Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Οι κύριοι βουλευτές αποθρασύνθηκαν.Ποιός θα τους σταματήσει;


Λίγοι έχουν καταλάβει κάτι αισχρό που έχει γίνει στη βουλή εδώ και λίγο καιρό και αυτό γιατί τα ΜΜΕ το πέρασαν έντεχνα στα ψιλά. Πολλοί από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους μας διόρισαν λοιπόν στη βουλή-με την έγκριση όλου του πεντακομματικού καθεστώτος- ως υπαλλήλους μια στρατιά από υπεράριθμους οι οποίοι «εντελώς τυχαία» είναι όλοι συγγενείς και φίλοι τους (!!).Και φυσικά εμείς είμαστε αυτοί που θα πληρώνουμε όλους αυτούς τους αργόσχολους από το υστέρημα μας, καθώς φαίνεται ότι ακόμα και τώρα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και ο κόσμος αρχίζει να βλέπει το βιοτικό του επίπεδο να πέφτει, συνεχίζουν να φέρονται και οι 300 ανεύθυνα και απατεωνίστικα. Μερικοί από αυτούς τους βουλευτές που διέπραξαν αυτό το αίσχος διορίζοντας κόσμο στη βουλή είναι οι Έλσα Παπαδημητρίου (ΝΔ), Βύρων Πολύδωρας (ΝΔ), Θανάσης Λεβέντης (ΣΥΡΙΖΑ),Γιώργος Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ),Βαϊτσης Αποστολάτος (ΛΑΟΣ) και πολλοί άλλοι που μου διαφεύγουν.

Συγκεκριμένα από το 1991 που οι υπάλληλοι της βουλής ήταν στους 570 σήμερα έχουν φτάσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, στους 1.700 (!!) και η αυξητική τάση συνεχίζεται…και βέβαια δεν είναι μόνο αυτοί, γιατί σε αυτούς δεν υπολογίζονται και οι βοηθοί;; (!!) που έχουν πολλοί από τους βουλευτές μας, κάποιοι από αυτούς μάλιστα φέρονται να έχουν και πέντε βοηθούς !!
Και να μην μιλήσουμε βέβαια για τους μισθούς που παίρνουν, την ώρα μάλιστα που έχει καταργηθεί και το ασυμβίβαστο και μπορούν να εισπράττουν και από τη δουλειά τους. Οι ίδιοι βέβαια επικαλούνται το ποσό του καθαρού μισθού λέγοντας πως δεν είναι πολλά, αυτό όμως είναι μια μεγάλη απάτη καθώς εισπράττουν μαζί και 4 με 5 επιδόματα. Μην ξεχνάμε επίσης και τους αστυνομικούς που πληρώνει το κράτος για να φυλάει αυτούς, καθώς και πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της δημοκρατίας (ναι, ακόμα και τον αλήστου μνήμης Σαρτζετάκη!)

Οι κύριοι της πεντακομματικής συμμορίας λοιπόν, που έφτασαν τη χώρα στη χρεοκοπία συνεχίζουν να προκαλούν και το θράσος τους είναι πολύ μεγάλο. Και δυστυχώς θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια όσο ο κόσμος δεν αντιδρά και δεν αντιδρά γιατί μέσα στο σάπιο αυτό σύστημα διαπλοκής και συναλλαγής ,κανείς υψηλά ιστάμενος δεν θέλει και δεν τολμά να καλλιεργήσει μία σωστή γραμμή λαϊκού ξεσηκωμού και όταν το κάνουν, το κάνουν (από σκοπιμότητα) σε λάθος κατεύθυνση. Αντί πχ. να παροτρύνουν τον κόσμο να ξεσηκωθεί συλλήβδην κατά των πολιτικών που χρεοκόπησαν τη χώρα, ορισμένοι τον ξεσηκώνουν κατά των νέων οικονομικών μέτρων που εκεί που φτάσαμε είναι επί της αρχής-για κάθε λογικά σκεπτόμενο- αναπόφευκτα. Αυτή είναι περίπου και η γραμμή των δημαγωγών ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που υιοθέτησε και ο απερίγραπτος Σαμαράς και καλλιεργείται και από πολλά απατεωνίστικα ΜΜΕ.

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και υφυπουργός της κυβέρνησης (ας μην πούμε όνομα...) που, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, κερνάει κάθε μέρα καφέδες διάφορους γνωστούς του και παρατρεχάμενους και στη συνέχεια τους χρεώνει στο υπουργείο !! Ναι δεν είναι πλάκα,συμβαίνει όντως και είναι χαρακτηριστικό της νοοτροπίας και της αντίληψής ορισμένων πολιτικών απατεώνων για την πολιτική στη χώρα μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένας, φίλε αιρετικέ, μπορεί να τους σταματήσει. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ που δεν πρέπει να τους ξαναψηφίσει.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