Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Νέες αθλιότητες Σαμαρά με βάση τον ανασχηματισμό !



 Το πρώτο πράγμα που μας κάνει πολύ άσχημη εντύπωση είναι το εξαιρετικά πολυπληθές υπουργικό σχήμα του Σαμαρά σε εποχές που οι σπατάλες και η γραφειοκρατία πρέπει να μειωθούν (πχ. γιατί άραγε πρέπει να υπάρχει το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης και 3,4 υφυπουργοί σε κάθε υπουργείο ;), αλλά φαίνεται ότι τελικά δεν έχει διδαχθεί κανείς από τους υπεύθυνους από τα παθήματα μας ως χώρα…

Επιπλέον επιστρατεύτηκαν όλα τα «βαριά πυροβολικά» της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών προκειμένου να αλιεύσουν ψήφους κάτι που δείχνει μια ακόμα μικροπολιτική τακτική πάνω σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως ο σχηματισμός κυβέρνησης. Μια μεγάλη βρωμιά που διέπραξε ο Σαμαράς είναι η τοποθέτηση του Λοβέρδου στο υπουργείο παιδείας στη θέση του κάπως πιο μεταρρυθμιστικού Αρβανιτόπουλου. Πρόκειται για αυτόν τον τύπο που μέσα του παραμένει «κόκκινος» και αντιδημοκρατικός (θυμηθείτε και τη διαπόμπευση των οροθετικών ιερόδουλων πριν δύο χρόνια) ως το μεδούλι. Η  τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο υπουργείο αποσκοπεί ούτε λίγο ούτε πολύ στη συνέχιση της κυριαρχίας της τραμπούκικης και σαμποταριστικής αριστεράς σε πανεπιστήμια και σχολεία με την οποία όπως αποδεικνύεται δεν τολμά να συγκρουστεί ούτε ο υπερδεξιός Σαμαράς έτσι τοποθετεί και εκεί τον «κατάλληλο άνθρωπο» !
Ακόμα τοποθετήθηκε στο υπουργείο υποδομών, μεταφορών και δικτύων ο Χρυσοχοϊδης που επίσης παραμένει μέσα του κατακόκκινος και Ρωσόφιλος!
Εδώ ο προφανής σκοπός είναι η πραγματοποίηση του πλήρους ξεπουλήματος των υποδομών της χώρας που έχει αρχίσει (λιμάνια, τρένα, ΔΕΗ, τηλεπικοινωνίες κλπ.)σε Ρώσους και Κινέζους και που έχουμε προβλέψει εδώ και χρόνια πως έρχεται !

Αλλά το χειρότερο και πιο βρώμικο όλων που διέπραξε ο πρωθυπουργός είναι στο υπουργείο προστασίας του πολίτη η αντικατάσταση του Δένδια, που είχε δείξει καθαρά αντιχρυσαυγίτικη στάση, με τον ανύπαρκτο και άπειρο λαϊκοδεξιό Κικίλια !
Εδώ πρόκειται καθαρά για μια καθαρά σκόπιμη και σκανδαλώδη ενέργεια του κρυφοφασίστα-και εν τέλει φιλοχρυσαυγίτη- πρωθυπουργού που στοχεύει στη συνέχιση της  προστασίας της Χρυσής Αυγής !

Τέλος ο Σαμαράς αφού απέσυρε την κατάλληλη στιγμή τον δικό του άνθρωπο Στουρνάρα από το εθνικής οικονομίας (για να μην τον κάψει…) τον διόρισε πραξικοπηματικά διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος πετώντας από εκεί τον Προβόπουλο! Και πέρα από το ότι είναι άκρως επικίνδυνο ένας τύπος σαν τον Στουρνάρα να ελέγχει το τραπεζικό σύστημα (που είναι το μόνο που έχει κρατηθεί όρθιο στην Ελληνική οικονομία), αλλά ουσιαστικά και ένα κομμάτι της εθνικής οικονομίας, είναι και ότι εκμεταλλεύτηκε τον ανασχηματισμό του για να βόλεψε μια χαρά τον Στουρνάρα, ότι ελέγχει πλέον και την κεντρική τράπεζα και ότι ξεφορτώθηκε και τον Προβόπουλο που, με όλα τα ελαττώματά του ,δεν ήταν καθεστωτικό τσιράκι κανενός και γενικά δεν ελεγχόταν και δεν φοβόταν να πει ελεύθερα την άποψή του !

Απίστευτες αθλιότητες και ραδιουργίες λοιπόν από μια κυβέρνηση του δίδυμου Σαμαρά-Βενιζέλου που παριστάνει την εκσυγχρονιστική και τη φιλοευρωπαϊκή και που δεν λέει να αλλάξει στο παραμικρό μένοντας πιστή στις γνωστές μικροπολιτικές και διαπλεκόμενες πρακτικές που έφεραν και την Ελληνική οικονομική καταστροφή…
                                                                                                                    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου φίλε.
Κατά την άποψη μου κάνεις λάθος με το να υπερασπίζεσαι (έμμεσα) τον Δένδια καθώς και να τον παρουσιάζεις ως αγγελούδι.
Θυμήσου μόνο την διαπόμπευση των "αναρχικών του Βελβεντού" αφού τους ξυλοφόρτωσε και τους διαφήμισε υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι όποιος πάει κόντρα θα υποστεί και τέτοια βασανιστήρια.
Με το να ακολουθεί κάποιος αντιχρησαυγική πορεία δεν αναιρεί τα υπόλοιπα κατακριτέα εγκλήματα του.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα φίλε,μπορεί και να έχεις δίκιο ωστόσο είμαι σίγουρος ότι ο Δένδιας έφυγε απτό Υπουργείο λόγω της θετικής αντιχρυσαυγιτικης πλευράς του !