Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η φιλοναζιστική αθλιότητα

Αναδημοσιεύω ένα παλιότερο άρθρο όπου ανέλυα με επιχειρήματα πως και γιατί ξεκίνησε το εκλογικό φαινόμενο Χρυσή Αυγή,ενώ δεσμευόμαστε σε λίγες μέρες να απαντήσουμε-πρώτοι και μοναδικοί σε όλη την Ελλάδα- και στο μεγάλο ερώτημα ποιοι είναι οι χρηματοδότες της !!  Λίγη υπομπνή μόνο...!
http://taairetika.blogspot.gr/2012/05/blog-post_16.html


Θα προσθέσω μόνο ότι τα βρώμικα Ελληνικά ΜΜΕ και το αισχρό φασιστικό ΕΣΡ συνεχίζουν ουσιαστικά να παίζουν με λεπτό χειρισμό το παιχνίδι των ναζιστών, καθώς ναι μεν μετά τον ξυλοδαρμό της Κανέλλη δεν τους καλούν πολύ συχνά στα κανάλια τους, αλλά την ίδια στιγμή παίζουν συνεχώς τις ανακοινώσεις τους για οποιοδήποτε θέμα (οπότε δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά) .Οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες το εκμεταλλεύονται αυτό λέγοντας ότι φιμώνονται για είναι αντικαθεστωτικοί !
Επιπλέον υπάρχει και μια πιο αδίστακτη μερίδα του τύπου που παίζει ευθέως και πολύ κυνικά το παιχνίδι της Χ.Αυγής. Αυτή είναι ο ΣΚΑΪ-μέσω του δημοσιογραφικού σκουπιδιού που λέγεται Γιώργος Τράγκας-καθώς και τα κανάλια contra και extra που πλέον πρόσκυνται ουσιαστικά στη Χ.Α. !

Tέλος να πούμε ότι τελευταία πληθαίνουν οι διεθνείς αντιδράσεις κόντρα στο νεοναζιστικό Ελληνικό φαινόμενο  και μάλιστα οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί επιτέλους πως το εδώ πολιτικό καθεστώς-με επικεφαλής τον Σαμαρά-τους αφήνει ασύδοτους να κάνουν όλη τη βρώμικη δουλειά (στην πραγματικότητα βέβαια εσκεμμένα).Για τον λόγο αυτό ετοιμάστηκε από την τρικομματική ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο (υποτίθεται για να συμμορφωθούμε απέναναντι στη διεθνή κοινότητα και είχε ξεκινήσει απο πρωτοβουλία Βενιζέλου πριν λίγους μήνες) που όμως στο βάθος έχει σαν στόχο να ρίξει "στάχτη στα μάτια" των ξένων και να διασφαλίσει τη νομιμότητα της Χ.Α !!  

  Επειδή όμως αυτοί οι ραδιούργοι αντιλαμβάνονται την "αφασία" της Ε.Ε. που δεν νοιάζεται και πολύ για το θέμα (και ετοιμάζεται μάλιστα του χρόνου να καλοδεχθεί  τους εδώ νεοναζί και στο ευρωκοινοβούλιο) βρέθηκαν καποιά φασιστοειδή,κυρίως απο την στενή κλίκα Σαμαρά αλλά και το βρωμερό φιλοναζιστικό ΚΚΕ του Κουτσούμπα,που θεωρούν πως δεν χρειάζεται καν να γίνει αυτό το ελλιπές και στην πραγματικότητα ακίνδυνο νομοσχέδιο φοβούμενοι μη τυχών στριμωχθούν έστω και κατ'ελάχιστο οι χρυσαυγίτες και έτσι το θέμα σκάλωσε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: