Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Πολύ ανησυχητική εξέλιξη



                         

Κατ’αρχήν,επειδή πολλές ανοησίες ακούγονται από χθες μετά τη δολοφονία δύο Χρυσαυγιτών (παραλίγο τριών μάλιστα), το αυτονόητο για κάθε δημοκράτη και καλλιεργημένο άνθρωπο είναι ότι πρέπει να καταδικάζει τη δολοφονική βία ακόμα και αν η ιδεολογία των θυμάτων ήταν απεχθής ή έστω αν αυτοί είχαν πάρει λάθος δρόμο στη ζωή τους.

Από΄κει και πέρα θεωρούμε ότι αυτό που συνέβη χθες ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί όχι μόνο από την ανθρώπινη πλευρά. Τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή είχε απαξιωθεί ως εγκληματική συμμορία και είχε πάρει την κάτω βόλτα δημοσκοπικά μετά την αποκάλυψη της μαφιόζικης δράσης της (και μάλιστα τα ΜΜΕ είχαν σταματήσει να παίζουν ακόμα και τις ανακοινώσεις της, κάτι που αργά ή γρήγορα θα σήμαινε το εκλογικό της τέλος), ήρθε αυτή η δολοφονική ενέργεια για να της δώσει «το φιλί της ζωής» !!
Τώρα πλέον από θύτες μπορούν να παριστάνουν τα θύματα ή έστω να ισχυρίζονται πως δεν είναι μόνο αυτοί που ασκούν βία, αλλά δέχονται κιόλας και άρα αυτοί είναι θύματα δίωξης,σκευορίας κλπ.,κλπ…Αυτό μπορεί κάλλιστα να νεκραναστήσει τη Χρυσή Αυγή ή και να τη δυναμώσει και ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Ήδη μάλιστα από τις πρώτες αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής χθες φαίνεται μια τέτοια ρητορική εκμετάλλευσης του γεγονότος.

Αν επιχειρήσουμε τώρα να κάνουμε μια εκτίμηση για τους δράστες και τα κίνητρά τους πιστεύω πως είτε πρόκειται ή 1) για ακροαριστερούς τρομοκράτες (οργανωμένους ή μη) ή επί πληρωμή εκτελεστές που απλά έδρασαν βλακωδώς και αυθόρμητα ηρωοποιώντας επί της ουσίας τη ναζιστική οργάνωση, ή 2) για μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών χωρίς πολιτικά κίνητρα (μιας και το όλο σκηνικό παρεπέμπει σε μαφιόζικες πρακτικές), είτε 3) για τρομερή προβοκάτσια υπέρ της Χρυσής Αυγής που αποσκοπεί στο να τη σώσει από το πολιτικό της τέλος !Το τρίτο ενδεχόμενο ενισχύεται μάλιστα και από το γεγονός ότι καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη για το χτύπημα. Άλλο ενδεχόμενο με σοβαρές πιθανότητες ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφθώ να ισχύει.

Και αν είναι προβοκάτσια ποιοι μπορεί να την έκαναν ? Αφού όλα δείχνουν πως πρόκειται για επαγγελματίες δολοφόνους αυτό σημαίνει ότι αν είναι προβοκάτσια αυτή προέρχεται ή από τρομοκρατική οργάνωση που τα έχει καλά με τους ναζιστές και τον ναζισμό ή από πληρωμένους για πολιτικά εγκλήματα δολοφόνους είτε από πολιτικά κατευθυνόμενο εγκληματικό περιθώριο σαν πχ. τους δολοφόνους της ΜΑΡΦΙΝ. Με λίγα λόγια σε περίπτωση προβοκάτσιας αυτά τα «μπουμπούκια» θα είναι που ανέλαβαν να «ξεπλύνουν» τη Χρυσή Αυγή.                                         

Επιπλέον μη μας διαφεύγει ότι βασικότατος πολιτικός στόχος των βρόμικων συμφερόντων που στήριζαν ή στηρίζουν ακόμα τη Χρυσή Αυγή- και κυρίως της φασιστικής Ρωσίας που επίσης τη στηρίζει- είναι να μπορέσουν να βάλουν τη νεοναζιστική οργάνωση στην ευρωβουλή τον ερχόμενο Μαϊο στις ευρωεκλογές. Αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από μια συμβολική νεκρανάσταση του ναζισμού και του Χιτλερισμού στην Ευρώπη, αλλά και επί της ουσίας άκρως ανησυχητικό γεγονός για το μέλλον της Ε.Ε. που είχε ξεκινήσει ως μια αντιφασιστική ένωση !  Έτσι το κέντρο και ο εκφραστής του διεθνούς φασισμού Ρωσία (μαζί με την Κίνα) που επιδιώκει την παγκόσμια κυριαρχία της με οποιονδήποτε τρόπο «τρίβει τα χέρια της» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο !  Και κάτι τέτοιο ήταν εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορούσε να συμβεί πριν από το χθεσινό γεγονός….

Βλάκες ή προβοκάτορες οι δολοφόνοι λοιπόν ; Προς τον παρών δεν οφελεί να πούμε κάτι παραπάνω…Ας περιμένουμε λίγο γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως στο κοντινό μέλλον θα αρχίσει να αχνοφαίνεται η αλήθεια. Αν πχ. κανείς δεν αναλάβει την ευθύνη και η αστυνομία αδρανήσει και δεν φέρει κανένα αποτέλεσμα, το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας θα μοιάζει όλο και πιο πιθανό…

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου αντισυμβατικε
Η Ρωσια κΑΙ Η ΚΙΝα πΩΣ βοηθουν τη χρυση αυγη??εννοεις ενισχυοντας την οικονομικα ή κατι υπογειο και καμουφλαρισμένο??
κΑΙ γιΑ ΤΗΝ ΜαρφΙΝ-ποιοι κατα τη γνωμη σου εδρασαν και για ποιο λογο??
ευχαριστω

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Καλησπέρα. Η Ρωσία προώθησε ουσιαστικά τη Χρυσή Αυγή στη βουλή και στην πολιτική ζωή του τόπου μέσω ανθρώπων που ελέγχει στην Ελλάδα. Επιχειρηματιών,εκδοτών,δημοσιογράφων,δημοσκόπων και γενικά ανθρώπων που έχει μέσα στην αστυνομία,τη δικαιοσύνη και τις μυστικές υπηρεσίες.

Υπάρχουν επίσης και σοβαρές ενδείξεις ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται απο το φασιστικό κόμμα του Ζιρινόφσκι στη Ρωσία και μ'αυτό το θέμα θα ασχολήθώ πολύ σύντομα.Η Κίνα δεν νομίζω να τους βοηθάει,αλλα ως σύμμαχος της Ρωσίας έχει τα ίδια συμφέροντα.

Όσο για τη ΜΑΡΦΙΝ έχουν ήδη συλληφθεί κάποιοι που ανήκουν στον αναρχικό χώρο και αναμένουμε τη δίκη τους. Μάλιστα εκείνη την εποχή είχα γράψει και αυτό το άρθρο http://taairetika.blogspot.gr/2010_05_01_archive.html

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις έναν υποτιθέμενο πρόλογο απλά και μόνο για να στηρίξεις την ξεκάθαρη τοποθέτησή σου περί προβοκάτσιας. Λοιπόν, αυτό είναι κάτι το αδύνατον για τον εξής λόγο. Οι άνθρωποι που αγαπάνε πραγματικά την πατρίδα ως εθνικιστές (τα περί ναζιστών έχει καταντήσει ανέκδοτο) πονάνε την ψυχή του Έλληνα και δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο περίπτωση να είναι οι δολοφόνοι τους. Η εκτέλεση ήταν άκρως επαγγελματική. Πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει ξένος δάκτυλος στην υπόθεση με τη συγκατάθεση ορισμένων κυβερνητικών στελεχών. Δηλ πιστεύω ήταν συνδυασμός κάποιου αριστερού τρομοκράτη με ξένους εκτελεστές. Όταν δεν μπορείς να κυβερνήσεις ως σιωνιστής ένα κράτος ώστε να το έχεις υποχείριό σου, προσπαθείς να το διαλύσεις. Πολύ φοβούμαι ότι θα έχουμε συνέχεια με δολοφονία πολιτικού προσώπου της αριστεράς για να χρεωθεί στη ΧΑ. Ως εθνικιστής, δε συμμερίζομαι τις τοποθετήσεις σου αλλά τουλάχιστον δες τι γίνεται με τα ξένα κέντρα εξουσίας που πάνε να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας.

Ανώνυμος είπε...

Η φασιστικη Ρωσσια-Κινα που προσπαθει να βαλει το ποδι της στην "Ανεξαρτητη Ελλαδα" της φασιστικης Γερμανιας-Γαλλιας-ΗΠΑ.Πρεπει να πουμε ΟΧΙ λοιπον στο φασισμο της Ανατολης και να πουμε ναι στο φασισμο της Δυσης.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ωστε οι Χρυσαυγίτες δεν πειράζουν Έλληνες,ε ? Και τον Φύσσα μάλλον εξωγήινοι θα τον έφαγαν τότε !!!

Κατα τ'άλλα η τοποθέτησή μου είναι σαφέστατη....

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω επιχειρήματα οπότε μου αρκεί αυτό που λένε ότι δεν έχει νόημα να συνομιλείς ώστε να βγάλεις άκρη με αριστερό αφού είτε θα λέει αερολογίες είτε αν τον στριμώξεις πολύ θα αρχίσει να υβρίζει, οπότε γεια σου και να χαίρεσαι τις ιδέες σου. Ελπίζω όταν ξυπνήσεις και συνειδητοποιήσεις τι θα πει ΝΤΠ να μην είναι αργά. Γεια σου.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Αριστερός εγώ ρε ??? χα,χα,χα....Δεν βλέπεις ότι είμαι φιλελεύθερος ? Το γράφω κιόλας...
Δυστυχώς αυτοί είστε οι Χρυσαυγίτες..ούτε να διαβάσετε δεν μπορείτε !

Orusthar είπε...

Αντισυμβατικε επειδη εγω εχω μαθει να διαβαζω οπως επισης να βλεπω, να ενημερωνομαι και προπαντως να μην κανω προπαγανδα θα σε ρωτησω τα εξης: 1ον απο που συμπεραινεις οτι η ΧΑ πηρε την κατω βολτα? Οταν το zougla.gr την εβγαλε 1η σε δημοσκοπησεις? 2ον εισαι αρθρογραφος και οτι αλλος θες να αυτοονομαζεσαι. Δεν νομιζω ομως να εισαι και δικαστης. Αρα πως γνωρισεις οτι τελικα η ΧΑ ειναι οντως εγληματικη οργανωση? Εγινε ή εκανες κανενα δικαστηριο και το εχασα? Και μην μου πεις ηλιου φαηνοτερον γιατι το ιδιο θα σου πω και γω για την προπαγανδα σου.

Τελος και το πιο σημαντικο. Ποιος εισαι ΕΣΥ! και οι ομοιοι σου που θα κρινεις ποια ιδεολογια ειναι σωστη και ποια λαθος? Αυτο και αν ειναι φασιστικο... Δηλαδη αυτο που βριζεις, εσυ εισαι πολυ περισσοτερο. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τελιωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου. Εχουμε σε αυτη τη χωρα πιστευω που γεννησε τη Δημοκρατια την ελευθερια να σκεφτομαστε και να λεμε ελευθερα τις αποψεις μας. Και ξαναρωτω ποιος εισαι εσυ και ολοι οι υπολοιποι που θα οριζετε ποια ιδεολογια ειναι σωστη και ποια λαθος? Εχουμε καθε δικαιωμα ολοι οι ανθρωποι να πιστευουμε οτι θελουμε... στη δημοκρατια .. σωστα?

Αν επιλεξεις να μην αναρτησεις στο σχολιο μου τουλαχιστον απαντα μου μεσω email. Θα ηθελα πολυ να διαβασω την αποψη σου....

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ένα λεπτό γιατί έπιασες πολλά θέματα μαζί...

1)Τη Χρυσή Αυγή δεν τη μάθαμε τώρα,την ξέρουμε 20 χρόνια.Γνωρίζουμε όσοι έχουμε στοιχειώδεις γνώσεις ότι είναι ναζιστική. δέρνει,μαχαιρώνει ,απειλείκλπ..Οι αποκαλύψεις που έκαναν τα ΜΜΕ μετά τη δολοφονία Φύσσα ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου.Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για συγκεκριμένα άτομα και ποιές ποινές θα τους βάλει (ελπίζω αντικειμενικά),αλλά δεν χρειάζομαι τις αποφάσεις της για να χαρακτηρίσω τη Χρυσή Αυγή.

2)Η ιδεολογία του φασισμού-ναζισμού είναι απεχθής γιατί πιστεύει σε ανώτερες φυλές και κατώτερες οι οποίες πρέπει να υποταχθούν ή και να εξοντωθούν.
Εμπεριέχει τη βία, την καταπίεση και το μίσσαλοδοξία μέσα στον πυρήνα της και συνεπώς έρχεται κόντρα στον άνθρωπισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και επειδή όπως είπες η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου γι'αυτό και τη θεωρώ απεχθή.Βεβαίως είναι δικαίωμα κάποιου να δηλώνεικαι εθνικιστής και φασίστας και ναζί,αφού απ'ότι ξέρω αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημηα, αλλά είναι δικαίωμά μου κι'εμένα να τα θεωρώ όλα αυτά απεχθή...

3)Με ιντερνετικές δημοσκοπήσεις δεν ασχολούμε γιατί είναι αναξιόπιστες.Στις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στην TV φαίνεται να χάνει πείπου το 40 έως 50% της δύναμης της.
Ελπίζω να σε κάλυψα....

Orusthar είπε...

1oν την ξερεις 20 χρονια αλλα και παλι ΔΕΝ εχεις αποδειξεις. Και μην μου πεις για συγκεκριμενα περιστατικα γιατι και γω μπορω να σου πω για τον δολοφονο του ταξιτζη στην Παρο που ηταν Συριζαιος, για την δολοφονια Τεμπονερα απο ατομα της ΟΝΕΔ, ο, εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, Χρήστος Παπαδόπουλος, ορμώμενος από ιδεολογικά κίνητρα - κατά δήλωση του ίδιου - δολοφόνησε με στυγερό τρόπο οκτώ ανθρώπους για να τους αρπάξει τις περιουσίες και πολλα αλλα. Αλλα εκει δεν ηταν εγκληματικη οργανωση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλα ηταν συγκεκριμενη περιπτωση ΕΝΟΣ.

2ον φασισμος και ναζισμος ειναι εννοιες διαφορετικες. Ο φασισμος ειναι η εξουσια που πηγαζει απο την κυβερνηση που ελεχγει και το κεφαλαιο. Ο νεοναζισμος ειναι εθνικισμος και εχει συγκεκριμενη ιδεολογια και αποψεις που δεν ειναι απαραιτητα carbon της ιδεολογιας του Χιτλερ. {όρος ναζισμός, o οποίος στην Γερμανία χρησιμοποιείται πολύ σπάνια (οι εθνικοσοσιαλιστές δεν τον χρησιμοποιούσαν καν), προέρχεται από την αγγλική λέξη nazism, η οποία με τη σειρά της έχει τη ρίζα της στην συντόμευση της γερμανικής λέξης Nationalsozialismus (εθνικοσοσιαλισμός).} Αρα μιλαμε για 2 εννοιες ασχετες μεταξυ τους. Αρα δεν εχεις ιδεα το τι εκφραζει η καθε μια ιδεολογια αφου δεν εχεις τις στοιχειωδεις γνωσεις να ξεχωρισεις αυτα τα 2. Και κατι τελευταιο για εδω ο σωστος ορος ειναι νατσιστες και οχι ναζιστες.

Δικαιωμα του καθενος οπως λες ειναι ο αυτοπροσδιορισμος του. Εσυ λες οτι εισαι αυτο που εισαι. Δεν ειπα κατι. Εγω ειμαι Εθνικιστης. Δεν μπορεις να μου αφαιρεσεις το δικαιωμα να αυτοονομαζομαι Εθνικιστης... Ως νατσιστές χαρακτηρίζονται οι υποστηρικτές του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος. Η ΧΑ δεν ειναι υποστηρικτες αυτου αλλα Εθνικιστες.

Ναι εχεις καθε δικαιωμα να θεωρεις οποια ιδεολογια θες ΕΣΥ σαν απεχθη αλλα μην την παρουσιαζεις ως κοινα αποδεκτο. Και εννοειται οτι δεν εχεις κανενα δικαιωμα να βαφτιζεις την ιδεολογια των θανοντως οπως εξυπηρετει εσενα. Καταρχας δεν γνωριζεις την ιδεολογια. Διοτι ποτε δεν διαβασες τι υποστηριζει η ΧΑ, ποτε δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις. Αυτο που κανεις απλα ειναι να αναμασας οτι λενε τα πουλημενα ΜΜΕ και τιποτα αλλο.

3ον Ενω οι δημοσκοπησεις της ΤV ειναι πιο εγκριτες.... Ας ανατρεξουμε στο παρελθον. Το 2012 η ΧΑ επαιρνε απο τα ''εγκριτα'' ΜΜΕ με το ζορι 3%. Η zougla.gr εδινε 6,46%. Τελικα η ΧΑ πηρε 6,98%. Το επιχηρημα σου δεν ισχυει...

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Λυπάμαι που στο λέω,αλλά τρως πολύ κουτόχορτο φίλε μου !!

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ακόμα και σήμερα ότι η Χρυσή Αυγή έχει όλα τα στοιχεία μιας νεοναζιστικής οργάνωσης που ασκει και βία και συνεχίζεις να τρως το κουτόχορτο που σας σερβίρουν εκεί περί απλών εθνικιστών τότε λυπάμαι για εσένα ! Ειλικρινά το λέω.... Το τι είναι και τι δεν είναι η Χρυσή Αυγή εγώ ασχολούμαι και μελετάω εδώ και 20 χρόνια,όπως και με τους ομοϊδεάτες της διεθνώς, όταν εσύ δεν υπήρχες στο χάρτη...

Συνέχισε να ζεις το παραμύθι σου λοιπόν ... Χωρίς παρεξήγηση είσαι ένα τυπικό δείγμα απόφοιτου του Ελληνικού σχολείου, δηλαδή φανατικού ανθρώπου,χωρίς κριτική σκέψη που προπαγανδίζει ότι του σερβίρουν οι δικοί του !

Και μόνο ότι μου συγκρίνεις μεμονομένα άτομα που ανήκουν σε κάποιο κόμμα και διέπραξαν αδικήματα για να δικαιολογήσεις την κτηνώδη βία του κόμματός σου δείχνει ότι δεν ξέρεις να σκέφτεσαι.Η εγκληματική οργάνωση δεν κρίνεται απ'το αν μεμονομένα άτομα διαπράτουν αδικήματα,αλλά απ'το αν η δομή αυτής της οργάνωσης είναι εσκεμμένα εγκληματική και ειδικά αν διαπράτει πολιτικά εγκλήματα και η Χρυσή Αυγή είναι ακριβώς αυτό.Το κατάλαβες τώρα ?

Και επειδή στις πολιτικές επιστήμες είσαι λίγος για να μου τη βγεις, ο ναζισμός είναι μια ακραία μορφή φασισμού που έβαλε μέσα και τη σοσιαλιστική ιδεολογία για να συγκινήσει τη φτωχή μάζα.Το αν είναι νατσισμός όπως λες μου είναι αδιάφορο και δεν ξέρω και Γερμανικά...

Και όταν λέω ότι είναι αναξιόπιστες οι ιντερνετικές δημοσκοπήσεις,εννοώ ότι ψηφίζει όποιος να'ναι και συχνά πολλές φορές,χωρίς στοιχειώδεις στατιστικούς κανόνες

Και τέλος είναι αστείο να κατηγορείς κανάλια και δημοσκοπήσεις γιατί αυτοί ήταν οι προστάτες σας μέχρι πριν το έγκλημα του Φύσσα και αυτοί ήταν το εργαλείο του καθεστώτος που σας έβαλε στη βουλή !

Orusthar είπε...

Αυτο που ηθελα το πετυχα. Σε εκανα να αρχιζεις να πετας επιθετα αριστερα και δεξια με επιχειρηματα ΜΗΔΕΝ! Και ετσι αποδεικνυω τι προπαγανδιστες υπαρχουν. Δεν μου απαντησες με κανενα επηχειρημα παρα μονο με εγω εξεταζω, εγω ερευνω, εγω ξερω, εγω εγω εγω... Βαρεθηκα το εγω σας! Κατι καινουργιο? Και τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! Μαθε ελληνικα... Θες να το παιξεις δικαστης? Οκ διαβασε λιγο τους νομους. Ανοιξε το Συνταγμα και διαβασε περι φυλακισης Βουλευτων.

'Αρθρο 62: (Ακαταδίωκτο των βουλευτών)

1. Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Eπίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Bουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Bουλής.
H άδεια θεωρείται ότι δεν δόθηκε, αν η Bουλή δεν αποφανθεί μέσα σε τρεις μήνες αφότου η αίτηση του εισαγγελέα για δίωξη διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Bουλής.
H τρίμηνη προθεσμία αναστέλλεται κατά τη διάρκεια των διακοπών της Bουλής.
Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα.

Αν ειχες εστω και λιγο μεσα σου το δικαιο θα ελεγες οτι ολα αυτα που βλεπουμε γελανε και οι πετρες. Δικαιοσυνη μηδεν.

Αν προστατες εννοεις αυτους που καθημερινα εβριζαν και εσερναν την ΧΑ σε ολα τα παραθυρα 24/7 με ενα καρο λασπολογιες... πραγματικα φοβαμαι στην ιδεα τα ΜΜΕ να ειναι εναντιον της ΧΑ...

Εγω μιλησα με αποδειξεις. Εσυ με λογια αερινα προσπαθεις να φτιαξεις δρακους και παραμυθια. ΟΛΑ ΘΕΩΡΙΑ και αποδειξεις, κατι χειροπιαστο ρε αδερφε.. τιποτα... Καλο βραδυ!

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Χα,χα,χα,xa...εγώ δεν έχω επιχειρήματα ή εσύ δεν απαντάς στα επιχειρήματά μου ?

Εγώ ότι είχα να πω το είπα φίλε μου και είμαι σαφής και δεν επαναλαμβάνομαι,αλλά εσύ είσαι τυφλός και φανατικός και προσπαθείς να κρυφτείς πίσω απο το δάχτυλό σου γιατί ξέρεις βαθιά μέσα σου την αλήθεια ότι είσαι νεοναζί και με την ψήφο σου εσύ και άλλοι βάφετε τα χέρια σας με αίμα.

Δικαστής εγώ δεν είμαι,αντίθετα εσύ παριστάνεις τον δικηγόρο και τον συνταγματολόγο.Αυτά πήγαινε να τα πεις με κανέναν Κούγια και με τον αδερφό του φασίστα αρχηγού σου που είναι δικηγόροι,γιατί εμένα δεν με αφορούν. Η δικαιοσύνη ξέρει καλύτερα τη δουλειά της και τους νόμους απο εμένα και απο εσένα και την κάνει.Ακόμα και αν δεν έπρεπε νομικά να συλληφθούν αυτοί (λέμε τώρα..),αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι αθώοι.OK ?

Η Χρυσή Αυγή είναι στα πρόθυρα να κυρηχθεί και επίσημα εγκληματική οργάνωση και υπάρχει ολόκληρος φάκελος στην εισαγγελεία με δεκάδες εγκλήματα του τελευταίου ενάμιση χρόνου,αν δεν το ξέρεις και κανείς δεν πιστεύει ότι θα αθωωθεί σε όλα,πόσω μάλλον όταν η εγκληματικη δομή της ως οργάνωση έχει αποκαλυφθεί ήδη απο την αστυνομία και έχει βγει αναλυτικά στη δημοσιότητα και το έγκλημα του Φύσσα έχει ομολογηθεί...Αλλά κάποιοι κοιμόσαστε ακόμα τον ύπνο του δικαίου !
Για να μην πάμε και στο παρελθόν σε άλλες υποθέσεις όπως του Περίανδρου,του Κουσουμβρή κλπ...

Τι άλλες αποδείξεις θέλεις δήλαδή ? να γίνουμε δικαστές και να δικάζουμε ? Αν θέλεις να ακούς τέτοια πήγαινε στον Τράγκα,στον Δελαστίκ και στον Θέμο που σας αγαπάνε πολύ...

Τα κανάλια που υποτίθεται ότι σας μισούν,κάλυπταν τόσον καιρό την εγκληματική σας δραστηριότητα και τη ναζιστική σας φύσης και δεν την έκαναν μεγάλο θέμα,γιατί αυτή ήταν η εντολή της κυβέρνησης και της Ρωσίας ? Κατάλαβες τώρα ?

Πάρε κι'εδώ ένα μόνο δείγμα του τι έλεγε κάποτε το... εθνικιστικό σας κόμμα που δεν είναι καθόλου ναζιστικό !

http://www.antinazi.gr/image/web/p2.htm

http://www.antinazi.gr/image/web/p5.htm

http://www.antinazi.gr/image/web/p22.htm

http://www.antinazi.gr/image/web/p26.htm

http://www.antinazi.gr/image/web/p26.htm

Άντε μάθετε να σκέφτεστε και λίγο ρε Ελληναράδες,επιτέλους...

Orusthar είπε...

I rest my case που λενε και οι Αγγλοι. Αυτα περι Ρωσιας μαλλον ανοικουν στην σφαιρα της φαντασιωσης σου. Δεν εχεις επιχειρηματα. Το επιχειρημα σου ειναι οτι το λες εσυ ή οτι το λενε ολοι. Δεν ειναι επιχειρημα αυτο συγγνωμη που στο λεω. Σε αφηνω ησυχο να συνεχισεις αυτο που σε διατασουν τα αφεντικα σου. Καλο βραδυ...

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Τα αφεντικά μου ?? Ποιά είναι αυτά ?? χα,χα,χα...αυτό κι'αν είναι σοβαρό επιχείρημα !

Επιπλέον θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η Χρυσή Αυγή είναι φανατικοί υμνητές της Ρωσίας και του Πούτιν,αλλά φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις καλά ούτε τις θέσεις του κόμματος σου !

Orusthar είπε...

Οχι ρε θα ειμαι υμνητης του Σταλιν καλυτερα! Δε παμε καθολου καλα. Εγω εχω τα κακαλα και λεω τι υποστηριζω. Site σαν και αυτο ΠΟΤΕ δε λενε τι σκοπους εξυπηρετουν και τι υποστηριζουν... Αρα μαλλον εσενα πρεπει να δουμε τι πιστευεις και οχι η ΧΑ...

Orusthar είπε...

Παραθετω την εκθεση μιας μαθητριας που αφησε εκει που πεθαναν τα 2 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...

Με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών Ελλήνων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο μία Ελληνίδα μαθήτρια έγραψε έκθεση την οποία ακούμπησε στο σημείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή τα δύο παλικάρια.

Διαβάστε τι έγραψε:

Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας! Αυτή που σκοτώνει παιδιά.

Αυτή που σε κάνει να φοβάσαι να πεις ότι είσαι Έλληνας.

Και όσοι τολμούν δηλαδή τι;

Θα έχουν όλοι την ίδια κατάληξη;

Συγχαρητήρια γι' αυτό Ελλάδα! Μέσα στις φλέβες αυτών των παιδιών κυλούσε αίμα ελληνικό.

Αυτό σας πείραξε; Ότι δεν ήταν ανθέλληνες σαν εσάς κύριοι υπουργοί και σαν τους ανώτερούς σας;

Αν θεωρείτε τον Εθνικισμό ντροπή, τότε ο ανθελληνισμός τι είναι;

Καλό ταξίδι στα παιδιά θα είναι πάντα κοντά μας μέσα από τις σκέψεις μας.

Έφυγαν γιατί τόλμησαν να πουν ότι είναι Έλληνες, κρίμα.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Εξακολουθείς να εκτείθεσαι γιατί ο Πούτιν ιδεολογικά ένα μείγμα Χίτλερ και Στάλιν !! Να τον χαίρεσαι λοιπόν !

Το τι πιστεύω εγώ το γράφω ξεκάθαρα,αλλά λόγω φανατισμού δεν το καταλαβαίνεις και βγάζεις θεωρείες συνομωσίας γιατί δεν μπορείς να δεχθείς ότι ο πολύς κόσμος είναι εναντίον σας και σας απεχθάνεται!!

Τώρα με ποιηματάκια ανηλίκων δεν ασχολούμαι.Αν έχεις να μας πεις κάτι πιο σοβαρό πες το μας !

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Σου διαφεύγει επίσης ότι ακόμα και οι συγγενείς των νεκρών απορρίπτουν τη Χρυσή Αυγή !!

Orusthar είπε...

Σωστα, ξεαθαρη προπαγανδα. Μονο στο μετωπο δεν το γραφεις. Οι προσωπικες αποψεις σου ΔΕΝ ειναι αποδειξεις. Οι θεωριες σου ΔΕΝ ειναι αποδειξεις. Καθολου ξεκαθαρα δεν ειναι τα κινητρα σου. Με αυτες τις κυβδυλες βλακιες που αναρτεις εσυ και οι ομοιοι σου δεν προκειται να ριξετε καμια ΧΑ. Απλα την ενισχυετε. Οταν θα ξεκινησετε να την πολεματε με δικαιοσυνη, δημοκρατικα και ΜΕ αποδειξεις, τοτε ισως και να μας πεισετε. Μεχρι τοτε συνεχιστε τον ματαιο αγωνα σας. Οσο για τις οικογενειες των θυματων. Θα επρεπε πραγματικα να ντρεπεσαι! Πραγματικα! Και μετα θεωρεις τον εαυτο σου ανθρωπο. Χρησημοποιεις ενα τραγικο περιστατικο , μια δολοφονια για να κανεις οπως μπορεις, ακομα και επι πτωματων να πατησεις, την προπαγανδα σου. Κανεις απο τις οικογενειες δε βγηκε να πει κατι τετοιο. Το γνωριζω πολυ καλα. Ποσο κυβδυλος και τιποτενιος εισαι.....

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Μάλλον εσύ πρέπει να ντρέπεσαι και με τόκο γιατί θεωρείς ότι υπάρχουν καλά και κακά θύματα.Όταν σκοτώνετε εσείς δεν τρέχει τίποτα ενώ όταν σκοτώνουν δικούς σας κλαίτε.

Και μόνο ότι εξακολουθείς να είσαι σε αυτό το κόμμα μετά όσα έχει κάνει δείχνει ότι δεν έχεις παιδεία και δεν ξέρεις τι θα πει αυτοκριτική και φιλότιμο.Όχι μόνο εσύ και όλοι οι ομοϊδεάτες σου που παραμένουν εκεί...

Και κάτι ακόμα...εγώ και άλλοι πολλοί είμαστε απλοί χομπίστες αθρογράφοι και αναλυτές.Αντίθετα η Χρυσή Αυγή είναι προϊον βρώμικων Ελληνικών και ξένων συμφερόντων.
Και το αν θα σβήσει ή όχι εξάρταται απο το σάπιο βαθύ κράτος που τη συντηρούσε στο προσκήνιο και ελάχιστα απο τα Blogs. Το κατάλαβες τώρα κύριε ?

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

http://www.onsports.gr/politikes-eidhseis/Politiki/item/355650-Kanenas-politikos-apo-kanena-komma-stin-kideia-toy-paidioy-mas

http://www.news123.gr/nea/newsgroup.php/4306646/

Πάρε και αυτά και διάβασε και ξεστραβώσου γιατί είσαι μεγάλο νούμερο τελικά !! (αναμενόμενο για Χρυσαυγίτη βέβαια...) Και άκου και σε κανένα κανάλι τις δηλώσεις του πατέρα που έλεγε στο γιό του να μην πηγαίνει στη Χρυσή Αυγή !!

Και βάζε και κανέναν τόνο όταν γράφεις !! Ξέρουμε βέβαια πόσο ανύπαρκτης μόρφωσης είστε οι ναζί και οι φασίστες,αλλά κρατήστε και λίγο τα προσχήματα...

Orusthar είπε...

Ρε τιποτενιε μιλας ακομα?

''Σου διαφεύγει επίσης ότι ακόμα και οι συγγενείς των νεκρών απορρίπτουν τη Χρυσή Αυγή !!''

ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ! Εσυ μου εστειλες τον πατερα του ΕΝΟΣ που μιλουσα για την ΚΗΔΕΙΑ και οχι για το τι πιστευει η αν συμφωνουσε με τον γιο του.

Αντε ρε σιχαμα απο δω. Σας εχει σιχαθει το πετσι μου. Αλλα ο Θεος εχει αστερι για σας. Το να με βριζεις ναζι και ολα τα υπολοιπα καλα ειναι απο δω. Αλλα βλεπεις ο Θεος (αν πιστευετε δηλαδη...) σας αγαπα, δε μου στελνει κανεναν στο δρομο μου να μου τα πει in my face. Εχε γεια τσιρακι του συστηματος. Αρκετο χρονο εχασα να σηζηταω με εναν που δε θελω καν τον χρονο μου να σπαταλισω για να βρω κοσμητικα να του αποδωσω.

Και αν βάζω τόνους ή όχι είναι δικαίωμά μου. ΓΚΕ ΓΚΕ οπως λενε στο χωριο μου?

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Άντε στον αγύριστο αλήτη,δολοφόνε που θίχτηκες κιόλας !!

Σου τέλειωσαν τα γελοία επιχειρήματα και άρχισες να βρίζεις όπως κάθε αλητο-φασίστας !!
Αν με είχες μπροστά σου σίγουρα θα μου άνοιγες το κεφάλι τώρα !!

Ανήκεις σε νεοναζιστική οργάνωση και θίχτηκες που σε είπα ναζί ρε ανεγκέφαλε ?
Σιχαμένε,Ρωσόδουλε,ανθέλληνα πήγαινε να ακούς Τράγκα,Θέμο και Δελαστίκ γιατί αυτό είναι το επίπεδό σου.Οι αλήθειες σε πονάνε και δεν θέλεις να τις διαβάζεις.
Τέτοια πρόβατα και αγράμματους μόνο στρατολογεί η Χρυσή Αυγή !!

Έξω απο'δω γιατί μου μολύνεις και το μπλογκ με την παρουσία σου ζώον!!!

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Και άνοιξε και τα στραβά σου να δεις τα ρεπορτάζ που λένε ότι οι γονείς δεν ανήκαν στη Χρυσαυγή και μάλιστα ο πατέρας ενός ήταν στο ΠΑΣΟΚ !

Άντε καθυστερήμενε που μιλάς ακόμα για το σύστημα που σας εξέθρεψε σας έχει εντός νόμου και σας έβαλε και στη βουλή !! Και έχεις το θράσος να μιλάς και για θεό ρε υποστηρικτή δολοφόνων και υπανθρώπων !!!

Πάρε δρόμο τώρα γιατί αρρωσταίνω και μόνο που μιλάω σε τέτοια καθιζήματα !!

Και τις απειλές σου τις γράφω βέβαια εκεί που ξέρεις !!
Εγώ δεν φοβήθηκα τόσους και τόσους θα φοβηθώ ένα θλιβερό ανθρωπάκι σαν εσένα ?

Orusthar είπε...

Μεσα απο εδω ρε φλωρε τι να φοβηθεις? Αλλα εισαι σε ενα δωματιο μπροστα σε εναν υπολογιστη και τη μανα σου να ερχεται με τον κουβα να σου αδειαζει τα σκατα, γιατι εξω δε πας. Μιλα ο πολιτισμενος κουραμπιες! Ρε αντε στο διαολο! Εισαι μεγαλος μαγκας απο εδω μεσα. Αλλα τα αρχιδια σου κρυβονται οταν εισαι εξω. Αν εισαι αντρας με παντελονια ρε χλεχλε να τα λες αυτα στο δρομο. Να πετας βρισιες εκει να δω αν σε παιρνει. Αντε γαμησου πολυ δημοσιοτητα εδωσα στο γαμω blog σου. ΣΚατα να φας ρε! Αλλα εννοια σου. Οι Ελληνες ξυπνανε. Φωνη λαου, Οργη Θεου. Τοτε θα σας δω πως θα κρυβεστε εσεις οι ανθελληνες πουσταραδες κατω απο τις πετρες. Και εχω πολλα επιχηρηματα και αποδειξεις που δεν συμπεριλαμβανει το εγω μαλακα!

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ευτυχώς που άρχισες να δείχνεις τον πραγματικό σου αλήτικο,τραμπούκικο και ναζιστικό εαυτό φασιστάκι !!! Χα,χα,χα,...δεν ήταν δύσκολο να στον βγάλω !!

Μάθε επίσης ότι επίτηδες δεν γράφω ποιός είμαι ακριβώς για να μην μπορούν νσ με βρουν και να με καθαρίσουν σκουλήκια μαύρα (σαν εσένα) και κόκκινα και τραμπούκοι όπως πολλούς άλλους !!

Kαι τώρα γύρνα στο βούρκο και στο περιθώριο της κοινωνίας όπου ανήκεις,κατακάθι !!
Η συζήτησή μας τελείωσε...αρκετά καταχράστηκες τη δημοκρατικότητά μου για να με βρίζεις μέσα στο blog μου !!
Αλήθεια σε Blog της Χρυσής Αυγής θα με αφήνατε εσείς να γράφω ??

Τελικά έχεις πολυ΄πλάκα και εσύ και οι όμοιοι σου σκουπίδι,δολοφόνε !!!

Ανώνυμος είπε...

vlepeis o antisimvatikos vlepei ton pretenteri kai thn tremh me thn trelh ataka toy pretenteri eftyxos poy den skwto8ike kai kanenas an8ropos giati o fyssaa eixe mana kai patera kai htan kai aristeros eno ta paidia apo to hrakleio den katametroyntai sta 8ymata giati htn xrysh aygh akoma den mporw na katalavw giati kathomai kai diavazw oles aytes tis paparies poy grafeis sta axidia moy ta gamo kommata edw milame gia thn dolofonia 2 neon palikariwn 2 neon ellinon ti me niazei ti pisteyan dhmokratia simenei na poisteyw oti 8elw alla n exeis arxidia apantisemoy se ayto poios einai o fyssas kai se ti diaferi apo ta dyo palikaria giati dwsan to onoma toy sto dromo kai den ekanan to idio kai gia ta palikaria tis omada dias pou ta gazosan sto renti kai kati teleyteo an 8es na exeis ena mplok gia na grafeis oti esy pisteyeis tote onomaseto hmerologio kai mhn epitrepeis se kanenan na grafei etsi den ua erxese se antiparathesi me kanenan kai 8a exeis mia polli dhmokratikh symperifora opws esy pisteyeis oti einai h dhmokratia den prokitai na soy apanthsw se tipota apexw apo to politiko skinhko den gnwrizw ti presvevei to ka8e koma apla katalava oti oi aristeroi einai xhroteroi fasistes apo toys dexioys giati oloi aytoi poy dylonoyn aristeroi exoyn dexies tsepes.euxomai na xypniseis kai na deis poioi einai pisw ap ola otan h xrysh aygh htan sto 17-18% egine to skhniko fyssa twra pou anevenei o syriza egine ayto sto hrakleio tyxaio den nomizw

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Καταρχήν φίλε γράφε Ελληνικά γιατί τα μισά που γράφεις δεν τα καταλαβαίνω και δεύτερον μου είναι αδιάφορο σε ποιούς δίνουν ονόματα δρόμων. Πήγαινε να ρωτήσεις τους δημάρχους γι'αυτό το θέμα...
Η θέση μου για το θέμα των νεκρών είναι ξεκάθαρη και δεν θα επανέλθω.

Και δεύτερον Πρετεντέρη και Τρέμη τους έχω χεσμένους όπως και τους περισσότερους δημοσιογράφους !

Unknown είπε...

Πάντως ρε παιδιά έχετε πολύ πλάκα.ξ
Ξεκινησατε με επιχειρήματα και καταληξατε σε βρισιές ποδοσφαιρικού επιπέδου. Κρίμα γιατί στην αρχή μου άρεσε ή αντιπαράθεση σας.Ίσως αν ανατρεξετε στα κείμενα από την αρχή να δείτε αυτό που είδα και εγώ.Για σκεφτητε λίγο..