Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ψεύδεται με το ρυθμό που αναπνέει !



 Πως σας φαίνεται ο Αντωνάκης ο Σαμαράς στις προεκλογικές του ρητορείες και υποσχέσεις ; φρέσκος ; Mας τα έχει ξαναπεί βέβαια και μόνο τους ανόητους ή έστω τους αφελείς πείθει πλέον…Να θυμίσω καταρχήν μόνο και μόνο το τι υποσχόταν 2,3 χρόνια πριν στο Ζάππειο ; Έχουμε και λέμε λοιπόν, μεταξύ άλλων

*Αξιοποίηση του ΕΣΠΑ 14,5 δις. Ευρώ
*Επέκταση επιχειρηματικών προγραμμάτων για μικρομεσαίους
*Επιστροφή οφειλών δημοσίου, 6,5 δις. Ευρώ.
*Αντικατάσταση χαρατσιού στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ με νέο ΕΤΑΚ.
*Πάγωμα αντικειμενικών αξιών
*Συμψηφισμό οφειλών από και προς το Δημόσιο
*Χτύπημα της γραφειοκρατίας και παράκαμψής της από όλες τις πλευρές
*Συνένωση υπηρεσιών δημοσίου
*Αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας
*φορολογικός συντελεστής 15% για νομικά πρόσωπα
*ΦΠΑ: 19%-9%-5% (τουριστικό πακέτο)
*Ανώτατος φορολογικός συντελεστής για φυσικά πρόσωπα 32%
*Όχι αύξηση ΦΠΑ σε νησιά Αιγαίου

Kαι ρωτώ τώρα εγώ,τι από όλα αυτά έκανε ; Ελάχιστα και ότι έκανε ήταν μισές δουλειές !     
Αντί αυτών που έλεγε τότε (και άλλων που μπορούσε να κάνει) προτίμησε χαράτσια, φοροεπιδρομές, κοψίματα μισθών, συντάξεων, διαθεσιμότητες κλπ., όπως ήταν και η πεπατημένη των Παπανδρέου-Βενιζέλου…Έτσι με φρικτές θυσίες ενός μέρους του Ελληνικού λαού (συν την εξαιρετική δουλειά της Κεφαλογιάννη στο υπουργείο τουρισμού που έφερε μεγάλη αύξηση τουριστών) έγινε και το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο ανώδυνα.

Για τη δε απάτη με το κοινωνικό μέρισμα που αφήνει απ’έξω ανέργους και άλλους (μόνο ένας στους δέκα ανέργους το πήρε τελικά, όπως τα λέγαμε…), την ώρα που το δίνει στους ένστολους, προειδοποιήσαμε και βγήκαμε αληθινοί. Αφήστε που όπως φαίνεται πήγαν να στήσουν κι’άλλη κομπίνα μπλοκάροντας τα χρήματα απ’το λογαριασμό ορισμένων δικαιούχων που χρωστούσαν χρήματα στο κράτος ή σε τράπεζες !  Τελικά όμως φαίνεται πως μετά από κάποιες τηλεοπτικές καταγγελίες  έκαναν πίσω άρον, άρον και είπαν ότι έγινε λάθος (καθώς έρχονται και εκλογές) ! Πραγματικά απίστευτα πράγματα...

Τέλος, πριν λίγες μέρες ο πολύς κύριος Σαμαράς μας είπε ότι προτιμά εντός νόμου τη Χρυσή Αυγή -που θυμίζω ότι είναι πλέον διακηρυγμένη εγκληματική οργάνωση- για να την πολεμάει με επιχειρήματα !  Και πέρα από το γεγονός ότι ούτε αυτό κάνει και απ’το ότι η τελευταία έχει κηρυχθεί από ανακρίτριες και Άρειο Πάγο ως εγκληματική οργάνωση, είναι απορίας άξιο πως μπορεί οποιοσδήποτε πολιτικός να πείσει με οποιαδήποτε επιχειρήματα αυτό το 6 με 7% του Ελληνικού λαού που μένει πιστό στη Χρυσή Αυγή να μην τη ψηφίζει ; Kαι το λέω αυτό διότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων είναι χαμηλοτάτου επιπέδου και κουβαλούν μέσα τους μια κουλτούρα βίας και δικτατορίας.

Μετά λοιπόν από αυτή την αηδιαστική  συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1, σίγουρα όλο και κάτι θα άκουσαν εκεί στον Άρειο Πάγο και έτσι έδωσαν στους ναζιστές άδεια συμμετοχής για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις ευρωεκλογές και στο ευρωκοινοβούλιο !!
 Μάλιστα το βασικό επιχείρημα που χρησιμοποίησαν ήταν ότι δεν υπάρχει ακόμα οριστική δικαστική απόφαση, κάτι που όμως δεν στέκει διότι απλά δεν υπάρχει οριστική απόφαση για την ποινή ή την αθώωση του καθενός μέλους ξεχωριστά. Για το αν η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση και αν λειτουργεί ως τέτοια, υπάρχει πόρισμα και από τις δύο ανακρίτριες αλλά και από αντιεισαγγελέα του ίδιου του Άρειου Πάγου (!!) και είναι πως ναι !

Εδώ μιλάμε λοιπόν για έναν επαγγελματία ψεύτη και τσαρλατάνο (όχι πως δεν τον ξέραμε τόσα χρόνια) ο οποίος λέει τα ψέματα με το ρυθμό που αναπνέει και που όμως έχει για αντιπολίτευσή εξίσου ψεύτες και ακόμα πιο λαϊκιστές ! Ίσως γιατί, όπως έλεγε και ο Κολοκοτρώνης,  «τον Έλληνα μπορείς να τον κυβερνάς άνετα με ψέματα και υποσχέσεις»….

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολυ αντικειμενικου χαρακτηρα το αρθρο περι ΧΑυγης,ευγε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο άρθρο, μπράβο! Και ορθή η επιλογή να αναφερόμαστε στην ΧΑ ως εγκληματική οργάνωση χωρίς δικαιολογίες, γιατί ήταν, είναι και, λογικά, θα είναι τέτοιου είδους. Και ακόμη και να μην ήταν, είναι αντιδεοντολογικό να είναι νόμιμο Νεοναζιστικό κόμμα, και δη μέσα στο Κοινοβούλιο. Όποιος τρέφει αυταπάτες σχετικά με την ΧΑ, ας κάνει μια βόλτα σε περιοχές που 'έχουν', και να ρωτήσει τους πραγματικούς κατοίκους ή παλιά, 'συνειδητοποιημένα' μέλη που δεν ντρέπονται να δηλώσουν την 'ιδεολογία' τους.