Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Παίζεται βρώμικο παιχνίδι ! Το καθεστώς προσπαθεί τώρα να διώξει τον Παπανδρέου και να φέρει τον Σαμαρά !












Μόλις στο προηγούμενο άρθρο μας κάναμε την εύλογη διαπίστωση (που κάνει τώρα κάθε ψαγμένος Έλληνας) ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελληνικών ΜΜΕ έχει κάνει τώρα τελευταία μία εξωφρενική φιλονεοδημοκρατική-φιλοσαμαρική στροφή. Αυτό το εξηγήσαμε με το σκεπτικό ότι του χρωστούν ένα γραμμάτειο να τον κάνουν κάποτε πρωθυπουργό, ωστόσο αποφύγαμε να δώσουμε μία σαφή εξήγηση στο γιατί αυτό συμβαίνει τώρα και μάλιστα τόσο έντονα και στο γιατί το κάνουν ακόμα και παραδοσιακά ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕ και κυρίως δεν απαντήσαμε γιατί, εκτός από το φιλο-ΝΔ κλίμα,έχει δημιουργηθεί και ένα έντονο αντι-Παπανδρέου κλίμα.Αυτό το έκανα γιατί ήθελα πρώτα να βεβαιωθώ πριν κάνω μία υπεύθυνη και σοβαρή διαπίστωση.

Όπως έχω ξαναγράψει ο Παπανδρέου ήταν για χρόνια ο αγαπημένος των καθεστωτικών ΜΜΕ και των μεγαλοδιαπλεκόμενων ολιγαρχών που συνήθως ελέγχουν τα τελευταία,της αριστεράς, του Ρωσοκινέζικου άξωνα (κάτι που θέλωντας να κρύψουν κάποια φερέφωνα τον αποκαλούσαν εσκεμμένα φιλοαμερικανό) και των μυστικών υπηρεσιών και που είχε τρομερή αβάντα από όλους αυτούς στην προσπάθειά του να ανέλθει στην πρωθυπουργία, αλλά και αφού έγινε πρωθυπουργός και μέχρι και πολύ πρόσφατα. Να θυμίσω ότι είναι αυτός που ανέβηκε στην εξουσία με τριτοκοσμικά αριστερίστικα συνθήματα και ρητορεία (ανάλογη του πατέρα του), ο ίδιος που είχε άψογες σχέσεις (έως και σε βαθμό υποτέλειας) με τα κόμματα της αριστεράς, που έχει στο απυρόβλητο και την ακροδεξιά (ΛΑΟΣ-Χρυσή Αυγή) και αυτός που μας έφερε τους φασίστες Κινέζους επενδυτές για να εκμεταλλευτούν την κρίση και να αγοράσουν την Ελλάδα κοψοχρονιά, επιβάλοντας τους νεοαποικιακούς τους όρους.
Έχει επίσης δώσει μεγάλη εξουσία και υπουργεία στη φράξια του τριτοκοσμικού αριστερού ΠΑΣΟΚ (ή μήπως οι κύριοι συμβουλάτορές του δεν είναι οι Λαλιώτης,Ραγκούσης,Χρυσοχοϊδης κλπ ;) και έχει υπουργοποήσει τη Μπιρμπίλη του Συνασπισμού και της έχει αναθέσει τη βρώμικη δουλειά της καταστροφής και του σαμποτάζ σε οτιδήποτε έχει απομείνει από επενδύσεις και βιομηχανία σε αυτή τη χώρα, επάνω μάλιστα στη μεγάλη κρίση και την ίδια στιγμή αυτός ο ψευτοαριστερούλης της πλάκας φορολογεί αβάσταχτα τις επιχειρήσεις που γι'αυτόν τον λόγο φεύγουν σιγά,σιγά απ'την Ελλάδα. Είναι επίσης ο ίδιος άνθρωπος που έσφυξε με μεγάλη χαρά το χερί του Ιρανού ναζι δικτάτορα Αχμαντινετζάντ την ώρα που ο πολιτισμένος κόσμος όχι μόνο δεν συζητάει με αυτόν τον φασίστα, αλλά τον απεχθάνεται. Και τέλος είναι ο ίδιος Παπανδρέου που χειρίστηκε ως τώρα με τελείως απατεωνίστικο και προβοκατόρικο τρόπο την οικονομική κρίση, συχνά εκτελόντας Ρώσικες εντολές (θυμηθείτε την προτρπή Μεντβέντεφ για είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ,κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε) και φουντώνοντας ταυτόχρονα έντεχνα το αντιδυτικό και αντιγερμανικό μίσος μέσα στην Ελλάδα. Και φυσικά όλοι ξεχνούν πως πρόκειται για τον γιό του Ρώσου αρχιπράκτορα πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.

Πολύ καλά αριστερά (ή μήπως εθνικοσοσιαλιστικά ;) διαπιστευτήρια λοιπόν για τον Παπανδρέου, κάτι που στην τριτοκοσμική,αναχρονιστική και όλο και περισσότερο εκφασιζόμενη Ελλάδα είναι διαβατήριο για μεγάλη καριέρα...Έτσι είναι προφανές σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πως όσο ο Παπανδρέου έκανε τα κέφια όλων αυτών των αδίστακτων απολάμβανε μεγάλης υποστήριξης και ασυλίας από τα ΜΜΕ που αποδεδειγμένα μπορούν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Αυτή η υποστήριξη συνεχιζόταν και μέχρι πριν λίγο καιρό, μολονότι ο Παπανδρέου με την ηλίθια πολιτική της ακινησίας και των μεσοβέζικων λύσεων και μεταρυθμίσεων οδηγούσε την Ελλάδα στην καταστροφή.
Όμως ξαφνικά πριν λίγο καιρό τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν και όχι μόνο να αβαντάρεται κραυγαλέα η Σαμαρική ΝΔ, αλλά και να πολεμιέται ο Παπανδρέου. Είναι φανερό στους πιο μυημένους της πολιτικής ότι το σάπιο καθεστώς που τόσον καιρό τον υποστήριζε, τώρα θέλει να τον διώξει από την εξουσία επειγόντως και να φέρει τον Σαμαρά. Για αυτό που γράφω σιγουρεύτηκα 100% όταν άκουσα μετά την προχθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών τον Τσίπρα-δηλαδή τον επικεφαλής ενός κόμματος που βρίσκεται στον πυρήνα του ιδιότυπου καθεστότως-να ζητάει ευθέως τη φυγή του Παπανδρέου. Αυτό ο Τσίπρας δεν θα το έκανε ποτέ αν η πανίσχυρη αριστερά δεν είχε αποφασίσει να πιέσει καταστάσεις για να διώξει τον Παπανδρέου και να φέρει τον Σαμαρά. Άραγε γιατί συμβαίνει αυτό; Τι απρόοπτο συνέβη τον τελευταίο καιρό και τα πράγματα άλλαξαν τόσο πολύ προς το χειρότερο για τον Παπαανδρέου ;

Η δική μας εκτίμηση-που πραγματικά πιστεύω ότι δεν πέφτει και πολύ έξω, λόγω της καλής γνώσης που έχω της λειτουργίας της καθεστωτικής πολιτικής πραγματικότητας και των βυζαντινών ραδιουργιών της-είναι ότι το καθεστώς είναι αποφασισμένο να τελειώνει σύντομα με τον Παπανδρέου (αφού πρώτα τον έστειψε σαν λεμονόκουπα και εκμεταλλεύτηκε την πολιτική του ανυπαρξία) και θα χρησιμοποιήσει όλα του τα όπλα για να πετύχει τον βρώμικο στόχο του. Οι λόγοι που οδήγησαν λοιπόν στη ρήξη εκτιμώ πως πρέπει να είναι οι εξής:

1)Το Ελληνικό βαθύ κράτος και ειδικά η αριστερά στην πραγματικότητα επιθυμούν τη δεδομένη στιγμή αναδιάρθρωση του χρέους και με την Ευρωπαϊκή συναίνεση,γι'αυτό και όχι τυχαία αυτή η άποψη έχει γίνει πολύ δημοφιλής τον τελευταίο καιρό στα Ελληνικά ΜΜΕ. Κάτι τέτοιο σημαίνει βέβαια χρεοκοπία της χώρας, που σημαίνει ότι πλέον οι φίλοι τους Κινέζοι και Ρώσοι και οι χώρες δορυφόροι τους θα μπορούν να έρχονται και να αγοράζουν οτιδήποτε πωλείται (γη,ακίνητα,επιχειρήσεις,κρατικούς φορείς κλπ.) σε εξευτελιστηκή τιμή και καθιστώντας την Ελλάδα αποικία τους. Παραδόξως όμως ο Παπανδρέου μετά από ενάμιση χρόνο ακινησίας φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει την ύστατη στιγμή σε πολυπόθητες μεταρρυθμίσεις που προβλέπει το μνημόνιο που θα μπορούσαν υπό προυποθέσεις να σώσουν τη χώρα και να συγκρουστεί με τα συμφέροντα. Δεν είναι τυχαίο ότι πλέον μοιάζει ειλήμμένη απόφαση η μείωση του κράτους, μέσω ιδιοτικοποήσεω,απολύσεων και κατάργησης άχρηστων δημόσιων οργανισμών. Στο στόχαστρο μάλιστα έχουν μπει και οι μέχρι τώρα ανέγγιχτες ΔΕΗ,ΟΠΑΠ και ίσως και οι ΔΕΚΟ. Γι'αυτό και ο Παπανδρέου ζητάει τώρα πολιτική συναίνεση για να σωθεί η χώρα και γι'αυτό τα 4 καθεστωτικά κόμματα (αλλά και ένα κομμάτι του ίδιου του ΠΑΣΟΚ) δεν του τη δίνουν.Μόλις σήμερα μάλιστα μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δήλωσε απογοητευμένος από τη στάση των άλλων κομμάτων και πως αν δεν τον στηρίξουν θα προχωρήσει μόνος του για να σώσει τη χώρα. Αν όμως εφαρμοστεί το μνημόνιο από τον Παπανδρέου και αποφευχθεί τελικά η αναδιάρθρωση, τότε θα χαθεί οριστικά και το μεγάλο και δεδηλωμένο όνειρο της αριστεράς που είναι η κρατικοποίηση των τραπεζών και η συμμετοχή της σε ένα τέτοιο μεγάλο "φαγοπότι", κάτι που θα γίνει σχεδόν σίγουρα σε περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους. Να λοιπόν ένας ακόμα λόγος που η αριστερά επιθυμεί αναδιάρθρωση και όχι μεταρρυθμίσεις που θα σώσουν τη χώρα (πέρα φυσικά από το ξεβώλεμα των διακομματικών κρατικοδίαιτων τεμπέληδων,παρασίτων συνδικαλιστών και άλλων). Αυτός είναι και ο σοβαρότερος λόγος της ρύξης του καθεστώτος με τον Παπανδρέου,ο οποίος δεν τους ακούει πλέον,αλλά όχι και ο μοναδικός.

2)Η άρνηση του Παπανδρέου στις εκκλήσεις των συμβουλατόρων του και άλλων καθεστωτικών για να κάνει εκλογές μέχρι τον περασμένο Απρίλιο φαίνεται ότι εκνεύρισε το καθεστώς. Κάτι τέτοιο θα έδινε την ευκαιρία στα δύο κομματικά επιτελεία να εκκαθαρίσουν τους αντικαθεστωτικούς από τις λίστες των υποψηφίων, καθώς οι εκλογές θα γίνονταν με λίστα. Επίσης έτσι πιθανότατα θα πετούσαν και έξω απ'τη βουλή τη Δημοκρατική Συμμαχία της Μπακογιάννη που δεν τη θέλουν μέσα για να μην σπάσει το πεντακομματικό καθεστώς και αυτό ίσως να γινόταν διότι αυτό το νέο κόμμα δεν είναι ακόμα έτοιμο για εκλογική αναμέτρηση.

3)Η άρνηση του Παπανδρέου στην αμυντική-γεωστρατιγική συμμαχία που του πρότεινε πρόσφατα ο Πούτιν, κάτι που είναι θανάσιμο αμάρτημα για το καθεστώς. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που πολεμόνται κόμματα και αρχηγοί τους επειδή ήταν φιλοδυτικοί ή όχι αρκετά Ρωσόφιλοι ή Σοβιετικόφιλοι. Φυσικά ο Παπανδρέου μια χαρά εξυπηρετούσε ως τώρα τα συμφέροντα Ρωσίας και Κίνας και ούτε είναι φιλοδυτικός, αλλά να που παραδόξως έχει ο καιρός γυρίσματα και αυτό κάποιοι δεν του το συγχωρούν.

4)Το θέμα Πάγκαλου με το οποίο έχουμε ξανασχοληθεί,καθώς ο Παπανδρέου δεν ακούει τις παραινέσεις της αριστεράς (αυτή είναι κυρίως που τον μισεί γιατί την ξεσκεπάζει), αλλά και της ΝΔ να τον αποπέμψει ευθέως ή μέσω ανασχηματισμού και έτσι το καθεστώς είναι πολύ ενοχλημένο.

5)Τέλος το σχετικό φρένο που προσπαθεί να βάλει στούς ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,ενισχύοντας σηματικά τον ρόλο του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο δημόσιο,έχει επίσης ενοχλήσει τα επιτελεία των άλλων τεσσάρων κομμάτων-και όχι μόνο- που βλέπουν εκνευρισμένοι το φαγοπότι των ημετέρων να στερεύει, αλλά και ενός κομματιού του ίδιου του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο έχει ενοχλήσει και η αδράνεια και κωλυσιεργεία της κυβέρνησης σε ότι αφορά κάποιες κρατικοφασιστικές επενδύσεις του Ιρανόφιλου Κατάρ στην Ελλάδα που οδηγούνται προς ματαίωση.

Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι υπάρχει σοβαρή ρήξη του πολιτικού καθεστώτος με τον Παπανδρέου και ότι ζούμε ήδη ένα ιδιότυπο πολιτικό και δημοσιογραφικό πραξικόπημα,καθώς το Ελληνικό βαθύ κράτος και η Ρωσία επιθυμούν ανοιχτά πια την πτώση του Παπανδρέου που πλέον κάνει του κεφαλιού του και τον ερχομό του αρχιδιαπλεκόμενου Σαμαρά που τον έχουν σίγουρο.Βέβαια ο Παπανδρέου δεν έγινε ξαφνικά κανένας δημοκράτης και ήδη έχει κάνει ζημιά στη χώρα μας με τις ανοησίες του και φυσικά θεωρώ και αμφίβολο το κατά πόσο θα αντέξει στις πιέσεις και θα κάνει σωστά αυτά που ξεκινάει για να σωθεί η χώρα ή θα υποκύψει για να παραμείνει στην εξουσία. Εμείς πάντως θα τον στηρίζουμε μόνο αν βλέπουμε ότι συνεχίζει να είναι σε δρόμο σύγκρουσης-έστω και δειλής-με το κατεστημένο και ότι προσπαθεί να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και αυτό διότι-παρότι του έχω σούρει πoλλά απ'αυτό το blog-προέχει η σωτηρία της χώρας που βρίσκεται ένα βήμα πριν την άβυσσο.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με όλο το σεβασμό στην άποψή σου (δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι έχω δίκιο εγώ κι όχι εσύ) νομίζω τα εξής:

1. Ο Παπανδρέου είναι πολύ πιο στρατηγικά ρωσόδουλος απ' ό,τι ο σωβινιστής ρωσόφιλος Σαμαράς. Φυσικά η ακροδεξιά, κλασσική συντήρηση σε μείγμα με λαϊκισμό που αποπνέει ο Σαμαράς είναι πιο απεχθής στους φιλελεύθερους (και στους δημοκράτες γενικά) απ' ό,τι το πιο "σύγχρονο" προφίλ του Παπανδρέου. Ωστόσο ακριβώς γι' αυτό ο Παπανδρέου είναι πιο στρατηγικά επικίνδυνος: γιατί είναι στη μορφή τόσο "Αμερικάνος" και "δυτικός", που είναι πολύ πιο δύσκολο να πείσεις το λαό ότι είναι σοσιαλφασίστας και χαφιές, κρυφοσύντροφος της Παπαρήγα και του Αλαβάνου.
Συν τοις άλλοις, παρά την αθλιότητα του μέσου στελέχους της ΝΔ, που για μια βουλευτική καριερούλα δέχεται να ταπεινώνεται παίζοντας το "αντιμνημόνιο" χωρίς να το πιστεύει στα σοβαρά, η ΝΔ είναι σαφώς πιο δυτικόστροφο - ευρωπαϊκό κόμμα σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, που έχει μέσα του πολλή αντιευρωπαϊκή και κρατικογραφειοκρατική - εθνικιστική καμαρίλα (ΔΕΚΟτζήδες), που συμμαχεί με τους ρωσόδουλους που της εκχώρησαν την εξουσία στις ΔΕΚΟ και στο κράτος για να συντηρήσει τα προνόμιά της.
Καμία δημοκρατική ή αναπτυξιακή στροφή δεν έχει κάνει ο Παπανδρέου! Έχει 156 βουλευτές, αν ήταν δυτικός και αναπτυξιακός θα τσάκιζε τη Μπιρμπίλη και το Χρυσοχοϊδη, θα απελευθέρωνε τις επενδύσεις και θα ξεβράκωνε τη ΝΔ, αναγκάζοντας μεγάλο μέρος των βουλευτών της ΝΔ, μπροστά στην αποφασιστικότητά του, να συγκρουστεί με την ακροδεξιά - φιλοσοσιαλφασιστική πλατφόρμα του αντιμνημόνιου. Θα γελοιοποιούσε το Σαμαρά σε 5 λεφτά.
Το ίδιο και ο Σαμαράς. Σήμερα πέταξε μια σποντίτσα για τη Μπιρμπίλη, λέει κάποια σωστά για τους φόρους, ψιθυρίζει ανάπτυξη, ενώ αν ήταν πατριώτης θα μπορούσε σε τρία λεφτά να είχε καταγγείλει το όργιο του σαμποτάζ της κυβέρνησης Παπανδρέου, κηρύσσοντάς της πόλεμο. Αυτός αντίθετα, αφού λέει για ξεκάρφωμα αυτά, στη συνέχεια εκθειάζει τους αγαναχτισμένους, καλύπτωντάς τους με την "ακομμάτιστη" - εθνική ομπρέλλα, που τόσο αρέσει σε όλους τους ακροδεξιούς (κάτω τα κόμματα - πρώτα το "εθνος").

Η δε ΔΗΣΥ της Μπακογιάννη για επενδύσεις, κουβέντα γιοκ. Εντάξει, μείωση του κράτους, το είπαμε. Αν δεν απελευθερωθούν οι επενδύσεις, οι απολυμένοι του δημόσιου και ο λαός γενικά που θα δουλέψει;; Θα πάμε σε ανεργία 30%;;

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Δεν διαφωνώ σε τίποτα απο αυτά που λες για τον Παπανδρέου.Φυσικά και δεν έγινε εν μία νυκτί δημοκράτης και φιλοαναπτυξιακός.Απλά εκτιμώ ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήταν τόσο υπάκουος και καλό παιδί στο καθεστώς (τουλάχιστον σε ορισμένα θέματα που αναφέρω αναλυτικά)με αποτελέσμα αυτοί-που έχουν πλέον αποθρασυνθεί τελείως-να μεθοδεύουν τώρα την ανατροπή του και τον ερχομό του Σαμαρά που φαντάζομαι ότι θα είναι τόσο υποτελής στη Μόσχα και τους ανθρώπους της, όσο και ο Καραμανλής..

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Όσο για το γιατί δεν τους ακούει πλέον τυφλά ο Παπανδρέου δεν μπορώ να το ξέρω.Ίσως να ακούει πλέον άλλους συμβουλάτορες και αυλικούς από αυτούς που άκουγε μέχρι τώρα και από τους οποίους κατευθυνόταν,σαν μαργιονέτα και αδαής που είναι...

Asfalistis είπε...

Φίλε Αντισυμβατικέ αν και έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό, επανέρχομαι στους σχολιασμούς που σου κάνω πιο δρυμής αλλά και καλοπροαίρετος.
Κατ' αρχήν θέλω να σχολιάσω το "Γιωργάκη" τον λέω έτσι γιατί ακόμη δεν έχει γίνει Γιώργος και δεν νομίζω οτι θα γίνει ποτέ αφού ο άνθρωπος βρίσκεται αλλού. Δεν λέω οτι δεν έχει καλές προθέσεις θέλει να κάνει κάτι, αλλά νοητικά βρίσκεται πολύ χαμηλά.
Για ποιούς συμβουλάτορες μιλάς? είναι οι ίδιοι που τον συμβουλεύουν αλλά ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει. Δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα τίποτε βρίσκεται σε άλλο πλανήντη. Αφού μας έκαψε αφού το πρώτο 6μηνο της διακυβέρνησής του έκανε αυτά που έπρεπε τώρα θα είχαμε πολύ μικρότερο πρόβλημα.
Αν δεν ήταν καλό παιδί και τώρα του τη φυλάνε δεν το έκανε γιατί προσπάθησε να κάνει καλό στην Ελλάδα, του ξέφυγε δεν το κατάλαβε ότι δεν ήταν καλό παιδί. Ξέρεις τι ....άτιμο παιδί είναι αυτό??????
Ξέρεις τι τσαχπίνικο που είναι ??? μέχρι και αλυσίδες ποδηλάτων ξέρει να αλλάζει.
Όλο σκανταλιές κάνει και όλο το μαλώνουν ενώ δεν φταίει το παιδί, άλλοι του τα λένε αλλά αυτός δεν τα καταλαβαίνει.΄"Του βάζουν δύσκολα αφού" Κάπως έτσι το λένε στην Ελλάδα και δεν μπορεί να κάνει πλήρη μετάφραση στα Αμερικάνικα και όλο μπερδεύεται το ατιμούλικο!!!!
Αντισυμβατικέ, Ξέρεις τι πανυγήρια έκαναν στο Καστρί ο μπαμπάς Ανδρέας όταν ήταν 10 ετών? Τότε ο Αντρέας πήρε την καραμπίνα και έριχνε πιστολιές στο αέρα. Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι στο Καστρί βραδιάτικα και είπαν τι συμβαίνει? Ψάχνωντας οι κάτοικοι έμαθαν ότι ο πρωτότοκος Γιωργάκης μίλησε!!! και ξέρεις τι είπε ? Προ - πο. Όλοι τότε έμεινα ικανοποιημένοι, αφου η μαμά Margaret είπε εκείνο το ιστορικό "Εγινα νύφη πρωθυποθργού, θα γίνω σύζυγος πρωθυπουργού και στο τέλος θα γίνω και μητέρα πρωθυπουργού" Είδες πρόβλεψη η Margaret? Τότε ήταν που είχε βγει το Προ - πο και είχε πιασει 13άρι. Εμείς τι πιάσαμε? ασε δεν το λέω γιατί μπορεί και να σε κλείσουν οπότε θα χάσουμε τέτοιο περιφερόμενο θίασο Το "Γιωργάκη πρωθυπουργό" . Τι κρίμα που έχει πεθάνει και ο Ψαθάς, ξέρεις τι επιθεωρήσεις θα έγραφε?
Πάντως αν λέω αν, του την κάνουν του Γιωργάκη και χάσει τις εκλογές, τότε ειλικρινά πίστεψέ με θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ (αν το διάβαζε ο Γιωργάκης αυτό το μαύρο δάκρυ θα νόμιζε οτι οι μαύροι βγάζουν μαύρα δάκρυα) εν πάσει περιπτώσει θα κλαίμε διότι δεν θα μπορούμε να γελάμε!!! Με ποιόν θα γελάμε τότε? Θα μπορούσες να μου απαντήσεις "μα, θα γελάμε με τον ...εθνοφασίστα Σαμαρά, όπως τον λες. Μα αυτός είναι Καλαματιανός ! Μασάνε ταραμά οι κατσίκες στην Καλαμάτα?
Αντε γειά χαρά τώρα. Ελπίζω ο κόσμος που θα το διαβάσει να διασκάδαση λιγάκι.
Να συμπληρώσω και κάτι δικό μου. Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το πρώτο μου βιβλίο. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Καλή μου επιτυχία και όσοι πιστοί προσέλθετε να το αγοράσετε.
Ευχαριστώ
Αντώνης

NikosX είπε...

+++ se kapoia --- se kapoia alla!

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια λένε και οι καμμένοι της ΟΑΚΕ.
Μάλλον τα ίδια πίνετε.

Dimitris D είπε...

Ο Καραμανλής ήταν κακός πρωθυπουργός με αντικειμενικά κριτήρια - αλλά ήταν ό καλύτερος που πέρασε από την Ελλάδα (τουλάχστον απο το '81 και μετά) - Ο ΓΑΠ κατάφερε σε 1μιση χρόνο να διπλασιάσει το χρέος της Ελλάδας, και δεν έκανε καμιά πρόοδο - όχι μονο δεν ηθελε να κάνει κάτι, έχει άλλες επιδιώξεις - οχι μονο ανόητος, είναι και ανήθικος - με όλη τη σημασία της λέξης....
Σκεφτείτε μόνο τι έχουν κάνει στην Ελλάδα 3 γενιές Παπανδρέου (σκεφτείτε αντικειμενικά....)

Ανώνυμος είπε...

...τί πίνετε;;;

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ DIMITRI D
Φίλε Δημήτρη,
Ο Γιωργάκης ανόητος ?
Ο Γιωργάκης ανήθικος?
Δεν του γράφεις όμως τι σημαίνει ανήθικος και ανόητος. Μήπως δεν ξέρεις καλά Αγγλικά? Ε, τότε πως θα τα καταλάβει αυτά το παιντί ?
Εχουμε πρωθυπουργό ευφυέστατο !!!!!
πως τον κατηγορείτε έτσι? Δρν διαβάσατε πιο πάνω τον asfalistis ?

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