Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Παντού καθεστωτική σαπίλα !

Σας έλειψε καθόλου ο Χατζηνικολάου ; Μπορεί το φασιστοκάναλο του "alter" να μας άφησε επιτέλους χρόνους και να ξεβρόμισε ο τόπος από τη μπόχα της προπαγάνδας Κουρή, αλλά αυτός συνεχίζει απτόητος στο ραδιόφωνο να κάνει αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή να υπηρετεί με τον δικό του ύπουλο τρόπο το Ελληνικό-ανατολικού τύπου- βαθύ καθεστώς.

Ο λόγος που κάνω αυτήν την ανάρτηση είναι κυρίως για να καταδείξω το πως λειτουργεί το καθεστώς, κατά πρώτον μαγειρεύοντας ουσιαστικά κατά τα συμφέροντά του τις δημοσκοπήσεις και κατά δεύτερον την καθεστωτική φιλοσαμαρική βρωμιά του Χατζηνικολάου. Στο παρακάτω ηχητικό λοιπόν (που «αλιεύσαμε» από το blog http://defrejus.blogspot.com ) ο Χατζηνικολάου φιλοξενεί κάποιον Μαύρο από την εταιρία ΜRB ο οποίος ομολογεί ότι η-γενικά αντικαθεστωτική- Δημοκρατική συμμαχία της Μπακογιάννη είναι,για κάποιον λόγο που αναφέρει, ριγμένη στις δημοσκοπήσεις. Φαντάζομαι πως το πολιτικό καθεστώς, κάποιοι εκδότες, καναλάρχες και τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι δεν θα…στενοχωριόνται και πολύ για το συγκεκριμένο γεγονός και κατ’επέκταση για τα αποτελέσματα που βγάζουν στις δημοσκοπήσεις τους!

Στη συνέχεια δε οι Χατζηνικολάου-Μαύρος εγκαλούν τη Μπακογιάννη γιατί έφυγε από τη Σαμαρική Ν.Δ. Κάποιος βέβαια πρέπει να υπενθυμίσει στο συγκεκριμένο άθυρμα της δημοσιογραφίας και στο φίλο του Μαύρο ότι η Μπακογιάννη δεν έφυγε μόνη της, αλλά την έδιωξε ο-πρώην αποστάτης και νυν αρχηγός - Σαμαράς. Συνεπώς ή ο Νικολάκης έχει πάθει αλτζχάιμερ ή απλά είναι ένα ακόμα δημοσιογραφικό αλαλάζων κύμβαλο του Σαμαρά. Ένα από τα δύο ισχύει σίγουρα !!

Ιδού και το ακουστικό και τα συμπεράσματα δικά σας…


Και κάτι ακόμα για την απάτη των δημοσκοπήσεων. Οι εμπνευστές τους βάζουν μέσα στα κόμματα που αξίζει να καταμετρηθούν λ.χ. το ανύπαρκτο απόκομμα του λαϊκοαριστερίζοντως παλαιοπασόκου Δημαρά (που έχει καθεστωτική γραμμή) και την ίδια στιγμή κρύβουν από αυτές κάποια δημοκρατικά κόμματα που στην πραγματικότητα παρουσιάζουν μεγαλύτερα δημοσκοπικά ποσοστά από τον Δημαρά, όπως είναι η «Ένωση Κεντρώων» και η «Δράση» και έτσι τα κατατάσσουν στα λοιπά κόμματα χωρίς να τα αναφέρουν καθόλου. Αυτή είναι μια δοκιμασμένη φασίζουσα τακτική, ώστε να μην παρακινείται έμμεσα μία μερίδα του κόσμου να ψηφίζει ανεπιθύμητα-αντικαθεστωτικά κόμματα. Πολλοί δε φτάνουν και στο έσχατο σημείο παρακμής να βάζουν στις δημοσκοπήσει «Χρυσή Αυγή» και «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» (!!), προφανώς επειδή αυτά τα φασιστικά κόμματα είναι κομμάτια του ιδιότυπου-σχεδόν εθνικοσοσιαλιστικού- Ελληνικού πολιτικού καθεστώτος.

Μένουμε στις δημοσκοπήσεις όπου πολλοί εντυπωσιάζονται από τα μεγάλα ποσοστά που δίνουν τελευταία οι δημοσκοπήσεις στα κόμματα της αριστεράς. Αυτό συμβαίνει γιατί στην πραγματικότητα πολύς κόσμος είτε δεν απαντά καθόλου, είτε δηλώνει αναποφάσιστος την ίδια στιγμή που ΚΚΕδες και ΣΥΡΙΖαίοι, λόγω του φανατισμού που τους διακρίνει, απαντούν πάντοτε υπέρ των κομμάτων τους και έτσι τα ποσοστά τους φαίνονται μεγαλύτερα απ’όσο είναι στην πραγματικότητα. Το μόνο αριστερό κόμμα που φαίνεται να παρουσιάζει μια πραγματική αξιοσημείωτη άνοδο είναι η «Δημοκρατική Αριστερά» του Κουβέλη.

Και ένα σχόλιο για ένα ακόμα σοβαρό θέμα. Πριν λίγες ημέρες βγήκαν στον τύπο δημοσιεύματα με δηλώσεις κάποιων παλαιών Τούρκων πολιτικών που έλεγαν πως στη δεκαετία του 90’ Τούρκοι πράκτορες έβαζαν φωτιές σε Ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Όμως τα περισσότερα Ελληνικά ΜΜΕ αυτολογοκρίθηκαν διότι οι Τούρκοι αναφέρουν επίσης πως αυτές οι φωτιές φέρεται να μπήκαν σε αντίποινα για αντίστοιχες Ελληνικές πράξεις, αλλά αυτό παρέλειψαν να μας το αναφέρουν ! Έχω να πω ότι αν όντως η Ελληνική πλευρά είναι θύμα Τούρκικων εμπρησμών και η ίδια αθώα, τότε οφείλει να κυνηγήσει ποινικά μέχρις εσχάτων κάθε Τούρκο υπεύθυνο αυτών των πράξεων και να ζητήσει και αποζημιώσεις από το Τούρκικο κράτος. Αν όμως και η Ελληνική πλευρά έχει λερωμένη τη φωλιά της, τότε εκτιμούμε ότι θα αποσιωπήσει το θέμα μέχρι να ξεχαστεί. Το μέλλον θα δείξει…Πάντως αν τυχόν αποδειχθεί ότι κάποιοι άθλιοι Έλληνες ( ίσως μυστικές υπηρεσίες ή παρακρατικοί) έχουν μπλέξει με ενέργειές τους τη χώρα σε τέτοιες περιπέτειες θα αξίζουν πραγματικά της πιο σκληρής και παραδειγματικής τιμωρίας…

Βλέπετε τότε ήταν η εποχή της μεγάλης έχθρας του Ελληνικού καθεστώτος με την Τουρκία, λόγω του ότι αυτή είχε φιλοαμερικανικό προσανατολισμό. Αντιθέτως τα τελευταία χρόνια, από τότε που ανέλαβε ο ισλαμιστής αντισημίτης και Ιρανόφιλος Ερντογκάν πήξαμε στην Ελληνοτουρκική φιλία και στα ζεϊμπέκικα και έτσι τώρα ως βασικότερος «εχθρός του έθνους» έχουν στοχοποιηθεί από το καθεστώς οι «μισητοί Σκοπιανοί»!! …Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’αυτή τη χώρα….

2 σχόλια:

http://chomatery.blogspot.com είπε...

Η Μπακογιάννη είχε αποφασίσει να φύγει και δεν την έδιωξε ο Σαμαράς. Αναγκάσθηκε να την θέσει εκτός κόμματος όταν αρνήθηκε να πειθαρχήσει σε μια αποφασιστική κεντρική γραμμή της ΝΔ.
Κατ' τ' άλλα μη ξεχνάτε ότι ο Σαμαράς εξελέγη με ανοικτές διαδικασίες, όταν προσήλθαν να ψηφίσουν σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ κάλπες πάνω από 800.000 πολίτες.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Πως το ξέρεις ότι ήθελε να φύγει? Σου το είπε η ίδια ? Η ιστορία έγραψε ότι ο Σαμαράς την έδιωξε γιατί αρνήθηκε να ακολουθήσει τη δημαγωγική αντιμνημονιακή γραμμή του.Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται είναι υποθέσεις και εκ του πονηρού.
Η δε ανοιχτή ψηφοφορία ήταν η μεγαλύτερη βρωμιά και μεθοδεύτηκε από το βαθύ κράτος και τον Καραμανλή, ώστε να επηρεαστούν οι ιθαγενείς ψηφοφόροι από τους πουλημένους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ των διαπλεκόμενων και να βγει αρχηγός ο Σαμαράς, όπως και έγινε.