Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Έλεος...μαζέψτε τον παλαβό !!


Στο προηγούμενο άρθρο λέγαμε ότι ο αδίστακτος τυχοδιώκτης Αντώνης Σαμαράς (θαυμάστε τον στη photo με συνωμοτικό ύφος τύπου Μολότοφ και Χότζα...) προπαγανδίζει ότι δεν θα υπογράψει τη συμφωνία της 26ης Οκτώβρη διότι είναι ένας εχθρός της δημοκρατικής Ευρώπης και προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να δημιουργεί αναταραχή στις αγορές και κατά συνέπεια σε όλη την Ε.Ε. και να βυθίζει το ευρώ και αυτό φυσικά συνέβαινε όσο διατηρείτο η αβεβαιότητα στο θέμα της Ελλάδας.

Αυτό το θέλει ο Σαμαράς και όλο το αντιδυτικό και μεγαλοδιαπλεκόμενο βαθύ κράτος που βρίσκεται από πίσω του για να δημιουργηθεί ένα καταστροφικό ντόμινο μέσα στην Ε.Ε
.(που ήδη είναι σχετικά ορατό) και έτσι να γίνει ζημιά σε όλη την ευρωζώνη. Κατ’επέκταση, οι Σαμαράδες και λοιποί προβοκάτορες τα κάνουν όλα αυτά για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο που είναι να αναγκάσουν την πανικόβλητη από όλα αυτά Ε.Ε. να υποκύψει και να εκδώσει ευρωομόλογο και ήδη κάποιοι αφελείς ή και τυχοδιώκτες μέσα στην κομισιόν (Γιούνκερ,Μπαρόζο κλπ.) το προτείνουν, αλλά ευτυχώς αντιστέκεται ακόμα σθεναρά η δύναμη σταθερότητας που λέγεται Γερμανία (γι’αυτό και το εδώ σάπιο καθεστώς την βρίζει) και κάποιες άλλες χώρες. Το ευρωομόλογο το θέλουν οι εχθροί της Ε.Ε. γιατί έτσι θα ευτελιστεί το ευρώ, θα διασπαστεί οικονομικά και πολιτικά η Ε.Ε. και θα γίνει πολιτικά όμηρος αυτών των κρατών που θα τα αγοράζουν που θα είναι κυρίως η Κίνα (που έχει πολύ μεγάλα πλεονάσματα) αλλά και η Ρωσία, δηλαδή ακριβώς οι δύο δυνάμεις που έχουν τρελά όνειρα για παγκόσμια κυριαρχία.Και είναι αυτές ακριβώς οι δυνάμεις που υπηρετεί ο Σαμαράς και οι συν αυτόν…Ο Σαμαράς υπήρξε στο παρελθόν δηλωμένος εχθρός της δύσης και-αν και σήμερα δεν τον παίρνει να το δηλώσει ευθέως- αυτό ακριβώς πρεσβεύουν και σήμερα όλα τα παπαγαλάκια και φερέφωνά του (άρα και αυτός), τύπου Μανώλη,Κρανιδιώτη Τράγκα, Κουρή, Τ.Κουίκ, εφημερίδα «δημοκρατία» κλπ. Και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαία η φανατική διακομματική και πανδημοσιογραφική Ελληνική γραμμή υπέρ του ευρωομολόγου και της υποτιθέμενης λανθασμένης πολιτικής που ακολουθεί η Ε.Ε. όσο δεν τα εκδίδει.
Όλα λοιπόν εξηγούνται και όποιος έχει παρακολουθήσει προσεκτικά αυτό το blog διαπιστώνει ότι η γραμμή μας είναι συνεπής και πάντοτε επιβεβαιώνεται. Εκτός αυτού βέβαια ο Σαμαράς επέμενε στο να μην υπογράφει και για λόγους ψηφοθηρίας και λαϊκής κατανάλωσης, απευθυνόμενος-με αυτές τις λαϊκίστικες και πατριδοκάπηλες κορώνες του περί υποταγής και εθνικής αξιοπρέπειας-στα πιο χαμηλού επιπέδου και κομπλεξικά στοιχεία της Ελληνικής κοινωνίας.

Τελικά ο Σαμαράς έκανε-όπως αναμενόταν-μια μεγαλειώδη «κωλοτούμπα» και έστειλε μια επιστολή στην κομισιόν, όπου δηλώνει πως δέχεται όλες τις πολιτικές που απορρέουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτώβρη (εκτός από την βαριά φορολογία)…Έτσι ξαφνικά πήγαν περίπατο όλες οι εθνικοπατριωτικές κορώνες και τσάμπα μαγκιές. Αυτό το έκανε διότι πρώτον συνειδητοποίησε ότι η Ε.Ε. δεν μπλοφάρει και πως ότι λέει το εννοεί και φυσικά δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να χρεωθεί προεκλογικά το χάος που θα ακολουθούσε αν δεν δινόταν η έκτη δόση και δεύτερον διότι είδε ότι η Ε.Ε. άρχισε επιτέλους να συζητάει σοβαρά το αγαπημένο του ευρωομόλογο…Ενδεικτικό για το περί τίνος πολιτικού απατεώνα πρόκειται είναι ότι μετά από αυτήν την επιστολή είναι προφανές ότι πηγαίνει περίπατο όλη η αντιμνημονιακή πολιτική στην οποία στηρίχθηκε η προπαγάνδα του όλον αυτόν τον καιρό. Και είναι χαρακτηριστικό πως και το φασιστοειδές Φ.Κρανιδιώτης, αλλά και ο γλοιωδέστατος λαϊκιστής Μανώλης επέμεναν και χθες, ως οι πιο σκληροπυρηνικοί Σαμαρικοί, μέχρι τελευταία στιγμή πως ο Σαμαράς δεν υπογράφει και δεν υποτάσσεται στους κακούς «Ευρωπαίους» που μας ταπεινώνουν και σήμερα βέβαια «ξεβρακώθηκαν»…Επιπλέον είναι και χαρακτηριστικότατο παράδειγμα της σαπίλας των κομμάτων της αριστεράς (ακόμα και του σαφώς πιο μετριπαθούς Κουβέλη) ότι τάχθηκαν ανοιχτά στο πλευρό του Σαμαρά, όσο αυτός δημαγωγούσε για την υπογραφή και έπαιζε με τις τύχες της χώρας.
Σήμερα βέβαια οι Σαμαρικοί και όλα τα τσιράκια τους προσπάθησαν να τα μαζέψουν και να κάνουν το άσπρο μαύρο, λέγοντας ότι ο «Μέγας» Αντώνης δεν υποτάχθηκε και πως απλά έστειλε την ίδια επιστολή που έστειλε και στο Ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα. Όμως ακόμα και αυτό είναι ψέματα διότι σε εκείνη την επιστολή αμφισβητούσε ανοιχτά την πολιτική που απορρέει από την 26ης Οκτώβρη (στην ουσία μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο),μιλώντας για συνολική αλλαγή πολιτικής, κάτι που ανησύχησε αρκετά την Ε.Ε. Τώρα όμως δέχθηκε σχεδόν τα πάντα και δεσμεύθηκε ότι θα τα εφαρμόσει ακόμα και αν γίνει μελλοντικά πρωθυπουργός. Αλλά όσο κι’αν αυτοί οι γελοίοι τύποι χτυπιούνται για να διαψεύσουν τα αυτονόητα, είναι γεγονός ότι αυτή η Σαμαρική τακτική της μη υπογραφής και των ψευτοπαλικαρισμών του γυρίζει «μπούμερανγκ», καθώς μετά την υποχώρησή του δεν βρίσκει υποστηρικτές ούτε καν στους σκληροπυρηνικούς πρωτόγονους Ελληναράδες που έλεγαν «Αντώνη Ελληνάρα μην υποκύπτεις,μην υπογράφεις», καθώς όλοι αυτοί οι ανόητοι νοιώθουν ότι πλέον τους πρόδωσε ! Μια ματιά σε διάφορα πολιτικά blogs και forum θα σας πείσει για του λόγου το αληθές…Αυτό λοιπόν πιστεύω ότι θα τον βλάψει και προεκλογικά.

Γενικά τον Σαμαρά υποστηρίζουν και ψηφίζουν πλέον μόνο σκληροί δεξιοί και χαμηλού πνευματικού επιπέδου και μικροαστικά στοιχεία της Ελληνικής κοινωνίας. Είχαμε προβλέψει δε σε ανύποπτο χρόνο ότι η Σαμαρική Ν.Δ. δεν θα αντέξει για πολύ αυτήν επίπλαστη ενότητα και πως θα έχουμε αναταράξεις και όντως μετά τα τελευταία γεγονότα με Καμμένο,Κυρ.Μητσοτάκη και Χατζηγάκη φαίνεται να βγαίνουμε αληθινοί. Ο τελευταίος είπε το προφανές πως μέσα στη Ν.Δ. υπάρχουν ακόμα ακροδεξιά σταγονίδια (με πρώτον φυσικά τον ίδιο τον Σαμαρά) και διαγράφηκε μέσα σε ένα απόγευμα. Το ωραίο εδώ είναι ότι αυτές οι κουβέντες δεν πήγαιναν για τον Σαμαρά, αλλά μαλλον για τον Καμμένο(!), αλλά φαίνεται ότι ο Αντώνακης έχει τη μύγα και μυγιάζεται γι’αυτό και αντέδρασε έτσι ! Πιστεύω δε ότι μπορεί να έχουμε και συνέχεια στις αναταράξεις γιατί δύσκολα θα ανεχθεί όλη η πολιτική βάση της Ν.Δ.(που φυσικά δεν εξέλεξε η ίδια τον Σαμαρά, ούτε και τον συμπαθούσε ποτέ ιδιαίτερα) έναν λαϊκιστή ακροδεξιό, πρώην αποστάτη και δικτάτορίζοντα μέσα σε ένα γενικά πολυσυλλεκτικό κόμμα, όπου υπάρχει και ένα γενικά υγιές φιλελεύθερο και φιλοδυτικό κομμάτι. Αν αυτό το κομμάτι δείξει επιτέλους χαρακτήρα και αντιδράσει θα έχουμε προσεχώς πολλά «γλέντια» μέσα στη Ν.Δ., αλλά και εκλογικές εκπληξούλες. Λίγη υπομονή και μπορεί να δούμε πολλά ευχάριστα απρόοπτα για αυτό το όργανο της Ελληνικής και διεθνούς διαπλοκής που λέγεται Σαμαράς

ΥΣ:Πιο πάνω λέμε ότι κάποιοι "κάφροι" σκληροπυρηνικοί "Ελληναράδες" που είχαν πιστέψει στις λαϊκίστικες κορώνες του Σαμαρά περί μη υποταγής στους ξένους, τώρα νοιώθουν προδομένοι από αυτόν...Δείτε λοιπόν,για του λόγου το αληθές, από ένα video που αλίευσα τι λέει τώρα ένας από αυτούς ο Γιώργος Τράγκας που μέχρι πρότινος ήταν και από τους φανατικότερους Σαμαρικούς και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: