Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Όχι στο ευρωομόλογο των προβοκατόρων και στην αντιγερμανική προπαγάνδα !










Όπως έχουμε επισημάνει ξανά-και συνήθως δικαιωνόμαστε-το Ελληνικό αντιδυτικό βαθύ κράτος και τα πιόνια του προσπαθούν να χρησιμοποιούν την Ελληνική χρεοκοπία ως εργαλείο καταστροφής όλης της ευρωζώνης και της Ε.Ε. Η Ελληνική φανατική διακομματική απαίτηση για έκδοση ευρωομολόγων κινείται αναμφισβήτητα μέσα σε αυτά τα πλαίσια.

Έτσι οι αριστεροκίνητοι Έλληνες προβοκάτορες πολιτικοί αποδεικνύεται ότι έχουν πετύχει με τις διάφορες ραδιουργίες και προβοκάτσιες τους να φέρουν την ευρωζώνη εκεί που επιθυμούν ΚΚΕδες και Συριζαίιοι, δηλαδή στα όρια της κατάρρευσης ! Αυτό συμβαίνει διότι μέσα στην ευρωζώνη υπήρξε και υπάρχει ακόμα μια μπαταχτσίδικη και προβοκατόρικη Ελλάδα που εξαιτίας της η κρίση χρέους εξαπλώνεται σαν μεταστατικός καρκίνος την ώρα μάλιστα που η Ευρώπη ότι είχε αρχίσει να συνέρχεται από τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008.

Τι ακριβώς σημαίνει όμως στην πραγματικότητα αυτό το ευρωομόλογο και γιατί το επιδιώκει η Ελλάδα ; Σημαίνει επιγραμματικά ότι όλες οι χώρες της ευρωζώνης θα μπορούν να δανείζονται με το ίδιο επιτόκιο ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασης και πιστοληπτικής ικανότητας τους, ακόμα και αν έχουν ανύπαρκτη δημοσιονομική πειθαρχία. Με λίγα λόγια λοιπόν πχ.οι πλούσιες Γερμανία και Φινλανδία θα δανείζονται με το ίδιο επιτόκιο με τη χρεοκοπημένη Ελλάδα ή την καταχρεωμένη Ιταλία κλπ.και στην ουσία δίνεται το ελεύθερο στις «προβληματικές» χώρες να συνεχίσουν να είναι όσο δημοσιονομικά απείθαρχες θέλουν, αλλά να συνεχίσουν να δανείζονται φτηνό χρήμα χωρίς πρόβλημα (κάτι που έφερε και τη χρεοκοπία της Ελλάδας).Με λίγα λόγια όλα τα χρέη και τα ελλείμματα των «προβληματικών» χωρών θα μοιράζονται σε όλη την ευρωζώνη και στα κράτη της και πέρα από το κατάφορα άδικο και ανεδαφικό του πράγματος αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μακροχρόνια υποτίμηση και ευτελισμό του ευρώ και κατ’επέκταση την οικονομική και πολιτική διάσπαση της Ε.Ε. Να λοιπόν δύο αρχικοί λόγοι για τους οποίους το Ελληνικό αντιευρωπαϊκό καθεστώς επιδιώκει και επιθυμεί τόσο σφοδρά την έκδοση ευρωομολόγων. Αλλά ο τρίτος και κυριότερος λόγος είναι ότι αυτά τα ευρωομόλογα θα τα αγοράσουν κυρίως χώρες που έχουν πλεονάσματα και αυτές θα είναι λογικά η Κίνα και δευτερευόντως η Ρωσία. Έτσι η Ε.Ε. θα εξαρτηθεί πολιτικά από αυτές τις δύο ανερχόμενες φασιστικές υπερδυνάμεις (τις οποίες φυσικά το Ελληνικό κατεστημένο αγαπάει πολύ…) και δεν θα μπορεί να σηκώσει ανάστημα σε κανένα θέμα σε αυτές τις δύο χώρες που θα μπορούν να περνούν άνετα την όλο και πιο φασίζουσα και ιμπεριαλιστική πολιτική τους. Αυτό είναι με λίγα λόγια το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν με το ευρωομόλογο οι Σαμαράδες, οι Βενιζέλοι, οι αριστεροί,οι Καρατζαφέρηδες και οι λοιποί αντιευρωπαίοι προβοκάτορες.

Ευτυχώς μέσα στην Ε.Ε. αντιστέκονται ακόμα αρκετοί άνθρωποι στο ευρωομόλογο, αν και υπάρχει και μία μειοψηφία ανοήτων που το προτείνει. Σε αυτούς αντιστέκεται κυρίως η Γερμανία και οι βόρειοι σύμμαχοί της με την Μέρκελ και δευτερευόντως η Γαλλία που ευτυχώς πήρε με το μέρος της και τη νέα Ιταλική κυβέρνηση. Μάλιστα το όχι της Γερμανίας γίνεται ακόμα πιο βροντερό από τη στιγμή που προσφάτως οι δυνάμεις που συγκυβερνούν με την Μέρκελ απείλησαν ότι αν δεχθεί το ευρωομόλογο θα διαλύσουν την κυβέρνηση συνεργασίας, έτσι η Μέρκελ έθεσε το «όχι» ως κόκκινη γραμμή της Γερμανίας και μετά απ’όλα αυτά το πιθανότερο είναι να γκρεμιστούν τα σχέδια των προβοκατόρων που βρίσκονται πίσω από την-στην πραγματικότητα- αριστεροκίνητη πολιτική της χρεοκοπημένης Ελλάδας για την αποδυνάμωση της Ε.Ε. Βεβαίως δεν παύει η κατάσταση να είναι πολύ κρίσιμη καθώς δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος διάλυσης όλης της ευρωζώνης και όπως έχουμε ξαναπεί-και δικαιωθήκαμε- στη διατήρηση αυτής της αναταραχής στις αγορές οφείλετο και η απόφαση Παπανδρέου για δημοψήφισμα, αλλά και η ακατανόητη άρνηση του Ρωσόφιλου προβοκάτορα Σαμαρά να υπογράψει για τη δανειακή σύμβαση. Οι ηγέτες της Ε.Ε. βρέθηκαν λοιπόν πανικόβλητοι προ ημερών να βλέπουν το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα να τρίζει και την ίδια στιγμή η Ελλάδα και μία μερίδα της Ε.Ε. και του Ευρωπαϊκού τύπου να πιέζουν αφόρητα για να πετύχουν το περιβόητο ευρωομόλογο. Παρόλες τις πιέσεις και την αναταραχή η Μέρκελ επέμεινε στη γραμμή κατά του ευρωομόλογου. Την ίδια στιγμή τα Ελληνικά ΜΜΕ-που ως γνωστόν κατευθύνονται από τα κόμματα- με απύθμενο θράσος άρπαξαν την ευκαιρία να φουντώσουν και πάλι το αντιγερμανικό μένος, δείχνοντας την «κακιά» Γερμανία και τη Μέρκελ ως κύρια υπεύθυνη για την επερχόμενη διάλυση της ευρωζώνης. Δηλαδή η χρεοκοπημένη και αναξιόπιστη Ελλάδα που, κατά γενική ομολογία, εξαιτίας της έχει δημιουργηθεί αυτή η θλιβερή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα έχει το θράσος να κατηγορεί άλλους για το χάος που δημιούργησε !! Αυτό θα πει θράσος !!!

Αυτό το κάνουν συστηματικά για να χτυπήσουν και να συκοφαντήσουν την καρδιά της Ευρωζώνης που είναι η δημοκρατική Γερμανία, αλλά το μένος τους για τη Γερμανία φουντώνει όλο και περισσότερο όσο αυτή αντιστέκεται στα ευρωομόλογα λέγοντας ότι η Μέρκελ είναι αυτή που φταίει για το πρόβλημα, διότι δεν παίρνει άμεσα δραστικές αποφάσεις για να ηρεμήσει τις αγορές και αυτές οι αποφάσεις είναι γι’αυτούς το ευρωομόλογο-πολλοί το λένε ανοιχτά, ενώ άλλοι το υπονοούν-ή ακόμα και το κόψιμο χρήματος, δηλαδή η εγκατάλειψη του σκληρού Ευρώ. Να λοιπόν γιατί τα Ελληνικά ΜΜΕ ξιφουλκούν τόσο πολύ κατά της Γερμανίας και της Μέρκελ που ακόμα επιμένει να αρνείται τη λαίλαπα που λέγεται ευρωομόλογα και που τόσο επιθυμεί το Ελληνικό βαθύ κράτος για να κάνει κακό σε όλη την ευρωζώνη. Παρουσιάζεται δηλαδή το φαινόμενο οι πραγματικοί σαμποταριστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι η Ελλάδα να κατηγορούν τους Γερμανούς ότι και καλά την διαλύουν αυτοί !

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι πρέπει να σωθεί οπωσδήποτε η ευρωζώνη και φυσικά απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας το ευρωομόλογο, αλλά και την εγκατάλειψη του σκληρού ευρώ, μέσω της έκδοσης χρήματος, αφού ως φιλελεύθεροι είμαστε και ιδεολογικά αντίθετοι σε κάτι τέτοιο και πιστεύουμε ότι η καλύτερη λύση που μπορεί να δοθεί στην κρίση χρέους της Ευρώπης είναι κατά πρώτον να σωθεί με κάθε δυνατό τρόπο η Ιταλία και να καθιερωθεί αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία, αφήνοντας τις αγορές να ρυθμιστούν από μόνες τους γι’αυτό και θα λέγαμε ότι γενικά το δίδυμο Μέρκελ-Σαρκοζί είναι τώρα σε καλό δρόμο. Βέβαια στην πραγματικότητα μια άλλη αποδοτική λύση θα ήταν και το άμεσο ξωπέταγμα της Ελλάδας από το ευρώ,αλλά σίγουρα αυτό θα ήταν ολέθριο για τον Ελληνικό λαό όσο και αν το υποστηρίζουν τώρα οι προβοκάτορες των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: