Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Η ανοησία που "δέρνει" την άκρα δεξιά !



Με τον συγκεκριμένο χώρο των εθνικιστών, πατριδολάγνων, θρησκόληπτων και γενικά υπερσυντηρητικών (άκρα δεξιά) ποτέ δεν τα πήγαινα καλά ή και τον απεχθάνομαι, αν και κάποιες φορές πατάει όντως επάνω σε υπαρκτά προβλήματα για να κερδίσει λαϊκή συμπάθεια.

Ο λόγος είναι ότι ποτέ δεν πίστεψα σε περιούσια ή ανώτερα και κατώτερα έθνη και χώρες, δεν τα πηγαίνω καλά ούτε με τη θρησκεία και γενικά δεν πιστεύω σε κανέναν πατερναλισμό ή αυταρχισμό που θα καθοδηγεί ή και θα κατευθύνει με τη βία τους πολίτες προς κάποιες κατευθύνσεις.

Η σύγχρονη Ευρωπαϊκή ακροδεξιά κύλησε αμέσως, μετά το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου και την ταπεινωτική ήττα της,  στο εξωκοινοβουλευτικό περιθώριο ή και αντάρτικο πόλεων και λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να κινηθεί νόμιμα και  κοινοβουλευτικά για να μην ξεπέσει κι’άλλο στα μάτια των λαών, να έχει ελευθερία έκφρασης και να επηρεάζει όσο μπορεί καταστάσεις και αποφάσεις (ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Λεπέν στη δεκαετία του 60’).

Το βασικό μεταπολεμικό χαρακτηριστικό τους ήταν ο αντικομμουνισμός και αντισοβιετισμός στον οποίον έμεναν αμετακίνητοι και γι’αυτό άλλωστε και είχαν προσδεθεί στο άρμα των ΗΠΑ. Ωστόσο μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου ο φιλοαμερικανισμός τους έγινε αντιαμερικανισμός και απέχθεια προς τον δυτικό κόσμο και στην Ελλάδα της ρωσολαγνείας ακόμα περισσότερο !  Βλέπετε στην πραγματικότητα μισούν τον δημοκρατικό κόσμο και τις ατομικές ελευθερίες και- εφόσον ο κομμουνιστικός κίνδυνος έγινε παρελθόν- αποκήρυξαν τις ΗΠΑ και τον δυτικό κόσμο και έπρεπε να βρουν σε άλλη χώρα γεωπολιτικό καταφύγιο !



Τελικά η ανοησία που τους διακατέχει αποδείχθηκε με το ότι βρήκαν καταφύγιο στη Ρωσία και ειδικότερα μετά την εμφάνιση του Βλαντίμιρ Πούτιν και αυτό το έκαναν απλά και μόνο γιατί εκεί μυρίστηκαν αυταρχισμό και προσπάθεια παγκόσμιας κυριαρχίας αυτού του αυταρχισμού ! Και μιλάω για ανοησία διότι ο Πούτιν στην πραγματικότητα είναι αναθεωρητής κομμουνιστής (κρατικοφασίστας) και ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά στελέχη της τότε Σοβιετικής KGB !

Η ακροδεξιά λοιπόν- και στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο- όχι μόνο στράφηκε γεωπολιτικά σε μια χώρα που κυβερνά ένας κομμουνιστής, αλλά φτάνει να γίνεται και πιστό πρακτορείο της. Με λίγα λόγια η ακροδεξιά κουβαλάει τέτοια ανοησία που σύρεται, χωρίς να το καταλαβαίνει, πίσω από έναν κομμουνιστή δικτάτορα και του δίνει τα πάντα για να κυριαρχήσει παγκόσμια !

Αυτό βέβαια δεν έγινε τυχαία αφού ο Πούτιν πήρε με έξυπνο τρόπο μαζί του όλους τους φασίστες και ναζιστές πουλώντας κάτι σαν πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια και αυτοί, μέσα στην ανοησία τους, τον πίστεψαν. Στην πραγματικότητα φυσικά ο Πούτιν δεν είναι ούτε Χριστιανός, όπως τον διαφημίζουν οι "ψεκασμένοι" της ακροδεξιάς (πότε έγινε, στην KGB; ), ούτε οικογενειάρχης, αλλά ένας  μισάνθρωπος, τρελαμένος για εξουσία και παγκόσμια κυριαρχία που τον συμφέρει γεωπολιτικά να ελέγχει όλη την ορθοδοξία και να ελκύει τα πιο συντηρητικά στοιχεία παγκοσμίως.

Και επειδή και οι αριστεροί διεθνώς καθόλου δεν αποκηρύσσουν Ρωσία και Πούτιν (το αντίθετο μάλιστα είναι το ίδιο και παραπάνω υποτελείς), γι’αυτό και πλέον τα δύο πολιτικά άρθρα- δεξιό και αριστερό- έχουν γίνει ένα και πάνε χεράκι, χεράκι ! Αυτό που τους ενώνει είναι το μίσος για τη φιλελεύθερη δυτική δημοκρατία και η υποταγή στην αυταρχική Ρωσία. Άλλωστε αυτή τη σύζευξη των δύο άκρων τη ζούμε στην Ελλάδα με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., μια κυβέρνηση που- να μην το ξεχνάμε- ουσιαστικά έβγαλε από τη φυλακή και την ηγετική ομάδα των ρωσόδουλων χρυσαυγητών !

Στην Ελλάδα μάλιστα το φαινόμενο της ακροδεξιάς ρωσολαγνείας έχει πάρει και γελοίες και πρακτόρικες διαστάσεις. Πέρα από τους χρυσαυγήτες υπάρχουν Βελόπουλος, Καρατζαφέρης και ένα σορό «ψεκασμένοι» πολιτικοί, εφημερίδες και ιστοσελίδες που καταφεύγουν συχνά στο ψεύδος, στον κιτρινισμό και στην απάτη για να υποστηρίξουν την προπαγάνδα τους.

Ωστόσο όλοι αυτοί της άκρας δεξιάς μην νομίζετε ότι θα έχουν καλό τέλος, αν η Ρωσία δυναμώσει περαιτέρω γεωστρατηγικά ! Έχοντας πέσει στην παγίδα των αριστερών αδυνατούν να καταλάβουν ότι οι κομμουνιστές δεν αλλάζουν ούτε στην αναθεωρητικά τους μορφή (Πούτιν, Τσίπρας, Μαδούρο κλπ.) και παραμένουν «κατακόκκινοι», οπότε απεχθάνονται ακόμα τον εθνικισμό, έστω και αν τον χρησιμοποιούν και τον έχουν πάρει με το μέρος τους ! 

 Όταν και αν ο Πούτιν πετύχει λοιπόν τους γεωστρατηγικούς στόχους του σε όλη την Ευρώπη και αλλού, θα εκκαθαριστούν όπως ακριβώς εκκαθάριζε και ο Χίτλερ τους προδότες σε όποια χώρα έμπαινε ! Να πάμε και στην πρόσφατη ιστορία ; Στη Σερβία ο αναθεωρητής κομμουνιστής Μιλόσεβιτς, άρχισε από ένα σημείο και μετά να εκκαθαρίζει τους ακροδεξιούς-φασίστες (βλέπε δολοφονία Αρκάν και περιθοριοποίηση Σέσελι) τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει για να σταθεροποιήσει την εξουσία του και να αιματοκυλήσει τα Βαλκάνια…

Βλέπετε αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι ότι ο κομμουνισμός μπορεί να κατέρρευσε σαν σύστημα, αλλά οι κομμουνιστές συνεχίζουν να κυβερνούν και στη Ρωσία και στην Κίνα και αλλού…και πλέον και στην Ελλάδα…και είναι πιο επικίνδυνοι από ποτέ ! Ελπίζω όταν θα βγάλουμε όλοι την «τσίμπλα από τα μάτια»-περί της ελεύθερης και φίλης χώρας Ρωσίας- και το συνειδητοποιήσουμε, να μην είναι πολύ αργά και έχουμε βυθιστεί στο χάος των πολέμων και των γεωπολιτικών ανταγωνισμών…




Δεν υπάρχουν σχόλια: