Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Οι ηθικοί αυτουργοί για τη χθεσινή επίθεση

Aναμφίβολα ηθικοί αυτουργοί για τη χθεσινή επίθεση στη Γερμανική πρεσβεία είναι όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι κολαούζοι τους δημοσιογράφοι, με την έννοια ότι αυτοί καλλιεργούν φανατικά τον αντιγερμανισμό επί 3 χρόνια. Kαι μπορεί να μην ήθελαν να σκοτώσουν, όπως ακούγεται, αλλά ο φανατισμός των δραστών υπάρχει και είναι τεράστιος, συν τη ζημιά που γίνεται και πάλι στην εικόνα της Ελλάδας.

Ας αναρωτηθούμε ποιοι και γιατί έχουν κάνει την Ελλάδα σφηκοφωλιά ακραίων, φανατικών και τρομοκρατών κάθε είδους (μαύρων και κόκκινων…), ποιο ανέχονται αυτή την κατάσταση επί 30 χρόνια και βάλε και γιατί το 50% των Ελλήνων ψηφοφόρων ψηφίζει πλέον κομμουνιστές και φασίστες !
Επίσης ας μας πει ο κύριος πρωθυπουργός ποιοι είναι αυτοί οι εχθροί της Ελλάδας-όπως ισχυρίζεται- που χτύπησαν χθες τη Γερμανική πρεσβεία ; Εννοεί δηλαδή πως ήταν ξένοι πίσω απ’την τρομοκρατική ενέργεια ; Αλλιώς ας αφήσει τα κούφια λόγια...

Τέλος όταν μιλάμε για αντιγερμανισμό και αντιγερμανισμό, θα έχει ενδιαφέρον να αναλύσουμε σε μελλοντικό άρθρο- τελείως κόντρα στο ρεύμα -πως και γιατί είναι τελείως άδικος και προβοκατόρικος σε ότι αφορά την Ελληνική, αλλά και Ευρωπαϊκή οικονομική κρίση !


Δεν υπάρχουν σχόλια: