Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Το ΚΚΕ έστειλε το ΠΑΜΕ στο στόμα του…ΣΥΡΙΖΑ !!

Πάντα αναρωτιόμουν σε τι άλλες ακρότητες και προβοκάτσιες μπορούν να φτάσουν αυτά τα δύο κόμματα της θεωρούμενης άκρας αριστεράς ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και όλοι οι συνεργάτες και συνοδοιπόροι τους μέσα στο βαθύ κράτος και τελικά πήρα την πιο αποστομωτική απάντηση πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια των περιβόητων διαδηλώσεων όπου δυστυχώς είχαμε και νεκρό. Ομολογώ ότι σκέφτηκα και μελέτησα τα δεδομένα πολύ προσεκτικά πριν γράψω αυτό το άρθρο γιατί δεν θέλω να γράψω τίποτα ανεύθυνα για ένα τόσο σοβαρό θέμα κάτι που δεν συνηθίζω, έτσι πρέπει να εξετάσουμε τα δεδομένα πολύ προσεκτικά.


1ο δεδομένο: Ότι το ΠΑΜΕ (που είναι στην πραγματικότητα τάγματα εφόδου για την εξυπηρέτηση στόχων) κατευθύνεται από το ΚΚΕ και επισήμως και ότι οι κουκουλοφόροι κατευθύνονται ιδεολογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ συν κάποιες μικρότερες οργανώσεις τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μην μου πει κανένας το αντίθετο για τους κουκουλοφόρους διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που σε ανάλογα έκτροπα ρίχνει την κύρια ευθύνη στην αστυνομία την οποία λέει ότι θεωρεί δύναμη καταστολής του λαού και το ίδιο κόμμα ήταν που δικαιολογούσε ή θεώρησε απλή παράπλευρη απώλεια το κάψιμο της Αθήνας τον Δεκέμβρη του 2008, λόγω της «αγανάκτησης» του λαού και αρνήθηκε να το καταδικάσει ευθέως και έγκαιρα. Και ήταν φυσικά η «Αυγή» η δική του εφημερίδα που έβγαλε λίγο αργότερα ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες από τα γεγονότα της ντροπής τα οποία και επικροτούσε ανοιχτά. Να σταματήσουν λοιπόν τα παραμύθια των διάφορων δημοσιογραφίσκων και κονδυλοφόρων ότι πρόκειται για παρακρατικούς όργανο των κυβερνήσεων που θέλουν τάχα να αμαυρώνουν το λαϊκό κίνημα και να ματαιώνουν λαϊκές συγκεντρώσεις. Αυτές οι ανοησίες απευθύνονται μόνο σε αδαείς και ανεγκέφαλους και λέγονται μαζικά στα καθεστωτικά ΜΜΕ εκ του πονηρού προς πλύση εγκεφάλου.

2ο δεδομένο: Έχει μεγάλη σημασία να τονιστεί η εδώ και λίγα χρόνια συμμαχία όλων των άκρων σε ένα ενιαίο φασιστικό συνεχές ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ,Χρυσή Αυγή,Σπίθα του Μίκη,Μαύρος Κρίνος και άλλοι. Ψήγματα αυτής της ιδιότυπης συμμαχίας εντοπίζουμε και επισημαίνουμε κατά καιρούς, αλλά επί της ουσίας αυτή επισημοποιήθηκε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούνιο όταν όλοι αυτοί ενώθηκαν και διαδήλωναν μαζί στο όνομα του κινήματος των αγανακτισμένων που οργάνωσε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ για να ανατρέψει τον Παπανδρέου και να φέρει κυβέρνηση συμμαχίας και το οποίο παρουσιάστηκε ως ακομμάτιστο ακριβώς για να μπορέσει να τους ενώσει όλους. Και αν λάβουμε ως δεδομένο ότι οι κουκουλοφόροι κατευθύνονται ιδεολογικά απ’τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πιστέψει κανένας έξυπνος άνθρωπος ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συγκρουστεί ποτέ αυθόρμητα με το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ ; Αφού όλοι ξέρουμε ότι και οι όποιες διαφωνίες τους είναι για μάτια του κόσμου και πως ο μοναδικός λόγος που αυτοί δεν είναι ένα κόμμα είναι ότι συμφέρει καλύτερα τη Ρωσία να ελέγχει ένα κόμμα παραπάνω, παρά ένα ενιαίο ΚΚΕ.
Στη διάρκεια δε των πρόσφατων απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων όλοι αυτοί οι εξτρεμιστές παρουσιάστηκαν και πάλι ενωμένοι (παραδόξως ακόμα και το ΠΑΜΕ) εκτός από τη συγκεκριμένη ημέρα των επεισοδίων με τους κουκουλοφόρους όταν το ΠΑΜΕ για κάποιον περίεργο ρόλο αυτονομήθηκε και πάλι. Γιατί άραγε το ΠΑΜΕ το έκανε αυτό και έσπασε ξαφνικά τη συμμαχία ;

3ο δεδομένο:
Όσον αφορά την ίδια τη συγκέντρωση και τα επεισόδια το πράγμα βρωμάει ακόμα περισσότερο. Το εκπληκτικό εδώ είναι ότι η αστυνομία ήταν απλός θεατής και είχε αφήσει το ΠΑΜΕ να αναλάβει τον ρόλο του περιφρουρητή της βουλής πράγμα πρωτοφανές. Πως συμφώνησε η αστυνομία να γίνει ένα τέτοιο αίσχος και να αναγάγει τους χθεσινούς τραμπούκους του ΠΑΜΕ σε εγγυητές της δημόσιας τάξης ; Kαι γιατί το ΠΑΜΕ θέλησε και επεδίωξε να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο που δεν τον είχε ποτέ στο παρελθόν και όταν μάλιστα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί μπούκα στη βουλή και θα γίνουν επεισόδια ; Σύμφωνα δε με δημοσίευμα της «καθημερινής» τα ΜΑΤ θέλησαν να παρέμβουν μόνο όταν άρχισαν να ξεσπούν τα επεισόδια και τότε τους ζητήθηκε επισταμένως από τους επικεφαλής του ΠΑΜΕ να μην επέμβουν στις συμπλοκές !! Σύμφωνα επίσης με όσα είπε ο Πάγκαλος στον Πρετεντέρη το ΠΑΜΕ αρνήθηκε-πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια-οποιαδήποτε αστυνομική προστασία και μάλιστα σε μία ατμόσφαιρα που όπως είπαμε ήξεραν ότι μύριζε μπαρούτι !
Την ίδια στιγμή όλος ο υπόλοιπος φασιστικός πυρήνας των ακραίων που περιγράφουμε με επικεφαλής των ΣΥΡΙΖΑ (πολιτικό προστάτη των κουκουλοφόρων) ήταν ενωμένος σε έναν όχλο και όπως αναμενόταν μέσα από αυτούς ξεπήδησαν και οι «γνωστοί,άγνωστοι» και ξεκίνησαν την επίθεση στο ΠΑΜΕ. Σημαντικό εδώ να σημειώσουμε ότι ο ενωμένος πυρήνας των ακραίων όχι μόνο δεν περιφρούρησε τη διαδήλωσή του, αλλά και δεν αντέδρασε στο παραμικρό όταν οι κουκουλοφόροι ξεκίνησαν την επίθεση στο ΠΑΜΕ σαν να ήθελαν την επίθεση.

Ας κάνουμε λοιπόν ένα ρεζουμέ…Τι έχουμε εκεί ; Ένα ΠΑΜΕ που αποφασίζει ακατανόητα να αποσπαστεί εκείνη την ημέρα από τους συνοδοιπόρους του, που αρνείται οποιαδήποτε αστυνομική προστασία και που ακόμα πιο ακατανόητα αποφασίζει να υποκαταστήσει την αστυνομία και να αναλάβει την περιφρούρηση της βουλής τη στιγμή που αναμένονται επεισόδια και ακόμη και όταν ξεκινούν τα επεισόδια συμβουλεύει την αστυνομία να μην παρέμβει…Απ’την άλλη ο ενωμένος φασιστικός όχλος υπό τον ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ανενόχλητους τους κουκουλοφόρους να ξεπηδήσουν από μέσα τους και να επιτεθούν στο ΠΑΜΕ. Η δε αστυνομία δεν μπορεί να μην είχε άνωθεν εντολές από το βαθύ κράτος για να αφήσει στο ΠΑΜΕ την περιφρούρηση της βουλής και ακόμα και όταν αποφασίζει να παρέμβει το ΠΑΜΕ αρνείται να προστατευτεί…
Τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει ένας έξυπνος και υποψιασμένος άνθρωπος από όλα αυτά ειδικά όταν γνωρίζει τη φασίζουσα και προβοκατόρικη φύση αυτών των δυνάμεων ; Πολύ απλά ότι επρόκειτο για μια κακά σκηνοθετημένη προβοκάτσια και πως όλη αυτή η συμμαχία ακροδεξιών και ακροαριστερών δυνάμεων στην οποία μετείχε και το ΚΚΕ-απ’την οποία όμως απέσυρε το ΠΑΜΕ δολίως την κατάλληλη στιγμή-επεδίωξε και πέτυχε τα επεισόδια ΠΑΜΕ-κουκουλοφόρων. Θα μου πείτε τώρα «μα καλά ΠΑΜΕ και κουκουλοφόροι πήγαν εθελοντικά για να σκοτωθούν» ; Σαφώς και όχι γιατί οι μεν κουκουλοφόροι είναι ζόμπι και πιθανότητα υπό την επήρεια ναρκωτικών που απλά πήγαν να εκτελέσουν την αποστολή της επίθεσης στη βουλή διαλύοντας όποιον και αν είχαν απέναντί τους και απλά τους διευκόλυναν οι ενωμένοι εξτρεμιστές, τα δε αφελή μέλη του ΠΑΜΕ προφανώς πίστευαν ότι πηγαίνουν απλά να διαδηλώσουν για τα υποτιθέμενα δίκια τους και όπως φαίνεται μόνο οι επικεφαλής τους πρέπει να γνώριζαν ότι πάνε σε αποστολή αυτοκτονίας…Το κακό είναι ότι κανείς από αυτούς δεν υπολόγιζε ότι θα έχουμε και νεκρό (ο οποίος πέθανε προφανώς από την ταραχή του) και φυσικά ο άνθρωπος αυτός έχασε τη ζωή του για τα πιστεύω του, χωρίς να υποψιάζεται ότι το ίδιο το κόμμα του τον στέλνει εκεί σαν πρόβατο επί σφαγή. Ίσως το ΚΚΕ να τον θεωρεί απλά παράπλευρη απώλεια και ας φωνάζει τώρα υποκριτικά…

Ένα άλλο ερώτημα είναι το πώς η αστυνομία αποφάσισε να αποσυρθεί και να αναθέσει τη δουλειά της περιφρούρησης στο ΠΑΜΕ από τη στιγμή που τα κόμματα της αριστεράς δεν είναι ακόμα ισχυρά μέσα στην αστυνομία, ενώ και ο Παπουτσής δεν είναι καθεστωτικός Πασόκος. Εδώ εκτιμούμε ότι αυτή η βρομοδουλειά πρέπει να έγινε από τους κλασσικούς φαιούς φασίστες Χρυσή Αυγή,Μαύρος Κρίνος,Αυτόνομοι εθνικιστές που είναι γνωστό πως έχουν διασυνδέσεις με ένα εκφασισμένο κομμάτι της αστυνομίας,έστω κι’αν δεν συμμετείχαν και οι 3 αυτοί στις διαδηλώσεις για να μην εκτεθούν στους δικούς τους ως συνοδοιπόροι της αριστεράς.

Βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι για ποιο λόγο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ κλπ. να επιδιώξουν μια τέτοια σύγκρουση. Η απάντηση μπορεί να είναι κάλλιστα για να ηρωοποιηθεί το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ (το οποίο μην ξεχνάμε ότι τελευταία έχει γίνει μισητό σε πολύ κόσμο, λόγω των διαφόρων τραμπουκισμών του και το σαμποτάζ που κάνει στον τουρισμό) στα μάτια του κόσμου. Μην ξεχνάμε ότι πιθανώς να πλησιάζουν και εκλογές και το ΚΚΕ χρειάζεται τώρα όσο ποτέ άλλοτε μια σημαντική αύξηση των ποσοστών του,διότι ετοιμάζεται για την τελική μπούκα και άλωση του αστικού κράτους σε ότι δεν ελέγχει ακόμα από αυτό, δηλαδή στρατό, αστυνομία, υπό προϋποθέσεις και τράπεζες,αλλα και περαιτέρω ενδυνάμωση του στην εκπαίδευση για να πολεμήσουν εκεί οι τραμπούκοι της αριστεράς τη γενικά φιλοαναπτυξιακή Διαμαντοπούλου. Σε αυτά τα πλαίσια εκτιμούμε ότι υπάγονται και τα προχθεσινά γεγονότα. Για του λόγου το αληθές και καθόλου τυχαία πολλοί πολιτικοί από τα υπόλοιπα κόμματα και ο τύπος (ειδικά τα κανάλια-πλην του μη καθεστωτικού Σκαϊ- με πρώτο όπως πάντα τον σιχαμερό Χατζηνικολάου) συντονίστηκαν πάραυτα στην ίδια καθεστωτική γραμμή πως δηλαδή «το ηρωικό ΠΑΜΕ που περιφρουρεί πολύ καλά τις πορείες του απέκρουσε ηρωικά τους κουκουλοφόρους που προσπάθησαν να αμαυρώσουν την…υπέροχη συγκέντρωση του λαού που διαμαρτυρόταν κατά της κυβέρνησης» και πως «οι κουκουλοφόροι είναι προβοκάτορες βαλτοί από το ίδιο το κράτος για να διαλύουν τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις»…Τα ίδια ακριβώς- καθόλου τυχαία-τα είπε αργότερα και η ίδια η Παπαρήγα χωρίς φυσικά να φέρει καμία απόδειξη και ούτε και πρόκειται να φέρει ποτέ. Τι γελοιότητες (!) καθώς μάλιστα έγινε σκοπίμως ελάχιστα γνωστό στον τύπο ότι τελικά συνελήφθησαν γύρω στους 12 κουκουλοφόρους (που μάλιστα δεν ήταν περιθωριακοί, αλλά πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας) οι οποίοι και δεν φάνηκε πουθενά να έχουν την παραμικρή σχέση ούτε με το κράτος, ούτε με το ΠΑΣΟΚ, ούτε την αστυνομία ! Μένει βέβαια η αστυνομία και η δικαιοσύνη να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να αποκαλυφθεί που ανήκουν ιδεολογικά και από πού καθοδηγούνται, αλλά πολύ αμφιβάλλω… Και φυσικά ελάχιστοι άνθρωποι αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν η αστυνομία να αποσύρεται και να την υποκαθιστά το ΠΑΜΕ. Και τέλος αφού οι κουκουλοφόροι είναι του κράτους γιατί όλα τα διαπλεκόμενα,αλλά και φυλοκυβερνητικά κανάλια υμνούν τις συγκεντρώσεις και το ΠΑΜΕ και βρίζουν τους κουκουλοφόρους ως προβοκάτορες που θέλουν να διαλύσουν το...λαϊκό κίνημα,όπως και η Παπαρήγα; Πόσο λογικό είναι αυτό ; Επίσης η Παπαρήγα κατείγγειλε υποκριτικά-προφανώς για ξεκάρφωμα-κάποιους από τους ακραίους συνοδοιπόρους της στις περιβόητες συγκεντρώσεις, όπως το ΛΑΟΣ (Κακό που θα πάθει ο Καρατζαφέρης αφού τόσα χρόνια η αριστερά τον "γλύφει"...) και εξ'απαλών ονύχων τον ΣΥΡΙΖΑ,ως δήθεν εχθρούς του ΚΚΕ που ευθύνονται για τα επεισόδια...

Να λοιπόν πως συμπληρώνεται τώρα το παζλ της προβοκάτσιας και το βέβαιο είναι ότι οι φαιοί και κόκκινοι φασίστες κάθε είδους ετοιμάζουν τη μεγάλη τους αντεπίθεση για την άλωση και αφαίμαξη της Ελλάδας και υποδούλωση της στον Ρωσοκινέζικο άξονα και είναι πλέον τόσο αποφασισμένοι που δεν διστάζουν να θυσιάζουν και ανθρώπινες ζωές. Στο χέρι μας είναι να συσπειρωθούμε όλες οι υγιείς δυνάμεις για να τους εμποδίσουμε. Έχει αποδειχθεί ότι αυτοί είναι ισχυροί,αλλά όχι ανίκητοι. Και όπως πολύ σωστά γράφει σε άρθρο του εδώ http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=9661 ο Τάκης Μίχας αυτό το σκηνικό με ΠΑΜΕ και κουκουλοφόρους θύμισε τη δημοκρατία της Βαϊμάρης του μεσοπολέμου και τη σύγκρουση των SS με τα SA !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Σκαϊ να είναι μη καθεστωτικός αλλά πάλι ΜΑΛΑΚΙΕΣ δείχνουν κι εκεί. Έχουν μοιράσει APPLE tablets σε όλες τις γκόμενες και τις έχουν βάλει να μιλάνε για (καταστροφική για την Ελλάδα) πράσινη ανάπτυξη για να το παίζουν προχωρημένες.
Έχουν γεμίσει το πρόγραμμα με ξένες εκπομπές τύπου “The Dog Whisperer”.
Το να προωθούν συνεχώς τον ευρωπαϊσμό έχει γίνει αυτοσκοπός για αυτούς και για αυτό το λόγο εκπομπές σαν του Παπαχελά είναι κάτι μεταξύ χασμουρητού και ξεράσματος (OK στην Ευρώπη είμαστε αλλά σε λίγο ο Παπαχελάς και οι άλλοι εκεί μέσα θα φορέσουν και λευκό περουκίνι σαν αυτά τον προηγούμενων αιώνων και έτσι κι αλλιώς ούτε όλα τα προβλήματά μας θα λύσει η Ευρώπη ούτε φιλελεύθερη μοιάζει να είναι).
Η μόνη που αξίζει νομίζω πραγματικά εκεί μέσα είναι η Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία από ότι βλέπω δεν κωλώνει να μιλήσει για θέματα και με τρόπο, που αντιτίθενται στην πολιτική γραμμή του σταθμού (βλέπε λαθρομετανάστευση) και έχει κάνει ρεζίλι τον Παπανδρέου (αν και αυτή δεν νομίζω να έχει πει τίποτα για την απάτη των ECO NEWS).
Και γενικά εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να δω τηλεόραση πια. Πραγματικά και εκπομπές με βυζιά και μπούτια να κάτσεις να δεις, πάλι θα ακούσεις κάτι σχετικό με τις καλές παλιές εποχές του Ανδρέα Παπανδρέου (είτε είναι STAR, είτε ΑΛΦΑ, είτε ΑΛΤΕΡ, είτε ANT1).
Και ο Πρετεντέρης από ότι βλέπω δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν έγινε αθλητικός παρουσιαστής. Απορώ πως εσείς κάθεστε και ασχολείστε με τη TV.
Και κάτι τελευταίο με τις εκπομπές που πρωταγωνιστεί ο Πάγκαλος (ειδικά αυτές του Σκαϊ). Όσο αισχροί κι αν είναι οι άλλοι πολιτικοί είναι ηλίθιο να κάνεις εκπομπές για να δείξεις μόνο και μόνο ότι η εικόνα του Πάγκαλου δεν είναι αυτή που παρουσιάζεται συνήθως από τα διάφορα κανάλια πληροφόρησης. Στο σημείο αυτό ασχολείσαι με τη χώρα, και όχι αν ο Πάγκαλος είναι καλός ή κακός.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Φίλε δεν έχεις και άδικο γι'αυτά που λες για την τηλεόραση,ακόμα και για τις εκπομπές για βυζιά και μπούτια.Φαντάσου ότι την ημέρα των επεισοδίων έβλεπα το μεσημέρι στο star Νικολλέτα Ράλλη για οφθαλμόλουτρο και μέχρι και εκεί έλεγαν για δήθεν προβοκάτορες παρακρατικούς κουκουλοφόρους που και καλά ήθελαν να διαλύσουν τις...μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις.