Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Το σκάνε σαν τα ποντίκια !…

                                                                              

Με τον κύριο Βύρωνα Πολύδωρα δεν αξίζει και ούτε σκοπεύω να ασχοληθώ σοβαρά, καθώς μια ζωή δημαγωγός ήταν-αν και παλιά έλεγε και καμιά αλήθεια που και που-και πλέον μπορεί να αγγίζει και τα όρια της γραφικότητας (δείτε και τη σχετική φώτο) αν αναλογιστούμε ότι έχει εκφραστεί ακόμα και υπέρ Χρυσής Αυγής !                                                                                                             Εννοείται πως δεν στηρίζω εδώ καμία ΝΔ και κανένα ΠΑΣΟΚ,ούτε φυσικά και με βρίσκει σύμφωνο αυτή η υπερφορολόγηση και  φοροεπιδρομή (και βεβαίως ο Πολύδωρας όταν καταψήφισε ήξερε ότι θα διαγραφεί και γι’αυτό ακριβώς το έκανε…), αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν ήταν ανιδιοτελή τα κίνητρά του και γιατί άλλο πράγμα θέλω να εκφράσω.

Είναι η αποστροφή μου σε αυτό το είδος των θλιβερών  τυχοδιωκτών της πολιτικής τύπου Πολύδωρα που τους βλέπουμε άφθονους μετά την κρίση, να παριστάνουν τους υπερασπιστές του λαού. Είναι οι ίδιοι που την εποχή της οικονομικής ευμάρειας μοίραζαν αφειδώς ρουσφέτια, δανεικά και υποσχέσεις και τα έβρισκαν όλα μια χαρά ειδικά αν κυβερνούσε το κόμμα τους. Δεν μιλούσαν και δεν αντιδρούσαν διότι ήταν φυσικά η εποχή της ακινησίας και της ασυδοσίας που κάποιοι τέτοιοι τύποι νόμιζαν ότι θα κρατήσει για πάντα ! Καμμένος, Κουρουμπλής, Λιάνης, Κατσέλη, Μανώλης, Τζάκρη και τώρα Πολύδωρας και άλλοι ανήκουν λοιπόν σε αυτή την κατηγορία των λαοπλάνων που τώρα στα δύσκολα εγκαταλείπουν το «πλοίο» και το σκάνε σαν τα ποντίκια !!  Ο σωστός πολιτικός φωνάζει, προειδοποιεί ή και παραιτείται πριν συμβεί η καταστροφή (οικονομική κρίση) και αν δεν το έχει κάνει μένει τουλάχιστον στα δύσκολα για να το  παλέψει.

Οι…Πολύδωρες όμως το σκάνε και το σκάνε γιατί είναι κακομαθημένοι τυχοδιώκτες και όχι κανονικοί πολιτικοί αλλά πολιτικάντηδες ! Οι περισσότεροι καταγόμενοι από τζάκια που τα έχουν βρει όλα έτοιμα απ’τον μπαμπά τους και δεν δούλεψαν ποτέ τους ή ακόμα χειρότερα πρώην «ξεβράκωτοι» που πλούτισαν από την πολιτική !!
Για του λόγου το αληθές οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πλέον βρει στέγη σε άλλα λαϊκίστικα κόμματα που είναι τώρα…της μόδας (πχ.ΣΥΡΙΖΑ) και που συνεχίζουν να υπόσχονται στους αδαείς ψηφοφόρους τους,στη λογική του «λεφτά υπάρχουν» !

Και το δυστύχημα είναι ότι η πλειοψηφία του τύπου και του κόσμου επιβραβεύει τον Πολύδωρα και τον κάθε Πολύδωρα αντί να τον απαξιώσει. Ένας κόσμος που συνεχίζει ακόμα να πιστεύει αφελέστατα σε κάτι τέτοιους ψεύτικους σωτήρες που σε λίγα χρόνια μπορεί να τους ψάχνει κι’αυτούς σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Κουάλα Λουμπούρ-βλέπε Λιάπη καλή ώρα…-να τρώνε τα έτοιμα με συζήγους και γκόμενες !!




Δεν υπάρχουν σχόλια: