Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ένα απέραντο φρενοκομείο... (2 ο μέρος)




ΠΡΟΣΟΧΗ:Το πιο κάτω κείμενο το έγραψα χθες βράδυ πριν ακόμα γίνει γνωστή η απόφαση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα,γι'αυτό και ίσως η ανάλυση και εκτιμισή μου να μην είναι 100% ακριβής (αν και πάλι πολύ σημαντική), αφού η απόφαση αυτή μας αιφνιδίασε όλους και τα γεγονότα μας πρόλαβαν.Αυτό που έχω να πω προς το παρόν είναι πως-σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές μου-πρόκειται για μια πραξικοπηματική και κρισιμότατη για τη χώρα απόφαση που εκπορεύθηκε και βγήκε εσπευσμένα από έναν συρφετό μυστικών υπηρεσιών,ανατολικής προέλευσης επιχειρηματιών,εκδοτών και πολιτικών και επιβλήθηκε στη μαριονέτα που λέγεται Παπανδρέου (ο οποίος μέσα στην ανοησία του πιστεύει ότι έτσι θα εδραιωθεί στην εξουσία και το δέχθηκε) από την κλίκα Βενιζέλου-Λαλιώτη-Ραγκούση. Με μία πρόχειρη εκτίμηση πιστεύω ότι ο στόχος πρέπει να είναι να εκβιαστεί έτσι η Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία και δεν υπέκυψε στην έκδοση ευρωομολόγου ή και να καθυστερήσουν οι μεταρυθμίσεις στη χώρα και να ματαιωθούν οι δυτικής προέλευσης επενδύσεις που αναμέναμε στην Ελλάδα.Δεν είναι τυχαίο ότι το όργανο του καθεστώτος Χατζηνικολάου έβγαλε σήμερα το βράδυ στην εκπομπή του έναν καθηγητή από τη Θεσσαλονική, ο οποίος έλεγε ότι πρέπει να εκβιάσουμε την Ευρώπη ! Όπως δεν είναι τυχαίο ότι ο Τσίπρας δήλωσε σε κάποιο κανάλι ότι μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια και γεωστρατιγική συμμαχία απο άλλες δυνάμεις εκτός Ευρώπης !! (εννοώντας φυσικά Ρωσία και Κίνα) Οι μάσκες πέφτουν και οι πράκτορες και ραδιούργοι αποκαλύπτονται μόνοι τους,καθώς το παιχνίδι πλέον χοντραίνει !. Περισσότερα όμως γι'αυτό θα πούμε τις προσεχείς ημέρες που θα έχουμε και περισσότερα στοιχεία...







Ένα σχόλιο για τα αίσχη που είδαμε προχθές στις παρελάσεις... Καταρχήν εμμένω στη θέση πως πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις, καθώς δεν προσφέρουν απολύτων τίποτα στην εθνική μας επέτειο και έχουν γίνει εδώ και χρόνια κέντρο έκφρασης κάθε ακραίου προβοκάτορα και φασιστοειδούς. Προχθές επρόκειτο για αλητείες που οργάνωσε και πάλι το κόμμα τραμπούκων που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ παρέα με ΚΚΕδες, αλλά και κοινούς φασίστες, στα πλαίσια αυτής της ιδιότυπης συμμαχίας που έχουν ξεκινήσει τελευταία οι φαιοί και κόκκινοι φασίστες. Και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ουσιαστικά κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (πλην της Δημ.Συμ. της Μπακογιάννη) δεν καταδίκασε αυτές τις αθλιότητες, αντίθετα στην ουσία τις δικαιολόγησαν και ότι ακόμα και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που τις καταδίκασε δεν το έκανε κεντρικό πολιτικό ζήτημα. Δεν είναι τυχαίο ότι το πιο ακραιφνώς Σαμαρικό κανάλι στην Ελλάδα, το BEST Καλαμάτας υποστήριξε ανοιχτά τους τραμπουκισμούς στην παρέλαση της Καλαμάτας, μέσω κάποιων φερέφωνων ξεφτιλισμένων δημοσιογράφων του, λέγοντας μάλιστα πως «αυτές οι ενέργειες τίμησαν τους προγόνους μας που έπεσαν στο μέτωπο» (!!!), ενώ παρόμοια γραμμή είχε και το φασιστικό Alter.

Φυσικά και δεν υποστηρίζω τους άθλιους πολιτικούς, όμως και από την άλλη ο Ελληνικός λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών για ότι συνέβη στη χώρα του και διατείνομαι πως όλα αυτά είναι κουραδο-μαγκιές που γίνονται από ανθρώπους οι οποίοι στην ψήφο τους (εκεί που πρέπει πραγματικά να επαναστατήσουν) είναι υποτελείς και ανόητοι. Επίσης καμία μειοψηφία κατευθυνόμενων αλητών (παρότι αυτά τα φασιστοειδή παρουσιάζονται ως το σύνολο του… αγανακτισμένου λαού) δεν έχει το δικαίωμα να μας μετατρέπει σε ζούγκλα, πόσο μάλλων όταν οι ενέργειές τους δεν ήταν καθόλου αυθόρμητες όπως παρουσιάζονται, αλλά δόλιες και κατευθυνόμενες. Οι κακοί πολιτικοί πρέπει να τιμωρηθούν μόνο στις εκλογές και κανένας τραμπούκος δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει τον νόμο στα χέρια του.

Φυσικά και τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη χώρα μας ειδικά όταν προέρχεται από τους συγκεκριμένους ακραίους προβοκάτορες και τα επεισόδια είχαν λόγο που έγιναν.Από αυτά που βλέπουμε και ακούμε τις τελευταίες ημέρες από πολιτικούς και δημοσιογράφους υποψιαζόμαστε ότι υπάρχει μέσα στο βαθύ κράτος σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και πως εκεί έχουν τις ρίζες τους και τα προχθεσινά γεγονότα (δεν είναι τυχαίο ότι στοχοποιήθηκαν μόνο πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ) προς άσκηση τρομοκρατίας και πίεσης γι’αυτόν τον σκοπό. Ο λόγος πρέπει να είναι ότι αν κυβερνήσει ο Σαμαράς αναμένεται να είναι πιο υποτακτικός στους ανατολικού τύπου διαπλεκόμενους μεγαλοκαρχαρίες και στον Ρωσοκινέζικο άξονα. Το ΠΑΣΟΚ είναι τώρα διασπασμένο σε φράξιες, ενώ και ο Παπανδρέου δεν ελέγχεται πλέον αρκετά από το καθεστώς. Αντίθετα ο Σαμαράς έχει γίνει απόλυτος δικτάτορας μέσα στη Ν.Δ. και μπορεί να επιβάλλει πιο εύκολα τη γραμμή του και να κάνει τη βρώμικη δουλειά.

Ποια είναι η βρώμικη δουλειά άραγε; Είναι κατά πρώτον ότι οι διακομματικοί προβοκάτορες έχουν τώρα πανικοβληθεί από τις προθέσεις της Ε.Ε. να στείλει εδώ μόνιμους τοποτηρητές που θα προσπαθήσουν να βάλουν τάξη στο Ελληνικό χάος, διότι έτσι κινδυνεύει με διάλυση το ανατολικού τύπου κράτος και κατεστημένο των κομματικών στρατών, συντεχνιών, απατεώνων, τεμπέληδων και παρασίτων που με τόσο…κόπο έχουν φτιάξει στην Ελλάδα και αυτό θέλουν να το εμποδίσουν και έτσι προφανώς πιστεύουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντιταχθεί σε αυτό όσο ο εθνοφασίστας Σαμαράς. Να ένας λόγος που οι διάφοροι δημαγωγοί και λαϊκιστές πολιτικοί και δημοσιογράφοι χαλούν τον κόσμο για την εθνική μας κυριαρχία που υποτίθεται ότι παραβιάζεται. Κατά δεύτερον είναι μία πολύ κρίσιμη περίοδος για τις επενδύσεις, καθώς οι δυτικοί (ειδικά οι Γερμανοί) έχουν την πρόθεση να αρχίσουν να επενδύουν στην Ελλάδα για να τη βοηθήσουν. Όμως-όπως έχουμε ξανατονίσει- στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες συνηθίζεται να παρεμποδίζονται με διάφορους τρόπους επενδύσεις του ντόπιου και δυτικού κεφαλαίου και να ευνοούνται σκανδαλωδώς επενδύσεις που προέρχονται από τη Ρωσία (και τώρα και την Κίνα) και τους εδώ επιχειρηματίες που σχετίζονται με αυτήν και την αριστερά.
Αν λοιπόν αρχίζουν να έρχονται δυτικοί επενδυτές, όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν και να χαλάσει το σχέδιο του βαθέως κράτους για μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο των Ρωσοκινέζων που περιμένουν στη γωνία με τα επιθετικά τους μονοπώλια. Να γιατί οι απατεώνες και δημαγωγοί πολιτικοί καθώς και τα δημοσιογραφικά σκουπίδια και φασιστικά αποβράσματα τύπου Τράγκα και Αυτιά χαλούν τον κόσμο φωνασκώντας λαϊκίστικα και χυδαία περί νέας Γερμανικής κατοχής, Γερμανικής αποικίας, τέταρτου ράιχ κλπ
Με λίγα λόγια όταν αυτοί οι αγύρτες βρίζουν τη δημοκρατική Γερμανία και λαϊκίζουν περί Γερμανικής αποικίας και κατοχής,είναι γιατί στην πραγματικότητα θέλουν την Ελλάδα πραγματικό προτεκτοράτο και βάση των φίλων τους Ρώσων και Κινέζων που είναι σήμερα οι πραγματικοί φασίστες και αποικιοκράτες.
Πιστεύουμε λοιπόν ότι το καθεστώς προτιμά τον τελείως υποτακτικό Σαμαρά στην εξουσία, παρά το διασπασμένο και όχι ολοκληρωτικά ελεγχόμενο από αυτούς ΠΑΣΟΚ και γι’αυτό σύσσωμη η αντιπολίτευση και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της πιέζουν προς τα εκεί και ζητούν ανοιχτά την πτώση της κυβέρνησης και ακριβώς για τον ίδιο λόγο το βαθύ κράτος δημιουργεί και επεισόδια σαν τα προχθεσινά.

Φυσικά εμείς δεν θέλουμε ούτε Σαμαρά στην εξουσία, αλλά ούτε και το ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου-Βενιζέλου το οποίο ομολογουμένως απέτυχε οικτρά να διασώσει τη χώρα η οποία και πτώχευσε και δεν θα στενοχωρηθούμε καθόλου αν το δούμε να καταρρέει. Απλά είναι καθήκον του συγγραφέα να αποκαλύπτει στον κόσμο τις ραδιουργίες που συμβαίνουν μέσα στον πολιτικό κόσμο. Η δική μας θέση είναι-όπως την είχαμε εκφράσει παλιότερα εδώ σε ανύποπτο χρόνο και που φαίνεται να δικαιώνεται- είναι μία κυβέρνηση προοδευτικών προσωπικοτήτων που θα κυβερνήσει μέχρι τις επόμενες εκλογές σε 2 χρόνια.



Το σίγουρο πάντως με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία χώρα απέραντο φρενοκομείο, όπως είχε πει και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά και γκέτο Βυζαντινών ραδιουργιών και δολοπλοκιών. Και αναμφισβήτητα είναι λογικό και αναμενόμενο οι ξένοι (βλέποντας τέτοιου είδους αθλιότητες, τη γενική παρακμή μας ως κοινωνία, αλλά και κάποιους άφρονες να βρίζουν αυτούς που ακόμα μας βοηθούν και από τον οποίων τα λεφτά επιβιώνουμε, Γερμανούς,ΔΝΤ και άλλους) να νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με μία χώρα τρελών και πνευματικά ανάπηρων…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να παίρνω εχθρική θέση προς αυτά που γράφετε κατά καιρούς μπορείτε να πείτε επιγραμματικά τι είδους γερμανικές επενδύσεις έρχονται στην Ελλάδα;
Έγω δεν το έχω ψάξει, αλλά τα μόνα που έχω δει να διαφημίζονται είναι τα Project Helios, ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε να με συγχωρείτε αλλά αυτό πρόκειται για απάτη, ίσως όχι γερμανική κατοχή, αλλά σίγουρα μεγάλη απάτη. Έχοντας διαβάσει δίαφορα blogs, βλέπω ότι η πράσινη ανάπτυξη θα κάνει πιο φτωχή την Ελλάδα και λιγότερο ανταγωνιστική και έχοντας υπόψη όλες τις προηγούμενες ελληνο-γερμανικές συνεργασίες μεγάλου τζίρου στοιχηματίζω ότι ούτε αυτή θα καταλήξει προς όφελός μας.