Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Να δυναμώσουν κι’άλλο οι αντιστάσεις κόντρα στον αριστερό-δεξιό φασισμό !

Κι’ενώ η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή και ο λαός της τα βγάζει πέρα όλο και δυσκολότερα, κάποιοι αδίστακτοι πολιτικοί αλήτες που ορίζουν τις τύχες τις χώρας εδώ και χρόνια συνέλαβαν πριν λίγο καιρό ένα πρωτοφανούς αθλιότητας σχέδιο για να εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίσης προς όφελος αυτών και των αφεντικών τους.

Αυτό (το εμπνεύστηκαν κυρίως ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον φίλο τους Σαμαρά και ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ) ήταν η αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας (ουσιαστικά δηλαδή χρεοκοπία),ώστε να έρθουν την κατάλληλη στιγμή οι φίλοι τους Ρώσοι και Κινέζοι και να μας αγοράσουν σε εξευτελιστική τιμή, αλλά και για να εθνικοποιηθούν οι τράπεζες, κάτι που είναι δηλωμένα το μεγάλο όνειρο της αριστεράς (ώστε να μπουν και αυτοί στο φαγοπότι που θα ακολουθήσει) και στη συνέχεια η άνοδος του- αγαπημένου παιδιού του βαθέως κράτους και της διαπλοκής-εθνοφασίστα Σαμαρά στην εξουσία που δεν θα έχει χρεωθεί καμία ευθύνη για το χάος που θα παραλάβει…Ωστόσο αυτοί οι αδίστακτοι παλιάνθρωποι συνάντησαν ευτυχώς απρόοπτα προβλήματα στην υλοποίηση του σχεδίου τους που θα έριχνε τη χώρα στη δυστυχία και στην ανέχεια. Το βασικότερο ήταν ότι το πρώην αγαπημένο του παιδί Γιωργάκης Παπανδρέου είχε για κάποιον λόγο αρχίσει πλέον να μην τους υπακούει τυφλά σε μια σειρά από ζητήματα. Το σημαντικότερο από αυτά ήταν πως άρχισε να προχωράει δειλά,δειλά κάποιες από τις περιβόητες μεταρρυθμίσεις που μπορούν υπό προϋποθέσεις να σώσουν τη χώρα από τη πτώχευση και την αναδιάρθρωση. Έτσι μπήκε ταχύτατα (από τους μηχανισμούς του βαθέως κράτους) σε εφαρμογή το σχέδιο ανατροπής του Παπανδρέου που έγινε ξαφνικά από αγαπημένο παιδί των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και μεγάλος πολιτικός, ανίκανος να κυβερνήσει και το «μαύρο πρόβατο» της Ελλάδας ! Τα ίδια ΜΜΕ προπαγάνδιζαν λοιπόν την πτώση του Παπανδρέου και υμνούσαν τον Σαμαρά, ενώ και τα κατευθυνόμενα γκάλοπ άρχισαν να δίνουν εκλογικό προβάδισμα στη ΝΔ. Για να πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση φτιάχτηκε και το περιβόητο καθεστωτικό κίνημα των αγανακτισμένων *το οποίο είχε μάλιστα προαναγγείλει πριν λίγο καιρό ο καραγκιόζης Αλαβάνος, μιλώντας για μια Ελληνική πλατεία Ταχρίρ (!!) και που ήταν τόσο πολύ επαναστατικό που το αγαπούσαν και το αποθέωναν τα καθεστωτικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ !

Θα ακολουθούσε μία κυβέρνηση υποτιθέμενης εθνικής ενότητας που θα έκανε και θα χρεωνόταν τη βρώμικη δουλειά της χρεοκοπίας (πιθανότατα με πρωθυπουργό τον 85χρονο καθεστωτικό σωβινιστή Κωστή Στεφανόπουλο, όπως πρότειναν δημοσίως και τα τσιράκια του καθεστώτος Χατζηνικολάου και Καρατζαφέρης) και στη συνέχεια εκλογές που θα έφερναν τον Σαμαρά στην εξουσία επάνω στα συντρίμμια της Ελλάδας. Τελικά τα σχέδιά τους ναυάγησαν λόγω κάποιων αδέξιων και ηλίθιων χειρισμών της Σαμαρικής ΝΔ, καθώς και της συσπείρωσης μεγάλου μέρους των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αφύπνισαν τον αδαή Παπανδρέου όταν αυτός ήταν έτοιμος να πέσει στην παγίδα του Σαμαρά που ήθελε να εκμεταλλευτεί τις εκλήσεις για συναίνεση για να κάνει ένα ιδιότυπο πραξικόπημα και να φέρει αυτήν την περιβόητη κυβέρνηση «εθνικής ενότητας». Αλλά το βαθύ κράτος δεν παραιτήθηκε και την άλλη μέρα έριξε στο παιχνίδι τον καιροσκόπο Βενιζέλο με τους βουλευτές που ελέγχει απειλώντας να μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Τελικά ο Βενιζέλος υποχώρησε παίρνοντας ως αντάλλαγμα τη θέση του υπουργού οικονομικών και την ανέλιξή του πλέον ως έναν άτυπο πρωθυπουργό επισκιάζοντας τον έτσι κι’αλλιώς πολιτικά ανύπαρκτο Παπανδρέου. Ο τυχοδιώκτης Βενιζέλος εκτιμούμε ότι επιδιώκει μέσω αυτής της θέσης να ηρωοποιηθεί γλιτώνοντας προσωρινά τη χώρα από την οριστική πτώχευση.
Το πανίσχυρο καθεστώς και πάλι δεν παραιτήθηκε και έπαιξε και το χαρτί της μη ψήφισης του μεσοπρόθεσμου ώστε να οδηγηθούμε σε πτώχευση γι’αυτό και έβαλαν τους «αγανακτισμένους» να απειλούν βουλευτές για να μην το ψηφίσουν, γι’αυτό και εκείνη την ημέρα προσπάθησαν τραμπούκικα να εμποδίσουν τους βουλευτές να πάνε στη βουλή για να ψηφίσουν, κάτι που τελικά απέτυχε. Τελικά μέσα στο ΠΑΣΟΚ πρυτάνευσε η λογική ή έστω ο κομματικός «πατριωτισμός» κόντρα στον λαϊκισμό και βλέποντας τελικά το καθεστώς ότι χάνει το παιχνίδι, ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε στο παιχνίδι και το τελευταίο του χαρτί τους κουκουλοφόρους, ώστε μέσω του μπάχαλου να πιέσει καταστάσεις μέσα στην Ελλάδα και να φοβίσει και την Ευρωπαϊκή ένωση που επιμένει ότι πρέπει να σωθεί η Ελλάδα. Τότε ξεσκεπάστηκε και το δήθεν φιλειρηνικό κίνημα των αγανακτισμένων (στο οποίο σημειωτέων συμμετείχαν μαζί με αριστερούς και μέλη της εθνικοσοσιαλιστικής «Σπίθας» και ανοιχτοί φασίστες όπως αυτοί του «Μαύρου Κρίνου») ,αφού δεν είναι μόνο ότι ανέχτηκε τις βιαιότητες των κουκουλοφόρων, αλλά-κάτι που δεν είναι καθόλου γνωστό-συμμετείχαν και απλοί διαδηλωτές μέλη τους (μη κουκουλοφόροι) σε αυτές τις βιαιότητες προβοκάροντας την αστυνομία η οποία αντέδρασε εναντίον όλων αυτών με δακρυγόνα και κλομπς. Τελικά οι πολιτικοί αλήτες όχι μόνο απέτυχαν και πάλι στα σχέδιά τους, αλλά αυτή ήταν και η αρχή του τέλους του κινήματος των δήθεν αγανακτισμένων (που προηγουμένως είχε γίνει σε αρκετούς αρκετά αντιληπτή η βρώμικη και φασίζουσα γραμμή του, αλλά που έκανε και το μοιραίο λάθος να συγκεντρώνεται καθημερινά για να μπορεί να πιέζει καταστάσεις, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να βαρεθεί) που από τότε ουσιαστικά έσβησε, αφού όλοι οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι που συμμετείχαν του γύρισαν την πλάτη. Εξ’αιτία της ήττας τους οι «αγανακτισμένοι» ξέσπασαν αμέσως μετά στις γνωστές τραμπούκικες ενέργειες τυφλού μίσους και φανατισμού εναντίον κυρίως στοχευμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Βλέπουμε λοιπόν ότι μέσα στον πολιτικό κόσμο (και ειδικά στα δύο μεγάλα κόμματα, παρότι οι ηγεσίες τους είναι σάπιες) υπάρχουν ακόμα αντιστάσεις και σχετικά υγιείς δυνάμεις κόντρα στους θιασώτες του εκφασισμού της πολιτικής ζωής και της καταστροφής της χώρας. Αυτό γίνεται φανερό και από το γεγονός ότι όλο και πληθαίνουν οι βουλευτές μέσα στο ΠΑΣΟΚ που καταδικάζουν τις τραμπούκικες επιθέσεις των δήθεν αγανακτισμένων σε στοχευμένους πολιτικούς και τολμούν και να κατονομάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητή τους, κάτι που αρνούνται επιδεικτικά να κάνουν οι Παπανδρέου-Βενιζέλος. Ενώ βρέθηκαν και κάποιοι λίγοι βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ που τόλμησαν να πουν το προφανές, ότι δηλαδή και η Σαμαρική ΝΔ ποντάρει στη χρεοκοπία της χώρας. Εκτιμούμε ότι και η ΝΔ δεν θα μπορέσει να κρατήσει την ενότητά της (καθώς και εκεί υπάρχει μερίδα που αντιστέκεται στο λαϊκισμό) και σύντομα θα έχουμε παρατράγουδα που θα φέρουν προ εκπλήξεων τον λαϊκιστή δικτατορίσκο Σαμαρά. Η Έλσα Παπαδημητρίου ήταν στην ουσία η πρώτη προειδοποίηση μετά από καιρό…Εκτός αυτού αποδεικνύεται ότι και μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ακόμα αντιστάσεις και ότι μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού δεν είναι τόσο «πρόβατα» και αδαείς όσο τον νομίζουν για να ακολουθούν τυφλά τα κατευθυνόμενα κινήματα «αγανακτισμένων» του καθεστώτος. Αυτό φάνηκε και στις προ ενός μήνα πορείες των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ όπου η προσέλευση ήταν αρκετά μικρή παρά την προπαγάνδα, αλλά και σε ανάλογες εκδηλώσεις στο κοντινό παρελθόν. Αυτές οι αντιστάσεις πρέπει να δυναμώσουν κι’άλλο στην κοινωνία και στην πολιτική και να αποκαλύπτονται χωρίς έλεος στον Ελληνικό λαό οι απατεώνες και προβοκάτορες. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος αυτού του blog.


Τέλος να σημειώσουμε ότι κάποιοι πολιτικοί αλήτες και τσαρλατάνοι δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα από τους βρώμικους στόχους τους. Ακόμα και τώρα κάνουν ότι περνά απ’το χέρι τους για να πτωχεύσει η χώρα ή τουλάχιστον να διατηρείται σε ημιχρεοκοπημένη κατάσταση όπως τώρα και να αποτυγχάνουν όλα τα πλάνα διάσωσής της για να μπορεί η Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο να απειλεί την Ευρώπαϊκή ένωση με ντόμινο χρεοκοπίας και να την διασπά οικονομικά και πολιτικά όπως θέλει δεδηλωμένα η αριστερά. Γι’αυτόν ακριβώς το σκοπό χρησιμοποιούν και την απεργία των ταξιτζήδων, ώστε να πληγεί ανεπανόρθωτα ο τουρισμός σε μία κρισιμότατη περίοδο για την Ελληνική οικονομία. Πρόκειται για αθλιότητες που καλλιεργούνται αποδεδειγμένα από την κλίκα Σαμαρά-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και μερίδας του αριστερού-συνδικαλιστικού ΠΑΣΟΚ και είναι η συνέχεια των προηγούμενων σαμποταριστικών ενεργειών του ΚΚΕ. Φυσικά αν ήμασταν στοιχειωδώς σοβαρή χώρα αυτή η αλητεία των ταξιτζήδων να κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια θα είχε καταλήξει σε παρέμβαση της αστυνομίας και σύλληψη των εμπνευστών της, αλλά δυστυχώς σε αυτή τη χώρα η αλητεία είναι καθεστώς…


* ΥΣ. Ενδεικτικό του χαμηλότατου επιπέδου κάποιων εκ των “αγανακτισμένων” είναι ένα γελοίο υποκείμενο και χυδαίος υβριστής που ανήκε στο σκληρό πυρήνα του κινήματος και υπέγραφε σε αυτό το blog ως paulinho, ανοιχτά υπέρ των τραμπουκισμών κατά των πολιτικών, υπέρ της κατάργησης των κομμάτων στο όνομα κάποιας «άμεσης δημοκρατίας» που δεν ήξερε καν τι ακριβώς είναι και που εφαρμόζεται (!!!), κωλογλύφτης του Σαμαρά (καθώς στήριζε τα κατευθυνόμενα συνθήματα των «αγανακτισμένων» υπέρ της πτώσης της κυβέρνησης) και υποστηρικτής λαϊκίστικων μικροαστικών συνθημάτων περί δημοψηφισμάτων, κατάργησης του καπιταλισμού και αλλαγής του πολιτεύματος που δήθεν ευθύνονται για τα προβλήματά μας…

3 σχόλια:

cummulus είπε...

Ρέ φίλε, λές ὅτι στό μπλόγκ σου δέν θέλεις ὑβριστικά σχόλια, ἀλλά στό κείμενο σου συνεχῶς βρίζεις.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ποιόν βρίζω εγώ ρε μάγκα ? Πλάκα μου κάνεις ? Ξέρεις τι σημαίνει βρισιά ? Άλλο σκληρή πένα και άλλο βρισιά.

cummulus είπε...

Mάλιστα!. Βαφτίζεις τίς βρισιές σου "σκληρή πένα" καί τελείωσες. "Ωραῖος εἶσαι..."μάγκα"....