Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ξευτιλίζουν και τον φιλελεύθερο χώρο !



                                                  

Όλα τα είχαμε σ’αυτή τη χώρα και τρεις μέρες πριν ήρθε και ένα post του προέδρου της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας"  Γρηγόρη Βαλλιανάτου που-με αφορμή τη δολοφονία των Χρυσαυγητών- έγραψε στο facebook «Σήμερα είμαστε όλοι Χρυσαυγήτες» !!!

Τις πολλές ιδιότητες αυτού του κυρίου που τώρα παριστάνει και τον πολιτικό τις ξέρουμε οι περισσότεροι του χώρου και βέβαια δεν είναι όλες αρνητικές. Όμως ταυτόχρονα έχει και άλλες ιδιότητες και χόμπι… Έχουμε και λέμε ναρκομανής και ναρκολάγνος, πρώην πόρνος, οργανωτής rave parties, τηλεμαϊντανός κλπ…Γενικώς τυχοδιώκτης που για τους δικούς του λόγους αποφάσισε να μπει και στην πολιτική (αν και ανίδεος απ’αυτήν) και δυστυχώς βρήκε καταφύγιο στο…δύσμοιρο φιλελεύθερο χώρο !  Σε αυτόν ανήκει άλλωστε και η περιβόητη δήλωση πως « δεν πρέπει να λέμε στα παιδιά μας να μην παίρνουν ναρκωτικά, αλλά να μην τα παίρνουν μαζί με αλκοόλ» !!  Μιλάμε τώρα για πολιτική με... Π κεφαλαίο δηλαδή…

Η δήλωση όμως περί Χρυσής Αυγής  όχι μόνο είναι απαράδεκτη με Α κεφαλαίο, αλλά δυστυχώς αξιοποιείται κατάλληλα τις τελευταίες μέρες από τα καθεστωτικά-αντιφιλελεύθερα τσιράκια και από το βαθύ κράτος που τους κατευθύνει (κυρίως από τους κόκκινους και μαύρους φασίστες) για να μας χτυπήσει σαν χώρο. Και είναι απαράδεκτη δήλωση γιατί ο Βαλλιανάτος και ο κάθε Βαλλιανάτος θα μπορούσε κάλλιστα να εκφράσει μια λύπη και καταδίκη για τα θύματα και όχι να πει μια τέτοια ανοησία, από τη στιγμή που εδώ μιλάμε για νεοναζιστική οργάνωση με εγκληματική δραστηριότητα. Αν δηλαδή πχ. ήταν μια οργάνωση παιδεραστών ή διαρρηκτών θα έλεγε ότι «σήμερα είμαστε όλοι παιδεραστές και διαρρήκτες» ;  Και φυσικά ως εγωϊστής (με την κακή έννοια) που είναι δεν ανακάλεσε τη βλακεία που είπε, αλλά επέμεινε μέχρι τέλους. Βεβαίως όσοι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόση αλαζονεία και φασίζουσα συμπεριφορά κρύβει στην πραγματικότητα ο χαρακτήρας του  Βαλλιανάτου πίσω από τη δημοκρατική του βιτρίνα, δεν μας κάνει καμία έκπληξη η συμπεριφορά του. Κρίμα όχι μόνο για τον φιλελεύθερο χώρο με κάτι τέτοιους που έχουν κάτσει στο σβέρκο του, αλλά και για το εξαιρετικό κόμμα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας  εκεί που έμπλεξε. Αφήστε που τελευταία τον έχουν κόψει και από τα κανάλια και ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτα πλέον στο κόμμα…


Με λίγα λόγια ο δημοκρατικός μεταρρυθμιστικός χώρος δεν έχει να δώσει μόνο μια άνιση μάχη με το ανατολικό βαθύ κράτος της υπανάπτυξης και της διαπλοκής, αλλά πρέπει να μπει πρώτα και ο ίδιος σε πιο υγιείς βάσεις και να κατασταλάξει στο τι θέλει και αυτό δεν αφορά μόνο τη Φιλελεύθερη Συμμαχία .Μέχρι τότε δυστυχώς τα πράγματα θα είναι πολύ δυσοίωνα και το καθεστώς θα συνεχίσει να «παίζει μπάλα» μόνο του και να καταστρέφει την Ελλάδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑ δεν είναι ναζιστικό κόμμα, για τον απλό λόγο ότι δε λέει ότι είναι. Έπειτα κάνε λίγο υπομονή και σε λίγο και οι παιδεραστές θα είναι αποδεκτοί όσο και οι Βαλιανάτοι.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Σε καταλαβαίνω..αφού ζούμε στη χώρα του ότι δηλώσεις είσαι !!