Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούν ανοιχτά τον Πάγκαλο ! Νέα δικαίωση των «αιρετικών»Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε τονίσει ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος είναι πλέον ανεπιθύμητος σε μία μερίδα του πολιτικού-κομματικού κόσμου και πως αυτοί θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον απομακρύνουν από την κυβέρνηση και αν είναι δυνατόν από την πολιτική γενικότερα. Και έτσι είχαμε προβλέψει ότι ο Πάγκαλος θα στοχοποιηθεί στο μέλλον από αυτές τις συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις και πραγματικά δεν πέσαμε έξω.

Οι δυνάμεις αυτές είναι κυρίως τα κόμματα της αριστεράς (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ),καθώς και η αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ που είναι γνωστό ότι συνήθως χορεύει στο ρυθμό αυτών των δύο ακραίων κομμάτων. Και πραγματικά έτσι έγινε, πρώτα ήταν η φραστική επίθεση που δέχθηκε σε εστιατόριο όπου έτρωγε, ύστερα ήταν η ματαίωση εκδήλωσης στη Γαλλία, στην οποία συμμετείχε ο Πάγκαλος και φυσικά ήρθε και το προχθεσινό συμβάν με το γιαούρτωμα. Η επιτηδευμένη στοχοποίηση του Πάγκαλου είναι γεγονός και φανερή σε κάθε έξυπνο άνθρωπο, παρότι αυτοί οι άκρως φασιστικής φύσεως τραμπούκοι, προσπαθούν να παρουσιάσουν τα γεγονότα σαν ένα αυθόρμητο ξέσπασμα οργής του απλού λαού κόντρα σε έναν κακό πολιτικό που υποτίθεται ότι τους προκαλεί με τις δηλώσεις του και παρότι οι Συριζαίοι επιμένουν να αρνούνται την ανάμειξή τους σε αυτά (κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αφού και ο ίδιος ο Πάγκαλος κατονόμασε συγκεκριμένους ανθρώπους που πρόσκυνται στον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως γιατί στην πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τις καταδικάζει, αλλά τις καλύπτει πολιτικά χρησιμοποιώντας αυτό το λαϊκίστικο και φασιστικό επιχείρημα της δήθεν αυθόρμητης λαϊκής οργής ). Αυτά τα επανέλαβε-μέσης άκρες- και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σκουρλέτης προχθές στο ΜΕGA και μάλιστα με την υποστήριξη και της αντιπαθητικής καθεστωτικής, Πασοκοαριστερής Όλγας Τρέμη. Να λοιπόν πως δικαιώνεται η πρόβλεψη που κάναμε τον περασμένο Οκτώβρη, όταν και γράφαμε μεταξύ άλλων:
«…Καταλαβαίνετε λοιπόν τι δυσφορία δημιουργεί ο Πάγκαλος στο σάπιο πεντακομματικό καθεστώς και κυρίως τον Παπανδρέου ,πιστό υπηρέτη αυτής της σάπιας «ανατολικής πολιτικής» ,τον άνθρωπο που μας φέρνει ως σωτήρες τους κόκκινους φασίστες Κινέζους οι οποίοι θα μας καταστήσουν προτεκτοράτο τους. Δεν γνωρίζουμε τώρα πως θα αντιδράσει ο Παπανδρέου και όλο το βαθύ καθεστώς απέναντι στον Πάγκαλο που τολμήσει να πει την αλήθεια για τον Βγενόπουλο, όμως είμαι σχεδόν σίγουρος πως κανείς δεν πρόκειται να πειράξει τον Βγενόπουλο ,ούτε να αποκαλύψει τη διαπλοκή του με το κράτος. Όμως το σίγουρο είναι ότι πολύ θα ήθελαν-και ο Παπανδρέου- να απαλλαγούν αμέσως από τον ενοχλητικό Πάγκαλο, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει τον τρόπο.
Μην ξεχνάτε ότι ο Πάγκαλος, αν και αλλοπρόσαλλος και αυτοαναιρούμενος σαν πολιτικός, τα έχει βάλει ανοιχτά με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ (ειδικά το πρώτο) τα κόμματα που βρίσκονται στον πυρήνα του βαθιού πεντακομματικού καθεστώτος που μας κυβερνάει και έχει πει μεγάλες αλήθειες για τη φύση τους και την πολιτική τους. Έτσι η αριστερά και τα απανταχού τσιράκια της επιθυμεί σφόδρα να απαλλαγεί από αυτόν, αλλά ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει, αν και ο προβοκάτορας Παπανδρέου είναι σίγουρα έτοιμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο σε αυτό .Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούν την εξόντωση μέσω στημένων σκανδάλων ,αλλά φαίνεται ότι δεν μπορούν να του βρουν κανένα…Προς το παρόν προσπαθούν να τον κάμψουν με κάποια ανόητα δημοσιεύματα κυρίως «σεσημασμένων» αριστερών κονδυλοφόρων και άλλων τσιρακιών τους. Ένας από αυτούς ο εθνικοσοσιαλιστής-εθνοφασίστας Κώστας Χαρδαβέλλας προσπαθεί-προφανώς μετά από εντολές των αφεντικών του- να τον βλάψει σκαλίζοντας θέματα όπως ο Οτσαλάν στην εκπομπή του ,αλλά χωρίς αποτέλεσμα Έτσι ο Πάγκαλος είναι σήμερα ένας μεγάλος πονοκέφαλος για το βαθύ ΠΑΣΟΚ και βαθύ κράτος, καθ’ ότι (συνειδητά ή ασυνείδητα) εμπόδιο στη σάπια και πουλημένη πολιτική τους…»
Να και το αντίστοιχο link για του λόγου το αληθές http://taairetika.blogspot.com/2010/10/k-fast-track-made-in.html

