Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Αυτοί είναι οι χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής !!




 
















Όπως είχα υποσχεθεί στους αναγνώστες μου, πρώτοι σε όλη την Ελλάδα θα αποκαλύψουμε ποιοι είναι οι βασικοί χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής !
Βλέπετε ουδείς τολμά να το κάνει-αν και πολλοί γνωρίζουν-και όλοι «παίζουν τις κουμπάρες»…
Έτσι εξηγούνται τα συσσίτια του μίσους και οι φιλανθρωπίες, η μεγάλη οργανωτική και επιχειρησιακή (εγκληματική) δύναμη που ξαφνικά απέκτησαν και η ξαφνική είσοδος της στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις (όταν είναι γνωστό ότι αυτές οι εταιρείες συνήθως ζητούν χρήματα για να βάλουν τα μικρά κόμματα). Να τονίσουμε επίσης πως υπάρχουν και άλλοι μικρότερου βεληνεκούς επιχειρηματίες που χρηματοδοτούν τη νεοναζιστική οργάνωση, όπως ενός το όνομα που είχε βγει στη φόρα προ καιρού, απλά εμείς αποκαλύπτουμε τους κυριότερους και πιο γνωστούς χρηματοδότες.

Ας μην πολυλογούμε λοιπόν και ας τους ξεσκεπάσουμε. Έχουμε και λέμε…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Ο γνωστός ακροδεξιός και υπόπτου βίου και πολιτείας πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης !!  Αυτός πέρα από τη μαφία που έχει στήσει στο ποδόσφαιρο έχει μετατρέψει και ορισμένες θύρες στο στάδιο Καραϊσκάκη σε σφηκοφωλιά φασιστών με ακροδεξιού και ρατσιστικού περιεχομένου πανό και μάλιστα πρόσφατα η ομάδα τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ γι’αυτό το λόγο ! 
Δεν λείπουν άλλωστε κατά καιρούς και τα κυρήγματα ποδοσφαιρικού "πατριωτισμού" από τον ίδιο άνθρωπο...Μάλιστα λίγοι ξέρουν ότι πριν από καιρό κάτι τόλμησε να ψελλίσει για αυτόν και τη σχέση του με τη Χ.Α.ο Αλαβάνος (!) και το κόμμα του, όμως δεν το συνέχισε…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ
O γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας που ως γνωστό πρωτύτερα χρηματοδοτούσε το ακροδεξιό ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, τώρα χρηματοδοτεί τη Χρυσή Αυγή ! Έτσι εξηγείται σε μεγάλο βαθμό και το πώς έσβησε το ΛΑΟΣ και πως ταυτόχρονα γιγαντώθηκε η Χρυσή Αυγή. Αυτός μάλιστα έχει και στενότατες επιχειρηματικές σχέσεις με τη φασιστική Ρωσία του Πούτιν και τη στιγμή μάλιστα που όλοι γνωρίζουμε πόσο ρωσόφιλη είναι η Χ.Α. αλλά και το ΛΑΟΣ αυτό λέει πολλά. Άλλωστε ο Κοπελούζος καθόλου τυχαία έχει φοβερή εύνοια από το Ρωσόφιλο Ελληνικό βαθύ κράτος επιπέδου Κόκκαλη, Μπόμπολα και  άλλων ρωσοθρεμένων διαπλεκόμενων μεγαλοκαρχαριών…


ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ  (ΡΩΣΙΑ)
Εδώ μπαίνουμε και πάλι στο κεφάλαιο του ξένου δάκτυλου δηλαδή της υποστήριξης της Χρυσής Αυγής από τη Ρωσία για την οποία έχουμε ξαναμιλήσει. Τους ντόπιου ναζί λοιπόν τους χρηματοδοτούν οι φασίστες ομοϊδεάτες τους, το κόμμα του Ζιρινόφσκι που είναι στη Ρώσικη βουλή και φιλοπουτινικό (δηλαδή ουσιαστικά χρηματοδοτείται από το Ρώσικο κράτος…) !
Οι σχέσεις της Χ.Α. με το κόμμα του Ζιρινόφσκι δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς  είναι στενές εδώ και πάνω από μια δεκαετία, όταν και είχαν πραγματοποιήσει  επίσημη συνάντηση, ενώ συχνά η εφημερίδα της Χ.Α. τον εξυμνεί... Φαίνεται μάλιστα πως ο Κασιδιάρης τον αντέγραψε στην τηλεοπτική του επίθεση εναντίον της Δούρου (φωτο) !
                                                                     

Καθόλου τυχαία λοιπόν η Χρυσαυγήτικη συμμορία είναι ίσως το πιο φανατικά Ρωσόφιλο κόμμα στην Ελλάδα. Λογικό όχι μόνο γιατί τα παίρνει από εκεί, αλλά και γιατί οι φασίστες τον μυρίζονται πάντα το φασισμό και τον στηρίζουν !
Δεν είναι τυχαίο που και οι μαύροι φασίστες (Χρυσή Αυγή,ΑΝ.ΕΛ.,ΛΑΟΣ) και οι κόκκινοι φασίστες (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ κλπ) είναι ανοιχτά με το μέρος του Ρώσου φασίστα εισβολέα στην Ουκρανία !

Αυτοί είναι λοιπόν οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι που δυνάμωσαν  τους ναζιστές και τους βοηθησαν να μπουν στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας, μαζί βέβαια και με το πολιτικό κατεστημένο !
Και πρέπει να είναι απαίτηση κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να γίνεται σοβαρός έλεγχος στα οικονομικά όλων των κομμάτων (και ειδικά στη Χρυσή Αυγή και στο ΚΚΕ το οποίο ως γνωστόν αρνείται κάθε έλεγχο...)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΞΕΧΑΣΕΣ Ν'ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΝΕΓΚΥ.ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ.

pol είπε...

Ρε σε γάμησε χρυσαυγίτης ρε λαμόγιο και γράφεις με εμπάθεια;;; Σου ξέσκισαν την σούφρα ε;;; Έτσι είναι αυτά τα πράγματα...

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

XA,XA,XA,XA...Nευράκια που σας ξεσκεπάζω φασιστάκια μου ??

Δεν τα σβήνω επίτηδες τα σχόλια σας για να φαίνεται ποιό είναι το επίπεδο των χρυσαυγιτών !!

axilleask3 είπε...

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Κομουνιστής σε γάμησε ρουφιάνε;

Κκές