Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Αυτοί που πήγαν τελείως κόντρα στο ρεύμα !


Όπως είναι γνωστό από την ώρα που ξέσπασε στη χώρα μας η οικονομική κρίση σύσσωμο το πολιτικό και μιντιακό καθεστώς κήρυξε ως ένα μεγάλο φταίχτη για όσα δεινά περνάει ο λαός μας τη Γερμανία και την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Από τότε μέχρι σήμερα αυτά προπαγανδίζουν πάνω,κάτω όλοι σχεδόν οι πολιτικοί, τα κόμματα και τα ΜΜΕ από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά (Μάλλον τη δήθεν πλέον)καταφεύγοντας σε μια συστηματική πλύση εγκεφάλου και φανατισμό των μαζών. Αυτή είναι λοιπόν μια ιδιότυπη εθνική γραμμή που εμπνεύστηκε το Ελληνικό βαθύ κράτος.

Μάλιστα ο φανατισμός που καλλιέργησαν οι προπαγανδιστές ήταν τέτοιος που προκάλεσε στοχευμένες επιθέσεις κατά Γερμανών όπως η περσινή  τρομοκρατική επίθεση στη Γερμανική πρεσβεία ! Τα αίτια αυτής της εθνικής γραμμής και της πλύσης εγκεφάλου είναι αρκετά όπως η στόχευση της Γερμανίας από το Ρωσόφιλο βαθύ κράτος ως πυλώνα και εγγυητή της ευρωζώνης και της Ε.Ε. που είναι  η πρώτη, η μετακύληση  των ευθυνών σε ξένα κράτη ώστε να μην στρέφεται,όσο γίνεται,ο λαός κατά των Ελλήνων πολιτικών που φέρνουν τις κρίσεις και τη δυστυχία, η γενικά φιλελεύθερη πολιτική γραμμή της Μέρκελ που είναι ότι απεχθάνονται αυτοί  οι ανατολικού τύπου και Ρωσόφιλοι πολιτικοί κλπ. Συχνά μάλιστα οι ντόπιοι προπαγανδιστές επιστρατεύουν και ξένα δημοσιεύματα που μιλούν κατά της πολιτικής Μέρκελ. Υπάρχουν φυσικά και τέτοιες τάσεις στον διεθνή τύπο, αλλά προέρχονται κυρίως από ανθρώπους που ή είναι Ρωσόφιλοι, είτε προσκείμενοι στον άλλο προβοκάτορα πρόεδρο των ΗΠΑ και αριστερούλη Μπάρακ Ομπάμα.

Πολύ λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα αντισταθήκαμε και δεν παρασυρθήκαμε από τη μαύρη προπαγάνδα. Μάλιστα εγώ ο ίδιος σε ένα παλιότερο άρθρο (με αφορμή μια επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα) πήγα κόντρα στο ρεύμα και είχα ανατρέψει  με επιχειρήματα την προπαγάνδα των Ελλήνων χρεοκόπων και εκμεταλλευτών και όλων όσων παρασυρμένοι την αναπαράγουν, ισχυριζόμενος ότι η Μέρκελ και η Γερμανία δεν ευθύνονται για την Ελληνική κρίση και φτώχεια ! Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο εδώ    http://taairetika.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html
Έτσι λοιπόν πριν από περίπουένα χρόνο κάποιοι ελάχιστοι που τόλμησαν να πάνε κόντρα στους πάντες και τα πάντα έφτιαξαν στο facebook ένα γκρουπ που,δεδομένων των συνθηκών, μοιάζει εξωγήινο για την Ελληνική πραγματικότητα και είναι οι «Έλληνες οπαδοί της Μέρκελ» !! 

Η σελίδα αριθμεί αυτή τη στιγμή μόνο 56 μέλη, αλλά όπως μας είπε ο διαχειριστής της σελίδας κ.Γιώργος Σαούτης δεδομένης της κυρίαρχης προπαγάνδας τους περίμενε ακόμα λιγότερους,αλλά και περισσότερες αντιδράσεις εναντίον μας. Μας είπε ακόμα πως η σελίδα έχει,μεταξύ άλλων, και συμβολικό σκοπό το να πάει κόντρα στην κλασσική Ελληνική νοοτροπία και πρακτική που παραδοσιακά ρίχνει τις ευθύνες για όλα τα δεινά του τόπου σε κάποιοις ξένους (το ποιοί θα είναι αυτοί εξαρτάται απ'την περίσταση και τώρα είναι πιο βολικοί οι Γερμανοί !). «Πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι σαν πολίτες και σαν λαός και να βλέπουμε τα προβλήματα και τις ευθύνες μας κατάμουτρα»,πρόσθεσε. 
Αλλά δεν μόνο ο συμβολισμός λέει ο κ.Σαούτης « Η…λαομίσητη πολιτική λιτότητας της Μέρκελ έσωσε την ευρωζώνη από τη διάλυση και πλέον όλες οι χώρες πλην της Ελλάδας έχουν ανακάμψει. Αυτό θα έπρεπε να μας κάνει να δούμε ότι κάτι δεν κάνουμε καλά εμείς ως Ελλάδα και μόνο. Αναρωτιέμαι που πήγαν οι υποτιθέμενες άλλες προτάσεις των Ολάντ,Ρέντζι κλπ.; Όλοι αυτοί δημαγωγούν,κοροϊδεύουν τον κόσμο και στον τέλος υποτάσσονται στη Γερμανική πολιτική γιατί δεν έχουν να προτείνουν τίποτα σοβαρό…» 

Τελειώνοντας μας λέει ο κ.Σαούτης «Ακόμα και αν θεωρήσουμε πως η τρόικα έχει μερίδιο ευθύνης για το Ελληνικό αδιέξοδο,από πουθενά δεν προκύπτει ευθύνη της Μέρκελ και της Γερμανίας καθώς από την τρόικα μόνο ο ένας άνθρωπος ανήκει ουσιαστικά στην Ε.Ε. και είναι γνωστό στους κατέχοντες το θέμα ότι η Μέρκελ γενικώς δεν ανακατεύεται,ούτε νομοθετεί, ούτε  γράφει μνημόνια και έχει εξουσιοδοτήσει γι’αυτά τα θέματα την Ελλάδα και στην τρόικα. Κάποιοι μάλιστα την κατηγορούν και επειδή δεν παρεμβαίνει και άλλοι γιατί υποτίθεται παρεμβαίνει. Τελικά ας ξεκαθαρίσουν τι θέλουν, να παρεμβαίνει ή να μην παρεμβαίνει ;» Και ο άνθρωπος έχει απόλυτο δίκιο αφού η Μέρκελ έχει δώσει μόνο τις γενικές κατευθύνσες για λιτότητα,μεταρρυθμίσεις,ισοσκελισμένους προυπολογισμούς κλπ.
Εδώ τυπικό δείγμα "ψεκασμένου" αντιγερμανού πολιτικού

Αυτοί λοιπόν οι μόλις 65 τόλμησαν να πάνε τελείως κόντρα στο ρεύμα και μπράβο τους ! Αλλά είπαμε στην Ελλάδα του λαϊκισμού και της χαμηλής μόρφωσης και αισθητικής και της ελάχιστης κριτικής σκέψης θεωρούνται σοβαροί πολιτικοί ο Τσίπρας,οι Ναζήδες,ο Καμμένος,ο Καρατζαφέρης, ο Καζάκης και άλλοι και απόλυτα φυσιολογικό αυτοί οι "ψεκασμένοι" να καθορίζουν και την πολιτική ζωή του τόπου !  Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν...



Δεν υπάρχουν σχόλια: