Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Οι μάσκες πέφτουν,ο Παπανδρέου συνομιλεί ανοιχτά με τον ελεεινό νεοναζιστή Αχμαντινετζάντ !!!




Οι μάσκες αρχίζουν να πέφτουν και το Ελληνικό φιλοφασιστικό κατεστημένο αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαλύπτεται ως τέτοιο και αυτό γιατί έχει αποθρασυνθεί και αποκτηνωθεί πλέον τόσο πολύ, μέσα στην αλαζονεία του (καθώς ελέγχει σχεδόν τους πάντες μέσα στην Ελλάδα), που δεν μπορεί να κρυφτεί από τον κόσμο. Έτσι ενώ μέχρι τώρα καλλιεργούσαν μόνο στο εσωτερικό της χώρας τον φιλοφασισμό και αντιδυτικισμό και έξω άλλαζαν προσωπείο για να μην εκτεθούν, τώρα πλέον είναι τόσο κυνικοί και αδίστακτοι που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να δείξουν και διεθνώς το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ο Γ.Παπανδρέου λοιπόν φαίνεται ότι πετάει οριστικά το φιλοδυτικό του προσωπείο με το οποίο ξεγελούσε πολλούς αφελείς συμπολίτες μας, αλλά και ξένους πολιτικούς και δείχνει το πραγματικό αποκρουστικό, φιλοφασιστικό του πρόσωπο,όμοιο με του αρχικαγκεμπίτη πατέρα του.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα “Τα Νέα” (20/09) ο Γ.Παπανδρέου θα είχε σήμερα 20/9 στη Νέα Υόρκη συνάντηση με τον Ιρανό πρόεδρο (δικτάτορα) Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ κατόπιν σχετικού αιτήματος της Τεχεράνης !! (θαυμάστε τα δύο φιλαράκια και τις φάτσες τους στις φωτογραφίες...) Σύμφωνα πάντα με πηγές που επικαλείται η ίδια εφημερίδα ,η Αθήνα αποδέχθηκε το αίτημα του Ιρανού προέδρου με στόχο να στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι "η Ελλάδα είναι μια χώρα, που μπορεί να μιλά με όλους τους παίκτες στην περιοχή και συνεπώς να έχει σοβαρό ρόλο στη διαδικασία ειρήνευσης στη Μέση Ανατολή !!"
Ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών Δ.Δρούτσας μάλιστα επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας ότι εντάσσεται στη συστηματική επαφή που έχει αναπτύξει η χώρα με τον ηγέτη του Ιράν, τόσο για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων, όσο και για προώθηση ειρηνευτικών προσπαθειών στην περιοχή !!

Για όσους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς εστί Αχμαντινετζάντ είναι ο γνωστός φονταμεταλιστής, Ισλαμοφασίστας και άρρωστος αντισημίτης, αμφισβητίας του ολοκαυτόματως και υπέρ της εξαφάνισης του Ισραήλ από το χάρτη, δικτάτορας του Ιράν. Κι'όλα αυτά βέβαια σε ένα καθεστώς που,μεταξύ άλλων,φημίζεται και για τις σχέσεις του με την τρομοκρατία. Την ίδια στιγμή λοιπόν που το Ιράν είναι στο στόχαστρο όλης της διεθνούς κοινότητας και όχι μόνο κανείς δυτικός πολιτικός δεν δέχεται αυτό το υποκείμενο ως ισότιμο συνομιλητή του,αλλά οι περισσότεροι επίσημοι αποχωρούν και από την αίθουσα όταν παίρνει τον λόγο στον Ο.Η.Ε. ,η... Ελλαδάρα του δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει και τον εκτιμάει...Μάλιστα χρησιμοποιούν και το επιχείρημα περί του ενδιαφέροντος για την παγκόσμια ειρήνη ως άλλοθι,όμως κανέναν σοβαρό άνθρωπο δεν μπορούν να ξεγελάσουν αυτές οι ανοησίες γιατί αυτή η χώρα που γίνεται οπαδός κάθε φασισμού και γενοκτονίας στο όνομα του αντιαμερικανισμού ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε ειλικρινά για την ειρήνη, παρά μόνο για να κάνει τις προβοκάτσιες της στα βαλκάνια και να εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα στην εξωτερική της πολιτική.

Μέχρι αυτήν την ώρα που γράφω δεν μπορώ να ξέρω αν τελικά η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ή αν το μετάνιωσαν για να μην εκτεθούν στη διεθνή κοινότητα,αλλά και δεν μου χρειάζεται να το ξέρω για να αποφανθώ για τον Παπανδρέου (όλα τα παραπάνω μου αρκούν...) και όλο πλέον το πεντακομματικό καθεστώς με τα πιόνια του,από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά..
Άλλωστε μόλις πριν από λίγες μέρες η Παπαρήγα έλεγε ότι δεν πρέπει να έρθει ο Νετανιάχου στην Ελλάδα γιατί το "κακό Ισραήλ" απειλεί το Ιράν !! (ενώ φυσικά συμβαίνει το αντίθετο). Μιλάμε δηλαδή για ένα ΚΚΕ που πλέον έχει φασιστικοποιηθεί πλήρως.

Και μια που μίλησα για ακροδεξιά,στη Σουηδία εισήλθε μετά τις πρόσφατες εκλογές για πρώτη φορά ακροδεξιό κόμμα στη βουλή. Οι κεντροδεξιοί που κέρδισαν τις εκλογές απέκλεισαν το ενδεχόμενο κάθε συνεργασίας μαζί τους,μολονότι δεν έχουν εξασφαλίσει αυτοδυναμία και δεν μίλησαν για δεξιές πολυκατοικίες και ρετιρέ και άλλες γραφικότητες που ακούμε στο Ελλαδιστάν.Ενώ όλα τα κόμματα, με πρώτα αυτά της αριστεράς,μίλησαν απ'την πρώτη στιγμή για απαραίτητο αγώνα κατά της ακροδεξιάς. Επίσης είχαμε και διαδηλώσεις στους δρόμους εναντίον αυτού του κόμματος.Συγκρίνετε τώρα αυτήν την αντιμετώπιση με όσα γίνονται στην Ελλάδα όπου τα ΜΜΕ αβαντάρουν το ΛΑΟΣ για να μπαίνει στη βουλή ,ενώ σχεδόν οι πάντες (και κυρίως οι πολιτικοί όλων των κομμάτων) το έχουν στο απυρόβλητο φοβούμενοι να πουν ακόμα και τη λέξη ακροδεξιά για το κόμμα του Καρατζαφέρη και πολύ περισσότερο βέβαια να αποκαλύψουν τη φασιστική και φιλοναζιστική του ταυτότητα.

Όπως καταλαβαίνεται η χώρα μας έχει δηλητηριαστεί και σαπίσει από κάθε άποψη και αντίδοτο για να εμποδιστεί η παραπέρα δηλητηρίαση και φασιστικοποίηση της πολιτικής ζωής δεν βλέπω να υπάρχει, παρά μόνο αν ξυπνήσει ο λαός και στείλει όλους αυτούς τους διεφθαρμένους στον αγύριστο, απαιτώντας τον προοδευτικό και δημοκρατικό προσανατολισμό της χώρας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διοργάνωναν πανηγύρια με το σφαγέα Κάραζιτς στο Ολυμπιακό Στάδιο, είναι έτοιμοι να καλέσουν και τον Αχμαντινεζάντ και να κάνουν προς τιμή του "αντιιμπεριαλιστική" συναυλία στο σύνταγμα.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ είπε...

Η συναντηση πορυφης του ισλαμοφασιστα με τον σοσιαλοφασιστα

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου φίλε Αντισυμβατικέ,
Δεν ήξερα μέχρι αυτή τη στιγμή γιατί δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω την επικαιρότητα ότι ο Παπανδρέου συνομιλεί με τον Αχμαντινετζάντ.
Ανεξάρτητα αν είναι "ελεεινός ναζιστής" όπως τον αποκαλείς, δεν θα με πείραζε αν οι συνομιλίες τους είναι υπέρ της Ελληνικής πλευράς. Ναί, πράγματι αν πρόκειται να οφεληθούμε ας συνομιλήσει όσο θέλει. Αν πρόκειται όμως να μην μας οφελήσουν αυτές οι συζητέσεις "ρίχτου" κι' άλλα και λίγα γράφεις.
Τώρα αν είναι υπέρ ή κατά του Ισραήλ και κατά του αντισημιτισμού, τι μας νοιάζει εμάς ρε φίλε Αντισυμβατικέ ?
Αν είσαι Εβραίος αλλάζει το πράγμα, καλά κάνεις και το υποστηρίζεις, τους Έλληνες όμως τι τους νοιάζει? αν δεν είσαι Εβρασίος μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι υποστηρίζεις τους Εβραίους. Που άραγε να το πηγαίνεις ?

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Τελικά η συνάντηση έγινε κανονικότατα...

Όσο για εσένα φίλε ανώνυμε,πρώτον δεν βλέπω σε τι μπορεί να οφελήσει την Ελλάδα μία τέτοια συνάντηση, απλά δείχνει την κατάπτωση και τον πολιτικό προσανατολισμό της προς το φασιστικό άξωνα.
Και δεύτερον αυτά που γράφω για τον Αχμαντινετζάντ δεν τα γράφω γιατί είμαι Εβραίος όπως έσπευσες να με χαρακτηρίσεις ή για να τους υποστηρίξω,αλλά για να δώσω στον αναγνώστη, που δεν τον ξέρει καλά, να καταλάβει περί τίνος φασίστα πρόκειται.Εγώ εκεί το πάω λοιπόν...

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν είσαι σαφής, εγώ το δέχομαι. Δεν είπα ότι δεν είναι καλό για την Ελλάδα, έγραψα τα παρακάτω "Ναί, πράγματι αν πρόκειται να οφεληθούμε ας συνομιλήσει όσο θέλει. Αν πρόκειται όμως να μην μας οφελήσουν αυτές οι συζητέσεις "ρίχτου" κι' άλλα και λίγα γράφεις".
Εμένα με ενοχλεί που σ' αυτό το θέμα που αναφέρεσαι σε θέματα Ιράν και Ελλάδας, που χωράει το Ισραήλ ?
Αυτό μου κάνει εντύπωση και ΡΩΤΑΩ αν είσαι Εβραίος. Αν λοιπόν δεν είσαι, συμβουλή μου, γιατί δεν περιορίζεσαι στα Ελληνικά θέματα?
Μου θυμίζεις το ΚΚΕ που για την Κύπρο δεν έβγαλε λέξη, αλλά ενδιαφέρετσαι για τη Νικαράγουα, την Παλαιστίνη κλπ
Νάσαι καλά όμως μου αρέσει η ενημέρωση που έχεις και ο τρόπος που τα γράφεις. Γι' αυτά μπράβο σου.
Είσαι δημοσιογράφος ? αν όχι και αν είσαι νέος να ασχοληθείς έχεις ταλέντο.

Ανώνυμος είπε...

Μην εισαι τοσο μονοπλευρος. Ο Γιωργος Παπανδρεου ειναι απο τους πιο φιλοδυτικους πολιτικους που ειχε η χωρα μας.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ο Αχμαντινετζάντ μετά τη συνάντηση είπε πως οι δύο χώρες έχουν κοίνες θέσεις σε πολλά διεθνή θέματα !!

Δυστυχώς όμως δεν μας είπε και συγκεκριμένα σε ποιά θέματα έχουν τις κοινές θέσεις.Έτσι θα αποκάλυπτε το φίλο του το Γιωργάκη και διεθνώς ως γνήσιο σοσιαλφασίστα...