Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ηθικοί αυτουργοί και οι συνυπεύθυνοι της δολοφονίας του νεαρού ράπερ !


Kαι ξαφνικά μετά τη δολοφονία του άτυχου νέου άνοιξαν τα στόματα και όλοι μιλούν για τη Χρυσή Αυγή ! Κόμματα, πολιτικοί δημοσιογράφοι, εκδότες, αστυνομικοί και λοιποί παρατρεχάμενοι στα κανάλια…Τώρα το θυμήθηκαν !!  Τώρα που χύθηκε αίμα θυμήθηκαν ότι είναι αλήτες, ναζιστές, μαχαιροβγάλτες κλπ. (που φυσικά και όντως είναι…) και ότι κινδυνεύει η δημοκρατία (που όντως κινδυνεύει όση έχει απομείνει…).    
             
 Τώρα σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την εισόδό τους στη βουλή άνοιξαν τα στόματα όλων αυτών-όταν μάλιστα η Χρυσή Αυγή έχει πλέον γιγαντωθεί ανεξέλεγκτα και πολύ επικίνδυνα, αν και σε αυτό το διάστημα έχει προηγηθεί μια σειρά από άγριες επιθέσεις σε μετανάστες (και μάλιστα σε καθημερινή βάση), μια σειρά από παντός είδους τραμπουκισμούς από θέατρα μέχρι μικροπωλητές, λεκτικές απειλές και κυρίως δολοφονία ενός Ιρακινού πέρυσι-αυτόν τον φουκαρά δεν τον έκλαψε κανένας-όπου όλα «έδειχναν» Χρυσή Αυγή !! Αφήστε που όλοι τους γνώριζαν τι θα πει Χρυσή Αυγή και πολλά χρόνια πριν αυτή μπει στη βουλή. Παρόλα αυτά είτε σιωπούσαν, είτε περνούσαν τα θέματα στα ψηλά, είτε απλά καταδίκαζαν λεκτικά χωρίς να παίρνουν το παραμικρό μέτρο (κυρίως οι πολιτικοί),είτε ακόμα ανέπτυσσαν κάποιες ηλίθιες και μάλλον εκ του πονηρού θεωρίες (πχ. πως δήθεν η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει και πως μέτρα εναντίον της Χ.Α. θα την δυναμώσουν κι’άλλο ή πως θα σβήσει και καλά μόλις περάσει η κρίση κλπ,κλπ.)
  
Για να μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν είναι προφανές ότι εδώ είχε στηθεί εσκεμμένα ένα ολόκληρο σύστημα συγκάλυψης και ανοχής προς τους ναζιστές από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, την αστυνομία, τη δικαιοσύνη, τους δημοσιογράφους και τα διεφθαρμένα αφεντικά τους (με λίγες εξαιρέσεις), από μυστικές υπηρεσίες, από σχεδόν τους πάντες !   Αυτοί οι αλήτες χτυπούσαν τόσον καιρό βέβαιοι πως η αστυνομία και η δικαιοσύνη θα κάνουν τα στραβά μάτια και δεν θα καταλήξουν στη φυλακή. Αλλιώς δεν μπορεί να δίνεται τόσο ελαφρά τη καρδία εντολή για εν ψυχρώ μαχαίρωμα και δολοφονία και μάλιστα Έλληνα. Ήξεραν επίσης πως αν συνέβαιναν αυτά, τα κανάλια δεν θα τολμούσαν να κατονομάσουν τη Χ.Α. ως ένοχο παρά θα μιλούσαν αφηρημένα, όπως το συνηθίζουν, για ακροδεξιές ομάδες  και ρατσιστές (όπως τους κάλυψαν και με τον Ιρακινό που δολοφονήθηκε και με άλλες επιθέσεις) ή και αν μιλούσαν θα το περνούσαν στα ψηλά (το έχουν κάνει και αυτό στο παρελθόν) και φυσικά ήξεραν κυρίως πως τα κόμματα και οι άθλιοι πολιτικάντηδες θα περιορίζονται πάντα σε λεκτικές καταδίκες του φαινομένου και ακόμα χειρότερα θα υπεραμύνονται της νομιμότητας της ναζιστικής οργάνωσης !  
Αλλά η δουλειά κάπου στράβωσε και αυτός ο θλιβερός τύπος που έκανε το έγκλημα (ο οποίος μάλιστα ήταν παλιότερα στο ΚΚΕ !!) συνελήφθη και τώρα άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και μαζί και τα στόματα πολλών για την ιδεολογία  και τις μαφιόζικες πρακτικές και οργάνωση της Χ.Α.,για την κάλυψη που είχαν απο το καθεστώς, ενώ επιτέλους άνοιξε ακόμα και η συζήτηση για να παρθούν μέτρα εναντίον τους (ακόμα και για κήρυξη της συμμορίας εκτός νόμου μετά τις προτάσεις Δένδια ) ! Επίσης λίγοι «τολμηροί» άρχισαν επιτέλους να ψελλίζουν πως πρέπει να ελεγχθούν οι χρηματοδότες των ναζιστών, καθώς και το αυτονόητο πως έχουν και κάποια ευθύνη και οι πολίτες που τους ψήφισαν και πως δεν πρέπει να είναι δα και τόσο σκεπτόμενοι, λόγω ανύπαρκτης Ελληνικής παιδείας και μόρφωσης κλπ…

 Πάντως το πως και το γιατί στράβωσε η δουλειά με την αστυνομία και ο τύπος συνελήφθη και ομολόγησε δεν το γνωρίζουμε ακόμα, αλλά μπορεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να το μάθουμε και αυτό…


Για να μην τα πολυλογούμε θεωρούμε κατά κάποιο τρόπο ηθικούς αυτουργούς ή έστω συνυπεύθυνους για το αίμα που έχει χυθεί μέχρι τώρα από τις εγκληματικές ενέργειες των ψυχοπαθών της Χρυσαυγής τους εξής:

  ---Όλα τα κόμματα της βουλής για την αδράνειά τους και κυρίως τον ακροδεξιών καταβολών πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που είναι ένας θλιβερός προστάτης των ναζιστών και πιθανότατα ένας από τους εμπνευστές της εισόδου τους στη βουλή και κατά δεύτερον το ΚΚΕ που υπεραμύνεται συνεχώς της νομιμότητας της Χ.Α.,που πρόσφατα αρνήθηκε να ψηφίσει ακόμα και τον αντιρατσιστικό νόμο και από την άλλη οργανώνει συλλαλητήρια εναντίον τους !!

---Την αστυνομία ή έστω ένα μεγάλο μέρος της για τη δεδομένη  συνεργασία και συμπάθειά της προς τη Χ.Α.!

---Τον χρηματοδότη της Χ.Α. που είναι πολύ γνωστός και πλούσιος,αλλά και πολύ αρρωστημένος εγκέφαλος. Τον έχω «ξετρυπώσει» και όπως έχω υποσχεθεί θα τον αποκαλύψω σύντομα !

---Το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιογράφων και τα αφεντικά τους (εκδότες και καναλάρχες) για την εσκεμμένη αδράνειά τους και το γεγονός ότι έδιναν το λόγο στους Χρυσαυγίτες και ακόμα τους ελεεινούς τύπους του Ε.Σ.Ρ. για τους ίδιους λόγους και τους δημοσκόπους που συμπεριλαμβάνουν τη συμμορία στα γκάλοπ τους

---Και τέλος-επειδή εδώ δεν χαϊδεύουμε αυτιά- τους 430.000 κάφρους και ανεγκέφαλους που ψήφισαν αυτό το κόμμα και το δυνάμωσαν. Αλλά για αυτούς θα τα πούμε και στο μέλλον…


Το θέμα είναι τώρα ότι το θέμα ξεπέρασε τα Ελληνικά σύνορα και ο Σαμαράς αρχίζει να φοβάται της αντιδράσεις της Ευρώπης που δείχνει επιτέλους να αντιδρά στη ναζιστική λαίλαπα και πιθανότατα-όπως ακούγεται- να τον αναγκάσει να αλλάξει τακτική. Άλλωστε υπήρξαν και σεβαστοί άνθρωποι στην Ευρώπη  που ισχυρίστηκαν, και πολύ σωστά, πως μια χώρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα δημοκρατικότητας δεν θα πρέπει να της επιτραπεί να ασκήσει την προεδρία της Ε.Ε., ενώ ο λαοπλάνος Σαμαράς δεν θα θέλει να ρισκάρει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην του δώσει η Ε.Ε. ένα μικρό ή μεγάλο ποσοστό των χρημάτων κάποιας δόσης γιατί θα καταρρεύσει στο άψε σβήσε !

Τέλος να πούμε ότι άκρως αηδιαστικό αν και φυσικά αναμενόμενο είναι το θέαμα των κομμάτων και των πολιτικάντηδων να δημαγωγούν για ψηφαλάκια μετά απο ένα τόσο τραγικό γεγονός και ενόπιων μιας τόσο σοβαρής κατάστασης (οι μεν με τη θεωρία των δύο άκρων και οι άλλοι ακόμα χειρότερα πως για το γεγονός φταίει το μνημόνιο, η τρόϊκα και η αντιλαϊκή πολιτική...)
Θα επανέλθουμε όμως στο θέμα πολύ σύντομα παρακολουθόντας προσεκτικά τις εξελίξεις …



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η χρυσαυγη ειναι κατασταλτικό οργανο του κρατους που "ρυθμίζει" τα του εσωτερικου θεματα και "μικροπροβληματα" ετσι ωστε να μην φαινεται οτι η αστυνομια ειναι η "κακιά" της υποθεσης( π.χ. μεταναστες)....ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ολοι ειναι ευχαριστημενοι και αλληλο-υπερασπίζονται-'τροφοδοτουνται'....γιατι ομως προχωρησαν στη συλληψη τους??μπορεις να ριξεις λιγο φως??

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Αυτό σκοπεύω να γράψω πολύ σύντομα,μάλλον αύριο,φίλε !