολύ πρόσφατα και που πέρασε απαρατήρητο, ότι δηλαδή ο Σέρβος φασίστας και σφαγέας των Βόσνιων Κάρατζιτς ζήτησε ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του…ποιόν λέτε ; Μα φυσικά τον…καθ’όλα αξιοσέβαστο» πρόεδρο της δημοκρατίας μας Κάρολο Παπούλια !! Βλέπετε αυτός ήταν κάποτε από τα καλύτερα φιλαράκια των Κάρατζιτς-Μιλόσεβιτς, όπως άλλωστε και σύσσωμο το Ελληνικό βαθύ κράτος που τάχθηκε τότε στο πλευρό των Σέρβων φασιστών-φτιάχνοντας την αριστεροδεξιά Σερβοφιλία- και που τώρα κάνει πως δεν τους ξέρει για να μην εκτεθεί και γι’αυτό και ο…ΠΑΣΟΚο-κόκκινος Κάρολος λογικά θα «φτύσει» τον πρώην φίλο του και δεν θα πάει στο δικαστήριο...Ίσως τότε ο Κάρατζιτς να ζητήσει και τον άλλο κολλητό του Αντώνη Σαμαρά !

Και τέλος πως σας φάνηκε ο Σαμαράς με τον Πούτιν στη Ρωσία ; φρέσκος ; Για όσους δεν το έμαθαν η Ν.Δ. παρουσιάστηκε εκεί και επισήμως ως αδερφό κόμμα με το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» του Ρώσου δικτάτορα Πούτιν !! Σε αυτή την επίσκεψη ενημερωθήκαμε από τον Σαμαρά για το πόσο πρέπει να συσφιχθούν οι σχέσεις μας με τη «μαμά» Ρωσία που ο κακός Παπανδρέου υποβάθμισε ( βέβαια αυτός-ο όντως εντελώς άχρηστος και άβουλος Παπανδρέου-στην πραγματικότητα μόνο κατά τους τελευταίους μήνες τις διακυβέρνησής του «έκανε νερά» στη Ρωσία, γι’αυτό και όλο το καθεστώς γύρισε ξαφνικά εναντίον, προσπάθησε να τον ανατρέψει και του φόρεσε «καπέλο» τον Βενιζέλο για να μάθει να είναι καλό παιδί…Έτσι από…μεγάλος ηγέτης που διαφημιζόταν κάποτε, έχει τώρα μετατραπεί σε πτυελοδοχείο που φτύνουν όλοι !!), αλλά και πως ο Αντωνάκης σκοπεύει να φέρει Ρώσικες επενδύσεις στην Ελλάδα. Εδώ ο προσεκτικός αναγνώστης θα θυμάται πως είχαμε γράψει, ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Σαμαράς ζητάει σύντομα εκλογές είναι για να μην προχωρήσουν δυτικής προέλευσης επενδύσεις και να ξεπουληθεί εντελώς η χώρα στους φίλους του Ρωσο-Κινέζους ! Άλλωστε είμαστε από τους λίγους που είχαμε γράψει ότι αυτός ο «υπερπατριώτης» Σαμαράς δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πρακτοράκι της «Ρωσικής αρκούδας», η οποία του ξεπληρώνει τα δανεικά για την…καλοσύνη που είχε να ανατρέψει κάποτε την κυβέρνηση του φιλοδυτικού Μητσοτάκη !

Παρεμπιπτόντως οι παρουσιαζόμενες στην Ελλάδα ως «δυνάμεις του καλού» Ρωσία και Κίνα έδειξαν και πάλι όλη την κτηνωδία τους μπλοκάροντας όλα τα ψηφίσματα για παρέμβαση της διεθνούς κοινότητας στη Συρία, ώστε ο άνθρωπος της Ρωσίας Άσαντ να συνεχίσει απτόητος να σφάζει το λαό του. Τώρα άραγε ο «Ριζοσπάστης» τι γνώμη έχει ; θα ξαναπεί τη Ρωσία ιμπεριαλιστική, όπως τότε με τον Εφραίμ ; Και φανταστείτε ότι ακόμα-κι'ενώ η Ελληνική φασιστική "μπόχα" γίνεται ανυπόφορη για κάθε δημοκράτη- κάποιοι ιθαγενείς Ελληναράδες βρίζουν τη σημερινή Γερμανία και τους Γερμανούς ως φασίστες και ζητούν πολεμικές αποζημιώσεις, τι στιγμή που ζουν στην πιο ραγδαία εκφασιζόμενη χώρα της Ευρώπης ! Αυτό θα πει θράσος…

