Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Μεγαλουργούμε με τους «υπερδημοκράτες» !









Δεν ήμουν ποτέ ούτε υπέρ, ούτε κατά του θεσμού της βασιλείας και μπορώ να πω πως με αφήνει και αδιάφορο. Παρομοίως δεν είμαι υπέρ, ούτε και κατά του συγκεκριμένου ανθρώπου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.                         

Είδα μάλιστα τη χθεσινή του συνέντευξη και άλλες παλιότερες και θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει ελάχιστη σχέση και γνώσεις για την πολιτική και άρα ήταν λογικό σε νεαρή ηλικία να κάνει και χοντροκομμένους ή ατυχείς χειρισμούς σε σοβαρότατα θέματα που προέκυψαν.

Βλέποντας όμως κάποιες σημερινές υστερικές αντιδράσεις, μετά από τη χθεσινή συνέντευξη, και γνωρίζοντας και παρόμοιες αντιδράσεις και όλο το φανατισμό του παρελθόντος της μεταπολίτευσης κατά του συγκεκριμένου ανθρώπου, έχω να πω ότι είναι μεγάλο το θράσος όλων αυτών των δήθεν δημοκρατών και προοδευτικών που ξιφουλκούν εναντίον του και γενικά κατά της μεταπολεμικής Ελλάδας! Ναι, καλά ακούσατε…

Αυτό δεν φοβάμαι να το πω γιατί όλοι βλέπουμε καθαρά σήμερα σε ποια παρακμή μας έχουν οδηγήσει όλοι αυτοί  (κυρίως πρώην Πασοκτζήδες και αριστερούληδες) οι σοσιαλίζωντες που φυσικά είναι και οι φανατικότεροι πολέμιοι της βασιλείας και του συγκεκριμένου ανθρώπου ! Είναι οι ίδιοι που κυριάρχησαν ιδεολογικά στη μεταπολίτευση και που μετά το 1981 σχεδόν μονοπώλησαν την εξουσία με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα. Φτώχεια, τραυματισμός της δημοκρατίας, ξενοδουλεία, ανηθικότητα και ευτελισμός της πολιτικής είναι εν τέλει το έργο τους ! Ή κάνω λάθος ; Ακόμα χειρότερα φωνάζουν σήμερα εναντίον του Γκλίξμπουργκ άνθρωποι με ελάχιστη γνώση της πρόσφατης Ελληνικής ιστορία και χωρίς ουσιαστικά να ξέρουν το γιατί, ικανοποιώντας απλά τις ιδεολογικές αγκυλώσεις τους.

Σήμερα δε που η εξουσία πέρασε ακριβώς στους ιδεολογικά διωκόμενους της μετεμφυλιακής Ελλάδας αριστερούς (δηλαδή τους απογόνους τους) βλέπουμε τη γλύκα και περιττό και να πούμε το που οδηγείται η Ελλάδα…Θα γίνω πιο συγκεκριμένος δεν έχουμε πλέον βασιλιά, αλλά έχουμε στη θέση του τον γελοιοδέστατο δημαγωγό Προκόπη Παυλόπουλο. Μιλάμε για  αντιδημοκρατική μεταπολεμική Ελλάδα και οι σημερινοί «δημοκράτες» ετοιμάζονται να κλείσουν κανάλια και θέλουν να βρουν ποιοι ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμά τους για να τους τιμωρήσουν !
Ακόμα χειρότερα η «επάρατος» μετεμφυλιακή και μεταπολεμική Ελλάδα-με όλα τα στραβά της- πέτυχε ένα οικονομικό θαύμα (οι εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης το 1950 έως το 1973) και οι τωρινοί «προοδευτικοί» μας έφεραν-από την πολύ…προοδευτικότητά τους- έξι χρόνια (μέχρι στιγμής) οικονομικής κρίσης !  Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ως Ελλάδα «μεγαλουργούμε» από το 1981 και μετά με αυτούς τους...αριστερόστροφους «υπερδημοκράτες» που κάνουν κουμάντο...

Ας το βουλώσουν λοιπόν και παλαιότεροι και νεότεροι αυτής της συνομοταξίας και ας χωθούν στις τρύπες τους γιατί δεν δικαιούνται να μιλάνε και γίνονται και γελοίοι !
Το παρελθόν είναι παρελθόν με τα καλά και τα κακά του και δεν αλλάζει, αλλά αυτοί έχουν γραφτεί στις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας και υποθήκευσαν το μέλλον ολόκληρων γενεών !


Δεν υπάρχουν σχόλια: