Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Αίσχος !! Ρώσικα τραγούδια σε παρέλαση !!


Πριν προχωρήσω στο κυρίως άρθρο μου-και με την ευκαιρία της 28ης Οκτωβρίου-αναδημοσιεύω εδώ  http://taairetika.blogspot.gr/2014/03/blog-post_27.html  ένα παλιότερο όπου εκφράζω την αρνητικότητά μου απέναντι στο θεσμό των παρελάσεων και στον τρόπο που διεξάγονται.              
           
              Πάμε τώρα στο μεγαλύτερο ίσως αίσχος που έχουμε δει ποτέ σε Ελληνική παρέλαση και απεχθές σημείο των καιρών ! Οι μαθητές λοιπόν στις παρελάσεις του Χαλανδρίου παρέλασαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, υπό τους ήχους Ρώσικης παραδοσιακής μουσικής !! Και όμως έγινε και αυτό !  
Οι περισσότεροι βέβαια θα το έχετε πληροφορηθεί καθώς υπήρξαν αντιδράσεις και έγινε μεγάλο θέμα στα ΜΜΕ, αλλά αξίζει να ασχοληθούμε κι’εμείς λίγο παραπάνω καθώς δεν διαφωτίστηκαν επαρκώς όλες οι διαστάσεις του θέματος.Την ευθύνη αυτής της αθλιότητα φέρει φυσικά ο ΣΥΡΙΖαίος δήμαρχος Χαλανδρίου και σκληροπυρηνικός σοσιαλφασίστας Σίμος Ρούσσος ο οποίος βέβαια το παραδέχεται και με υπερηφάνεια…

Και τονίζω πως δεν διαφωτίστηκαν επαρκώς οι διαστάσεις του θέματος διότι και οι αριστεροί εμπνευστές της αθλιότητας αλλά και οι διαμαρτυρόμενοι δεξιοί και άλλοι το αντιμετώπισαν εσκεμμένα ως τον ύμνο του αντιστασιακού ΕΑΜ και όχι ως Ρώσικη μουσική. Είναι αλήθεια ότι το ΕΑΜ είχε γράψει τότε στίχους επάνω σε παραδοσιακή Ρώσικη μουσική και αυτό το είχε παρουσιάσει ως ύμνο του, όμως κατά πρώτον είμαι βέβαιος-γνωρίζοντας τη διαχρονική Ρωσοδουλεία και την υποτέλεια της αριστεράς σε αυτή τη χώρα- ότι οι εμπνευστές του αίσχους του Χαλανδρίου παρουσίασαν αυτή τη μουσική στον ανυποψίαστο κόσμου και  τους μαθητές κυρίως ως Ρώσικη (της αγαπημένης τους υπερδύναμης) και σαφώς λιγότερο ως τον ύμνο του ΕΑΜ !

Κατά δεύτερον ακόμα και αν αυτό το λογαριάσουμε ως ύμνο του ΕΑΜ, ουδείς έχει το δικαίωμα να μονοπωλεί και να καπελώνει έναν αντιστασιακό αγώνα όπου συμμετείχε σύσσωμος ο ελληνικός λαός, είτε είναι αριστερός, είτε δεξιός, είτε οτιδήποτε, ίσως στη μοναδική στιγμή της ιστορίας μας που υπήρξαμε ενωμένοι. Άλλωστε και οι μαθητές που παρελαύνουν ανήκουν σε όλες τις ιδεολογίες και σίγουρα δεν επιθυμούν καπέλωμα από την αριστερά Άρα λοιπόν κανονικά δεν επιτρέπεται επουδενί σε μια παρέλαση να ακούγονται ιδεολογικά, παραταξιακά ή κομματικά τραγούδια. Είναι ενδεικτικό άλλωστε της αλαζονικής και φασίζουσας νοοτροπίας και αντιμετώπισης που υιοθετούν αυτοί οι άνθρωποι το πρόσφατο άρθρο του στρατευμένου ΣΥΡΙΖαίου δημοσιογράφου Χελάκη της «sportday» όπου ουσιαστικά δείχνει τους  αριστερούς (ΕΑΜ) ως τους μοναδικούς που πολέμησαν, χαρακτηρίζοντας όλους τους υπόλοιπους ως χήτες, ταγματασφαλίτες, δωσίλογους κλπ. !

Το επόμενο ερώτημα είναι για ποιόν ακριβώς λόγο φέρθηκαν έτσι οι αριστεροί στο Χαλάνδρι (αφήστε που δεν ήταν η πρώτη φορά αφού στο παρελθόν έχουν φέρει και αγήματα από Ρωσία να παρελάσουν στην Ελλάδα και όχι μόνο αριστεροί) ; Απλά οι αριστεροί έχοντας φτάσει πλέον κοντά στο ενδεχόμενο να πάρουν και την εξουσία της χώρας δείχνουν καθαρά τις προθέσεις τους που είναι η υποτέλεια και αποικιοποίηση της χώρας μας στη φασιστική Ρωσία του Πούτιν την οποία και υπηρετούν πιστά ! Άλλωστε τον τελευταίο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει καθαρά και όσο ποτέ άλλοτε αυτή την προτίμηση του στη Ρωσία, κυρίως υποστηρίζοντας ωμά και κτηνωδώς την εισβολή της στην Ουκρανία. Καλεί δε συχνά την Ελλάδα να αποκολληθεί από τη δύση και να κάνει μια…πολυδιάστατη (σε ελεύθερη μετάφραση Ρωσόφιλη) εξωτερική πολιτική, ενώ ζητά και τη διάλυση του ΝΑΤΟ…Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αν δεν ξυπνήσουμε άμεσα ως Έλληνες μας περιμένει, με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, κυριολεκτικά μέλλον Ουκρανίας και Λευκορωσίας με πείνα, αυταρχισμό, εθνικούς διχασμούς και εθνικές περιπέτειες !

Το άλλο ερώτημα είναι το γιατί και όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί,δημοσιογράφοι κλπ., ακόμα και όσοι αντέδρασαν σφοδρά, αντιμετώπισαν αυτή τη μουσική ως ΕΑΜίτικη και όχι ως Ρώσικη, πέφτοντας στην παγίδα της αριστεράς ; Aυτό έγινε διότι σύσσωμα τα κοινοβουλευτικά κόμματα έχουν αυτή τη στιγμή Ρωσόφιλες ηγεσίες και δεν επιθυμούν καμία σύγκρουση με τους ανθρώπους της Μόσχας, οπότε και δεν θέλουν να μιλούν ποτέ για τη Ρωσόδουλη φύση της αριστεράς. Έτσι χτύπησαν τη Ρώσικη μουσική μόνο ως ΕΑΜίτικη βγάζοντας κατά κάποιο τρόπο από τη δύσκολη θέση τους αριστερούς ! Έτσι λοιπόν αν και οι περισσότερες αντιδράσεις προήλθαν από το χώρο της Ν.Δ. (και συχνά από σκληρούς δεξιούς τύπου Γεωργιάδη και Πλεύρη) το δεξιό κυβερνών κόμμα δείχνει ότι δεν επιθυμεί καμία σύγκρουση με τη Ρωσία και τους Ρωσόφιλους αφού έχει στην ηγεσία του τον Ρωσόφιλο Σαμαρά, κάποτε δηλωμένο οπαδό του ορθόδοξου τόξου και αντιδυτικό !

Ωστόσο οφείλουμε να πούμε ότι από αυτή την άποψη με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα απ’ότι τώρα με τη Ν.Δ. καθώς αυτή έχει στην πλειοψηφία της φιλοδυτική βάση στελεχών και υπουργών, κάτι που δυσκολεύει σε ένα βαθμό την πλήρη πρόσδεση της χώρας στο Ρώσικο άρμα, την ίδια στιγμή που και ο Σαμαράς δεν μπορεί να εκδηλωθεί όσο θα ήθελε υπέρ της Ρωσίας γιατί εν μέσω κρίσης έχει ανάγκη την Ευρώπη να του δίνει λεφτά.
Όμως με έναν εντελώς καγκεμπίτικο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο στόχος θα είναι η πλήρης πρόσδεση και υποτέλεια της χώρας στη Μόσχα και αν γίνεται και  μεγάλη ζημιά στην Ε.Ε. ή στο ευρώ μέσω της Ελληνικής κρίσης !

Αυτή θα είναι η αποστολή του ΣΥΡΙΖΑ ως πρακτορίσκοι και ανθέλληνες που είναι και θα την προσπαθήσουν με κάθε τίμημα και κόστος, ακόμα και αν αυτοκαταστραφούν ως κόμμα !! Και αυτό δεν είναι υπερβολή, ούτε λαϊκισμός, γι’αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας και χωνέψτε το όλοι όσοι σκοπεύετε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ και γενικά αριστερούς !
Στα πλαίσια δε αυτής της φασίζουσας πολιτικής και των δύο άκρων θα τους είναι πολύ χρήσιμη και η άκρως ρωσόφιλη ναζιστική Χρυσή Αυγή, έτσι και οι αριστεροί-όπως και σχεδόν όλοι οι άλλοι- τη θέλουν ακόμα στη νομιμότητα (παρά την αποκάλυψη της εγκληματικής της δράσης) και το λένε ευθέως. Αυτό το θέλουν γιατί η Χ.Α.θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις στο μέλλον να είναι το πιο τρομοκρατικό και «λυσσασμένο σκυλί» που θα στραφεί και θα κάνει τη βρώμικη δουλειά κόντρα σε όσους δημοκράτες θα επιθυμήσουν κάποια στιγμή απεξάρτηση της Ελλάδας από την ανερχόμενη Ρωσικη υπερδύναμη ή εκδίωξη πρακτόρων της από την εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: