Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ποιοι βοηθούν τη Χρυσή Αυγή ;


                                                              
Οι περισσότεροι στη χώρα μας προσπαθούν να παρουσιάσουν το απίστευτο 7% της Χρυσής Αυγής ως μια απλή ψήφο οργής και διαμαρτυρίας και είναι τέτοιος ο ξεπεσμός τους που ούτε καν εκφράζουν κάποια ανησυχία για την ίδια τη δημοκρατία και για την άνοδο του ρατσισμού και του φασισμού, όπως θα ήταν αυτονόητο σε κάθε πολιτισμένο κράτος εν έτη 2012. Μόλις χθες μάλιστα ο αισχρός αριστερούλης Τριανταφυλλόπουλος είπε « σιγά μην κινδυνεύει η Ελλάδα από τη Χρυσή Αυγή…δεν έγινε και τίποτα» !!

Λένε πχ. «Σιγά μην είναι φασίστες το 7% των Ελλήνων. Ψήφος οργής ήταν» !
Κάποιοι τα λένε αυτά από άγνοια και ελαφρότητα και άλλοι εσκεμμένα γιατί είναι όργανα και τσιράκια του συγκεκριμένου σάπιου καθεστώτος που προωθεί  τους ναζιστές στο επίκεντρο του πολιτικού βίου της χώρας. Όλοι αυτοί αγνοούν ή θέλουν να αγνοούν ένα ανησυχητικό και ολοένα αυξανόμενο και καθαρά ιδεολογικό ρατσιστικό και φασιστικό ρεύμα που εκκολαπτόταν καθ’όλη τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας και το οποίο έβρισκε ως κύριο τόπο έκφρασης το ίντερνετ και εκφραζόταν κομματικά κυρίως μέσω του ΛΑΟΣ. Αυτό παρουσίαζε μια συνεχή άνοδο στο συγκεκριμένο διάστημα και όσοι λίγοι προειδοποιήσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα μας έπαιρναν σχεδόν για γραφικούς και μας απαντούσαν πως «οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές» και λοιπά βαρετά κλισέ. Επίσης το ίδιο καθεστώς ανέχθηκε για χρόνια και το ακροδεξιό ΛΑΟΣ (που μάλιστα έκρυβε μέσα του αρκετούς φιλοχουντικούς και φιλοναζιστές) ως «καθώς πρέπει και δημοκρατικό κόμμα» έχοντάς το σχεδόν στο απυρόβλητο). Από εκεί και πέρα και κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις όπως οι λαθρομετανάστες και η οικονομική κρίση ανέβασαν αναμφισβήτητα κι’άλλο αυτό το ρεύμα.
Όμως ήταν αυτό το 7% ένα αληθινά αυθόρμητο ρεύμα που προέκυψε μόνο από αυτές τις αιτίες και έστρεψε τον λαό προς τη Χρυσή Αυγή ; Είμαι σίγουρος πως όχι !

Όσοι γνωρίζουν στοιχειωδώς πως λειτουργεί το βρωμερό Ελληνικό βαθύ κράτος- και όταν μιλάω για βαθύ κράτος στην Ελλάδα, μιλώ για ορισμένους ανατολικής προέλευσης πολιτικούς από όλα τα κόμματα, μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, κυρίως παρόμοιας προέλευσης, τα πιόνια τους οι δημοσιογράφοι, μυστικές υπηρεσίες και άλλες διασυνδέσεις όλων αυτών μέσα στο κράτος-και οι άνθρωποι του, ξέρουν καλά πως κανένα μικρό κόμμα δεν μπαίνει στη βουλή χωρίς την έγκρισή του, καθώς η δύναμή των ανθρώπων του είναι τέτοια που σχεδόν πάντα μπορούν να διαμορφώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα-με τις προβοκάτσιες τους- όπως θέλουν.Για να τα καταφέρει να μπει στη βουλή ένα τέτοιο κόμμα θα πρέπει πάντοτε να είναι αντιευρωπαϊκό, φιλοανατολικό και λαϊκίστικο και η Χρυσή Αυγή είναι τέτοιο και με το παραπάνω (είναι και αυτοί όπως και ο Καμμένος συμπαθούντες τη φασιστική Ρωσία του Πούτιν…) Θα μου πείτε υπάρχουν αποδείξεις ή έστω ενδείξεις πως το πολιτικό καθεστώς που κινεί τα νήματα σπρώχνει τη Χρυσή Αυγή προς τη βουλή και πως δεν ήταν μια αυθόρμητη λαϊκή συμπεριφορά ;  Η απάντηση είναι ναι υπάρχουν και έχουν ως εξής !
1)      Τον τελευταίο καιρό η Χρυσή Αυγή έχει τον πλήρη έλεγχο (και ουσιαστικά την αστυνόμευση) στις περιοχές-γκέτο των λαθρομεταναστών με την αστυνομία να απουσιάζει επιδεικτικά. Αυτό συμβαίνει προφανώς εσκεμμένα ώστε να κερδίζει συμπάθειες και ψήφους κατοίκων η Χρυσή Αυγή σε αυτές τις περιοχές, κάτι που τελικά κατάφερε. Για να καταφέρει κάτι τέτοιο η Χρυσή Αυγή σημαίνει ότι έχει φοβερές διασυνδέσεις μέσα στον κρατικό μηχανισμό και ειδικά στην αστυνομία. Άλλωστε έγινε γνωστό ότι στην αστυνομία της Αττικής η Χρυσή Αυγή είχε φοβερά ποσοστά κοντά στο 50% (!!) που σημαίνει πως από κάπου (μέσα από το κράτος) είχαν πάρει γραμμή.
2)      Είναι βέβαιο πως τον τελευταίο καιρό (και σίγουρα προεκλογικά) η Χρυσή Αυγή πήρε από κάποια άγνωστη πηγή οργανωτική και οικονομική βοήθεια. Αυτοί οργανώνουν πολλά συσσίτια για αναξιοπαθούντες, ώστε να κερδίσουν και πάλι λαϊκές συμπάθειες και ψήφους. Που βρήκαν άραγε τα λεφτά που χρειάζονται  για να κάνουν κάτι τέτοιο ; Επιπλέον και η οργάνωσή τους ήταν απείρως πιο βελτιωμένη από προηγούμενες εκλογές. Γυρνούσαν με οργανωμένες εκστρατείες όλες τις πόλεις και χωριά της Ελλάδας για προπαγάνδα και ψάρεμα ψήφων και συνάμα μοίραζαν χιλιάδες εφημερίδες τους σε όλο τον κόσμο.Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια...
3)      Μεγάλη βρωμιά πρέπει να έγινε και με τις δημοσκοπήσεις…Εκεί αρχικά η Χρυσή Αυγή δεν εμφανιζόταν καν, μέχρι που κάποια στιγμή ξεκίνησε να την συμπεριλαμβάνει το φασιστικό περιοδικό «Επίκαιρα» και μετά από λίγο καιρό την μιμήθηκαν και οι υπόλοιποι με ποσοστά που όλο και μεγάλωναν. Για όσους ξέρουν πως λειτουργούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων αυτό δεν είναι παράξενο. Η βρώμικη τακτική τους είναι να δίνουν μεγάλα ποσοστά σε ένα κόμμα που θέλουν να το προωθήσουν, ώστε να προτρέψουν τον κόσμο να το ψηφίσει και συνήθως τα καταφέρνουν!
4)      Η στάση των κομμάτων και των ΜΜΕ δείχνει ότι ήθελαν τη Χρυσή Αυγή στη βουλή. Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος, όταν γινόταν αντιληπτό πως υπάρχει κίνδυνος να μπει ναζιστικό κόμμα στη βουλή θα γινόταν μια εκστρατεία για να αποκαλυφθεί η φύση αυτού του κόμματος και να αποτρέψουν τον κόσμο να το ψηφίσει. Στην περίπτωσή μας όλοι σχεδόν ακολούθησαν την ύποπτη τακτική της σιωπής. Αυτοί (οι χρυσαυγίτες) διαμαρτύρονται-και το παίζουν θύματα του συστήματος-γιατί υποτίθεται ότι τα κανάλια τους σαμποτάρουν και δεν τους δίνουν τον λόγο, όμως στην πραγματικότητα δεν τους έδιναν τον λόγο για να τους προστατεύσουν και να μην δει ο κόσμος προεκλογικά ποιοι είναι και τι πιστεύουν! Τα δε κόμματα μόνο την τελευταία εβδομάδα θυμήθηκαν να φωνάξουν εναντίον της Χρυσής Αυγής, (κυρίως Σαμαράς και Βενιζέλος και μετά από το μπουγέλομα του Ευθυμίου, κι’ενώ οι αριστεροί το βούλωναν εσκεμμένα) όταν πλέον το εκλογικό αποτέλεσμα είχε κριθεί. Μετά τις εκλογές τα ΜΜΕ κράτησαν μια φαινομενικά-και χαμηλών τόνων- αντιχρυσαυγίτικη στάση, ώστε να μην τους εξαγριώνουν και ταυτόχρονα να μην κατηγορηθούν ότι τους υποστηρίζουν (αν και υπήρχαν και λίγες πιο ανεξάρτητες αντιφασιστικές δημοσιογραφικές φωνές που δεν συμβιβάστηκαν). Ιδιαίτερα αισχρός υπήρξε, όπως πάντα, το καθεστωτικό σκουπίδι της δημοσιογραφίας Γιώργος Τράγκας που υπερασπίστηκε τη Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι δεν είναι φασίστες, αλλά Έλληνες εθνικιστές !!  Αλλά κάτι εξίσου αισχρό είδαμε χθες όταν το γλοιώδες αρχιλαμόγιο Θέμος Αναστασιάδης  είχε καλέσει στη life style εκπομπή του έναν από τους ναζιστές (αυτόν που σήκωσε όρθιους τους δημοσιογράφους). Αυτή είναι μια εξίσου βρώμικη τακτική που χρησιμοποιήθηκε και για το ΛΑΟΣ και στοχεύει στο να κάνει τους φασίστες πιο προσιτούς και συμπαθείς στον κόσμο και να παρουσιάσει και το υποτιθέμενο ανθρώπινό τους πρόσωπο.                                                         
5)      Επίσης δεν θα παραλείψω να μιλήσω και για τον καθεστωτικό λακέ Κάρολο Παπούλια (που έχουμε την ατυχία να είναι πρόεδρος της δημοκρατίας) του οποίου η συμπεριφορά λέει πολλά καθώς νομιμοποίησε τον αρχηγό των ναζιστών καλώντας τον και αυτό στο προεδρικό μέγαρο σαν καθώς πρέπει αρχηγό (κι’ενώ δεν ήταν υποχρεωμένος να τον καλέσει). Είναι κι’αυτό σοβαρό δείγμα των προθέσεων του πολιτικού καθεστώτος.
 Όπως καταλαβαίνετε δεν βρέθηκαν στα καλά καθούμενα 450.000 ΖΩΑ (γιατί είναι όντως όλοι τους τετράποδα, όσο και αν τους δικαιολογούν κάποιοι) που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, αλλά κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι έβαλαν και το χεράκι τους και τα πρόβατα τους ακολούθησαν πιστεύοντας ότι πηγαίνουν κόντρα στο κατεστημένο…Θα μου πείτε και γιατί το κάνουν ; Ο προσεκτικός αναγνώστης μου θα θυμάται ότι εδώ και δύο χρόνια φωνάζω από εδώ για την ωμή και οργανωμένη προσπάθεια φασιστικοποίησης της πολιτικής ζωής και της χώρας από ένα σάπιο και όλο και πιο αποθρασιμένο εθνικοσοσιαλιστικής μορφής καθεστώς και να που βγηκα αληθινός ! Είναι σίγουρο ότι αυτή η υπόθεση βρωμάει πολύ και δεν θα τελειώσει εδώ, αλλά δυστυχώς θα μας απασχολήσει και στο μέλλον…


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πρόβλημα δεν είναι η ΧΑ αυτή τη στιγμή

είναι η κουβανοποίηση τσίπρα που πλέον είναι αναπόφευκτη

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια δεν ήταν ρατσιστές:
1) Οι σκαταλβανοί (το λεώ γενικά και ελπίζω να μη προσβληθεί κανείς) από τις αρχές του 90 έχουν σκοτώσει, βιάσει, κλέψει, καταστρέψει ένα σωρό έλληνες πολίτες. Είδατε καμιά διαδήλωση-αντίδραση από τους φυσιολογικούς πολίτες; Είπαν τίποτα τα κάναλια; Και τι έλεγαν για αυτά κάτι εναλλακτικοί-προοδευτικοί γραφιάδες (που παρόλου που σας διαβάζω, μάλλον είστε κ εσείς από αυτούς); Τίποτα, ο Έλληνας έπρεπε να κρατήσει παθητική στάση κ να μη μιλάει (λες κ το χρωστούσε ο λαός της Ελλάδας να έχει τόσο θύματα από μετανάστες της κωλοαλβανίας κ της ανατολικής Ευρώπης). Αν έλληνες μετανάστες είχαν κάνει αυτά που έχουν κάνει οι ξένοι εδώ και είχε δημιουργηθεί θέμα θα είχατε γράψει εγκυκλοπαίδειες για τη φάρα μας.
2) Τα τελευταία 10 χρόνια περιοχές της Ελλάδας έχουν μετατραπεί σε Νέο Πακιστάν, Νέο Σουδάν, Ιρανούπουλη κτλ.. Είδατε έλληνες οικογενειάρχες κ πολίτες να βγαίνουν να διαμαρτύρονται ανοιχτά (παρόλου που μεταξύ τους το συζητάνε χρόνια). Ποια ήταν η στάση των ΜΜΕ και των σούπερ προοδευτικών μέχρι και πριν μερικούς μήνες;
Δε μου κάνει εντύπωση ότι μπήκε η Χ.Α.. Αλλά έλεος με την εικόνα των ελλήνων, που προβάλλετε εσείς. Πέρα από ντοπαρισμένους ολυμπιονίκες, μαλάκες της TV κ.ά. υπάρχουν και ωραίοι άνθρωποι (όλων των ηλικιών - και όχι δεν είναι σκατοπροοδευτικοί-εναλλακτικοί), που προσπαθούν να ζήσουν με όλα τα προαναφερθέντα σκατά και ξέρετε κάτι, ούτε εσείς τους εκφράζετε βάζω στοίχημα (κ ελπίζω να συνεχιστεί έτσι, παρόλου που εξαιτίας της "εναλλακτικότητάς" σας συμφωνώ σε κάποια σημεία).

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ρε φίλε είναι δυνατόν από τη μια να λες ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές και από την άλλη βρίζεις "κολοαλβανοί" ?? !!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ανάμεσα στους Αλβανούς δεν υπήρχαν και μαφιόζικα στοιχεία που μπήκαν στην Ελλάδα-εκμεταλλευόμενοι τα ανοιχτά σύνορα-και έκαναν αυτά που λες, αλλά έχω την άποψη ότι ήταν μειοψηφίες και ότι οι περισσότεροι Αλβανοί δουλεύουν σκληρά και ότι συχνά έγιναν και θύματα εκμετάλλευσης με τα χαμηλά μεροκάματα.

Για το αίσχος των τελευταίων χρόνων με τα γκέτο στην Αθήνα τα έχω ξαναγράψει κι'εγώ και μάλιστα στο άρθρο μου λέω πως η λαθρομετανάστευση συνέβαλε στην άνοδο του ρατσισμού και του φασισμού.
Έχω επίσης την άποψη ότι εσκεμμένα το Ελληνικό καθεστώς δεν φύλαγε τα ανατολικά σύνορα,ώστε να δημιουργηθεί αυτό το αίσχος που δημιουργήθηκε με τους λαθρομετανάστες και να φτιάξουν τον ρατσισμό...και όντως τον έφτιαξαν...Έτσι λοιπόν δυνάμωσε και το τέρας της χρυσής αυγής ! Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο.

Έχουν μάλιστα και το θράσος να λένε ότι πρέπει η Ευρώπη να καταργήσει το Δουβλίνο 2 και να ανοίξει τα σύνορά της για να τους δεχθεί αυτή.Θέλουν δηλαδή με τους λαθρομετανάστες να φτιάξουν ρατσισμό και φασισμό και στην υπόλοιπη Έυρωπη,όπως τον έφτιαξαν εδώ.

Ανώνυμος είπε...

κακα τα ψεματα ΑΛΛΑ οι Ελληνες ειναι πολυ ρατσιστες..Τα ΜΜΕ φερουν μεγαλη ευθυνη σε αυτην την κατασταση με τους λαθρομεταναστες..οταν γινεται ενα εγκλημα ο/η δημοσιογραφος φροντιζει να ΤΟΝΙΣΕΙ την μη ελληνικη καταγωγη του εγκληματια και τα υπολοιπα αφηνονται στους τηλεθεατες..επακολουθουν σχολια τυπου 'Δες τι εκανε ο βρωμοΠακιστανος','καλα τους κανει η Χ.Α.' κ.α. τετοια που βγαινουν αυθορμητα απο τα στοματα των ρατσιστων και των φασιστων..στην ουσια τα ΜΜΕ πετανε τροφη για να ηλεκτρισουν την ηδη φορτισμενη ατμοσφαιρα στην Ελλαδα και να φανατισουν ακομα και τους αντιρατσιστες..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που είπα για κολοαλβανούς, το είπα πολύ γενικά και αόριστα και δεν εννοούσα τον κάθε ένα από αυτούς. Άλλωστε αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα δεν είναι αρειανοί, αλβανοί είναι (και μάλιστα σκαταλβανοί). Και επίσης, αν εγώ ήμουν αλβανός και άκουγα τέτοιους χαρακτηρισμούς, με το ιστορικό, που θα είχαν οι συμπατριώτες μου στην Ελλάδα, αν ήμουν σωστός δε θα κρατούσα κακία.
Ωστόσο διαφωνώ ότι προβλήματα δημιουργήθηκαν μόνο από μαφιόζους και γκάγκστερς, και εδώ είναι που φαίνεται το autofellatio (http://en.wikipedia.org/wiki/Autofellatio) μερικών μερικών. Για παράδειγμα: Οι περισσότεροι θα θυμούνται στις μεγαλουπόλεις ότι τη δεκαετία του 80 πολλές περιοχές μεγαλουπόλεων ήταν "μαυρισμένες" από ελληνικά περιθωριακά στοιχεία. Σε αυτά τα στοιχεία συμπεριλαμβάνονταν και οι τραμπούκοι των οργανωμένων ποδοσφαιρικών ομάδων, που δημιουργούσαν πολλά προβλήματα, έτσι δεν είναι; Αυτούς αν διαβάσετε διάφορους εναλλακτικούς-επικριτές της ελληνικής κοινωνίας δεν έχουν πρόβλημα να τους καταδικάσουν κτλ. κτλ.. Όταν όμως αλβανοί ήρθαν και αντικατέστησαν "επάξια" τους παραπάνω αλήτες και μαύρισαν ακόμα περισσότερο τις περιοχές, ποιά ήταν η γνώμη των νεοελλήνων επικριτών; "Μην γίνεσαι ρατσιστής".

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΟΛΑ ΣΑΣ?? ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΕΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ....ΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΒΛΑΚΑ

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Επίτηδες δεν σβήνω το υβριστικό σχόλιο του προηγούμενου χρυσαυγίτη για να τον εκθέσω και για να επιβεβαιωθώ για άλλη μια φορά για το χαμηλότατο πνευματικό επίπεδο των ψηφοφόρων αυτού του κόμματος...και επειδή δεν αφήνω τίποτα αναπάντητο, εγώ και πολλοί άλλοι φιλελεύθεροι δεν πρόκειται να συρθούμε πίσω από τη Ντόρα στο άρμα του εθνοφασίστα Σαμαρά. Οι ιδέες μας δεν ξεπουλιούνται όσο κι'αν τυχοδιοκτίζουν οι-δίχως χαρακτήρα- ηγέτες μας.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Επίτηδες δεν σβήνω το υβριστικό σχόλιο του προηγούμενου χρυσαυγίτη για να τον εκθέσω και για να επιβεβαιωθώ για άλλη μια φορά για το χαμηλότατο πνευματικό επίπεδο των ψηφοφόρων αυτού του κόμματος...και επειδή δεν αφήνω τίποτα αναπάντητο, εγώ και πολλοί άλλοι φιλελεύθεροι δεν πρόκειται να συρθούμε πίσω από τη Ντόρα στο άρμα του εθνοφασίστα Σαμαρά. Οι ιδέες μας δεν ξεπουλιούνται όσο κι'αν τυχοδιοκτίζουν οι-δίχως χαρακτήρα- ηγέτες μας.

liveyourmyth είπε...

Έχω να πω το εξής. Εγώ δεν είμαι ούτε Ναζί, ούτε φασίστας, ούτε Χρυσή Αυγή ψήφισα, ούτε θα ψηφίσω ενώ υποστηρίζω το χώρο του φιλελευθερισμού και το λιγότερο κράτος. Εσύ όμως είσαι Ναζί εναντίον των Ναζί και αυτό σε κάνει 2 φορές Ναζί ή Ναζί εις το τετράγωνο, διάλεξε και πάρε.

Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι έμαθες πολιτισμό. Έκανες ολόκληρη ανάλυση για το πώς Ναζιστικά έπρεπε όλοι οι Έλληνες, το πολιτικό σύστημα και ο πρόεδρος τη δημοκρατίας να φιμώσουν τους Χρυσαυγίτες. Πόσο παρανοϊκός μπορεί να είσαι. Πόσο ξερόλας και πόσο δήθεν που εμμέσως κάνεις σε όλη την κοινωνία μάθημα προσήλωσης στη δημοκρατία λες κι εμείς γεννηθήκαμε στο Αζερμπαιτζάν και δεν είχαμε ποτέ βιώματα από το Ναζισμό, λες και δεν είχαμε παππούδες. Είναι τόσο επιτηδευμένα αυτά που γράφεις και τόσο δήθεν που σε αναιρούν σαν άνθρωπο. Αν θέλεις να νικήσεις τους φασίστες, κάντο σε επίπεδο ιδεών και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ αν όμως δεν μπορείς γιατί είσαι ανεπαρκής, τότε ασ'τους ήσυχους να μοιράσουν και κανένα συσσίτιο. Εσύ και τα σκατοκόμματά σου το μόνο που διδαχτήκατε και διδάξατε τόσα χρόνια είναι πώς να κάνετε την ανοησία mainstream και τώρα που μείνατε άνευ αντικειμένου σας πειράζουν όλοι. Βλαξ!

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

@ liveyourmyth

Καταρχήν επειδή είσαι αναιδέστατος υβριστής εμπαθής και αλαζόνας, ο χαρακτηρισμός ναζί και φασίστας σου ταιριάζει απόλυτα και σε χαρακτηρίζει...Εγώ δε που με βρίζεις φασίστα σε αφήνω ελεύθερα να με βρίζεις μέσα στο ίδιο μου το Blog για να καταδειχθεί όλη η βλακεία και ο φασισμός σου ! Απλά σε εκθέτω...

Όσο για τις υπόλοιπες μαλακίες που λες,εγώ πουθενά δεν είπα να τους φιμώσουν, αλλά αντίθετα να τους έβγαζαν προεκλογικά για να έβλεπαν όλοι τις σκατόφατσες και εγκληματικές φυσιογνωμίες τους.
Κατακρίνω επίσης όλο το πολιτικό καθεστώς που εξέθρεψε τόσα χρόνια το αυγό του φιδιού και συνεχίζει να τους χαϊδεύει.
Μάθε λοιπόν πρώτα να διαβάζεις και μετά να λες τις παπαριές σου. Άντε μπράβο...Εκτός αν είσαι κάτω από 16 οπότε δικαιολογήσαι...

Και αφού είσαι τελείως αδαής και αδυνατείς να καταλάβεις τον άμεσο κίνδυνο που υπάρχει για τη δημοκρατία και τη χώρα μας από αυτούς τους κανιβάλους,κάποιος πρέπει να σου τα εξηγήσει.Όχι ότι καταλαβαίνεις τίποτα δηλαδή αφού τα ντουβάρια δεν καταλαβαίνουν και γι'αυτό προσπαθείς να με βρίσεις και να με προσβάλλεις, παριστάνοντας αλαζονικά ότι με κοιτάς αφ'υψηλού...Και το πιο αισχρό απ'όλα που λες είναι να αφήσω ήσυχους τους ναζιστές να κάνουν τα συσσίτια τους ! Προφανώς εννοείς να τους αφήσω ήσυχους και να δέρνουν και να μαχαιρώνουν και να τραμπουκίζουν ! Αν είσαι τόσο λιγούρης και φτοχομπινές μπορείς κάλλιστα να πηγαίνεις να τρως στα συσσίτια της χρυσής αυγής !! Να μην σου χαλάσω το τζάμπα φαϊ...

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ζωο, και επειδη ειμαι ζωο σε βλεπω σαν τροφη.
Ενας απο τα 450.00 ζωα. ( Η αληθεια ειναι πανω απο 10%).