Να λοιπόν που όλα αυτά βγαίνουν αληθινά και είναι πασιφανές ότι ο στόχος αυτών των εντολοδόχων τραμπούκων είναι να απομακρυνθεί ο Πάγκαλος από την κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν και γι’αυτό χρησιμοποιούν αυτές τις μεθόδους, ώστε να πιέσουν τον Παπανδρέου να το κάνει πράξη. Και όπως θα διαπιστώνετε αναφέρουμε επίσης πως και για τον ίδιο τον άκρως καθεστωτικό και φιλοαριστερό Παπανδρέου ο Πάγκαλος είναι ένας πονοκέφαλος. Και πραγματικά, το χειρότερο όλων και το πιο ύποπτο είναι ότι η κυβέρνηση άφησε ουσιαστικά ακάλυπτο τον αντιπρόεδρό της και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κάτι που μας επιβεβαιώνει και πάλι. Κατόπιν όλων αυτών εκτιμώ ότι είναι πολύ πιθανό ο Παπανδρέου να υποκύψει και να απομακρύνει με την πρώτη ευκαιρία τον Πάγκαλο. Όπως είναι πασιφανές και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λειτουργεί μόνο για λογαριασμό του, αλλά εκ μέρους όλου του Ελληνικού βαθέως κράτους (που περιλαμβάνει ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ κλπ., καθώς και μία ηγετική ομάδα από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και που θέλει να ξεφορτωθεί τον Πάγκαλο, και ότι το κόμμα του Τσίπρα αναλαμβάνει απλά τη «βρώμικη δουλειά» των τραμπούκικων και φασιστικών μεθόδων, καθώς είναι και σαν κόμμα επιρρεπές και συνηθισμένο στη βία, τον τραμπουκισμό και την ανομία…

Τι όμως ήταν αυτό που προκάλεσε τη μήνη όλων αυτών των πολιτικών απατεώνων προς τον Πάγκαλο; Το πρώτο ήταν οι επιθέσεις του Πάγκαλου στα κόμματα της αριστεράς (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) των οποίων την απατεωνίστικη και προβοκατόρικη φύση ξεσκέπαζε με κατά καιρούς δηλώσεις του στον τύπο. Ειδικά τα όσα είχε πει για το ΚΚΕ και για τις επιχειρήσεις που διαθέτει, θεωρήθηκαν ασυγχώρητα σε μία χώρα όπου η κριτική προς την αριστερά είναι θανάσιμο αμάρτημα. Και το δεύτερο είναι τα όσα εκστόμισε ο Πάγκαλος εναντίον του Βγενόπουλου, πριν από κάτι μήνες. Ο Βγενόπουλος είναι ένας κρατικοδίαιτος ολιγάρχης και αγαπημένος όλου του πολιτικού καθεστώτος και ειδικά της αριστεράς, καθώς σχετίζεται με κεφάλαια από το πρώην ανατολικό μπλοκ (Ρωσία και Σερβία του Μιλόσεβιτς),γι’αυτό και το εν Ελλάδι φιλοανατολικό πολιτικό κατεστημένο τον εκτόξευσε ως μεγαλοκαρχαρία, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Από την άλλη μεριά, ο Πάγκαλος δεν ήταν από όλες τις πλευρές συγκρουόμενος με το πολιτικό κατεστημένο, ωστόσο και μόνο τα όσα έχει πει κατά καιρούς αρκούν για να εξαπολύθει όλη αυτή η προβοκατόρικη επίθεση εναντίον του.

Είναι χρέος όσου υγιούς μέρους του πολιτικού κόσμου έχει παραμείνει τέτοιος σ’αυτή τη χώρα, καθώς και του Ελληνικού λαού, να καταγγείλει αυτές τις υπερκομματικές και φασιστικού τύπου προβοκάτσιες, πρακτικές και επιχειρήματα που λαμβάνουν χώρα και δηλητηριάζουν τη δημοκρατία και να αποκαλύψει τον ΣΥΡΙΖΑ ως έκνομο κόμμα κοινών τραμπούκων. Από την άλλη όμως είναι πολύ δύσκολο να το τολμήσει κάποιος, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι δύο που -εν μέρει- το έκαναν, οι βουλευτές της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας και Νίκος Γεωργιάδης, εξαφανίστηκαν από τότε από τον πολιτικό χάρτη…
Επίσης αυτές οι συμπεριφορές κατά πολιτικών-που αυτή την εποχή συγκεντρώνουν τη μήνη του κόσμου- δυστυχώς γαργαλάνε και βγάζουν στην επιφάνεια και τα πρωτόγονα ένστικτα αρκετών συμπατριωτών μας που τις επικρατούν, βγάζοντας έναν χυδαίο λαϊκισμό. Όμως η μαγκιά τους θα πρέπει να φανεί μόνο στην ψήφο τους και μόνο στις εκλογές είναι που θα πρέπει να τιμωρήσουν αυτούς τους κακούς πολιτικούς και κόμματα. Οι τσάμπα μαγκιές και οι τραμπουκισμοί δεν δίνουν καμία λύση όταν στην ψήφο σου είσαι υποτελής και καταστροφικός.
Δείτε εδώ και ένα βίντεο με τα κατορθώματα των τραμπούκων και θαυμάστε το επίπεδό τους... http://online-pressblog.blogspot.com/2011/03/to_17.html

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτά τα φαινόμενα αγαπητέ Αντισυμβατικέ αποτελούν δείγματα προϊούσας αποσύνθεσης κι εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας. Από τέτοιες εκδηλώσεις δεν έχουν γλυτώσει ούτε και κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ ή πρώην ΣΥΡΙΖΑ (Αλαβάνος και λοιποί) αλλά ούτε και της ΝΔ (με πρόσφατο σχετικά περιστατικό τον άνανδρο ξυλοδαρμό του βουλευτή Χατζηδάκη). Είναι γνωστό ότι πρωταγωνιστικό ρόλο σε τέτοιες συμπεριφορές έχει, εδώ και καιρό, η αλητεία που παροικεί τους δυο ακραίους φασιστικούς πόλους της ελληνικής κοινωνίας (ΚΚΕ-ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ-Εξωκοινοβουλευτικοί αριστεριστές, ΛΑΟΣ-Χρυσή Αυγή). Το κακό είναι ότι αυτό πλέον έχει εξαπλωθεί με τον ένα ή τον άλλο σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ελληνική κοινωνία! Η αυτοδικία κι ο τσαμπουκάς θεωρείται "λύση". Η απείθια στους νόμους, "αγώνας" κ.λπ. Φτάνει να κοιτάξει κανείς τι διαδραματίζεται στο ...δημοφιλέστερο "άθλημα" της χώρας, το ποδόσφαιρο. Το ψέμα, η συκοφαντία,ο τραμπουκισμός, η πανουργία, η κακοήθεια, η απάθεια, ο συμφεροντολογισμός, η παράνοια κ.λπ. κοντεύουν να καταστούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα του έθνους μας. Είμαστε βαθιά μέσα στα σκ..., που λένε κι οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι.
Ας προσπαθήσουμε, τουλάχιστον, όσοι είμαστε ακόμη ευαισθητοποιημένοι, να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο!

ΥΓ. Ο ίδιος ο Πάγκαλος που έχει δεχθεί, όπως πολύ σωστά γράφεις, αρκετές φραστικές επιθέσεις στο παρελθόν επειδή, ως παρορμητικός που είναι, τόλμησε και είπε κάποιες αλήθειες με άκομψο τρόπο, μην ξεχνάμε ότι ήταν εκείνος που είχε επιτεθεί πριν καμιά 15αριά χρόνια, ως Υπουργός Εξωτερικών, σε κάποιες ενοχλητικές συμβασιούχες μεταφράστριες του υπουργείου του που διαμαρτύρονταν.

Άγγελος είπε...

Πάντως το KONTRA CHANNEL, για το οποίο είχατε γράψει ότι έχει ενδιαφέρουσες φωνές που και που, όσες φορές το έχω παρακολουθήσει τώρα τελευταία φαίνεται να τα στηρίζει όλα αυτά (για το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν ξέρω τι έχει πει αλλά τις συγκεντρώσεις έξω από σπίτια πολιτικών και το γιαούρτωμα γενικά φαίνεται να το θεωρεί ok).
Επίσης όσες φορές τα "χώνει" στο καθεστώς και καλά, το κάνει με λάθος τρόπο, π.χ. θεωρεί τον Παπανδρεόυ αμερικανάκι και φιλοδυτικό και γενικά το κανάλι φαίνεται να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τα διάφορα σαμαρικά sites, που έχουν προκύψει.

