Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Απίστευτο: ο πρώτος ΣΥΡΙΖΑίος καμικάζι αυτοκτονίας !!!


Καιρό ήθελα να γράψω γι’αυτόν τον άνθρωπο που αυτοχειριάστηκε προ μερικών ημερών λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά όλο το αμελούσα…
Στην αρχή όλοι πιστέψαμε ότι επρόκειτο για κάποιον δυστυχή που πνιγμένος στα οικονομικά προβλήματα έδωσε τέλος στη ζωή του, αλλά τελικά τα πράγματα μόνο έτσι που δεν ήταν !

Αρχικά το πρώτο που μας έβαλε σε σκέψεις ήταν ότι αυτός ο άνθρωπος αυτοκτόνησε σε δημόσιο και πολυσύχναστο χώρο κοντά στη βουλή. Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο άραγε ;  Ύστερα έγινε γνωστό και αυτό το περιβόητο κείμενο που έγραψε πριν αυτοκτονήσει και το οποίο ήταν «καρμπόν» σαν να διαβάζεις κείμενο ή ανακοίνωση οποιουδήποτε ακροαριστερού κόμματος ή οργάνωσης στην εποχή μας της οικονομικής κρίσης !!  Τι σύμπτωση !  Μιλούσε για "νέα κατοχή των δανειστών μας και περί δωσιλογικής κυβέρνησης…Τσολάκογλου που μας κυβερνά στην Ελλάδα και τέταρτου ραϊχ και ακόμα για τα μνημόνια που έφεραν τα «επάρατα» αστικά κόμματα που υπηρετούν την «κακιά» Ευρώπη" και άλλα τέτοια. Και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι εδώ κάτι δεν πήγαινε καλά…Γιατί πως είναι δυνατόν ένας αυτόχειρας να προπαγανδίζει πολιτικές θέσεις στην τελευταία του επιστολή πριν το θάνατο ;  Και λίγες ημέρες αργότερα μας έσκασαν λοιπόν το «παραμύθι»…Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (!!) και επειδή δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καλείται να ζήσει με μικρό εισόδημα (και ειδικά όταν είναι 77 χρονών) και ούτε αποκαλύφθηκαν και τίποτα άλλα σοβαρά προβλήματα που να τον ταλαιπωρούσαν στη ζωή τους ,δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση και υπό φυσιολογικές συνθήκες μια αυτοκτονία ! 

Ναι, να δεχθώ ότι ήταν λίγο ως πολύ διαταραγμένος (αν και ούτε αυτό παραδέχονται οι υμνητές του που τον ηρωοποίησαν), όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να λειτουργεί πολύ έξυπνα και οργανωμένα και να ξέρει τι γράφει και τι ακριβώς κάνει. Άρα περί τίνος επρόκειτο ;
Ψυχίατρος δεν είμαι, αλλά νομίζω ότι από τις ενέργειές του μπορεί να γίνει κατανοητό σε έναν έξυπνο άνθρωπο τι ακριβώς συνέβη. Επρόκειτο λοιπόν προφανώς για άνθρωπο- λίγο ως πολύ-διαταραγμένο ψυχικά, αλλά και πάρα πολύ φανατικό για τα πιστεύω του σε σημείο που θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε για αυτά. Με λίγα λόγια ήταν ο τυπικός τυφλά φανατισμένος Έλληνας αριστερός-υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι- που είναι έτοιμος για όλα (ακόμα και να βλάψει τον ίδιο του τον εαυτό) συν την όποια ψυχική του διαταραχή. Ή μήπως πιστεύετε ότι ένας κουκουλοφόρος που σπάει και καίει ή ένας αλητοαριστερός που ρισκάρει να πλακωθεί με τα ΜΑΤ ή κάποιος του ΠΑΜΕ που καταφεύγει σε τραμπουκισμούς και καυγάδες κάθε είδους έχει και μεγάλες διαφορές από τον συγκεκριμένο αυτόχειρα ; Εννοώ ότι μέσα σε αυτούς υπάρχει και ένας τύπος του αριστερού που μέσα στο φανατισμό του δεν υπολογίζει ούτε την ίδια τη σωματική του ακεραιότητα ή  ακόμα και τη ζωή και αυτό ήταν-στην ακραία μορφή του-και ο άνθρωπος αυτός !!

Μοιάζει απίστευτο αλλά ο όλος  τρόπος με τον οποίο αυτοκτόνησε μας λέει ότι το έκανε μόνο για να κάνει γνωστές τις απόψεις του κόμματός του (ΣΥΡΙΖΑ) και να τους δώσει κύρος και αποδοχή !! Ναι, ένας ΣΥΡΙΖΑίος θυσιάστηκε για τις ιδέες και το κόμμα του και ήταν κάτι σαν Ιάπωνας καμικάζι και Παλαιστίνιος που τινάζεται με εκρηκτικά και θυσιάζεται για έναν σκοπό.  Ήξερε καλά ότι η λεγόμενη αριστερά θα αξιοποιήσει με τον «καλύτερο» τρόπο την αυτοκτονία του και πως αυτό θα τις δώσει δίκιο στα μάτια του λαού και  ίσως και ψήφους στο κόμμα του τις θέσεις τις !!!
Και πραγματικά έτσι έγινε, αφού οι αριστεροί και οι διάφορες ουρές τους (συν τα τσογλάνια της στα ΜΜΕ) έσπευσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός με τον συνηθισμένο λαϊκίστικο τρόπο τους και ουσιαστικά να σκηλεύσουν  στο πτώμα του νεκρού για να περάσουν την προπαγάνδα τους ! Αυτοί οι άθλιοι γκεμπελίσκοι έσπευσαν μάλιστα να μιλήσουν και περί ήρωα και προτύπου (αν είναι δυνατόν και που ακούστηκε να γίνεται και πρότυπο και ήρωας κάποιος που αυτοκτονεί για οποιονδήποτε λόγο βρε αγύρτες !)                                                                                                                                  
 Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι  ο αείμνηστος σκέφτηκε έξυπνα  και διορατικά και πέτυχε το σκοπό του ! Έτσι δεν είναι ; Έτσι λοιπόν ο πρώτος ΣΥΡΙΖΑίος καμικάζι αυτοκτονίας είναι γεγονός ! 
Μην αμφιβάλετε…Ανατριχιαστικό, αλλά αληθινό…Ίσως βέβαια αν μπορούσε να καταλάβει πόσο τομάρια και βρωμεροί είναι οι επικεφαλείς αυτών της Ελληνικής αριστεράς για τους οποίους ήθελε να θυσιαστεί να έπεφτε σε βαριά κατάθλιψη πολύ πριν αυτοκτονήσει !!

Το πώς και γιατί αυτές οι ιδεολογίες εκφράζονται από τόσο φανατικούς ανθρώπους είναι μια μεγάλη συζήτηση. Από την προσωπική μου εμπειρία ,ειδικά οι πιο οργανωμένοι στην αριστερά, συνήθως είναι πιο φανατικοί και μοχθηροί και από πολλούς ακροδεξιούς και φασίστες. Βεβαίως και διεθνώς ο φανατισμός προσιδιάζει με ακραίες ιδεολογίες ,όμως σκεφτείτε πχ. ότι η Ελληνική αριστερά έχει περάσει και μια σειρά από διώξεις δεκαετιών κάτι που την κάνει ακόμα πιο φανατική, κομπλεξική,μοχθηρή και συχνά αλήτικη !
Αυτή είναι λίγο πολύ η εξήγηση για το πώς βγήκε και ένας αριστερός καμικάζι αυτοκτονίας στην Ελλάδα του 2012…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ιδεώδες θα ήταν να ακολουθήσουν αρκετές χιλιάδες άλλοι αυτόχειρες μπας και γλιτώσουμε απο τους Συριζαίους. Αλλά χλομό το βλέπω...

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

χα,χα,χα,χα...καλό...

Ανώνυμος είπε...

Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