Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Οι τελευταίες στιγμές της «Πομπηίας»…Έρχεται πείνα και φασισμός !!




Τελείωσα το αμέσως προηγούμενο άρθρο μου γράφοντας το εξής : «Από ’κει και πέρα αν  η δημοκρατία λειτουργήσει σχετικά καλά, αλλά ο λαός θελήσει να αυτοκτονήσει, τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας και θα το επόμενο διάστημα θα ζήσουμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας » !!

Και πράγματι-αν και αυτή τη φορά η δημοκρατία λειτούργησε καλύτερα απ’ότι σε άλλες εκλογές- ο Ελληνικός λαός έδειξε επιεικώς πολύ κατώτερος των περιστάσεων (και πιο αυστηρά έδειξε ανόητος) και τώρα θα υποστεί τις συνέπειες της ψήφου του. Επιβράβευσε  τους λαϊκιστές και δημαγωγούς, τους εξτρεμιστές, τους πατριδοκάπηλους, τους ναζιστές και  τους προστάτες των κουκουλοφόρων και έστειλε εκτός βουλής όλους τους γενικά ορθολογιστές και δημοκράτες (παρά τα όποια λάθη των τελευταίων)
Ελληνικέ λαέ, λυπάμαι αλλά έπαιξες και έχασες ! Στην πιο κρίσιμη εκλογική σου μάχη φέρθηκες βλακωδώς και υπέγραψες την καταδίκη σου ! Στην προσπάθειά σου να απαλλαγείς  από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πήγες στα χειρότερα-δηλαδή στους φασίστες, τους ξενόδουλους (όσο κι’αν το παίζουν υπερπατριώτες) και τους τυχοδιώκτες- και το ίδιο βλακωδώς φέρθηκαν και όσοι δεν πήγαν καθόλου να ψηφίσουν. Το πώς και γιατί φέρεται έτσι ο Ελληνικός λαός δεν είναι της ώρας να το αναλύσουμε και ας ψάξουν άλλοι να βρουν πως και γιατί  φτιάχτηκε αυτό το πνευματικό επίπεδο κεντροαφρικανικής χώρας του λαού μας. Πάντως η κατάρρευση και το τέλος  πλησιάζει και θα είναι ένα τέλος αναπόφευκτο και εκκωφαντικό και πιθανότατα θα σκεπάσει στα συντρίμμια του το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου και του Ελληνικού λαού ο οποίος προσεχώς θα  καταδικαστεί να ζήσει στο πετσί του την πείνα και το φασισμό. Το χάος και η κατάρρευση είναι προ των πυλών αφού πλέον δεν υπάρχει στο προσκήνιο καμία πολιτική δύναμη και κανένας πολιτικός αρχηγός που να μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και τη δημοκρατία. Η βουλή γέμισε φασίστες-είτε κόκκινους, είτε μαύρους- και στην καλύτερη περίπτωση τυχοδιώκτες και γλοιώδεις υποτελείς στο ανατολικού τύπου πολιτικό καθεστώς και δεν μας σώζει πλέον κανένας Ολάντ και καμία Μέρκελ ότι και να λένε, ακόμα και τώρα, οι ξεφτιλισμένοι καθεστωτικοί Έλληνες δημοσιογράφοι.

Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής ενισχυμένη εκλογικά, αλλά και οπαδικά και με όπλο τη βουλευτική ασυλία θα μπορεί πλέον να ασκεί ανεμπόδιστα τη βία και τον τραμπουκισμό της, πρώτα στους μετανάστες και μετά σε Έλληνες αντιφρονούντες και όλα αυτά με την ανοχή του πολιτικού καθεστώτος, των ΜΜΕ και με ελάχιστους ανθρώπους να μπορούν να αντιδράσουν, αφού τα δημοκρατικά αντανακλαστικά έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την Ελλάδα. Η απαλλαγή από αυτή τη συμμορία τραμπούκων δεν θα είναι πλέον καθόλου εύκολη υπόθεση ακόμα και αν υποθέσουμε ότι στο μέλλον  θα τεθεί εκτός νόμου, κι’αυτό γιατί αυτό το «τέρας» είναι πλέον ενισχυμένο με οπαδούς και διασυνδέσεις μέσα στον κρατικό μηχανισμό και σε όλο το παρακράτος που μας κυβερνά. Πλέον μπαίνουμε σε μια μεγάλη περίοδο πολιτικής ανωμαλίας και αναταραχής, σε ένα σκοτεινό τούνελ παρακμής και ισοπέδωσης των πάντων.
 Έρχεται  πείνα και φασισμός με μαθηματική ακρίβεια και πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα χειρότερα. Λίγοι μπορούν να αντισταθούν και να επαναφέρουν την ομαλότητα, μια που και το γενικά δημοκρατικό και φιλοευρωπαϊκό κομμάτι της Ελληνικής αστικής τάξης είναι δίχως ιδιαίτερο χαρακτήρα και αντιφασιστικά αντανακλαστικά. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι και τα γενικά δημοκρατικά και φιλοευρωπαϊκά κόμματα δεν βρήκαν να πουν ούτε μια λέξη καταδίκης του φαινομένου της Χρυσής Αυγής. Ποιος λοιπόν θα αντισταθεί στην επερχόμενη λαίλαπα ;

Πιστεύω ωστόσο ότι και αυτή η καθεστωτική λαίλαπα και οι ραδιούργοι άνθρωποί της (σε όποιον χώρο και αν ανήκουν) μακροπρόθεσμα δεν θα μπορέσουν να σταθούν όρθιοι και στο τέλος η καταστροφή και η λαίλαπα που έρχεται θα συμπαρασύρει και θα αποκαλύψει στις μάζες και αυτούς. Το καθεστώς και ο φασισμός που ετοιμάζουν δεν θα μπορέσει να σταθεί όρθιο στον σύγχρονο κόσμο της Ευρώπης, της πληροφορίας και της παγκοσμιοποίησης και καταρρέοντας θα συμπαρασύρει και όλα τα σκουλήκια που διαχειρίζονται της τύχες της χώρας εδώ και 30 χρόνια. Θα πληρώσουμε σκληρό τίμημα, αλλά στο τέλος- και αφού αποκαλυφθούν όλοι οι προβοκάτορες και καταστροφείς της χώρας-θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναχτίσουμε από τις στάχτες μας και να αναδεικνύοντας τα πιο υγιή στοιχεία της πολιτικής και της κοινωνίας και  απαξιώνοντας  τους σάπιους. Μαζί θα έρθει νομοτελειακά-και μάλιστα σύντομα παρά την τωρινή αύξηση των ποσοστών της-και το τέλος των σιχαμερής Ελληνικής  αριστεράς που παριστάνει τη φιλολαϊκή και επαναστατική, ενώ είναι το πιο αισχρό και καθεστωτικό κομμάτι του πολιτικού κατεστημένου, όπως κάποτε θα μισηθεί και ο μαύρος φασισμού τύπου Χρυσής Αυγής και Καμμένου (Ο ελεεινός χοντροφασίστας Καρατζαφέρης ήδη ξώφλησε,όπως του άξιζε, πληρώνοντας τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό του). Η δε καρέκλα του πολιτικού απατεώνα Σαμαρά ήδη τρίζει  επικίνδυνα (αφού ουσιαστικά διέλυσε το κόμμα του, όση στήριξη κι’αν είχε από τα πουλημένα ΜΜΕ) και όση στήριξη και να έχει από τη μαμά Ρωσία και την KGB και όλη την Ελληνική διαπλοκή που θέλουν να τον κάνουν με το ζόρι πρωθυπουργό.

ΥΣ. Για το θέμα του καταποντισμού του φιλελεύθερου χώρου και των λαθών του θα ξαναγράψω πιο αναλυτικά, αλλά οφείλω να τονίσω ότι τη μεγάλη ζημιά μας την έκανε το κόμμα «δημιουργία ξανά». Έχω βάσιμες υποψίες ότι αυτό το ψευτο-φιλελεύθερο κόμμα δημιουργήθηκε από το βαθύ κράτος ώστε να κόψει ψήφους από Μπακογιάννη και Μάνο και τελικά τα κατάφερε…




                         
                                   














3 σχόλια:

Alexandros Raskolnick είπε...

O κ. Μάνος και η κ. Μπακογιάννη, η Βεζυροπούλα μας, είναι ομογάλακτοι οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού, στην ελαφρά του, έστω, εκδοχή. Ο πραγματικός λόγος που κατέβηκαν με χωριστούς εκλογικούς συνδυασμούς, είχε μεγαλύτερη σχέση με την προεδρική πολυθρόνα και μικρότερη με τις ιδεολογικές τους διαφορές. Ίσως βέβαια, η θέση τους να είναι διαφορετική σχετικά με την αναψηλάφηση του φακέλου της “Siemens”, αλλά αυτή η διαφορά ίσως να μην έχει νόημα, αν προκριθεί η σύσταση διεθνούς επιτροπής λογιστικού έλεγχου του δημόσιου χρέους. Ευκαιρία, με το πένθος για τη Μαρίκα, να την πάρει τώρα την προεδρική πολυθρόνα ο κ. Μάνος και μετά τα σαράντα, βλέπομε...

Οι Εμείς ή Αυτοί... Αλλά μαζευτείτε λίγο!

Ανώνυμος είπε...

ALEKSHS TSIPRAS ERXETE KAI EXETE XESTEI OLOI PANW SAS LAMOGIA XAOXAOXOAXOAXOAXOAXOAOXOAXOAXOAOXOAXO

Ανώνυμος είπε...

Εαν ο Συριζα εφαρμωσει αυτα που λεει -γιατι πολυ αμφιβαλλω - η χωρα
θα παει καρφωτη για δραχμη και εξαθλιωση.
Οι ΔΥ θα συνεχισουν να πληρωνονται
αλλα ο μισθος τους δε θα ξεπερνα
τα 150 ευρα το μηνα σε πραγματικη αξια.
Φυσικα ολα θα εκτιναχθουν στα υψη απο
τον πληθωρισμο ,θα εχουμε εμφανιση
μαυραγοριτων καθως το νεο νομισμα
καθημερινα θα χανει την αξια του
αφου η χωρα -και πολλοι το ξεχνουν
θα εχει κυρηξει ηδη χρεοκοπια αν παει στη δραχμη.
Ποιος θα δανιζει μια χρεοκοπημενη χωρα ; Στην αρχη κανεις.
Μετα πιθανο καμια Κινα με 30% επιτοκιο.
Εαν η κομμουνιστικη κυβερνησις προχωρησει σε αυξησεις μισθων στο δημοσιο απλα το νομισμα θα χανει συνεχως αξια οπως της Ζιμπαμπουε.
Οποτε πανε οι σπουδες παιδιων στας Αγγλιας τα τσεροκι τα ταξιδια των ΔΥ και θα δει ο ελληναρας δημοσιος τι εστι βερυκοκο...