Αντισυμβατικός είπε...

Το ξέρω Άγγελε,τότε αναφερόμουν σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους και εκπομπές που ενοχλούσαν και που δεν ξέρω αν υπάρχουν και σήμερα στο contra. Πάντως του Βαλλιανάτου εξακολουθεί να υπάρχει. Τελικά η απόφαση για κόψιμο των ενημερωτικών εκπομπών του contra δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα,γιατί έχουν πάει στα δικαστήρια με το ΕΣΡ...

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος που του πέταξε το γιαούρτι μίλησε σε εφημερίδα και είπε πως στις δυο τελευταίες εκλογές ψήφισε ΛΑΟΣ! Όσο για τα δυο μέλη του σύριζα που κατά τον πάγκαλο παρακίνησαν τα επεισόδια δεν βρίσκονταν εκεί αλλά πολλά χιλιόμετρα μακριά… τον πάγκαλο και όλους τους πολιτικούς δεν τους κυνηγαν κανενός κόμματος οπαδοί αλλά οργισμένοι ανεξάρτητοι πολίτες και αυτή είναι μόνο η αρχή…

Ανώνυμος είπε...

Το αν υποθάλπει ή βρίσκεται πίσω από τέτοιες φασιστικές ενέργειες ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συν αυτώ (μην ξεχνάμε τις υστερικές φωνές τους στο γιαούρτωμα του φιλολαθρομετανάστη Αλαβάνου) φαίνεται από το ότι αποφεύγει να τις καταδικάσει επίσημα (δες ξυλοδαρμό Παναγόπουλου κ.λπ.). Όσο για το ένα από τα δυο άτομα που υποστήριξε ο Πάγκαλος ότι υποκίνησαν τα επεισόδια (Μελέτης Πόγκα, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) παραδέχθηκε ότι βρισκόταν εκεί αλλά ...όπως υποστήριξε, προσπάθησε να "εμποδίσει" τους τραμπούκους (sic)!!! Για το τι εκτρέφει αυτός ο απίθανος και κρυπτοφασιστικός χώρος το λέει καλά ο ίδιος ο Πάγκαλος: "Λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι οργανωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μέλη, μέλη έχουν οι συνιστώσες τους των οποίων ο αριθμός είναι δύσκολο να εξακριβωθεί. Την ηγεσία της επιχείρησης στο Παρίσι διεκδίκησαν μετά από λίγες μέρες με άρθρα τους σε blogs και εφημερίδες αλλά και με δηλώσεις τους σε μέσα ενημέρωσης, συγκεκριμένοι φοιτητές εκ των οποίων κάποιοι ανήκουν σε φοιτητικές οργανώσεις του Συνασπισμού και κάποιοι άλλοι πλην δύο που ανήκουν στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ- σε συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ". Ο Πάγκαλος επειδή προφανώς αποκαλύπτει, χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες, το απίστευτο αίσχος τους, έχει γίνει άκρως ενοχλητικός...

Άγγελος είπε...

"δεν τους κυνηγαν κανενός κόμματος οπαδοί αλλά οργισμένοι ανεξάρτητοι πολίτες και αυτή είναι μόνο η αρχή…" - λέει ένας ανώνυμος...οργισμένα εξαρτημένα ζόμπι, που χορεύουν ένα dancing mania (en.wikipedia.org/wiki/Dancing_mania) στο ρυθμό, που επιβάλουν κάποιες πολιτικές δυνάμεις μάλλον ήθελε να πει.
Και τι έγινε αν όντως αυτός ψήφιζε ΛΑΟΣ. Από αυτά που βλέπω σε internet και TV άκρα δεξιά και άκρα αριστερά αλληλοϋποστηρίζονται και υπάρχουν δυνάμεις, που δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα ξέρουν ακριβώς πως θα συμπεριφερθούν οι πολίτες, χωρίς να χρειαστεί να τους διατάξουν να κάνουν εκείνο ή το άλλο. Και αυτό γιατί σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες το επίπεδο των ελλήνων είναι σχεδόν ανύπαρκτο (και για αυτό μιλάω για ζόμπι).

Ανώνυμος είπε...

Το εντυπωσιακο ειναι οτι ενω παρουσιαζεσαι ως φιλελευθερος και ανεξαρτητος, κανεις την κλασσικη πασοκικη αναλυση των γεγονοτων...Μια χαρα την καταπιες την προπαγανδα του Παγκαλου. Σε ενα πραγμα εχεις δικιο, οταν εχεις μη σκεπτομενους πολιτες, οι πολιτικοι οργιαζουν....

Αντισυμβατικός είπε...

Α,μάλιστα και είσαι εσύ ο σκεπτόμενος ?