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πού και ως πού ήταν πολιτικά ουδέτεροι οι Γερμανοί του Alpha; Δεν προήγαγαν την πολυτισμικότητα, δεν ευνοούσαν τους λαθρομετανάστες, δεν χρυσοπλήρωναν το Λαζόπουλο, δεν διαφήμιζαν την πράσινη ανάπτυξη (απίστευτη απάτη) και δεν προωθούσαν το τουριστικό μοντέλο ανάπτυξης της Ελλάδας (γίνετε όλοι μάγειρες ή βάλτε από 1 ζευγάρι βυζιά);
Γιατί θα έπρεπε να καταδικάσει το δικαστήριο κάποιον για ένα βιβλίο; Ακόμα και αν γράφει μαλακίες. Είναι φιλελεύθερο αυτό; Μήπως θα πρέπει να αρχίζουν να καταδικάζουν και τα reality shows και τις μαλακίες, που γράφουν κάποιοι "νεοέλληνες-εκσυγχρονιστές-φιλελεύθεροι";
Επίσης μηδενικά σαν του ΛΑΟΣ μπήκαν στη βουλή επειδή πολιτικοί, που δεν δίνανε δεκάρα για το τί συνέβαινε μέσα στη χώρα (η καημένη η Ντόρα ήταν πρεσβευτής στον Άρη και δεν μπορούσε να ενημερωθεί για εγκληματικότητα-μετανάστες) τους άνοιξαν την πόρτα.
Τέλος με όλα τα άσχημα, που έχουν οι πολίτες αυτής της χώρας (και τα οποία μπορεί στο τέλος να τους καταδικάσουν) θα πρέπει ίσως να σκεφτείτε ότι οι πρώτοι "ιθαγενείς" (με την αρνητική έννοια) είναι αυτοί που βλέπουν στους ξένους τους νέους θεούς και σωτήρες. Με άλλα λόγια το έχετε παραχέσει με τους Γερμανούς. Οι σχέσεις Γερμανίας-Ελλάδας δεν άρχισαν με το μνημόνιο και υποθέσεις τύπου SIEMENS, LEOPARD, πράσινη ενέργεια κ.ά. μόνο αγνή και αθώα δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν τη σύγχρονη Γερμανία (γεωπολιτικά μιλώντας και σκεφτόμενος ότι και στη Γερμανία υπάρχουν μυστικές υπρεσίες να σκαρώνουν παιχνίδια).

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Όταν λέω ότι ο alpha ήταν πολιτικά ουδέτερος εννοώ ότι δεν κατευθυνόταν από τα κόμματα και γενικά δεν συντονιζόταν στην καθεστωτική γραμμή σε ότι αφορά την κρίση και άλλα.
Για το θέμα του βιβλίου το έχω εξηγήσει πολλές φορές, ότι αυτό δεν έγραφε απλά βλακείες αλλά προπαγάνδιζε τη γενοκτονία ενός λαού, ζητώντας να επαναλειτουργήσει το Άουσβιτς κλπ. Αν αυτό δεν παραβίαζε τον αντιρατσιστικό νόμο, τότε τι τον παραβιάζει ?

Του Καρατζαφέρη δεν του άνοιξαν την πόρτα μόνο πολιτικοί, αλλά και δημοσιογράφοι,εκδότες μυστικές υπηρεσίες,επιχειρηματίες κλπ. Άλλωστε δεν τον έχει ψηφίσει ο Ελληνικός λαός ως συγκυβερνήτη.Μόνοι τους τον έχωσαν στην κυβέρνηση...
Τέλος δεν βλέπω κανέναν στην Ελλάδα να υποστηρίζει τη Γερμανία, αντίθετα η εθνική γραμμή είναι ότι για όλα φταίει η Γερμανία, η Μέρκελ,οι διεθνείς τοκογλύφοι κλπ.,τι στιγμή μάλιστα που τώρα ζούμε από τα λεφτά των Ευρωπαίων φορολογούμενων,ειδικά των Γερμανών.

Ανώνυμος είπε...

Και φαντάζομαι ο αντιρατσιστικός νόμος είναι πιο σημαντικός από την ελευθερία του λόγου (από όπου και αν προέρχεται); Ακόμα και αν είναι έτσι, αυτός που θα ισχυριστεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ορίζει το φιλευθερισμό του με ποσοστά. Αλλά επειδή στην αριστερή Ελλάδα ζούμε, θα ήθελα να μάθω ποιοί και με ποιό σκεπτικό συνέταξαν αυτό τον νόμο.
Για τον Καρατζαφέρη δύο είναι οι υπεύθυνοι που μπήκε στη βουλή: οι ψηφοφόροι και οι ελιτίστικοι-αδιάφοροι πολιτικοί. Μπορεί να είχε υποστήριξη από το σύστημα, αλλά "επένδυσε" σε θέματα που απασχολούσαν το κοινό, που μόνο από το μυαλό του δεν βγήκαν: όπως το ότι οι μετανάστες έχουν χύσει πολύ αίμα (Ελλήνων) από τα τέλη του 80'. Αλλά φαντάζομαι όλα αυτά τα θύματα είναι απλά νούμερα για κάποιους, θυσίες για μια σύγχρονη CSI κοινωνία.
Τέλος καλά κάνουν και ζητούν πολεμικές αποζημιώσεις. Το κακό είναι ο χρόνος, που το θυμήθηκαν κάποιοι να το προβάλουν και το γεγονός ότι ενώ η Ελλάδα διαχρονικά έχει περάσει τα πάνδεινα από τη Γερμανία VW, OPEL, BMW και lifestyle made in germany πουλάνε τρελά ακόμα και τώρα...

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Η ελευθερία του λόγου στους ναζί και στους κανιβάλους ειδικά όταν προπαγανδίζουν τη βία,μπορεί να στερήσει δικαιώματα και ελευθερία από άλλους συνανθρώπους μας γι'αυτό και δεν είναι δημοκρατία,αντίθετα τη δηλητηριάζουν.Για τον Καρατζαφέρη δεν διαφωνώ πουθενά μαζί σου,μόνο που όταν το σύστημα αβαντάρει ένα οποιοδήποτε κόμμα,ακόμα και εξτρεμιστικό, πάντα θα βρίσκονται κάποιοι ανόητοι να το ψηφίζουν. Όσο για τη Γερμανία και τα προϊόντα της κανείς δεν ανάγκασε τους Έλληνες να τα παίρνουν με το ζόρι, αν κάποιοι ξεμωραθούν και θυμηθούν την κατοχή και τους ναζί μετά από 70 χρόνια,τότε ας μην τα αγοράζουν...δικαίωμά τους...

Fibos Komninos είπε...

Η Συρία δεν θα έφτανε σε εμφύλιο αν δεν τον προετοίμαζαν οι ΗΠΑ. Εδώ και καιρό εκπαιδεύουν και οργανώνουν με τη συμμετοχή της Τουρκίας ένοπλη εξέγερση. Αυτά που βλέπαμε μέχρι πρότεινως για σφαγές στη Συρία και τεράστιες διαδηλώσεις ήταν αντίστοιχα με την παραπληροφόρηση που είχαμε για την Λυβύη. Δούλεψαν πολύ με την παραπληροφόρηση μέχρι να ετοιμάσουν την εξέγερση. Για παράδειγμα στη Χάμα, μια πόλη 350 χιλιάδων κατοίκων ακούγαμε για διαδηλώσεις 500 χιλιάδων ατόμων. Στη Λυβύη μιλούσαν για σφαγές και βιασμούς απ' τον Καντάφι - ο οποίος δρούσε με τακτικό στρατό - και ξεχάσαν εντελώς να αναφέρουν τις σφαγές και τους βιασμούς των "δημοκρατικών" επαναστατών που ήταν άτακτες ομάδες που οπλίστηκαν απ' τους Δυτικούς και που φυσικά δύσκολα ελέγχονταν. Χωρίς να είμαι οπαδός του Καντάφι ή του Άσαντ, αυτό που γίνεται σήμερα στη Συρία -δηλ, εμφύλιος- έχει οργανωθεί από τους Αμερικάνους. Ο Άσαντ αντιμετωπίζει ένοπλους όπως είχε συμβεί πριν και με τον Καντάφι. Θέλω να πω ότι λέγοντας ότι ο Άσαντ σφάζει το λαό του είναι ακριβώς αυτό που η δυτική παραπληροφόρηση μας έχει μεταφέρει. Δεν είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι

Ανώνυμος είπε...

εχω την εντυπωση οτι το βιβλιο του Πλευρη ουτε το εχεις ανοιξει ποσο μαλλον να το εχεις διαβασει για να γραφεις τετοιες ανακριβειες.ο φασισμος γιγαντωνεται στην Ευρωπη τα τελευταια χρονια απο τετοιου ειδους νομους που καταδικαζουν την ελευθερια της εκφρασης οπως για παραδειγμα την αρνηση του ''ολοκαυτωματος''.ξεκινωντας απο εκει θα καταληξουμε στο μελλον στην ολικη ποινικοποιηση εκφρασης.Ετσι η εκαστοτε εξουσια θα επιβαλλει τις αποψεις που την συμφερουν χωρις να υπαρχει δυνατοτητα αντιλογου...

ΒΑΖΙΟΤΟ είπε...

Ο Αντισυμβατικός καθόλου αντισυμβατικός δεν είναι αλλα κατεστημένο του κ... Ενοχλείται απο τις θέσεις του Πλευρη διότι ούτε αυτός έχει μάθει να διαβάζει χωρίς παρωπίδες. Ο Πλεύρης έχει το χαρακτηριστικό να λέει σκληρές αλήθειες που πονάνε και δεν αρμόζουν σε μια κοινωνία με ψευδεπιγραφες αξίες. Ναι είναι υπερβολικός σε πολλα σημεία ο Πλεύρης αλλα αγαπά την Ελληνική ιστορία και την δίδασκε περίφημα στο παρελθόν. Το ολοκαύτωμα δεν αμφισβητείται πάρα μόνο η αποκρουστική εκμετάλλευση του απο μια κλίμα που πούλαγε τα παιδιά της στους Ναζιστές για να διαμορφώσει την συναισθηματική φόρτιση που θα βοηθούσε στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Προσοχή λοιπόν στην προπαγάνδα απο όπου και αν προέρχεται διότι σήμερα ευτυχώς δεν μασάμε όλοι ταραμά.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Όσο για'σένα προηγούμενε, είναι χαρά μου να είσαι απέναντι μου και να με λες κατεστημένο...
Θα ανησυχούσα αν οι θαυμαστές του Πλεύρη και λοιπά φασιστοειδή ήταν υπέρ μου...

Ανώνυμος είπε...

Αν πιστεύει κανείς ότι σε αυτη την χώρα ηπήρξε ποτέ κόμα μετά το κέντρο και πρός τα δεξιά απλά να βγάλει τα κόκκινα γιαλιά που φοράει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανθέλληνα τι λες ότι είσαι φιλελεύθερος, πες ότι είσαι σταλινάκι να τελειώνουμε...

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Εσύ φίλε που με λες Σταλινάκι,προφανώς με έχεις μπερδέψει με κάποιον Δευκαλίωνα που είναι Σταλινικός και ονομάζει το blog του φιλελεύθερη Κρήτη !!!