Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Να σαπίσει στη φυλακή ο φασίστας Καρατζαφέρης !



Βρε,βρε πως μας…σόκαρε έτσι αυτός ο «καλός Χριστιανός» και «πατριώτης» Γιώργος Καρατζαφέρης ! Κατέχει μόνο μια παράνομη off shore εταιρεία όπου είχαν ξεπλυθεί μόλις έξι εκατομμύρια και κάτι ψιλά ευρώ από μίζες των εξοπλιστικών ! Ψιλοπράματα,ε ; Ακόμα πιο ασήμαντο ότι δεν τα δήλωνε και στην εφορία…Ο μόνος ήταν θα μου πείτε ; Τίποτα δεν είναι αυτά μπροστά στο μεγαλείο του αγνού πατριωτισμού και της Χριστοπιστίας του !

 Να πως εξηγείται και το στήσιμο του ακροδεξιού κόμματος που το πλάσαρε ως αντισυστημικό και ο τεράστιος πλούτος που είχε στην κατοχή του (μεγάλες καταθέσεις, 60 σπίτια, τηλεοπτικό κανάλι, ραδιοφωνικό σταθμό, εφημερίδα, ακόμα και σχολή δημοσιογραφίας). Το ΛΑΟΣ είναι ένα ακροδεξιό-φιλοχουντικό κόμμα που ανδρώθηκε στη δεκαετία του 2000 εκμεταλλευόμενο ή και δημιουργόντας ένα όλο και ανερχόμενο ακροδεξιό ρεύμα εκείνης της εποχής. Το 2004 πρωτομπήκε στην ευρωβουλή και το 2007 στο Ελληνικό κοινοβούλιο υιοθετώντας μια ρητορική ξενοφοβική, ρατσιστική, μισαλλόδοξη και πουλώντας πατρίδα, θρησκεία, αντιαμερικανισμό και λατρεία για τη Ρωσία του Πούτιν. Έτσι δεν δυσκολεύτηκε πολύ να βρει χαχόλους να τον πιστέψουν και να τον ακολουθήσουν. Για δείτε ένα κόλπο που έχουν βρει πολλοί τελευταία στην Ελλάδα…Πουλάμε πατριωτισμό, θρησκεία κλπ., κοιμίζουμε τον κόσμο και τραβάμε ψήφους και έτσι είμαστε ελεύθεροι να διαπράττουμε κάθε είδους αθλιότητες ενόσω οι οπαδοί μας μας αποθεώνουν ! Πατριώτες είμαστε ότι θέλουμε κάνουμε…Όπως από τη μεταπολίτευση μέχρι τώρα αν είσαι αριστερός είσαι στο απυρόβλητο και ελεύθερος να κάνεις οποιαδήποτε αθλιότητα γουστάρεις, κάτι αντίστοιχο γίνεται τελευταία και με αυτούς τους εθνικόφρονες δήθεν πατριώτες !

 Το ΛΑΟΣ βέβαια είχε την τύχη που του άξιζε αφού πλήρωσε εκλογικά την τυχοδιωκτική του συμπεριφορά να μπει και να βγει από την κυβέρνηση Παπαδήμου, ενόσω μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του μετακόμιζε στην ανερχόμενη ναζιστική Χρυσή Αυγή και ηγετικά στελέχη του κόμματος στη Ν.Δ. Την ίδια στιγμή είχε χάσει και έναν χρηματοδότη του, το φασίστα ολιγάρχη Κοπελούζο που επίσης υποστηρίζει και χρηματοδοτεί πλέον τη Χρυσή Αυγή !

Αυτό λοιπόν το άθλιο υποκείμενο που λέγεται Καρατζαφέρης μπορεί να βρίσκεται πλέον εκτός βουλής, αλλά διέπραξε και το ασυγχώρητο να στρώσει το έδαφος για την άνοδο της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής, ενισχύοντας το συγκεκριμένο φασιστικό ιδεολογικό ρεύμα. Μη νομίζετε ότι έχει αλλάξει μυαλά βέβαια αφού η ρητορική του είναι ακόμα η ίδια και η φασίζουσα Ρωσοφιλία του ακόμα πιο ακραία και προκλητική. Να τον χαίρεται ο «φίλος μας» ο Σαμαράς που θέλει να τον ξαναφέρει πίσω στη ΝΔ και επειδή σ’αυτή τη χώρα μπορεί να τα δούμε όλα, μην εκπλαγείτε αν κάποτε το πραγματοποιήσει και τον πάρει...Εμείς πάντως θα θέλαμε να τον δούμε να σαπίζει στη φυλακή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: