Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η αριστερή πολιτική και πολιτικοί στο μεγαλείο τους !



Για την τραγωδία με το θάνατο δεκατριάχρονου παιδιού σε λούνα παρκ στο Ελληνικό θα τα έχετε ακούσει και μην τα επαναλάβουμε, και ούτε πρέπει να σκυλεύσουμε πάνω του. Προφανώς  θα ακούσατε επίσης ότι το συγκεκριμένο λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια (άρα και χωρίς στοιχειώδεις ελέγχους ασφαλείας), καθώς αρκούσε στο δήμο ότι οι ιδιοκτήτες έδιναν χρήματα στο δήμο για τη μίσθωση και έτσι αυτοί του δήμου έκαναν τα στραβά μάτια μπροστά στην παρανομία…
                
 Θα μου πείτε τώρα ότι αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα και ότι ήταν και η κακιά στιγμή. Για εμένα όμως εξίσου ανατριχιαστική ήταν η συμπεριφορά του δήμου (δημάρχου και όλων των υπευθύνων) που όχι μόνο δεν ανέλαβαν την παραμικρή ευθύνη για το γεγονός, αντίθετα με ανακοίνωσή που εξέδωσαν οι του δήμου θεώρησαν τις κριτικές για τη θλιβερή συμπεριφορά τους μέρος πολιτικού σχεδίου εναντίον τους !!
Εν ολίγοις δεν υπάρχει η παραμικρή ευθιξία με ανάληψη ευθύνης ή παραίτησης κάποιου από εκεί-ούτε του δημάρχου-όπως θα γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, αλλά φαίνεται πως το μυαλό τους είναι μόνο στις εκλογές και στους πολιτικούς τους αντιπάλους ! Τυπική νεοελληνική πολιτικάντικη συμπεριφορά αλλά  και τυπικό θράσος και χοντροπετσιά, πράγματα όχι πολύ άγνωστα για τον…Ελληνοορθόδοξο πολιτισμό μας, αν και οι νορμάλ και καλλιεργημένοι άνθρωποι φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να κοιμόνται από τις τύψεις !    

Ας περάσουμε να δούμε όμως ποιος είναι αυτός ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης ονόματι Χρήστος Κορτζίδης (φωτό)  που φέρεται έτσι (και που έχει μάλιστα εξαφανιστεί, υποθέτω για να αποφύγει πιθανό αυτόφωρο…) -σύμφωνα με πληροφορίες που αλιεύσαμε από το ίντερνετ. Ο Χρήστος Κορτζίδης  δήμαρχος του καλλικρατικού δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης γεννήθηκε το 1958 και μεγάλωσε στο Ελληνικό και είναι αριστερός από κούνια. Ο πατέρας του Κωνσταντίνος Κορτζίδης  διατέλεσε και αυτός κοινοτάρχης και  δήμαρχος του Ελληνικού για 22 χρόνια  Το 1977 έγινε μέλος του ΚΚΕ αλλά διαγράφηκε το 2006 και εν συνεχεία δηλώνει ανένταχτος κομμουνιστής, αν και στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ, και έτσι εξελέγη δήμαρχος Ελληνικού το 2007 και δήμαρχος του καλλικρατικού δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης το 2011.                                          
 Όμως έγινε ευρύτερα γνωστός και συγκέντρωσε και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για δύο απεργίες πείνας (!!) που διέπραξε παλιότερα. Η μια αφορούσε  την  παραλία ελληνικού και αποσκοπούσε η είσοδος να είναι ελεύθερη στο κοινό, χωρίς να πληρώνεται το χρηματικό αντίτιμο που εισέπραταν ιδιώτες της περιοχής. Αυτός ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η παραλία Ελληνικού είναι πλέον προσβάσιμη χωρίς αντίτιμο. Η δεύτερη απεργία πείνας ήταν εναντίον του σχεδίου Καλλικράτης σύμφωνα με το οποίο ο δήμος Ελληνικού ενώνεται με της Αργυρούπολης, αλλά εκεί απέτυχε. Επίσης ένας άλλος «αγώνας» στον οποίο συμμετέχει ήταν  να γίνει το παλιό αεροδρόμιο μητροπολιτικό πάρκο, χωρίς καθόλου οικοδόμηση και λοιπές ηλιθιότητες που διέπρατε και πρέσβευε…

Ο λαϊκισμός, η καθυστέρηση, η οικογενειοκρατία και η ασυνειδησία σε όλο τους το μεγαλείο λοιπόν και αναρωτιόνται πολλοί αν αυτός ο γελοίος τύπος που πρεσβεύει τη χειρότερη αντίδραση εκφράζει και την άλλη πολιτική που διατείνεται ότι θα φέρει η αριστερά στην Ελλάδα…Αυτό είναι η Ελληνική αριστερά ή έστω όσοι αυτοαποκαλούνται αριστεροί ; Ναι λοιπόν, περίπου αυτό είναι !
Και είναι αυτό όχι γιατί βρέθηκε ένας δήμαρχος που κάνει αυτά, αλλά γιατί ο βίος, η πολιτεία και η νοοτροπία αριστερών πολιτικών, δημάρχων, συνδικαλιστών και άλλων παρατρεχάμενων είναι κάπως έτσι. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι όπου υπάρχουν αριστεροί δήμαρχοι περίπου σαν τον Κορτζίδη πολιτεύονται…Θα μου πείτε τώρα, μήπως οι άλλοι είναι καλύτεροι ; Όχι…και οι άλλοι πολιτικοί και δήμαρχοι δεν είναι καλοί (βλέπε πχ. Ψωμιάδη), όμως η Ελληνική αριστερά χαρακτηρίζεται-ως και τα καλλιεργεί εσκεμένα- από τα χειρότερα κουσούρια της φυλής μας, ή έστω μέρους του λαού μας, σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ότι άλλοι ιδεολογικοί χώροι !

Ήταν ο Σοβιετικός πράκτορας και πρώην τροτσκιστής Ανδρέας Παπανδρέου που όταν πήρε το 1981 την εξουσία  φρόντισε ακριβώς, προκειμένου να την εδραιώσει, να καλλιεργήσει όλα αυτά τα κουσούρια ως προσόντα.
Είναι λοιπόν η άθλια κουλτούρα του λαϊκισμού, της πολιτικής καθυστέρησης, του ατομικισμού, του θράσους και της ανευθυνότητας, της αναξιοκρατίας, της λαμογιάς και του πλιάτσικου, της τεμπελιάς, της διπροσωπίας κλπ. που καλλιεργήθηκε τότε και που συνεχίζουν να την καλλιεργούν και σήμερα οι αριστεροί και άλλοι «σύντροφοί» του Ανδρέα  και που τρώει τις σάρκες της Ελλάδας και την οδηγεί στο γκρεμό.

Ας πάνε λοιπόν τον άλλο μήνα κάποιοι "συνέλληνες" να ψηφίσουν κάτι τέτοιους Κορτζίδιδες που δηλώνουν αριστερούληδες και αργότερα να τους κάνουν και κυβέρνηση… Έτσι κι’αλλιώς σε αυτούς που τους ψηφίζουν αυτοί αρμόζουν, όπως και στα καθιζήματα που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή αυτοί αρμόζουν, διότι βλέπουν τον εαυτό τους και τη μάλλον ταραγμένη ψυχοσύνθεσή τους στον καθρέφτη !

1 σχόλιο:

Asfalistis είπε...

Μπράβο Αντισυμβατικέ, αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα, αυτή είναι η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, αυτή είναι η νοοτροπία που καλλιεργήθηκε μετά το 1981. Τότε κάποιοι τιποτένιοι, κάποιοι περιθωριακοί γίνανε "αφεντικά", όλοι δε αριστεροί γίνανε "ήρωες" κάποτε όχι μόνο ντρεπόμαστε, αλλά και φοβόμαστε να πούμε ότι ΔΕΝ είμαστε ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ. Που καταντήσαμε !!! Δυστυχώς όμως βλέπουμε το κατάντημά μας μέσα από ένα θάνατο ενός μικρού παιδιού.