Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Θα μάθουν όλοι τι εστί ακροδεξιά !


Ένα μικρό σχόλιο και από εμάς με αφορμή την πρόσφατη ορκωμοσία Τραμπ στις ΗΠΑ και την επίθεση που εξαπέλυσε αυτός κατά του τύπου, μια που τόσοι και τόσοι ασχολήθηκαν...

Αρχικά παρατηρούμε ότι όπως κάθε φασίστας (αριστερός και δεξιός), έτσι και ο Πουτινόφιλος Τραμπ εξαπολύει επίθεση κατά του τύπου μόλις αρπάξει την εξουσία και διατείνεται πως οι δημοσιογράφοι-ως...όργανα του κατεστημένου που είναι- τον πολεμούν και τον αδικούν. Αυτή είναι μια δοκιμασμένη φασιστική μέθοδος προκειμένου να ελεγχθεί ο τύπος (και περαιτέρω όλος ο κρατικός μηχανισμός) και να στηθεί ένα αυταρχικό κράτος.

Σας θυμίζει τίποτα ; Mε τα ίδια περίπου επιχειρήματα δεν προσπαθεί και ο Τσίπρας να ελέγξει τον τύπο στην Ελλάδα και τον γραπτό και τον ηλεκτρονικό ; Η μοναδική διαφορά είναι ότι αυτός έβαλε μπροστά και το θέμα "διαπλοκή" ,που είναι μεγάλο θέμα στην Ελλάδα, και παριστάνει ότι την πολεμά για να χτίσει το φασισμό του !

Πάντως στην Αμερική είναι βέβαιο πως αυτές οι μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να περάσουν διότι και η Αμερικάνικη δημοκρατία έχει πολύ γερά θεμέλια, αλλά και γιατί θα συναντήσει σφοδρές αντιδράσεις και από τον τύπο και από τον Αμερικάνικο λαό και από κομμάτια της αστικής τάξης που θα ξεσηκωθούν (σε αντίθεση με την αφασία της Ελλάδας όπου έχουν σαπίσει σχεδόν οι πάντες και τα πάντα και δεν υπάρχει ιδιαίτερη δημοκρατική συνείδηση).



Έτσι λοιπόν πιστεύω πως ο Τραμπ και η ακροδεξιά του θα γίνει μισητή και στον Αμερικάνικο λαό (και ας έκανε το λάθος να τον ψηφίσει), αλλά και σε άλλους λαούς του δυτικού κόσμου και όχι μόνο. Πιστεύω δηλαδή πως, λόγω Τραμπ, οι λαοί του κόσμου θα καταλάβουν τι σημαίνει η λεγόμενη αντισυστημική ψήφος και η ακροδεξιά και θα την μισήσουν. Όπως ακριβώς αρχίζουν να καταλαβαίνουν και οι Έλληνες τι σημαίνει αριστερά και να τη μισούν ! 

Τέλος ελπίζω πως όλοι θα καταλάβουν σε αυτά τα τέσσερα χρόνια και τι εστί συμμαχία με τη Ρωσία του Πούτιν και θα γίνει ακόμα πιο απεχθής και μισητός και αυτός ο αρχιδολοφόνος και ουσιαστικά ο νέος πλανητάρχης.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Χρειάζονται οικονομική βοήθεια;
Είμαι ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα. I προσφέρουν δάνεια από το 1000 σε € 1.000.000, με ετήσιο επιτόκιο 2 ή 3%.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: r0juancarlos1977@gmail.com