Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Υπόθεση Novartis: Πιο σκοτεινή απ’όσο φαίνεται !



Για την ουσία της υπόθεσης Novartis δεν μπορούμε να πούμε και πολλά αφού είναι και μυστηριώδης, αλλά και βρώμικη αφού εκεί μοιάζει να έχει βάλλει το χεράκι του ο κόκκινος καγκεμπιτισμός  (ΣΥΡΙΖΑ) με εργαλεία του μέσα στο κράτος, όπως αυτή η γνωστή- και διορισμένη από αυτούς- εισαγγελέας διαφθοράς Τουλουπάκη.

Και μπορεί ποτέ να μην βρωμάει αριστερός δάκτυλος σε μια υπόθεση με κουκουλοφόρους μάρτυρες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αθωώνουμε ντε φάκτο τους κατηγορουμένους) και τον βασικότερο μάρτυρα και κατηγορούμενο να τους διαψεύσει ; Εξάλλου πολλά κακά ξέρουμε να έχουν ο Σαμαράς, ο Άδωνης, ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος αλλά για κλέφτες και μιζαδόρους δεν τους είχαμε, ούτε είχαν δώσει ποτέ τέτοια δείγματα.

Αλλά αυτό ας το αφήσουμε αφού εδώ δεν είμαστε ούτε FBI, ούτε ανακριτές, ούτε δικαστές για να αποφανθούμε ποιοι από αυτούς είναι αθώοι και ποιοι ένοχοι και τι έχουν διαπράξει. Ας αφήσουμε την  αλήθεια να λάμψει από μόνη της, όποια και αν είναι αυτή, χωρίς να παραβλέπουμε και ότι αυτή η “Novartis” το συνηθίζει καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους και σε άλλες χώρες που δραστηριοποιείται…

Αυτό όμως που μας βάζει γερά σε υποψίες για τη φύση του σκανδάλου είναι άλλο. Ότι δηλαδή στη δικογραφία δεν υπάρχουν πουθενά ούτε το όνομα του Καραμανλή, ούτε κανενός Καραμανλικού στελέχους της Ν.Δ. ! Μπορεί να πιστέψει κανένας ότι αυτοί ήταν παράδειγμα εντιμότητας και όλοι οι άλλοι Νεοδημοκράτες και Πασόκοι που αναφέρονται (που είναι κυρίως δυτικόφιλης και σχετικά εκσυγχρονιστικών τάσεων) απατεώνες ;

Εδώ λοιπόν πρέπει να συμβαίνει το εξής: Είτε την υπόθεση έβγαλαν στην επιφάνεια οι Συριζαίοι και εξαίρεσαν από τη δικογραφία τους…κολλητούς τους ρωσόδουλους κρατιστές Καραμανλικούς, είτε απλά Συριζαίοι και Καραμανλικοί έστησαν μαζί τη δουλειά ! Και αυτό ανεξάρτητα αν το σκάνδαλο είναι πραγματικό και αν όλοι ή μέρος των κατηγορουμένων είναι στην πραγματικότητα ένοχοι ή αθώοι.

Οι πιο ενημερωμένοι και ψαγμένοι άλλωστε γνωρίζουν για την ιδιότυπη πολιτική συμμαχία Καραμανλικών με αριστερούς, αφού αυτοί στην πραγματικότητα ταυτίζονται σε ρωσοδουλία και κρατισμό ! Αλλά ας εξηγήσουμε πως λειτουργεί όλο αυτό εδώ και χρόνια...

Από την περασμένη δεκαετία (εποχή παντοκρατορίας ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.) υπήρχε μια «βιομηχανία» που έβγαζε στην επιφάνεια ορισμένα υπαρκτά ή ανύπαρκτα σκάνδαλα κατά στελεχών των δύο κομμάτων. Αυτά λοιπόν τα σκάνδαλα έβγαιναν στην πραγματικότητα από διακομματική συμφωνία του ρψσόφιλου ηγετικού πυρήνα αυτών των κομμάτων, συν την- σχετικά ανίσχυρη τότε σε εκλογικά ποσοστά- αριστερά και είχαν συνήθως στόχο την πολιτική εξόντωση ή διασυρμό δυτικόφιλων και γενικά εκσυγχρονιστικών στελεχών μέσα στα δύο κόμματα.


Ο πιστός άνθρωπος της Ρωσίας λοιπόν Καραμανλής  «διέπρεψε» από την πλευρά του σε τέτοιες μεθόδους την εποχή που ήταν αρχηγός της Ν.Δ. (1997-2010) και έτσι με υπόγειες  διακομματικές συμφωνίες εξόντωνε ή διέσυρε και ανεπιθύμητα στελέχη του ίδιου του κόμματός του, γι’αυτό και συνήθως δεν τους κάλυπτε πολιτικά όταν ξεσπούσαν τα σκάνδαλα…

Το μόνο που έχει αλλάξει σήμερα είναι ότι οι μεν Καραμανλικοί δεν έχουν το πάνω χέρι στη Νέα Δημοκρατία, αλλά παραμένουν το ίδιο επιθετικοί και βρώμικοι, ενώ από την άλλη είναι στην εξουσία οι καλοί τους φίλοι αριστεροί (μάστορες φυσικά στην προβοκάτσια και τη ραδιουργία) με τους οποίους είπαμε ότι ταυτίζονται αρκετά και για ποιους λόγους…Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό αφού οι Καραμανλικοί (που είναι ουσιαστικοί ένας μεταστατικός καρκίνος μέσα στη Ν.Δ.) έχουν και διαφορές με την πολιτική Μητσοτακών- Σαμαρικών διότι δεν τους θεωρούν όσο φιλοαριστερούς (ουσιαστικά δηλαδή φιλοσυριζέους) και ρωσόφιλους θα έπρεπε !

Να λοιπόν γιατί λέμε ότι και στο θέμα Novartis  υπάρχει είτε συνεργασία αριστερών-Καραμανλικών για την εξόντωση συγκεκριμένων μη αρεστών στελεχών από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, είτε- στην καλύτερη περίπτωση- κάλυψη των Καραμανλικών από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και πιστεύουμε πως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, οι μελλοντικές εξελίξεις στο θέμα θα μας δικαιώσουν για άλλη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: